Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 W ostatni weekend moja rodzinna piesza wycieczka prowadziła przez nieistniejącą już stację narciarską. Wzięło mnie na wspominki i porobiłem zdjęcia starych słupów. Proponuję Wam zabawę-konkurs: czy rozpozna ktoś tą stację po słupach? :-) woj. małpolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Zagadka wymagająca przenikliwości Herkulesa Poirot, ale pomimo, że nigdy nie byłem w tym ośrodku postaram się zgadnąć. Rabka-Polczakowka, skoro w innym wątku pytasz czy była uruchomiona w ubiegłym sezonie, to nie może to pytanie pozostać bez związku z tą zagadką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Zagadka wymagająca przenikliwości Herkulesa Poirot, ale pomimo, że nigdy nie byłem w tym ośrodku postaram się zgadnąć. Rabka-Polczakowka, skoro w innym wątku pytasz czy była uruchomiona w ubiegłym sezonie, to nie może to pytanie pozostać bez związku z tą zagadką Nie, to nie Rabka-Polczakówka ale byłeś bardzo blisko :-) Koło Polczakówki przejeżdżaliśmy w drodze do domu i słupy mają się tam dobrze tj. stoją, lina chyba też jest (bez orczyków) i stok nie jest zarośnięty. A zdjęcia, które zamieściłem to Rdzawka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 A co do Polczakówki to w zimie przejeżdżam tamtędy 4 razy w tygodniu i tej zimy nie widziałem orczyków założonych na linę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... WojtekM Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Ani Polczakowka, ani Maciejowa - nic w Rabce juz nie zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Nie, to nie Rabka-Polczakówka ale byłeś bardzo blisko :-) Koło Polczakówki przejeżdżaliśmy w drodze do domu i słupy mają się tam dobrze tj. stoją, lina chyba też jest (bez orczyków) i stok nie jest zarośnięty. A zdjęcia, które zamieściłem to Rdzawka :-)Jeździłem tam... chyba sto lat temu 2 orczyki chyba były - dobrze pamiętam? Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Lubomierz był/jest całkiem spoko (w swojej klasie), Szczawa chyba nie była spoko ...ale to bardzo mgliste wspomnienia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Jeździłem tam... chyba sto lat temu 2 orczyki chyba były - dobrze pamiętam? Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Lubomierz był/jest całkiem spoko (w swojej klasie), Szczawa chyba nie była spoko ...ale to bardzo mgliste wspomnienia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Lubomierz to sobie chyba nawet dobrze radzi jak na te trudne czasy Białczańskie ale Szczawa chyba stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Już od lat nie istnieje, tylko krzaki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Co to za stacja narciarska?
Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 A co do Polczakówki to w zimie przejeżdżam tamtędy 4 razy w tygodniu i tej zimy nie widziałem orczyków założonych na linę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Ani Polczakowka, ani Maciejowa - nic w Rabce juz nie zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Nie, to nie Rabka-Polczakówka ale byłeś bardzo blisko :-) Koło Polczakówki przejeżdżaliśmy w drodze do domu i słupy mają się tam dobrze tj. stoją, lina chyba też jest (bez orczyków) i stok nie jest zarośnięty. A zdjęcia, które zamieściłem to Rdzawka :-)Jeździłem tam... chyba sto lat temu 2 orczyki chyba były - dobrze pamiętam? Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Lubomierz był/jest całkiem spoko (w swojej klasie), Szczawa chyba nie była spoko ...ale to bardzo mgliste wspomnienia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszo86 Napisano 22 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Jeździłem tam... chyba sto lat temu 2 orczyki chyba były - dobrze pamiętam? Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Lubomierz był/jest całkiem spoko (w swojej klasie), Szczawa chyba nie była spoko ...ale to bardzo mgliste wspomnienia Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Lubomierz to sobie chyba nawet dobrze radzi jak na te trudne czasy Białczańskie ale Szczawa chyba stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Już od lat nie istnieje, tylko krzaki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
labas Napisano 22 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2019 Z ciekawości, i mglistych wspomnień - czy Szczawa jeszcze istnieje? ...to jakoś za Lubomierzem było. Już od lat nie istnieje, tylko krzaki widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi