JurekByd Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 FIRST MINUTE -FREE SKI 2019/2020 - Mam 3 propozycje wyjazdów na narty do wypasionych ośrodków w szwajcarskiej Gryzonii plus perełka sylwestrowa : 1) 29.11 - 04.12 słynne St.Moritz - 3 ośrodki z lodowcem Diavolezza 1720-3303 mnpm , 325 km tras - tylko 1800 zł za wszystko czyli dojazd , noclegi z wyżywieniem HB i karnetem 5 - dniowym . 2) 06.12 - 11.12 niemniej znane Arosa-Lenzerheide 1230 - 2865 mnpm 250 km tras tworzących jedną całość - tylko 1500 zł za wszystko czyli dojazd , noclegi z wyżywieniem HB i karnetem 5 - dniowym. 3) 25.12 - 01.01 Sylwester w Sarajewie - poszusujemy w 3 ośrodkach zmagań olimpijskich z 1984 roku - Bjelasnica , Jahorina i Igman - tylko 1500 zł za dojazd , noclegi i karnety na 6 dni . Kto chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dimas Napisano 21 Września 2019 Udostępnij Napisano 21 Września 2019 Brzmi bardzo ciekawie. Zakwaterowanie blisko wyciągów? Poproszę o więcej szczegółów na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Czesc, czy mozesz wyslac informacje odnosnie wyjazu do Arosa-Lenzerheide ?Interesuje mnie czy z Warszawy bedzie dojaz, gdzie mieszkamy itp DziekZmieniłem ofertę na Tyrol - Ischgl i St Anton - pewniejszy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makostan Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 FIRST MINUTE -FREE SKI 2019/2020 - Mam 3 propozycje wyjazdów na narty do wypasionych ośrodków w szwajcarskiej Gryzonii plus perełka sylwestrowa : 1) 29.11 - 04.12 słynne St.Moritz - 3 ośrodki z lodowcem Diavolezza 1720-3303 mnpm , 325 km tras - tylko 1800 zł za wszystko czyli dojazd , noclegi z wyżywieniem HB i karnetem 5 - dniowym . 2) 06.12 - 11.12 niemniej znane Arosa-Lenzerheide 1230 - 2865 mnpm 250 km tras tworzących jedną całość - tylko 1500 zł za wszystko czyli dojazd , noclegi z wyżywieniem HB i karnetem 5 - dniowym. 3) 25.12 - 01.01 Sylwester w Sarajewie - poszusujemy w 3 ośrodkach zmagań olimpijskich z 1984 roku - Bjelasnica , Jahorina i Igman - tylko 1500 zł za dojazd , noclegi i karnety na 6 dni . Kto chętny ? Witam, Proszę o info nt Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Witam, też jestem zainteresowany wyjazdem 06.12-11.12 - jedziecie przez Śląsk? proszę o szczegóły na priv. 6.12 zostało ostatnie miejsce , jedziemy przez Wrocław i Zgorzelec . Więcej wolnych jest tydzień wcześniej - jedziemy też do Ischgl - będzie koncert Seed na otwarcie sezonu . Co do Sylwestra to będę wiedział dzisiaj , czy jeszcze coś zostało , czy nie . Jak ktoś ma jakieś pytania na priv to niech je zadaje... Pozdrawiam- Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Jestem zdecydowany na termin 6-11.12. W jaki sposób zaklepać to ostatnie miejsce? Dojadę z Krakowa do Wrocławia. Jakie informacje mam Ci jeszcze Dosłać? Pozdrawiam Andrzej Dzierżanowski ok - jesteś zapisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne First Minute 2019/20
JurekByd Napisano 8 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Witam, też jestem zainteresowany wyjazdem 06.12-11.12 - jedziecie przez Śląsk? proszę o szczegóły na priv. 6.12 zostało ostatnie miejsce , jedziemy przez Wrocław i Zgorzelec . Więcej wolnych jest tydzień wcześniej - jedziemy też do Ischgl - będzie koncert Seed na otwarcie sezonu . Co do Sylwestra to będę wiedział dzisiaj , czy jeszcze coś zostało , czy nie . Jak ktoś ma jakieś pytania na priv to niech je zadaje... Pozdrawiam- Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2019 Jestem zdecydowany na termin 6-11.12. W jaki sposób zaklepać to ostatnie miejsce? Dojadę z Krakowa do Wrocławia. Jakie informacje mam Ci jeszcze Dosłać? Pozdrawiam Andrzej Dzierżanowski ok - jesteś zapisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Rekomendowane odpowiedzi