jan koval Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Może tą organizację wyjazdu to już do osobnego wątku bym poprosił. ostatnia sobota : tzw Lesbian Rock….. mozna stamtad albo skoczyc albo "roll"…. jak widac, jest tez mocne pochylenie na prawo (patrzac z pozycji jezdzca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 213 Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 50 29 50 26 Popularne dni 19 Lip 67 24 Paź 27 22 Paź 16 25 Paź 16 Top użytkownicy w tym temacie MarioJ 50 odpowiedzi Wujot 29 odpowiedzi wkg 50 odpowiedzi star 26 odpowiedzi Popularne dni 19 Lip 2019 67 odpowiedzi 24 Paź 2019 27 odpowiedzi 22 Paź 2019 16 odpowiedzi 25 Paź 2019 16 odpowiedzi Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Napisano teraz W dniu 22.10.2019 o 19:51, Wujot napisał: Ale doszedłem do wniosku, że najlepszą trasę to trzeba samemu zestawić i wytypowałem taką linię Obejmuje wszystkie istotne, kultowe miejsca a w tym Starościńskie Skały, Pieklisko, Diabelski Zbór, Ostrą Małą, Skalnik i Skalicę, Wołka i Bolczów. Most i Piec też oczywiście. Jak się popatrzy na profil to tragedii nie widać ale ponieważ to ścieżki piesze to pewnie parę razy trzeba będzie wpychać rower. razem około 32 km i 1030 m vertical Tak wytypowałem ale w praktyce wyszło tak To pierwsza w tym roku trasa gdzie mogłem sobie pojechać swobodnie. Powiedzmy, że celem była inwentaryzacja skałek a także pojeżdżenie sobie. Najbardziej znane tematy to byłby już pokazywany Piec (bardzo ciekawa historia podczas wojen napoleońskich) I jeszcze raz most Tu opuściłem przyjazny (czytaj nudny) szlak rowerowy i zaczęły się ścieżki piesze oraz końskie. Czy ja kiedyś nie pisałem, że tylko wariaci jeżdżą (rowerami) po tych ostatnich? I rzeczywiście rozrywki było tak, że się spociłem (czasem z wrażenia). Koniostradą dotarłem na Starościńskie Skały gdzie I jeszcze parę fot z tego miejsca bo jest bajeczne Teraz kawałek ścieżką pieszą i Strużnickie Skały. Ciekawych formacji jest tam multum. Na początek Pieklisko i jeszcze dwie o bardzo antopocentrycznych (i robotocentrycznych) kształtach. Późniejszy kawałek był już bardzo wymagający bo koniem do podnóża aby po ciężkiej ciężkiej walce pod Skalicą zaliczyć najwyższy w paśmie Skalnik. Z Małej Ostrej piękne widoki To był punkt zwrotny - najbardziej na południu. Powrót był przez Wołka i Małego Wołka. Przed Bolczowem koniecznie chciałem zaliczyć znaną Małą Czaszkę I w nagrodę dostałem tam czynnik ludzki na focie, w dodatku z lotem (którego niestety nie złapałem) Na końcu na totalnym luzie zrobiłem sesję w Bolczowie, który wyglądał bajecznie. Zresztą to jest fantastyczny obiekt! Na koniec musiałem zjechać ścieżką pieszą do Janowic gdzie miałem sporo widzów i po jakiś skokach z kamieni nawet zebrałem wyrazy uznania. Szkoda, że nie było ich na Skalniku! Na zakończenie ekg Jak widać 20% góra, dół, góra dół. W sumie wyszło prawie 30 km i 1300 vertical. Daje to średnie nachylenie 9% - jedna z bardziej wymagających tras jaką jeździłem. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Jak widać 20% góra, dół, góra dół. W sumie wyszło prawie 30 km i 1300 vertical. Daje to średnie nachylenie 9% - jedna z bardziej wymagających tras jaką jeździłem. Pozdro Wiesiek Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Uznałem, że skałki są ciekawsze od drogi ale skoro chcesz to jutro wrzucę. Z rowerem chyba będzie gorzej ale nie zmieniłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Napisano teraz W dniu 22.10.2019 o 19:51, Wujot napisał: Ale doszedłem do wniosku, że najlepszą trasę to trzeba samemu zestawić i wytypowałem taką linię Obejmuje wszystkie istotne, kultowe miejsca a w tym Starościńskie Skały, Pieklisko, Diabelski Zbór, Ostrą Małą, Skalnik i Skalicę, Wołka i Bolczów. Most i Piec też oczywiście. Jak się popatrzy na profil to tragedii nie widać ale ponieważ to ścieżki piesze to pewnie parę razy trzeba będzie wpychać rower. razem około 32 km i 1030 m vertical Tak wytypowałem ale w praktyce wyszło tak To pierwsza w tym roku trasa gdzie mogłem sobie pojechać swobodnie. Powiedzmy, że celem była inwentaryzacja skałek a także pojeżdżenie sobie. Najbardziej znane tematy to byłby już pokazywany Piec (bardzo ciekawa historia podczas wojen napoleońskich) I jeszcze raz most Tu opuściłem przyjazny (czytaj nudny) szlak rowerowy i zaczęły się ścieżki piesze oraz końskie. Czy ja kiedyś nie pisałem, że tylko wariaci jeżdżą (rowerami) po tych ostatnich? I rzeczywiście rozrywki było tak, że się spociłem (czasem z wrażenia). Koniostradą dotarłem na Starościńskie Skały gdzie I jeszcze parę fot z tego miejsca bo jest bajeczne Teraz kawałek ścieżką pieszą i Strużnickie Skały. Ciekawych formacji jest tam multum. Na początek Pieklisko i jeszcze dwie o bardzo antopocentrycznych (i robotocentrycznych) kształtach. Późniejszy kawałek był już bardzo wymagający bo koniem do podnóża aby po ciężkiej ciężkiej walce pod Skalicą zaliczyć najwyższy w paśmie Skalnik. Z Małej Ostrej piękne widoki To był punkt zwrotny - najbardziej na południu. Powrót był przez Wołka i Małego Wołka. Przed Bolczowem koniecznie chciałem zaliczyć znaną Małą Czaszkę I w nagrodę dostałem tam czynnik ludzki na focie, w dodatku z lotem (którego niestety nie złapałem) Na końcu na totalnym luzie zrobiłem sesję w Bolczowie, który wyglądał bajecznie. Zresztą to jest fantastyczny obiekt! Na koniec musiałem zjechać ścieżką pieszą do Janowic gdzie miałem sporo widzów i po jakiś skokach z kamieni nawet zebrałem wyrazy uznania. Szkoda, że nie było ich na Skalniku! Na zakończenie ekg Jak widać 20% góra, dół, góra dół. W sumie wyszło prawie 30 km i 1300 vertical. Daje to średnie nachylenie 9% - jedna z bardziej wymagających tras jaką jeździłem. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Jak widać 20% góra, dół, góra dół. W sumie wyszło prawie 30 km i 1300 vertical. Daje to średnie nachylenie 9% - jedna z bardziej wymagających tras jaką jeździłem. Pozdro Wiesiek Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Uznałem, że skałki są ciekawsze od drogi ale skoro chcesz to jutro wrzucę. Z rowerem chyba będzie gorzej ale nie zmieniłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Jak widać 20% góra, dół, góra dół. W sumie wyszło prawie 30 km i 1300 vertical. Daje to średnie nachylenie 9% - jedna z bardziej wymagających tras jaką jeździłem. Pozdro Wiesiek Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Uznałem, że skałki są ciekawsze od drogi ale skoro chcesz to jutro wrzucę. Z rowerem chyba będzie gorzej ale nie zmieniłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Uznałem, że skałki są ciekawsze od drogi ale skoro chcesz to jutro wrzucę. Z rowerem chyba będzie gorzej ale nie zmieniłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Uznałem, że skałki są ciekawsze od drogi ale skoro chcesz to jutro wrzucę. Z rowerem chyba będzie gorzej ale nie zmieniłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 30 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 VAM 1100, 1200 - niezły koleś : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 https://www.youtube....h?v=DHMyBlbT94s To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To końcówka - widzę, że nie tylko ja miałem kłopoty w okolicach 2:40. Zjazdy ze Skalnika są co najmniej równie emocjonujące a zjazd "koński" do Strużnicy jeszcze trudniejszy. takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 takich zjazdów szukam, bardzo mi się podoba, a tu ciekawy tekst o Rudawach http://wyborcza.pl/1...a_na_Fajke.html Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ Muszę przejechać Sokoliki rowerowo. Dawniej bywałem tam nawet dość często pieszo i wtedy raczej bym powiedział, że nie ma co pchać się rowerem. Ale teraz optyka mi się mocno zmieniła. Na dzień dzisiejszy w RJ już niewiele zostało do sprawdzenia, to jednak małe górki. Co ciekawe w okolicach Skalnika (ale wyraźnie poniżej) jest wyznaczony czerwony rowerowy. Znaki trochę starawe ale spoko. To chyba jest szlak z "zestawu kamiennogórskiego". Na pewno to najambitniejsza "oficjalna" trasa. Będzie chwila czasu to się odszuka cały przebieg może coś podpowie. Zrobiłem też pętlę dolomitową zaliczając te zdecydowanie mniej znane kawałki RJ w okolicach Kowarskiej Czuby. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Przeczytaj jeszcze to. http://www.karolnien...ch-janowickich/ "Znam" Karola, dzięki niemu poznałem piękne miejsca czeskiej strony Karkonoszy Mógłby wydawać przewodniki razem ze swoimi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Nie kręćmy nosem - super relacja i super foty ! Mi tam zawsze brakuje tracków bo jak widzę takie klimaty to mam ochotę pojechać i to zrobić : ) Cześć Ja już nawet Wujotowi nie piszę o pięknie zdjęć i ujęć. Rękę utalentowanego profesjonalisty widać w każdym cm2. Szacun!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Bardzo ładnie ! Czas na ćwiczenia Idealna relacja mtb powinna zawierać jeszcze zdjęcie roweru i trasy po której zjeżdżałeś Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. 1. Pierwszy dość lajtowy "koński" kawałek. Jak widać było zdumiewająco mokro (w całkiem suchy dzień), za to w bonusie dwa spore prawdziwki. Centralnie na szlaku Dojściówka na Strążyńskie Skały Takie było podłoże w grupie Strużnickich Skał A teraz trudny zjazd końskim do Strużnicy. na fotach to wygląda niepozornie... Teraz ścieżka, hmmm czy to aby nie na wyrost, na Skalnicy Zjazdu ze Skalnika nie mam bo nie myślałem wtedy o fotografowaniu, będzie trasa powrotna zboczem Skalnika i na dowód, że jest tam czerwony Teraz z cyklu kocham leśników. Czyli jak nie wyglebić się do basenu z wodą i dlaczego ja muszę jeździć w siatkowych butach??? Dalej leśnicy, droga po sporej zrywce za Małym Wołkiem i na zakończenie fota mojego dzielnego rumaka, na które to określenie w tym dniu wybitnie zasłużył (co prawda fota z innej sesji gdzie był punktem odniesienia) Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje
jan koval Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 mam nadzieje, ze ten fragment na zdj 5 I 6 przejechaliscie nie po trasie a po lewej stronie od niej po tych wiekszych kamlotach…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Ty się Mariusz nie dziw, że wpierw odpowiadam Ci na SO (na którym nie pytałeś). To nie demencja (czyli kumam jeszcze co i gdzie) to pragmatyka. Edytor na SF jest tak zajebiście niewygodny, że wziąłem się na sposób i... zamieszczam tekst wpierw na SO (gdzie można zrobić to jak tzw. biały człowiek). Następnie daję ctrl c i wklejam wszystko na SF. Jedyne co trzeba poprawić to odstępy (puste linie) bo te się nie przenoszą. Ale url-e z automatu idą pięknie. Dlatego nie dziwcie się, że co niektóre moje teksty są podwójne. Rozpoznałem te Twoje myki jakiś czas temu, jak agent Pena Fajny pomysł. Widać po tych fotkach, że jest tam robota. Trzeba będzie poczekać na początek kolejnej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerowe MTB - relacje
MarioJ Napisano 31 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To moje wspomnienia z jesiennych Glacensis Lasensis. Pętle od Barda na południe. Przepiękne lasy, wąwozy, dolinki. Świetna zabawa na zjazdach, super trening w czystym powietrzu pod górkę. Krętaczka podjazdowa na pętli Łaszczowa Pętla Kłodzka - dość długa 18km Pętla Chwalisław - odczucie jakby się jechało po lesie bez ścieżki, taka bliskość natury, to jak na razie moja ulubiona pętla w Kłodzkim rzut oka na Góry Bardzkie opadające w kierunku Barda Trzy pętle poniżej Barda, około 45km w sumie Relaks w takim otoczeniu, było cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kurcze taki potencjal np na tym Chwalislawie mozna by poprowadzic naprawde techniczna petle na uboczu sciezki - troche poodwracac kamloty, dodac jakies inne + klody I byla by przednia zabawa!! Przynajmniej byla by szansa na przewrotki przez kierownice!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 1 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Kuba - takie rzeczy są na Rowerowych Olbrzymach koło Jeleniej Góry . Dziś jestem w Klinovcu i jestem pod wrażeniem tutejszych tras - idealny bikepark na pierwszy raz - można dobie płynnie stopniować trudność tras od gładkiej lajtowej typu świeradowskiego aż po enduro - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 W Glacenis samorządy zamówiły gładkie trasy. Chcą ściągnąć rodziny do pensjonatów. Taka strategia. Coś tam ostatnio widziałem że na kolejnej pętli układają trochę kamieni. https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Mówiąc szczerze to nie pokazuje : ) Obiektyw zawsze bardzo spłaszcza - szczególnie szerokokątny. Znajdź jakiś software do obróbki filmików (przycinania) C'monn porownaj linie drzewa z prawej strony a linia spadku tych kamieni!! mam nadzieje, ze video jest widoczne? na moich PC sie odtwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 8 z 9 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 Widoczne : ) Wiem, tyle, że jak na zdjęciu czy filmie było stromo to w rzeczywistości jeszcze bardziej - to miałem na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 https://youtu.be/5UWom_E--Mw Udalo mi sie przez secunde zrobic reverse Wheelie na przednim kole to zdjecie pokazuje , jak stromy jest ten zjazd (zobacz drzewo po prawej)…. - jest to ostatni rzad kamieni z krotkiego filmu….. Daleki jestem od publicznego oceniania jazdy MTB, bo sam się uczę. Ale dziwi mnie że w dół jedziesz na siodełku. Fajne skały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2019 No tez mnie zdziwiło, ze sztyca nawet nie opuszczona. Tyle, że ja nie mam droppera to się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi