Gabrik Napisano 14 Września 2019 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Witam po przerwie letniej....mam pytanko czy ktoś z forumowiczów był w tytułowym ośrodku i mógłby opisać wrażenia? Głównie czy dla początkujących się sprawdzi i jak kształtuje się cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dafcio Napisano 14 Września 2019 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Byłem jeden dzień. Niestety mgła nie pozwoliła objeździć całości. Trasy są całkiem fajne. Dla początkujących są przynajmniej dwie długie szerokie. Jak bardzo początkujących masz na myśli? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olioli Napisano 14 Września 2019 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Witam po przerwie letniej....mam pytanko czy ktoś z forumowiczów był w tytułowym ośrodku i mógłby opisać wrażenia? Głównie czy dla początkujących się sprawdzi i jak kształtuje się cenowo? Bardzo miły ośrodek, tanie karnety, promocje dla rodzin z dziećmi. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Byłem jeden dzień. Niestety mgła nie pozwoliła objeździć całości. Trasy są całkiem fajne. Dla początkujących są przynajmniej dwie długie szerokie. Jak bardzo początkujących masz na myśli? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Z mojego punktu widzenia bardzo początkujący. Dorosłe osoby z licznikiem w uproszczeniu do 10 dni jazdy. I szukam czegoś we Włoszech aby było luźno, dłuższe i szersze trasy niż w Polsce, a jednocześnie podobnie wyszło cenowo (może zbyt dużo wymagam ale ponoć da się, według zasłyszanych opowieści). Wczoraj jeszcze natrafiłem na Monte Bondone, znalazłem opis tego miejsca z podaną wiadomością, iż ostatni, 20 kilometrowy odcinek dojazdu (droga SP85) jest bardzo wymagający wręcz niebezpieczny? Natomiast nie mam żadnego doświadczenia w poszukiwaniu kwater w takich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Monte Bondone raczej wam nie podejdzie. Dosłownie jedną trasa dla osób z 10 dniami na nartach. Zobacz jeszcze Folgarię Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wapniakos Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to:1. Folgaria - Lavarone,2. Aprica3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rollei troszkę droższe4. Civetta5. Carezza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to: 1. Folgaria - Lavarone, 2. Aprica 3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rolle i troszkę droższe 4. Civetta 5. Carezza Szukać czegoś w ośrodkach Sierra Nevea / Tarvisio / Ravascletto / Sappada / Piancavallo chyba są zarządzane prze promotour Są dużo tańsze niż Dolomity ( skipass 6 dniowy w ub roku 165 euro przy mniej więcej 270 w Dolomitach ) i są... bliżej bo niedaleko od trójstyku granic Austria - Słowenia - Włochy. Szczególnie Sappada - trasy dosyć długie - głównie niebieskie, choć infrastruktura wyciągowa leciwa ( głównie dwójki ), za to raczej pustawo , nawet w okresie high season Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... a_senior Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Wrzucę filmik z zeszłorocznego wyjazdu na Paganella. Chyba go tu jeszcze nie dawałem, a jeśli tak to sorry. O samym wyjeździe i jego kulisach pisałem. Filmik pokazuje głównie piękne pejzaże i widoki, bo pogoda dopisała. Może się komuś wybierającemu sie w te rejony przyda. Aha, w filmie pojawia się motyw "Wszystkiego Najlepszego" czyli po wł. "Buon Compleanno". To z okazji bardzo okrągłej rocznicy urodzin mojej Lepszej Połowy. 🙂 RASC i hotel zorganizowali co trzeba. https://photos.app.goo.gl/Ug2mabsNWhuAZJco7 Edytowane 6 Lutego 2023 przez a_senior 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Paganella
Gabrik Napisano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Byłem jeden dzień. Niestety mgła nie pozwoliła objeździć całości. Trasy są całkiem fajne. Dla początkujących są przynajmniej dwie długie szerokie. Jak bardzo początkujących masz na myśli? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Z mojego punktu widzenia bardzo początkujący. Dorosłe osoby z licznikiem w uproszczeniu do 10 dni jazdy. I szukam czegoś we Włoszech aby było luźno, dłuższe i szersze trasy niż w Polsce, a jednocześnie podobnie wyszło cenowo (może zbyt dużo wymagam ale ponoć da się, według zasłyszanych opowieści). Wczoraj jeszcze natrafiłem na Monte Bondone, znalazłem opis tego miejsca z podaną wiadomością, iż ostatni, 20 kilometrowy odcinek dojazdu (droga SP85) jest bardzo wymagający wręcz niebezpieczny? Natomiast nie mam żadnego doświadczenia w poszukiwaniu kwater w takich miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... dafcio Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Monte Bondone raczej wam nie podejdzie. Dosłownie jedną trasa dla osób z 10 dniami na nartach. Zobacz jeszcze Folgarię Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wapniakos Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to:1. Folgaria - Lavarone,2. Aprica3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rollei troszkę droższe4. Civetta5. Carezza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to: 1. Folgaria - Lavarone, 2. Aprica 3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rolle i troszkę droższe 4. Civetta 5. Carezza Szukać czegoś w ośrodkach Sierra Nevea / Tarvisio / Ravascletto / Sappada / Piancavallo chyba są zarządzane prze promotour Są dużo tańsze niż Dolomity ( skipass 6 dniowy w ub roku 165 euro przy mniej więcej 270 w Dolomitach ) i są... bliżej bo niedaleko od trójstyku granic Austria - Słowenia - Włochy. Szczególnie Sappada - trasy dosyć długie - głównie niebieskie, choć infrastruktura wyciągowa leciwa ( głównie dwójki ), za to raczej pustawo , nawet w okresie high season Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... a_senior Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Wrzucę filmik z zeszłorocznego wyjazdu na Paganella. Chyba go tu jeszcze nie dawałem, a jeśli tak to sorry. O samym wyjeździe i jego kulisach pisałem. Filmik pokazuje głównie piękne pejzaże i widoki, bo pogoda dopisała. Może się komuś wybierającemu sie w te rejony przyda. Aha, w filmie pojawia się motyw "Wszystkiego Najlepszego" czyli po wł. "Buon Compleanno". To z okazji bardzo okrągłej rocznicy urodzin mojej Lepszej Połowy. 🙂 RASC i hotel zorganizowali co trzeba. https://photos.app.goo.gl/Ug2mabsNWhuAZJco7 Edytowane 6 Lutego 2023 przez a_senior 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
dafcio Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Monte Bondone raczej wam nie podejdzie. Dosłownie jedną trasa dla osób z 10 dniami na nartach. Zobacz jeszcze Folgarię Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniakos Napisano 15 Września 2019 Udostępnij Napisano 15 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to:1. Folgaria - Lavarone,2. Aprica3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rollei troszkę droższe4. Civetta5. Carezza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 jeśli cenowo ma być zblizone do PL a przy tym łagodnie, szeroko i przyjemnie, to: 1. Folgaria - Lavarone, 2. Aprica 3. San Martino di Costrozza razem z Passo Rolle i troszkę droższe 4. Civetta 5. Carezza Szukać czegoś w ośrodkach Sierra Nevea / Tarvisio / Ravascletto / Sappada / Piancavallo chyba są zarządzane prze promotour Są dużo tańsze niż Dolomity ( skipass 6 dniowy w ub roku 165 euro przy mniej więcej 270 w Dolomitach ) i są... bliżej bo niedaleko od trójstyku granic Austria - Słowenia - Włochy. Szczególnie Sappada - trasy dosyć długie - głównie niebieskie, choć infrastruktura wyciągowa leciwa ( głównie dwójki ), za to raczej pustawo , nawet w okresie high season Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 lata później... a_senior Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Wrzucę filmik z zeszłorocznego wyjazdu na Paganella. Chyba go tu jeszcze nie dawałem, a jeśli tak to sorry. O samym wyjeździe i jego kulisach pisałem. Filmik pokazuje głównie piękne pejzaże i widoki, bo pogoda dopisała. Może się komuś wybierającemu sie w te rejony przyda. Aha, w filmie pojawia się motyw "Wszystkiego Najlepszego" czyli po wł. "Buon Compleanno". To z okazji bardzo okrągłej rocznicy urodzin mojej Lepszej Połowy. 🙂 RASC i hotel zorganizowali co trzeba. https://photos.app.goo.gl/Ug2mabsNWhuAZJco7 Edytowane 6 Lutego 2023 przez a_senior 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
a_senior Napisano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Wrzucę filmik z zeszłorocznego wyjazdu na Paganella. Chyba go tu jeszcze nie dawałem, a jeśli tak to sorry. O samym wyjeździe i jego kulisach pisałem. Filmik pokazuje głównie piękne pejzaże i widoki, bo pogoda dopisała. Może się komuś wybierającemu sie w te rejony przyda. Aha, w filmie pojawia się motyw "Wszystkiego Najlepszego" czyli po wł. "Buon Compleanno". To z okazji bardzo okrągłej rocznicy urodzin mojej Lepszej Połowy. 🙂 RASC i hotel zorganizowali co trzeba. https://photos.app.goo.gl/Ug2mabsNWhuAZJco7 Edytowane 6 Lutego 2023 przez a_senior 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi