wkg Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Kultowa przełęcz rowerzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2019 Dzięki za fajną relację - nie mogę polubić bo nie mam "twarzoksiążki" pozdrawiam R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 I jeszcze krótkie podsumowanie wideo (napisałem posta którego nie mogę usunąć, więc w jego miejsce przerzucam filmik ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Acha, na wysokości 3200mnpm spotkałem takiego oto jegomościa. Ponieważ próbował przekroczyć nartostradę, litościwie zwiozłem go na narcie na bok, ale widziałem że potem wrócił. Dzień wcześniej na tej samej wysokości widziałem motyla. Ciekawe czy się spotkali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Polubione . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Zajebista relacja! Dzięki! Jako alfisti muszę dodać, że najnowszy SUV AR, nosi nazwę od tej przełęczy. Stelvio ma moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Zajebista relacja! Dzięki! Jako alfisti muszę dodać, że najnowszy SUV AR, nosi nazwę od tej przełęczy. Stelvio ma moc! Quadrifoglio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Quadrifoglio. Q sobie kupię jak zacznę się puszczać, sprzedam nerkę a narty i buty zacznę kupować rentalowe Sorry musiałem Co by nie robić OT całkiem. Rung jakie dalsze plany? Ostatnio dostałem newsletter od Bartka Ptaka i pierwsze szkolenie robią właśnie w Passo Stelvio...ehhh. Nie kuszą Cię takie oferty? 5-12 października 2019 Passo Stelvio 1 wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Q sobie kupię jak zacznę się puszczać, sprzedam nerkę a narty i buty zacznę kupować rentalowe FerraEnzo to tak nie działa, miałem buty i narty rentalowe, mój suv w niczym nie przypomina stelvio:-( PS co do planów Runga, to jak opowiadał poluje raczej na brakujące miesiące w roku, ciekawe jakie mu zostały? Październik odhaczony, nuda... Oprócz tego Rung jeździ sam lub własną ekipa, sorry za adwokackie wstawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rung Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 FerraEnzo to tak nie działa, miałem buty i narty rentalowe, mój suv w niczym nie przypomina stelvio:-( PS co do planów Runga, to jak opowiadał poluje raczej na brakujące miesiące w roku, ciekawe jakie mu zostały? Październik odhaczony, nuda... Oprócz tego Rung jeździ sam lub własną ekipa, sorry za adwokackie wstawki... Brakuje mi jeszcze września,rok temu susza mi pokrzyżowała plany, nie chciałem po gołym lodowcu jeździć... Co do planów to jeszcze nie wiem,ale mam kilka pomysłów Chciałbym znowu coś na miarę tegorocznej Etny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Q sobie kupię jak zacznę się puszczać, sprzedam nerkę a narty i buty zacznę kupować rentalowe FerraEnzo to tak nie działa, miałem buty i narty rentalowe, mój suv w niczym nie przypomina stelvio:-( PS co do planów Runga, to jak opowiadał poluje raczej na brakujące miesiące w roku, ciekawe jakie mu zostały? Październik odhaczony, nuda... Oprócz tego Rung jeździ sam lub własną ekipa, sorry za adwokackie wstawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rung Napisano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 FerraEnzo to tak nie działa, miałem buty i narty rentalowe, mój suv w niczym nie przypomina stelvio:-( PS co do planów Runga, to jak opowiadał poluje raczej na brakujące miesiące w roku, ciekawe jakie mu zostały? Październik odhaczony, nuda... Oprócz tego Rung jeździ sam lub własną ekipa, sorry za adwokackie wstawki... Brakuje mi jeszcze września,rok temu susza mi pokrzyżowała plany, nie chciałem po gołym lodowcu jeździć... Co do planów to jeszcze nie wiem,ale mam kilka pomysłów Chciałbym znowu coś na miarę tegorocznej Etny Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi