star Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Tak właśnie mam z obecnymi nartami. Są miękkie i mało stabilne. Z tym że te Kesslery mają 157 cm więc nie wiem Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Są i 163. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 Chlopie, ciezkie musisz miec zycie lub tuz tuz do 50tki. Przeczytaj jeszcze raz pogrubione i odpowiedz sobie jak bardzo nadgorliwy jestes... A te flair 72 to sam se zaloz Tam nawet drewna nie ma. No i co, że nie mają "kawałka drewna"? To ty czytaj uważnie co napisałeś sam. Cytuję ( Jezdzi tylko slizgiem, na krawedz nie wchodzi) Z tej informacji wynika jasno, że nie potrafi jeździć.na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 No i co, że nie mają "kawałka drewna"?To ty czytaj uważnie co napisałeś sam.Cytuję ( Jezdzi tylko slizgiem, na krawedz nie wchodzi)Z tej informacji wynika jasno, że nie potrafi jeździć.na nartach.Niezly z Ciebie lawirant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Niezly z Ciebie lawirant Żaden lawirant. Za dużo różnych nart w swoim życiu przetestowałem (w tym i damskie), żeby bzdury opowiadać na temat nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... beti123 Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Jako autorka wątku, po zadaniu wielu pytań, i otrzymaniu wielu odpowiedzi i rad (szczególne podziękowania dla narciarz70!), podsumuję dyskusję. Kupilam narty voelkl flair 7.4, dlugość ok 165. Był to strzał w dziesiątkę. Narta jest super, świetnie się trzyma stoku, super się prowadzi, od razu przestały mi się narty telepać podczas jazdy, jadą równo, równolegle i stabilnie. Fajnie i łatwo inicjuje skręt, mam poczucie pełnej kontroli nad nartą i mnóstwo radości z jazdy, dużo więcej niż na starych nartach (151 cm, salomon vital touch). Super na sztruksie, dają radę na lodzie, i na muldach też. Nareszcie mnie muldy nie stresują. Super narta na mój obecny etap. Nie jest to narta szybka, ale za to świetna do nauki, jak i do jazdy czysto rekreacyjnej i bardzo łatwa w obsłudze Spróbowałam za namową znajomych) twardszej narty (Rossignol hero st) i niestety jeszcze nie ten etap, z ulgą wróciłam do moich nart. Być może buty za miękkie? Popróbuję jeszcze różnych nart, być może za jakiś czas sprawię sobie kolejne, ale teraz te są bardzo ok. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
nikon255 Napisano 6 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2019 No i co, że nie mają "kawałka drewna"?To ty czytaj uważnie co napisałeś sam.Cytuję ( Jezdzi tylko slizgiem, na krawedz nie wchodzi)Z tej informacji wynika jasno, że nie potrafi jeździć.na nartach.Niezly z Ciebie lawirant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 7 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Niezly z Ciebie lawirant Żaden lawirant. Za dużo różnych nart w swoim życiu przetestowałem (w tym i damskie), żeby bzdury opowiadać na temat nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... beti123 Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Jako autorka wątku, po zadaniu wielu pytań, i otrzymaniu wielu odpowiedzi i rad (szczególne podziękowania dla narciarz70!), podsumuję dyskusję. Kupilam narty voelkl flair 7.4, dlugość ok 165. Był to strzał w dziesiątkę. Narta jest super, świetnie się trzyma stoku, super się prowadzi, od razu przestały mi się narty telepać podczas jazdy, jadą równo, równolegle i stabilnie. Fajnie i łatwo inicjuje skręt, mam poczucie pełnej kontroli nad nartą i mnóstwo radości z jazdy, dużo więcej niż na starych nartach (151 cm, salomon vital touch). Super na sztruksie, dają radę na lodzie, i na muldach też. Nareszcie mnie muldy nie stresują. Super narta na mój obecny etap. Nie jest to narta szybka, ale za to świetna do nauki, jak i do jazdy czysto rekreacyjnej i bardzo łatwa w obsłudze Spróbowałam za namową znajomych) twardszej narty (Rossignol hero st) i niestety jeszcze nie ten etap, z ulgą wróciłam do moich nart. Być może buty za miękkie? Popróbuję jeszcze różnych nart, być może za jakiś czas sprawię sobie kolejne, ale teraz te są bardzo ok. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
beti123 Napisano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Jako autorka wątku, po zadaniu wielu pytań, i otrzymaniu wielu odpowiedzi i rad (szczególne podziękowania dla narciarz70!), podsumuję dyskusję. Kupilam narty voelkl flair 7.4, dlugość ok 165. Był to strzał w dziesiątkę. Narta jest super, świetnie się trzyma stoku, super się prowadzi, od razu przestały mi się narty telepać podczas jazdy, jadą równo, równolegle i stabilnie. Fajnie i łatwo inicjuje skręt, mam poczucie pełnej kontroli nad nartą i mnóstwo radości z jazdy, dużo więcej niż na starych nartach (151 cm, salomon vital touch). Super na sztruksie, dają radę na lodzie, i na muldach też. Nareszcie mnie muldy nie stresują. Super narta na mój obecny etap. Nie jest to narta szybka, ale za to świetna do nauki, jak i do jazdy czysto rekreacyjnej i bardzo łatwa w obsłudze Spróbowałam za namową znajomych) twardszej narty (Rossignol hero st) i niestety jeszcze nie ten etap, z ulgą wróciłam do moich nart. Być może buty za miękkie? Popróbuję jeszcze różnych nart, być może za jakiś czas sprawię sobie kolejne, ale teraz te są bardzo ok. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi