kordiankw Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Szkoda że Jaworzyny nie ma we wspólnym karnecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Szkoda że Jaworzyny nie ma we wspólnym karnecie. Oni to własnymi ścieżkami chodzą. Krynica.ski to dobry karnet dla początkujących, ośrodki nie powalają (najlepszy to Kompleks Słotwiny), żeby nie powiedzieć że nudne, ale dla początkujących to fajna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oni to własnymi ścieżkami chodzą. Krynica. Mogą sobie pozwolić, mają ośrodek lepszy niż te cztery ze wspólnego karnetu razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 A te Słotwiny to też Arena czy tylko Tabaszewski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Szkoda, że nie sprawdziło się to o czym gadaliśmy w zeszłym sezonie. Fajnie gdyby się Arena połączyła z Tabaszewskim... Ps. Planujesz być w sezonie w Krynicy czy tylko Alpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Mogą sobie pozwolić, mają ośrodek lepszy niż te cztery ze wspólnego karnetu razem wzięte. Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oni to własnymi ścieżkami chodzą. Krynica. Mogą sobie pozwolić, mają ośrodek lepszy niż te cztery ze wspólnego karnetu razem wzięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 A te Słotwiny to też Arena czy tylko Tabaszewski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Szkoda, że nie sprawdziło się to o czym gadaliśmy w zeszłym sezonie. Fajnie gdyby się Arena połączyła z Tabaszewskim... Ps. Planujesz być w sezonie w Krynicy czy tylko Alpy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Mogą sobie pozwolić, mają ośrodek lepszy niż te cztery ze wspólnego karnetu razem wzięte. Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Mogą sobie pozwolić, mają ośrodek lepszy niż te cztery ze wspólnego karnetu razem wzięte. Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Trasy, bo infrastruktura szału nie robi...a i drożej niż w Alpach... Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ale, że jaka "infrastruktura szału nie robi"? Jest to z pewnością (jęśli chodzi o Polskę) jedna z najlepszych stacji pod względem infrastruktury Byłeś w Alpach (jeśli piszesz, że drożej niż w Alpach)? Jest to oczywista bzdura Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wiesio Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Taaa zwłaszcza na 2 godzinnym treningu, gdy krzesłem przy 6 jedziesz >10 min. W sam raz by przemyśleć uwagi trenera Nie nie byłem w Alpach...tak se napisałem z dupy. Oczywiście nominalnie jest taniej; 530 zł za 6 dni. Ale to tylko 8km tras...kpina. W alpach za 240 euro masz 500 km tras i lodowiec. Sytuacja ta nie dotyczy tylko Jaworzyny; ogólnie w PL karnety są drogie w stosunku do tego co ośrodki oferują. W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Maciek,oczywiście że planuję jakieś wypady do Krynicy. Dam znać jak będę jechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W Alpach zdarza się jechać dłużej (nawet znacznie) przy wiejącym wietrze, a nawet (może to trudne do uwierzenia) zamykają wyciągi Pisałeś że jest drożej, a nie że jest drożej przy podzieleniu karnetu na ilość tras, a to jest różnica. Odnosiłem się do tego co napisałeś, a nie do tego co "miałeś na myśli" Masz rację, niejasno się wyraziłem co do ceny. Sorki! W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Co do szybkości krzesła to temat rzeka, ale Twój przykład jest trochę średni bo owszem zdarza się w innych ośrodkach jechać dłużej, ale dużo dłuższy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet
kordiankw Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Ma to też swoje dobre strony, na stokach jest zdecydowanie luźniej niż u konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Krynica.ski - wspólny karnet
WojtekM Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 W mojej ocenie ceny na Jaworzynie są stanowczo za wysokie. Nie trzeba płacić już za parking przynajmniej. Za WC już niestety w restauracjach u góry trzeba płacić. Oki,już znalazłem,bez Areny.Czyli normalnie po naszemu,stacje leżące obok siebie na dwóch oddzielnych karnetach. Słotwiny Tabaszewskiego bronią się przed Areną jak mogą. Arena jest jednak dużo bardziej rozwojowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
filinator Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 No bronią się niestety,zamiast się połączyć-duży może więcej i to zarówno w sensie stacji jak i tego jakim kapitałem dysponuje właściciel Areny.I taka wojenka niestety nie służy nam narciarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2019 Opublikowali już cennik: Aktualnie w sprzedaży jest także promocyjny skipass 6 dowolnych dni za 360złhttps://krynicaski.e-skipass.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi