Mitek Napisano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Cześć No to żeście mnie Panowie naprawdę zmartwili. Pozdrowienia i zdrowia dla Pana Dominika P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 No i Dominik Paris dzisiaj zakończył już sezon A był kandydatem do kolejnej wygranej w Kitz... ACL w prawym kolanie. Why??? A tak się cieszyłem z jego podium w Wengen... Naprawdę szkoda chłopa...i to przed Streifem i Kandaharem...ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 No i Dominik Paris dzisiaj zakończył już sezon A był kandydatem do kolejnej wygranej w Kitz... ACL w prawym kolanie. a taka była piękna walka z Feuzem. Ech:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zjazdowcy to chyba ostatni prawdziwi pasjonaci w narciarstwie wyczynowym, realnie ryzykują zdrowie i życie za relatywnie małe pieniądze, tym bardziej szkoda. Zawsze warto zobaczyć zjazd na żywo, robi naprawdę piorunujące wrażenie, a dochodzą mnie słuchy, że chcą go wycofać z igrzysk, zupełnie tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bo wtedy będą mogli zrobić zimowe IO w kraju w którym nie ma normalnych gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ktoś całe życie trenował, żeby wystąpić na olimpiadzie a tu bach i 20 lat ciężkiego treningu poszło się paść, bo leśne dziadki coś kombinują mam nadzieje, że to nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Chyba w Chinach był już problem z odpowiednio długim stokiem. Coś tam rozważali typu 2 krótkie DH i miała się liczyć suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Nie wiem czy ktoś oglądał rano "zjazd" kobiet w Bułgarii? Przedziwna trasa, na górze dużo nierówności, zakręt za zakrętem, po wynikach widać gdzie wylądowała czołówka zjazdowa i ile było DNF. 1. Shiffrin 2. Brignone 3. Haehlen 4. Curtoni 5. Bassino 6. Vlhova https://www.fis-ski....L&raceid=100043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To tak wyglądało bardziej na SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To i tak 100 razy lepsze niż Wengen i Kitzbuehel, które już dawno powinny z hukiem wylecieć z kalendarza. Czemu? Ze względów bezpieczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Stromy, trudny, szybki i kręty. Bardziej męska trasa niż damska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mlesik Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 No i Dominik Paris dzisiaj zakończył już sezon A był kandydatem do kolejnej wygranej w Kitz... ACL w prawym kolanie. a taka była piękna walka z Feuzem. Ech:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zjazdowcy to chyba ostatni prawdziwi pasjonaci w narciarstwie wyczynowym, realnie ryzykują zdrowie i życie za relatywnie małe pieniądze, tym bardziej szkoda. Zawsze warto zobaczyć zjazd na żywo, robi naprawdę piorunujące wrażenie, a dochodzą mnie słuchy, że chcą go wycofać z igrzysk, zupełnie tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bo wtedy będą mogli zrobić zimowe IO w kraju w którym nie ma normalnych gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ktoś całe życie trenował, żeby wystąpić na olimpiadzie a tu bach i 20 lat ciężkiego treningu poszło się paść, bo leśne dziadki coś kombinują mam nadzieje, że to nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Chyba w Chinach był już problem z odpowiednio długim stokiem. Coś tam rozważali typu 2 krótkie DH i miała się liczyć suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Nie wiem czy ktoś oglądał rano "zjazd" kobiet w Bułgarii? Przedziwna trasa, na górze dużo nierówności, zakręt za zakrętem, po wynikach widać gdzie wylądowała czołówka zjazdowa i ile było DNF. 1. Shiffrin 2. Brignone 3. Haehlen 4. Curtoni 5. Bassino 6. Vlhova https://www.fis-ski....L&raceid=100043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To tak wyglądało bardziej na SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To i tak 100 razy lepsze niż Wengen i Kitzbuehel, które już dawno powinny z hukiem wylecieć z kalendarza. Czemu? Ze względów bezpieczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Stromy, trudny, szybki i kręty. Bardziej męska trasa niż damska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Zjazdowcy to chyba ostatni prawdziwi pasjonaci w narciarstwie wyczynowym, realnie ryzykują zdrowie i życie za relatywnie małe pieniądze, tym bardziej szkoda. Zawsze warto zobaczyć zjazd na żywo, robi naprawdę piorunujące wrażenie, a dochodzą mnie słuchy, że chcą go wycofać z igrzysk, zupełnie tego nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Bo wtedy będą mogli zrobić zimowe IO w kraju w którym nie ma normalnych gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Ktoś całe życie trenował, żeby wystąpić na olimpiadzie a tu bach i 20 lat ciężkiego treningu poszło się paść, bo leśne dziadki coś kombinują mam nadzieje, że to nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Chyba w Chinach był już problem z odpowiednio długim stokiem. Coś tam rozważali typu 2 krótkie DH i miała się liczyć suma czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Przypominam, że dzisiaj przenosimy się do Kitz na supergigant o 11.30 a jutro zapinamy pasy i podziwiamy największych kozaków na Streifie. Wielka szkoda, że bez Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JackW Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Nie wiem czy ktoś oglądał rano "zjazd" kobiet w Bułgarii? Przedziwna trasa, na górze dużo nierówności, zakręt za zakrętem, po wynikach widać gdzie wylądowała czołówka zjazdowa i ile było DNF. 1. Shiffrin 2. Brignone 3. Haehlen 4. Curtoni 5. Bassino 6. Vlhova https://www.fis-ski....L&raceid=100043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... szevczi Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To tak wyglądało bardziej na SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To i tak 100 razy lepsze niż Wengen i Kitzbuehel, które już dawno powinny z hukiem wylecieć z kalendarza. Czemu? Ze względów bezpieczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Stromy, trudny, szybki i kręty. Bardziej męska trasa niż damska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JackW Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Nie wiem czy ktoś oglądał rano "zjazd" kobiet w Bułgarii? Przedziwna trasa, na górze dużo nierówności, zakręt za zakrętem, po wynikach widać gdzie wylądowała czołówka zjazdowa i ile było DNF. 1. Shiffrin 2. Brignone 3. Haehlen 4. Curtoni 5. Bassino 6. Vlhova https://www.fis-ski....L&raceid=100043 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szevczi Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To tak wyglądało bardziej na SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 To i tak 100 razy lepsze niż Wengen i Kitzbuehel, które już dawno powinny z hukiem wylecieć z kalendarza. Czemu? Ze względów bezpieczeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Stromy, trudny, szybki i kręty. Bardziej męska trasa niż damska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 A shirrfin wlasnie pykla dh w bansko. Nie ogladalem ale w czolowce brignone i bassino czy to byl pseudo zjazd. Stromy, trudny, szybki i kręty. Bardziej męska trasa niż damska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Ehhhhhh, chciało by się. Kiedyś (nie pamiętam dokładnie ale jakoś w okolicach 2011-13) był pomysł zorganizowania pokazowych zawodów w Zakopanem z udziałem gwiazd PŚ w tym Miller, Svindal, Vonn, Ligety. Gdzieś o tym czytałem, że był taki pomysł i trwają rozmowy. Później jednak to chyba ucichło bo nic o tym nie pisano. Może ktoś coś kojarzy w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Tutaj trochę o tym niezrealizowanym pomyśle:http://sport.tvp.pl/...ycy-w-zakopanem Był też dłuższy artykuł o tym, ale nie potrafię teraz znaleźć. Swoją droga, dawno już nie było Pucharu Europy na Harendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zawody z Yanqing przeniesione do Saalbach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CaperSKI Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 China ze względu na koronawirusy przeniesiona do Saalbach. Wie ktoś na jakich trasach będą bramki przejazdu? https://www.saalbach.com/skiworldcup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20.
FerraEnzo Napisano 3 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Jak się wam podobały zawody w GaPa? Zjazd mega emocjonujący, GS ustawiła chyba pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 https://www.saalbach.com/skiworldcup 36 i 36 A. 36A to trasa GS z poprzedniego roku. Widziałem tam jakiś trening do PE w DH kilka lat temu. Do PE trasa była bez odcinka 36. Tu na mapce aktualnie oznaczone są te trasy jako WorldCup Descent. https://www.saalbach...ifts-and-pistes Mnie się podoba, że będą znowu tam zawody, trasa ciekawa, stroma. Ponad 900m przewyższenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sport, Zawody, Zawodnicy Puchar Świata 2019/20.
Piskoor Napisano 3 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Mnie cieszy że Anna Veith powoli pnie się w górę.. Chyba najładniejsza dziewczyna w stawce :-) i po solidnych kolanowych przejściach. I czy ktoś wie co się stało Weirather ? Co prawda wyjechała poza trasę ale miała szansę na nią wrócić ale odpuściła.. A Shiffrin miała nosa że nie startowała. W sumie straciła tylko jedne zawody. P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Oglądałem cały Schladming - coś fantastycznego.......tak mi się potem delikatnie zasnęło i sen był taki Nosal - 50 tys. ludzi ogląda ponad 50 gladiatorów zjeżdżających niemal do centrum zakopca - obudziłem się zlany potem...... Byłoby miło.... Ale w obecnych realiach na samą myśl również jestem zlany potem.. - dekorującym na mecie byłby pewnie PAD lub Mateuszek - w TV leciałyby paski "Mieszkańcy Alp zazdroszczą nam Nosala" "Opozycja nie potrafi jeździć na nartach" "Bruksela zazdrości nam wyciągu na Nosal" ew. "UE zabrania dośnieżania Kasprowego" - na mecie mógłby stać jakiś Byrcyn i kasować po 5 pln za przejazd przez jego poletko - wszystko okraszone jakże miłą dla ucha muzyką Zenka. - na starcie zamiast reklam zegarków pewnie byłby napis 500+ a wszystko sfinansowane ze środków zabranych mafi Vatowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mlesik Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 P.s. Na instagramie Michaeli pojawiła się właśnie informacja o śmierci jej taty....... Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 4 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
CaperSKI Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Facet dopiero co był na zawodach i dopingował córkę na mecie. :/ RIP Siła złego na jednego. Ciężko jej się będzie psychicznie podnieść pewnie bo widać, że nawet sercowe problemy odbijały się czkawką w zawodach. Co zrobić.... życie.... Trzymam za nią kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi