harnaÅ› Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć Być może już za późno, ale mam propozycję, by cena za miejsce w kuchni (tzw. pokój dzienny, czy nawet mezanina?) była niższa. Zawsze to jakaś rekompensata za mniej komfortowe warunki do spania. Najlepiej, gdyby przy zapisie można się zdecydować, czy dostanie się miejsce w klasie economy, czy standard P.S. Czy sofa to podwójne łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ogłoszenia parafialne W wesołym autobusie WA1 z Lublina, powoli kończą się miejsca. Więc jak ktoś coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć Być może już za późno, ale mam propozycję, by cena za miejsce w kuchni (tzw. pokój dzienny, czy nawet mezanina?) była niższa. Zawsze to jakaś rekompensata za mniej komfortowe warunki do spania. Najlepiej, gdyby przy zapisie można się zdecydować, czy dostanie się miejsce w klasie economy, czy standard P.S. Czy sofa to podwójne łóżko? Sofa w pokoju dziennym to tzw. łóżko gigione. Z kanapy wysuwa się szuflada, a w niej po naszemu jest takie lepsze łóżko polowe. Wyciagasz je sobie, wysuwasz nóżki spod spodu i stawiasz gdzie chcesz, np. w sypialni koleżanek ale wtedy masz dopłatę Tym sposobem, mamy tylko jedno miejsce w kuchni, choć jak się dwóch zaprze, to i tę kanapę też można wynieść P.S 1 Patrz co napisał Abramus, on wie co dobre i ucz się od starszych, hihi P.S. 2 Zawsze jest taka możliwość, aby Twój wniosek poddać pod głosowanie, czyli pozostali zrzucają się na rabat dla tych w kuchni P.S.3 oprócz par, to najbardziej uczciwe jest losowanie - tak sadzę P.S. 4 można tęż wykorzystać podstęp, jak będzie ktoś w ap z Tobą z WA2 (ktory przyjedzie później), to Ty już leżysz na wybranym łożu i bronisz go wszelkimi dostępnymi środkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... harnaÅ› Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Jak byłem ostatnio, to chłopaki stwierdzili, że skoro przyjeżdżam pierwszy to mogę podać kartę kredytową przy rejestracji i za to mogę sobie wybrać łóżko. Ale potem ta dwójka co spała w kuchni, to nie była szczęśliwa jak wstawałem o świcie Jest to pewien problem z tymi miejscami w kuchni, bo jedni chcą wcześnie iść spać i iść na otwarcie wyciągów, a inni wolą się pointegrować do nocy, a na stok wyruszają później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Jak byłem ostatnio, to chłopaki stwierdzili, że skoro przyjeżdżam pierwszy to mogę podać kartę kredytową przy rejestracji i za to mogę sobie wybrać łóżko. Ale potem ta dwójka co spała w kuchni, to nie była szczęśliwa jak wstawałem o świcie Jest to pewien problem z tymi miejscami w kuchni, bo jedni chcą wcześnie iść spać i iść na otwarcie wyciągów, a inni wolą się pointegrować do nocy, a na stok wyruszają później. resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć Być może już za późno, ale mam propozycję, by cena za miejsce w kuchni (tzw. pokój dzienny, czy nawet mezanina?) była niższa. Zawsze to jakaś rekompensata za mniej komfortowe warunki do spania. Najlepiej, gdyby przy zapisie można się zdecydować, czy dostanie się miejsce w klasie economy, czy standard P.S. Czy sofa to podwójne łóżko? ale ten, który wczesnie wstaje i woli spac w kuchni, bedzie miał przechlapane jak reszta bedzie sie integrowała:))) nie dogodzisz za Chiny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ogłoszenia parafialne W wesołym autobusie WA1 z Lublina, powoli kończą się miejsca. Więc jak ktoś coś.... 2 / DWA/ Miejsca vitapharma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
harnaÅ› Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Jak byłem ostatnio, to chłopaki stwierdzili, że skoro przyjeżdżam pierwszy to mogę podać kartę kredytową przy rejestracji i za to mogę sobie wybrać łóżko. Ale potem ta dwójka co spała w kuchni, to nie była szczęśliwa jak wstawałem o świcie Jest to pewien problem z tymi miejscami w kuchni, bo jedni chcą wcześnie iść spać i iść na otwarcie wyciągów, a inni wolą się pointegrować do nocy, a na stok wyruszają później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Jak byłem ostatnio, to chłopaki stwierdzili, że skoro przyjeżdżam pierwszy to mogę podać kartę kredytową przy rejestracji i za to mogę sobie wybrać łóżko. Ale potem ta dwójka co spała w kuchni, to nie była szczęśliwa jak wstawałem o świcie Jest to pewien problem z tymi miejscami w kuchni, bo jedni chcą wcześnie iść spać i iść na otwarcie wyciągów, a inni wolą się pointegrować do nocy, a na stok wyruszają później. resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć Być może już za późno, ale mam propozycję, by cena za miejsce w kuchni (tzw. pokój dzienny, czy nawet mezanina?) była niższa. Zawsze to jakaś rekompensata za mniej komfortowe warunki do spania. Najlepiej, gdyby przy zapisie można się zdecydować, czy dostanie się miejsce w klasie economy, czy standard P.S. Czy sofa to podwójne łóżko? ale ten, który wczesnie wstaje i woli spac w kuchni, bedzie miał przechlapane jak reszta bedzie sie integrowała:))) nie dogodzisz za Chiny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ogłoszenia parafialne W wesołym autobusie WA1 z Lublina, powoli kończą się miejsca. Więc jak ktoś coś.... 2 / DWA/ Miejsca vitapharma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mar_czwa Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Cześć Być może już za późno, ale mam propozycję, by cena za miejsce w kuchni (tzw. pokój dzienny, czy nawet mezanina?) była niższa. Zawsze to jakaś rekompensata za mniej komfortowe warunki do spania. Najlepiej, gdyby przy zapisie można się zdecydować, czy dostanie się miejsce w klasie economy, czy standard P.S. Czy sofa to podwójne łóżko? ale ten, który wczesnie wstaje i woli spac w kuchni, bedzie miał przechlapane jak reszta bedzie sie integrowała:))) nie dogodzisz za Chiny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ogłoszenia parafialne W wesołym autobusie WA1 z Lublina, powoli kończą się miejsca. Więc jak ktoś coś.... 2 / DWA/ Miejsca vitapharma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
abramus Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 ogłoszenia parafialne W wesołym autobusie WA1 z Lublina, powoli kończą się miejsca. Więc jak ktoś coś.... 2 / DWA/ Miejsca vitapharma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
vitapharma Napisano 11 Września 2019 Udostępnij Napisano 11 Września 2019 resumując: proponujesz chłopakom, że dajesz kartę, śpisz w kuchni (bo wczesnie wstajesz), ale niech Ci to w jakiś sposób zrekompensują jest to argument. jest jeszcze kolejna opcja - apartament premium, tam chyba jest dodatkowa sypialnia, i jest to tańsze niż wykupienie 2 vacatów które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 11 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2019 które to są premium i jaka konkretnie dopłata do poszczególnych apartamentów i czy na 100% wszyscy będą mieć oddzielne spanie za odpowiednią dopłatą w ap. premium można mieć: trochę większą powierzchnię ap. w tym pokój (lub kilka) z łóżkiem małżeńskim gwarancję, że jedno z pomieszczeń nie będzie kabiną a pokojem dużo większą powierzchnię saunę inne dodatki jak duży TV zawsze jednak pozostanie spanie w pokoju dziennym dla 2 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020
Szabir Napisano 12 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł miło...koszty idą w dół...odwrotnie niż ZUS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne "Podróż za jeden uśmiech 10" ***** 3 DOLINY - VAL THORENS ***** 04-11 stycznia 2020
MajkaW Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Będziecie mieszkać na 2400m n.p.m, nie każdy dobrze znosi taką wysokość, weźcie to proszę pod uwagę, żeby nie było potem zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 13 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2019 OGŁOSZENIA PARAFIALNE Z przyczyn technicznych, e- maile z danymi do wpłaty zaliczki wyjdą na przełomonie tygodnia. (proszę sprawdzać spam) Przepraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitapharma Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 koryguję błąd - podwójne miejsce w wesołym autobusie kosztuje 200,-zł w razie jakby co to mogę 2 x2 zabukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 to fakt idzie trochę więcej soku z gumijagód ale i na to jest lekarstwo trzeba go porostu więcej zabrać Na większej wysokości, zużycie % powinno być mniejsze. Organizm osłabiony niedotlenieniem, szybciej się poddaje. Czyli wychodzi ekonomiczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 13 Września 2019 Udostępnij Napisano 13 Września 2019 \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr-m Napisano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 WA1 wylądował w Lublinie. Dziękujemy za super wyjazd. Pozdrawiam piotr-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 12 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van basten Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. Poproszę podzielcie się patentami jak pakujecie się na taki wyjazd (wiem że narty buty kaski etc..trzeba zabrać), ale pytam o to jakie papu zabieracie czy kupujecie na miejscu??? Jeśli chodzi o picie to wiem. Pozdr for all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Wspaniałe Towarzystwo Wspaniały ośrodek Wspaniała pogoda Długo będziemy to wspominać, Dziekuję i do zaboczenia za rok jeszcze dodam wspaniały organizator abramusy również dziękują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danielsky Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Szanowni imprezowicze z PZJU. w związku ztym, że za chwilę robię taki wyjazd jak Wy. taki sam .. ? no way .. w najlepszym razie tylko bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi