anik_82 Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Wakacje dobiegają końca, trzeba rezerwować ferie. Pierwszy raz z córką chcemy jechać do Austrii. Pierwszy wybór to Kitzbűhel ale widzę że za kilka € więcej można kupić skipass na cały region A kusi nas SkiWelt. Mamy niestety raptem 5 dni jazdy. Czy 3 dni w Skiwelt i 2 w Kitzbűhel to sensowny plan? Noclegi budżetowe, raczej nie hotel na stoku, więc możemy mieszkać gdzieś skąd w oba miejsca będzie sensowny dojazd. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Wakacje dobiegają końca, trzeba rezerwować ferie. Pierwszy raz z córką chcemy jechać do Austrii. Pierwszy wybór to Kitzbűhel ale widzę że za kilka € więcej można kupić skipass na cały region A kusi nas SkiWelt. Mamy niestety raptem 5 dni jazdy. Czy 3 dni w Skiwelt i 2 w Kitzbűhel to sensowny plan? Noclegi budżetowe, raczej nie hotel na stoku, więc możemy mieszkać gdzieś skąd w oba miejsca będzie sensowny dojazd. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Są to bardzo podobne górki. Moim zdaniem bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trq Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Niedaleko na karnecie SSSC jest Saalbach, moim zdaniem warto odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Kitz mnie się bardziej podoba niż SkiWelt. Oba ośrodki są duże i fajne. Kitz trochę wyżej. Lepszy śnieg gdy ciepło. W 5 dni ciężko będzie objechać oba.Mimo, że mam oba na karnecie to jeżdżę w jednym z nich.Szkoda mi czasu na przemieszczanie się między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
trq Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Niedaleko na karnecie SSSC jest Saalbach, moim zdaniem warto odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 10 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Kitz mnie się bardziej podoba niż SkiWelt. Oba ośrodki są duże i fajne. Kitz trochę wyżej. Lepszy śnieg gdy ciepło. W 5 dni ciężko będzie objechać oba.Mimo, że mam oba na karnecie to jeżdżę w jednym z nich.Szkoda mi czasu na przemieszczanie się między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi