zBerek Napisano 9 Października 2019 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler. Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice. Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białegostoku do Sulejówka. Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną. W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje). Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 9 Października 2019 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Album: gopass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 9 Października 2019 Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler. Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00. Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice. Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białego Stoku do Sulejówka. Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną. W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje). Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. Bartek Bartek, przytrzymaj proszę jedno miejsce - zadzwonię w piątek. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2019 OK. Ale wrzuć mi informacje na smska proszę. Pozdrawiam, Bartek Bartek, przytrzymaj proszę jedno miejsce - zadzwonię w piątek. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Robert_z_Lublina Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 OK. Ale wrzuć mi informacje na smska proszę. Pozdrawiam, Bartek Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler.Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00.Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice.Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białegostoku do Sulejówka.Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną.W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje).Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. BartekWitaj! Mam pytanie ten wyjazd to jednorazowa akcja czy zamierzasz powielać ten kierunek w tym sezonie? Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... lu5asz Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Pod koniec grudnia lub na początku stycznia będzie taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. molek.JPG Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Byłbym zapomniał... Po wyjściu z kreta wsiadamy do gondolki i jedziemy na góre. Gdy wysiądziemy, możemy pójść do knajpy znajdującej się w tym samym budynku i... Uwaga! Jeśli będziemy kupować w barze to nic się nie dzieje ale jeśli pójdziemy do części samoobsługowej to spotka nas miła niespodzianka przy kasie gdy okażemy naszego Gopassa. UPUST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 8-11.11 Mölltaler Gletscher - 4 dni - dojazd z W-wy, Krk i Białego Stoku × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zBerek Napisano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2019 OK. Ale wrzuć mi informacje na smska proszę. Pozdrawiam, Bartek Bartek, przytrzymaj proszę jedno miejsce - zadzwonię w piątek. pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Robert_z_Lublina Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 OK. Ale wrzuć mi informacje na smska proszę. Pozdrawiam, Bartek Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler.Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00.Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice.Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białegostoku do Sulejówka.Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną.W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje).Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. BartekWitaj! Mam pytanie ten wyjazd to jednorazowa akcja czy zamierzasz powielać ten kierunek w tym sezonie? Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... lu5asz Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Pod koniec grudnia lub na początku stycznia będzie taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. molek.JPG Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Byłbym zapomniał... Po wyjściu z kreta wsiadamy do gondolki i jedziemy na góre. Gdy wysiądziemy, możemy pójść do knajpy znajdującej się w tym samym budynku i... Uwaga! Jeśli będziemy kupować w barze to nic się nie dzieje ale jeśli pójdziemy do części samoobsługowej to spotka nas miła niespodzianka przy kasie gdy okażemy naszego Gopassa. UPUST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 8-11.11 Mölltaler Gletscher - 4 dni - dojazd z W-wy, Krk i Białego Stoku
Robert_z_Lublina Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 OK. Ale wrzuć mi informacje na smska proszę. Pozdrawiam, Bartek Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler.Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00.Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice.Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białegostoku do Sulejówka.Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną.W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje).Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. BartekWitaj! Mam pytanie ten wyjazd to jednorazowa akcja czy zamierzasz powielać ten kierunek w tym sezonie? Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... lu5asz Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Pod koniec grudnia lub na początku stycznia będzie taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. molek.JPG Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Byłbym zapomniał... Po wyjściu z kreta wsiadamy do gondolki i jedziemy na góre. Gdy wysiądziemy, możemy pójść do knajpy znajdującej się w tym samym budynku i... Uwaga! Jeśli będziemy kupować w barze to nic się nie dzieje ale jeśli pójdziemy do części samoobsługowej to spotka nas miła niespodzianka przy kasie gdy okażemy naszego Gopassa. UPUST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne 8-11.11 Mölltaler Gletscher - 4 dni - dojazd z W-wy, Krk i Białego Stoku
Bartek1980 Napisano 29 Października 2019 Udostępnij Napisano 29 Października 2019 Mam dwa wolne miejsca na wyjazd snowbordowo-narciarski (klasyczna 4-dniówka) w terminie 08-11.11.2019 na lodowiec Mölltaler.Wyjazd z Warszawy około godziny 18.00 07.11.2019, powrót 12.11.2019 około godziny 3.00.Mogę zabrać zainteresowanych po trasie Sulejówek-Warszawa-Piotrków Tryb.-Gliwice.Możliwy też transfer po trasie z Krakowa (koło godziny 20.00) do Gliwic oraz z Białegostoku do Sulejówka.Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym bardzo nowoczesnym apartamencie z sauną.W ramach wyjazdu organizuje wyżywienie (obfite śniadanie na ciepło, obiadokolacja, napoje).Przejazd, zakwaterowanie i transfer na stok to tylko - 900zł. Cena karnetów w kasie to 174e. za 4 dni. Istnieje możliwość zakupu tańszego karnetu przez stronę www.gopass.sk - 126e. za 4 dni. Preferuje kontakt telefoniczny +48 533 333 033. BartekWitaj! Mam pytanie ten wyjazd to jednorazowa akcja czy zamierzasz powielać ten kierunek w tym sezonie? Dzięki i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 19 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2019 Pod koniec grudnia lub na początku stycznia będzie taki wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Kupiłem! 50 EUR taniej. Za jedyne 126 EUR 4 dni na Molku. Wreszcie do czegoś się przydaje gopass poza pizzą Tatrzańską. molek.JPG Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Byłbym zapomniał... Po wyjściu z kreta wsiadamy do gondolki i jedziemy na góre. Gdy wysiądziemy, możemy pójść do knajpy znajdującej się w tym samym budynku i... Uwaga! Jeśli będziemy kupować w barze to nic się nie dzieje ale jeśli pójdziemy do części samoobsługowej to spotka nas miła niespodzianka przy kasie gdy okażemy naszego Gopassa. UPUST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Robert_z_Lublina Napisano 20 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2019 Zadziałało. Wyjaśniam: po zakupie za 126 EUR nic się nie dostaje poza błędnie wystawioną fakturą. Natomiast przykładając po raz pierwszy do bramki na Molku Gopassa troszkę dłużej mnie wpuszcza. Powiedzmy, że nie 1 sekundę a 3. To tak jakby się ładował czterema dniami, które kupiłem. Każde następne wejście (na Mollku jest tylko jedno... do kreta) odbywa się płynnie. Byłbym zapomniał... Po wyjściu z kreta wsiadamy do gondolki i jedziemy na góre. Gdy wysiądziemy, możemy pójść do knajpy znajdującej się w tym samym budynku i... Uwaga! Jeśli będziemy kupować w barze to nic się nie dzieje ale jeśli pójdziemy do części samoobsługowej to spotka nas miła niespodzianka przy kasie gdy okażemy naszego Gopassa. UPUST! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi