gajowy01 Napisano 10 Października 2019 Udostępnij Napisano 10 Października 2019 Wyjazdy busikiem z Krakowa przez Śląsk, okołoweekendowo - wyjazd na ogół w piątek wieczorem, jazda od sobotu do wtorku lub środy (4-5 dni na śniegu).Koszty w pigułce: kwatera ok. 28-30 eur x ilość noclegów (3 lub 4), okolice Sölden lub Ischgl mogą być nieznacznie droższe, także okresy feryjne; transport ok. 400 zł/ew. ok. 95 euro. Karnety: 4 dni ok. 170-210 euro, 5 dni 200-260 euro, zależnie od miejsca, sezonu itp.Zdarzają się różne promocje - pomagam, można zapytać tel. (501 38 30 58) - zachęcam do kontaktu tel. - nie wszystko da się opisać. Warto zaglądnąć do archiwum - sezon 17/18, (16/17) i (15/16).Przykładowe rekomendacje - jedne z wielu, zachęcam do lektury. Na każdym wyjeździe jest możliwość taniego szkoleniaNajbliźszy sezon 19/20 planuję także w Tyrolu bo jest nie do pobicia - co do długości sezonu (5 lodowców + Ischgl i Gurgle), gwarancji śniegu, stosunku jakości do ceny i niemal nieograniczonego wyboru - w niektórych ośrodkach w Tyrolu ciągle nie byłem, w innych nie byłem od paru sezonów - tego się nie da ogarnąć w jednym roku. Cała reszta jak w ubiegłym roku, póki co bez zmian, w starym wątku sporo szczegółówhttps://www.skiforum...aszam/?p=593696 Więcej info w moim ubiegłorocznym wątku, zmian nie przewiduję, wiadomoże że tam też jest jakaś inflacja, więc ceny karnetów czy kwater odrobinę drożeją z roku na rok, tutaj sezon 18/19 https://www.skiforum...aszam/?p=593696 Ew. aktualności tutaj: https://www.facebook...21401944574991/Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem) [update 10.08.20] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Namawiam do zakupu karnetu sezonowego Tirol Snow Card,, 850 EUR w sez. 20/21, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu Tyrol czyli m.in.: Sölden, Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis, Zillertal (Mayrhofen, Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Spieljoch, Tux), Stubai, Pitztal, Kaunertal, Obergurgl-Hochgurgl, Kitzbühel, SkiWelt - Wilder Kaiser-Brixental, Schneewinkl, Ski Juwel: Alpbachtal-Wildschonau, Osttirol: Kals-Matrei, Sillian, St. Jakob in D., Lienz, Axamer Lizum, Kühtai, Hochoetz, Nauders, St. Johann, Wildkogel, Steinplatte i wiele innych, czyli 5 lodowców i dziesiątki świetnych ośrodków -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co do przyszłego sezonu ...1.10 to akurat czwartek a co będzie potem to się okaże, ale jakieś plany można zrobić, np. 4-7.10 lub 7-11.10 - 5 dni, pewnie Hintertux będzie najlepszy, ew. ski-safari 16-19.10 - czwartek-poniedziałek, 4 dni, w tym Puchar Świata w Sölden - 17 i 18.10 (GS W+M) kolejne weekendy 24-27.10 i 31.10-3.11 zależne będą od warunków ale wierzę że z 5 tyrolskich lodowców coś się wybierze 7-11.11 - lodowcowe ski safari lub 11-15.11 - 5 dni - długi weekend (wolna środa 11.11) - Sölden + Gurgle (otwarcie 14.11) 21-24.11 - 4 dni - Sölden + Gurgle 28.11-1.12 - 4 dni (ew. 5) Ischgl lub Sölden i Gurgle -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- itd. ...pamiętajmy że to tylko plany, życie pokaże jak to się poukłada, ile z tego zostanie - możemy też plany nieco modyfikować na życzenie (np 4 czy 5 dni). Kolejne terminy będą się pojawiać i będą uzupełniane o informacje - zawsze można zapytać na PW, zadzwonić z wyprzedzeniem, napisać maila etc. (mój nr jest w profilu) Wiadomo, że będą to ośrodki w Tyrolu i okolicach, wiadomo że będzie fajnie, ciekawie i niedrogo, a reszta zależy od warunków i pogody. Nie przesądzam więc ośrodków na 100% prawie nigdy - zasada jest taka, że ma być najlepiej narciarsko jak się da ogarnąć - w danej rzeczywistości!W każdym wypadku proszę o kontakt telefoniczny - mój nr 501 38 30 58 - tak najszybciej, najprościej, skutecznie. Pozdrawiam i zapraszam, Krzych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Zacznijmy w końcu ten sezon Zapraszam: 17-20.10, 4 dni na lodowcach w Tyrolu. Wyjazd w środę wieczorem, na śniegu czwartek-niedziela, powrót z niedzieli na poniedziłaek, na Śląsku po pólnocy. W planach Hintertux i/lub Pitztal, bo teraz wyglądają najlepiej, ale każdy tydzień przynosi kolejne trasy/wyciągi czynne. Jadę z Krakowa, przez Śląsk. Koszty oceniam na jakieś 170 EUR + skipass. Więcej na telefon. Tak się teraz jeździ na Tuxie jeśli ktoś ma wątpliwości Ciągle można się jutro wieczorem (ok.22-23) zapakować do mnie i pojutrze mieć to samo zapraszam - nr telefonu jest w profilu i w niżej zlinkowanym poście Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem).25-28.10 (pt-pon.) lub 26-29.10 (sob.-wto.), 4 dni - m.in. Sölden - Puchar Świata (zawody w sobotę i niedziełę) + np. Tux/Pitztal/Stubai. Jak dotąd zawsze było wtedy świetnie - wtedy warunki są już raczej gwarantowane, pewny wyjazd (!) 1-4.11, 4 dni, pt-pon., długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (do wyboru Tux, Pitztal, Sölden, Stubai + może Kaunertal) 9-12.11 - sob.-wto. - 4 dni, długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (jw.) 14 listopada otwiera się Obergurgl-Hochgurgl (razem z sąsiednim Sölden zestaw nie do pobicia w tym czasie), 28 listopada Ischgl - co rodzi kolejne możliwości ...zapraszam - poźniejsze będę uzupełniał Są jeszcze miejsca, zapraszam i powtarzam, warto rozważyć zakup karnetu sezonowego Snow Card Tirol, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu Więcej info m.in. tutaj, także nr telefonu http://bit.ly/2dRwE2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Mam 1 ostatnie miejsce na PŚ w Sölden, najbliższy weekend: 25-28.10. 4 dni. Wyjazd w czwartek wieczorem, na śniegu piątek-poniedziałek. W planach m.in. Sölden i zawody Pucharu świata + oczywiście normalna jazda, i do tego coś ekstra. Kolejny termin to 1-4.11, 4 dni, długi weekend, tylko 1 dzień urlopu. Są jeszcze miejsca. Kolejny weekend blisko kompletu, może 1-2 miejsca się znajdą Jadę z Krakowa, przez Śląsk. Więcej na telefon. Warto rozważyć zakup karnetu sezonowego, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, 3-4 wyjazdy. Co więcej to do przodu Kolejne terminy i więcej info w pierwszym poście tego wątku https://www.skiforum...slask/?p=625562 lub tutaj: http://bit.ly/2dRwE2r A tak się jeździ teraz w Sölden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... misiek_393 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Wyjazdy busikiem z Krakowa przez Śląsk, okołoweekendowo - wyjazd na ogół w piątek wieczorem, jazda od sobotu do wtorku lub środy (4-5 dni na śniegu).Koszty w pigułce: kwatera ok. 28-30 eur x ilość noclegów (3 lub 4), okolice Sölden lub Ischgl mogą być nieznacznie droższe, także okresy feryjne; transport ok. 400 zł/ew. ok. 95 euro. Karnety: 4 dni ok. 170-210 euro, 5 dni 200-260 euro, zależnie od miejsca, sezonu itp.Zdarzają się różne promocje - pomagam, można zapytać tel. (501 38 30 58) - zachęcam do kontaktu tel. - nie wszystko da się opisać. Warto zaglądnąć do archiwum - sezon 17/18, (16/17) i (15/16). Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). 1-4.11, 4 dni, pt-pon., długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (do wyboru Tux, Pitztal, Sölden, Stubai + może Kaunertal), są jeszcze miejsca 9-12.11 - sob.-wto. - 4 dni, długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (jw.) - blisko kompletu, może 1-2 miejsca się może znajdą 14 listopada otwiera się Obergurgl-Hochgurgl (razem z sąsiednim Sölden zestaw nie do pobicia w tym czasie), 28 listopada Ischgl - co rodzi kolejne możliwości ...zapraszam - poźniejsze będę uzupełniał 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 30.11-3/4.12 - 4 lub 5 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 7-11.12 - 5 dni - zależnie od pogody, warunków etc - może być cały Tyrol. Chętnie odwiedzę Serfaus-Fiss-Ladis lub Zillertal jeśli będą warunki. Jeśli nie będą pewne to jw. - niezawodne Ötztal (Sölde, Gurgle) lub Ischgl 14-18/19.12 - 5 lub 6 dni, chętnie jw. SFL, Nauders, Ischgl lub Zillertal, lub Sölden Wyjazd sylwestrowy ok. 27.12-1-2.01, ok. 6 dni, Tyrol - kwatery wyraźnie droższe w tym okresie. 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni 11-15.01 - 5 dni - komplet brak wolnych miejsc W każdym wypadku proszę o kontakt telefoniczny - mój nr 501 38 30 58 - tak najszybciej, najprościej, skutecznie. Pozdrawiam i zapraszam, Krzych. Cześć. Krzych, jak wygląda sytuacja na Trzech Króli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin 30.11-3/4.12 - 4 lub 5 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 14-18/19.12 - 5 lub 6 dni, chętnie jw. SFL, Nauders, Ischgl lub Zillertal, lub Sölden Kolejne terminy i więcej info: http://bit.ly/2dRwE2r Tam też mój numer telefonu. Dla okrasy garść zdjęć z Hintertuxa z tego weekendu, zima miała pewne opory ale jak już przyszła to z przytupem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin - prawdopodobne brak miejsc Ponawiam zaproszenie na najbliższy weekend Ze względów losowych zwolniły mi się dzisiaj miejsca, a z tych samych powodów prawdopodobnie za tydzień już nie ma nic wolnego - więc teraz jest szansa Po ostatnich opadach zima jest wręcz fantastyczna, bliżej wekendu to będzie pewne ale z zapowiedzi wynika że Gurgle otworzą się w całości, a w Sölden już dziś działała gondola z dołu + parę krzesełek poza lodowcami ...będzie dobrze Wyjazd w piątek wieczorem z Krakowa przez Śląsk, powrót po nartach w nocy z wtorku na środę, tak, żeby kilka godzin jeszcze spędzić we własnym łóźku przed środą Cześć. Krzych, jak wygląda sytuacja na Trzech Króli? Tak jak w kalendarzu wolny poniedzialek, czyli naturalny długi weekend - spodziewam się że zbudujemy sporą grupkę. Co do reszty, czyli kierunku itd, trudno dziś wróżyć z fusów, poprzednie lata często spędzaliśmy w Alpach Kitzbühelskich w tym terminie ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). Namawiam do zakupu karnetu sezonowego Tirol Snow Card,, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu 30.11-3.12 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki Zwolniło się 1 miejsce na najbliższym jutrzejszy wyjazd, na 4 dni. Ruszam z Krakowa ok. 22, z Katowic ok. 23. Kontakt telefoniczny, numer jest w moim profilu, i w poście #1, tam też inne szczegóły, kolejne terminy. https://www.skiforum...slask/?p=625562 Kolejna szansa za 2 tygodnie 14-18.12 Wąsa widzę waść zapuściłeś, i jeszcze jedną gębę znajomą widzę Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Parę fotek z niedawnych Gurgli dla okrasy, zima w listopadzie jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Krzychu dzięki za kolejny udany wyjazd śnieg był towarzystwo jak zawsze doborowe do następnego razu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Niestety planować muszę ze 2 miesiące naprzód, gdyż sporo grafików do przestawienia, ale się wybiorę, raczej wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
misiek_393 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Wyjazdy busikiem z Krakowa przez Śląsk, okołoweekendowo - wyjazd na ogół w piątek wieczorem, jazda od sobotu do wtorku lub środy (4-5 dni na śniegu).Koszty w pigułce: kwatera ok. 28-30 eur x ilość noclegów (3 lub 4), okolice Sölden lub Ischgl mogą być nieznacznie droższe, także okresy feryjne; transport ok. 400 zł/ew. ok. 95 euro. Karnety: 4 dni ok. 170-210 euro, 5 dni 200-260 euro, zależnie od miejsca, sezonu itp.Zdarzają się różne promocje - pomagam, można zapytać tel. (501 38 30 58) - zachęcam do kontaktu tel. - nie wszystko da się opisać. Warto zaglądnąć do archiwum - sezon 17/18, (16/17) i (15/16). Najbliższe wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). 1-4.11, 4 dni, pt-pon., długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (do wyboru Tux, Pitztal, Sölden, Stubai + może Kaunertal), są jeszcze miejsca 9-12.11 - sob.-wto. - 4 dni, długi weekend, tylko 1 dzień wolnego, lodowce (jw.) - blisko kompletu, może 1-2 miejsca się może znajdą 14 listopada otwiera się Obergurgl-Hochgurgl (razem z sąsiednim Sölden zestaw nie do pobicia w tym czasie), 28 listopada Ischgl - co rodzi kolejne możliwości ...zapraszam - poźniejsze będę uzupełniał 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 30.11-3/4.12 - 4 lub 5 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 7-11.12 - 5 dni - zależnie od pogody, warunków etc - może być cały Tyrol. Chętnie odwiedzę Serfaus-Fiss-Ladis lub Zillertal jeśli będą warunki. Jeśli nie będą pewne to jw. - niezawodne Ötztal (Sölde, Gurgle) lub Ischgl 14-18/19.12 - 5 lub 6 dni, chętnie jw. SFL, Nauders, Ischgl lub Zillertal, lub Sölden Wyjazd sylwestrowy ok. 27.12-1-2.01, ok. 6 dni, Tyrol - kwatery wyraźnie droższe w tym okresie. 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni 11-15.01 - 5 dni - komplet brak wolnych miejsc W każdym wypadku proszę o kontakt telefoniczny - mój nr 501 38 30 58 - tak najszybciej, najprościej, skutecznie. Pozdrawiam i zapraszam, Krzych. Cześć. Krzych, jak wygląda sytuacja na Trzech Króli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin 30.11-3/4.12 - 4 lub 5 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 14-18/19.12 - 5 lub 6 dni, chętnie jw. SFL, Nauders, Ischgl lub Zillertal, lub Sölden Kolejne terminy i więcej info: http://bit.ly/2dRwE2r Tam też mój numer telefonu. Dla okrasy garść zdjęć z Hintertuxa z tego weekendu, zima miała pewne opory ale jak już przyszła to z przytupem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin - prawdopodobne brak miejsc Ponawiam zaproszenie na najbliższy weekend Ze względów losowych zwolniły mi się dzisiaj miejsca, a z tych samych powodów prawdopodobnie za tydzień już nie ma nic wolnego - więc teraz jest szansa Po ostatnich opadach zima jest wręcz fantastyczna, bliżej wekendu to będzie pewne ale z zapowiedzi wynika że Gurgle otworzą się w całości, a w Sölden już dziś działała gondola z dołu + parę krzesełek poza lodowcami ...będzie dobrze Wyjazd w piątek wieczorem z Krakowa przez Śląsk, powrót po nartach w nocy z wtorku na środę, tak, żeby kilka godzin jeszcze spędzić we własnym łóźku przed środą Cześć. Krzych, jak wygląda sytuacja na Trzech Króli? Tak jak w kalendarzu wolny poniedzialek, czyli naturalny długi weekend - spodziewam się że zbudujemy sporą grupkę. Co do reszty, czyli kierunku itd, trudno dziś wróżyć z fusów, poprzednie lata często spędzaliśmy w Alpach Kitzbühelskich w tym terminie ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). Namawiam do zakupu karnetu sezonowego Tirol Snow Card,, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu 30.11-3.12 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki Zwolniło się 1 miejsce na najbliższym jutrzejszy wyjazd, na 4 dni. Ruszam z Krakowa ok. 22, z Katowic ok. 23. Kontakt telefoniczny, numer jest w moim profilu, i w poście #1, tam też inne szczegóły, kolejne terminy. https://www.skiforum...slask/?p=625562 Kolejna szansa za 2 tygodnie 14-18.12 Wąsa widzę waść zapuściłeś, i jeszcze jedną gębę znajomą widzę Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Parę fotek z niedawnych Gurgli dla okrasy, zima w listopadzie jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Krzychu dzięki za kolejny udany wyjazd śnieg był towarzystwo jak zawsze doborowe do następnego razu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Niestety planować muszę ze 2 miesiące naprzód, gdyż sporo grafików do przestawienia, ale się wybiorę, raczej wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin 30.11-3/4.12 - 4 lub 5 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki 14-18/19.12 - 5 lub 6 dni, chętnie jw. SFL, Nauders, Ischgl lub Zillertal, lub Sölden Kolejne terminy i więcej info: http://bit.ly/2dRwE2r Tam też mój numer telefonu. Dla okrasy garść zdjęć z Hintertuxa z tego weekendu, zima miała pewne opory ale jak już przyszła to z przytupem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Zapraszam, ostatnie miejsca, z Krakowa przez Śląsk, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam 16-19.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza ktoś z Rzeszowa, zbieramy kogoś z Wiednia 23-26.11 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl Dołącza m.in. Lublin - prawdopodobne brak miejsc Ponawiam zaproszenie na najbliższy weekend Ze względów losowych zwolniły mi się dzisiaj miejsca, a z tych samych powodów prawdopodobnie za tydzień już nie ma nic wolnego - więc teraz jest szansa Po ostatnich opadach zima jest wręcz fantastyczna, bliżej wekendu to będzie pewne ale z zapowiedzi wynika że Gurgle otworzą się w całości, a w Sölden już dziś działała gondola z dołu + parę krzesełek poza lodowcami ...będzie dobrze Wyjazd w piątek wieczorem z Krakowa przez Śląsk, powrót po nartach w nocy z wtorku na środę, tak, żeby kilka godzin jeszcze spędzić we własnym łóźku przed środą Cześć. Krzych, jak wygląda sytuacja na Trzech Króli? Tak jak w kalendarzu wolny poniedzialek, czyli naturalny długi weekend - spodziewam się że zbudujemy sporą grupkę. Co do reszty, czyli kierunku itd, trudno dziś wróżyć z fusów, poprzednie lata często spędzaliśmy w Alpach Kitzbühelskich w tym terminie ...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). Namawiam do zakupu karnetu sezonowego Tirol Snow Card,, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu 30.11-3.12 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki Zwolniło się 1 miejsce na najbliższym jutrzejszy wyjazd, na 4 dni. Ruszam z Krakowa ok. 22, z Katowic ok. 23. Kontakt telefoniczny, numer jest w moim profilu, i w poście #1, tam też inne szczegóły, kolejne terminy. https://www.skiforum...slask/?p=625562 Kolejna szansa za 2 tygodnie 14-18.12 Wąsa widzę waść zapuściłeś, i jeszcze jedną gębę znajomą widzę Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Parę fotek z niedawnych Gurgli dla okrasy, zima w listopadzie jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Krzychu dzięki za kolejny udany wyjazd śnieg był towarzystwo jak zawsze doborowe do następnego razu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Niestety planować muszę ze 2 miesiące naprzód, gdyż sporo grafików do przestawienia, ale się wybiorę, raczej wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 28 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Kolejne wyjazdy (daty to dni na śniegu, wyjazd z PL, dzień wcześniej późnym wieczorem). Namawiam do zakupu karnetu sezonowego Tirol Snow Card,, 825 EUR, opłaca się od 16 dni w sezonie, nawet 3-4 wyjazdy, a co więcej to do przodu 30.11-3.12 - 4 dni - Sölden + Obergurgl-Hochgurgl lub Ischgl + dodatki Zwolniło się 1 miejsce na najbliższym jutrzejszy wyjazd, na 4 dni. Ruszam z Krakowa ok. 22, z Katowic ok. 23. Kontakt telefoniczny, numer jest w moim profilu, i w poście #1, tam też inne szczegóły, kolejne terminy. https://www.skiforum...slask/?p=625562 Kolejna szansa za 2 tygodnie 14-18.12 Wąsa widzę waść zapuściłeś, i jeszcze jedną gębę znajomą widzę Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Parę fotek z niedawnych Gurgli dla okrasy, zima w listopadzie jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Krzychu dzięki za kolejny udany wyjazd śnieg był towarzystwo jak zawsze doborowe do następnego razu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Niestety planować muszę ze 2 miesiące naprzód, gdyż sporo grafików do przestawienia, ale się wybiorę, raczej wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Krzychu dzięki za kolejny udany wyjazd śnieg był towarzystwo jak zawsze doborowe do następnego razu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Brak czasu na golenie raczej gęby znajome bywają ...wybierz się - pięknie jest Niestety planować muszę ze 2 miesiące naprzód, gdyż sporo grafików do przestawienia, ale się wybiorę, raczej wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
gajowy01 Napisano 4 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2019 Mam wolne miejsca na kolejny weekend, 7-11.12. W planach Ischgl + Serfaus-Fiss-Ladis, zapraszam Z Krakowa przez Śląsk, do Tyrolu, dołączają ludzie z różnych stron, umawiam. Koszty niżej w linku, lub w poście #1https://m.facebook.c...121401944574991 Karnety na 5 dni ok 240 EUR, kwatera ok. 115. A tak Ischgl wygląda aktualnie ...jakieś pytania? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Zapraszam na kolejny weekend, pojawiły się dodatkowe miejsca, 14-18.12, 5 dni w Tyrolu. Wyjazd w piątek późnym wieczorem, z Krakowa przez Śląsk, sobota-sroda na nartach. Możemy też rozważyc wersję na 4 dni, czyli powrót we wtorek w nocy. W planach Ischgl + pewnie SFL, może jeszcze jakieś ekstrasy, teraz wszędzie jest świetnie Więcej info i koszty tutaj: http://bit.ly/2dRwE2ra najwięcej na telefon, zapraszam A na fotkach kolejna porcja z Ischgl, jest ...jak zwykle Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 4-8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 5 dni, Alpy Kitzbühelskie: Kitzbühel, Zillertal Arena, do tego pewnie SkiWelt, Wildkogel 11-15.01 - 5 dni - są wolne miejsca: Solden + okolice lub Ischgl + okolice 18-22.01 - 5 dni - Tyrol, różne ośrodki zależnie od pogody Zapraszam na powyższe terminy - ostatnie miejsca. Termin w okolicach 3 króli (4-8.01) to trudny termin ale udało się ogarnąć fajną, dogodnie położoną kwaterę, kilkaset km tras pod nosem, wyżej niżej - co tylko chcemy itd. Piszę to bo parę wolnych miejsc jeszcze jest, a sporo osób pyta, skrada się, waha się. Można pojechać z Krakowa, Śląska, Nysy, Opola. Wyjazd 3.01 wieczorem, powrót w nocy po nartach, se środy na czwartek, pewnei tuż po północy w Polsce. Masz jeszcze wolne miejsce na wyjazd 4-7/8.01, święto 3 króli w poniedziałek, wolne - 4 lub 5 dni? 1 osoba z Krakowa, jaki koszt plus/minus? Wiesz już gdzie uderzasz? Tak jak pisałem na PW - mam jeszcze miejsca, ale odpisz, zadzwoń, puść znaki dymne - tak lub nie, ale żebym wiedział cokolwiek *** Śniegu za oknem brakuje, to parę obrazków ze śnieżnego Stubaia, przez który przemknęliśmy któregoś dnia, niedawno - tak na pocieszenie i dla ozdoby Na 3K na pewno tam nie trafimy, ale później kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Sezon 19/20 + plany 2020/21, zapraszam :)
tomkly Napisano 27 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Hej Krzychu Potwierdzam udział trzech osób na najbliższy wyjazd 4-8 stycznia. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejny weekend, 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle, Kühtai/Hochoetz, są wolne miejsca. Wyjazd 10.01 (piątek) wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwość dojazdu z różnych stron, Kraków, Śląsk, Warszawa, Tomaszów, Końskie, Radomsko i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, zapraszam, więcej info tutaj http://bit.ly/2dRwE2r Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Dziękuję za bardzo udany narciarsko wyjazd, Kitzbuhel i Zillertal dla mnie prima sort. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Last minute! 2 wolne miejsca, na najbliższy weekend: 11-15.01, Oetztal czyli Sölden, Gurgle + coś extra: Kühtai/Hochoetz/Axamer. Wyjazd 10.01 (piątek) późnym wieczorem, 5 dni na śniegu, powrót w nocy ze środy na czwartek. Super kwatera, sauna, termy w pobliżu, towarzystwo mieszane Możliwość dojazdu z różnych stron: Kraków, Śląsk, Warszawa, Końskie, Radomsko, Andrychów i in. Wyraźnie tańsze karnety w tym okresie, jest spora szansa na zniżkę grupową, żeby było jeszcze taniej. zapraszam, więcej info tutaj i na telefon: http://bit.ly/2dRwE2r O ile wiem zwolniło się także 1 miejsce z Trójmiasta. Ośrodki świetne, pogoda katalogowa, taniej, luźniej na stokach bo jeszcze przed feriami a po rozmaitych świętach ...no jak nie teraz to kiedy? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Wolne miejsca na kolejny weekend, w tym także dla singielki - mam koleżankę do pokoju - zapraszam 18-22.01, 5 dni w Alpach Kitzbuhelskich, czyli Kitzbuhel, Skiwelt, Zillertal Arena i in. Wyjazd z Krakowa w piątek wieczorem, przez Śląsk. Powrót w nocy ze środy na czwartek. Możliwy także dojazd własny. Więcej info na telefon, koszty w skrócie itp.; http://bit.ly/2dRwE2r Dla ilustracji garść foto z Zillertal Arena sprzed tygodnia Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Zapraszam na najbliższy weekend (1-5.02), kierunek Zillertal, 2 miejsca wolne. Wyjazd z Krakowa, przez Śląsk w piątek (31.01) późnym wieczorem, sobota - środa: Hochfugen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen (kilkaset km tras), powrót w nocy, ze środy na czwartek. Karnet na 5 dni tylko 229 euro. Więcej na telefon. Kolejne terminy i więcej info, koszty: http://bit.ly/2dRwE2r Na zachętę garść foto z poniedziałkowej Zillertal Areny ...dziś bardziej powder day, co mnie wcale nie martwi, więcej śniegu się przyda ...ale o tym innym razem Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2020 Jadę, jedna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 31 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Sporo słońca w relacjach, ale są też dnia takie jak ostatnio - dla jednych "nie da się, stoki nieodśnieżone" dla innych bajka A to tylko parędziesiąt cm świeżego śniegu na trasach taka środa na Wildkogel ...tam można znaleźć zimę IMG_20200129_095436.jpg IMG_20200129_101321.jpg IMG_20200129_102547.jpg IMG_20200129_102628.jpg IMG_20200129_102849.jpg IMG_20200129_103558.jpg IMG_20200129_121450.jpg IMG_20200129_122326.jpg W takim razie ja chcę koniecznie zobaczyć ten nieodśnieżony Wildkogel... Już jestem spakowany i dreptam dookoła stołu w oczekiwaniu na sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
gajowy01 Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Uzupełniłem terminy w pierwszym poście - zapraszam https://www.skiforum...-i-in/?p=625562 Zapraszam zwłaszcza na najbliższe terminy: 29.02-4.03 (5 dni, ew. 4) - Zillertal - ski safari: Hochfügen-Hochzillertal, Zillertal Arena, Wildkogel, Mayrhofen. Tu być może będzie dodatkowy transport i możliwość wybor wersji 4 lub 5 dni 7-11.03 - Tyrol, ski safari, prawdopodobnie Oetztal, czyli Sölden+Gurgle + Kühtai; lub inny podobny program. Tak czy owak cyklon feryjny już za parę dni będzie za nami - będzie można powybrzydzać ;0 *** ...a że dziś tłusty czwartek to parę tłustych zdjęć z tłustego Nauders (i pustego) - z ostatniego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Last minute PROMO!: mam jeszcze wolne miejsca na najbliższy wyjazd, czyli jutro, w piątek 28.02 wieczorem (ok. g. 23 z Krakowa przez Śląsk) na 5 lub 4 dni (jest wybór zależnie od auta) Jazda w Zillertal 29.02-3/4.03. Można dołączyć z Krakowa, Śląska, Konina, Limanowej i in. Karnet tylko 229 EUR/5 dni, 191/4; kwatera ok 116 EUR/4 noclegi, 90/3; transport PROMO! Ew. pilny telefon, ew. wiadomość z numerem, oddzwonię. PS. Góry, mrozik, czyste powietrze, dom na uboczu, wszystko z dala od miast i tłumów ...jeśli wiecie o czym mówię Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 3 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Pozdrowienia z Zillertal Zapraszam na kolejne weekendy: 7-11.03, 5 dni, jednak prawdopodobnie Ischgl + okolice, ew. Sölden + okolice, decyzja jeszcze nie zapadła, ale lipy nie będzie 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice 21-25.03, skisafari w Tyrolu, możliwości od Zillertal po Ischgl, Nauders itd, zależnie od pogody, warunków itd Jak widać zima w Tyrolu dopisuje, a jedyny wirus to wirus narciarski, wszyscy uczestnicy kompletnie zainfekowani Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 14-18.03, 5 dni, Sölden, Gurgle + okolice Witam Czy w tym terminie jedno miejsce znajdzie się? Ja jestem z Poznania. Można prosić o jakieś bliższe info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi