JULA Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny i dodatkowo bez bogatej historii ....a przy okazji nie za długo zwlekają ze zdjęciem blokady środków z karty??? cały czas jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... JULA Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Witam, z tym przytrzymaniem środków to racja. Byłem w 3 dolinach 11-18 stycznia 2020 a środki na kartę zwrócili dopiero wczoraj. Pisałem do nich maila z zapytaniem to odpytali mi że standardowo między 2-3 tygodnie trzymają. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Dzisiaj ściągnęli blokadę Ojcu Dyrektorowi za interwencję niniejszym dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
JULA Napisano 4 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Witam, z tym przytrzymaniem środków to racja. Byłem w 3 dolinach 11-18 stycznia 2020 a środki na kartę zwrócili dopiero wczoraj. Pisałem do nich maila z zapytaniem to odpytali mi że standardowo między 2-3 tygodnie trzymają. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Dzisiaj ściągnęli blokadę Ojcu Dyrektorowi za interwencję niniejszym dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi