wiesio Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Ostatki na Hintertuxie? Czemu nie. 5 metrów śniegu Wyjazd 28 czerwca w piątek wieczorem, powrót we wtorek po nartach. 3 noce, 4 dni jazdy. Wyjeżdżamy z Warszawy i jedziemy przez Łódź, Wrocław. Możemy zabrać rowery. Możliwy dojazd z Białegostoku Przejazd dużym komfortowym narciarskim busem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Za ile? i czemu tak drogo? PS. a te 5m śniegu to w zaspie za budynkiem chyba. Byliśmy tam 3 tyg. temu... dupy nie urywa ale co narzekać jak da się pośmigać w czerwcowym/lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Za ile? i czemu tak drogo? PS. a te 5m śniegu to w zaspie za budynkiem chyba. Byliśmy tam 3 tyg. temu... dupy nie urywa ale co narzekać jak da się pośmigać w czerwcowym/lipcu Od tamtego czasu dopadało A bo to som drogie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Ok. Pojedziemy swoim. Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Ok. Pojedziemy swoim. Dobrej zabawy Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Masz na priv No dzięki ale musisz przyznać że cenę masz zaporową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jarda Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Ok. Pojedziemy swoim. Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 22 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 Ok. Pojedziemy swoim. Dobrej zabawy Masz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Masz na priv No dzięki ale musisz przyznać że cenę masz zaporową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jarda Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Masz na priv No dzięki ale musisz przyznać że cenę masz zaporową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jarda Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jarda Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Latem, to chyba juz taniej, czyli max 600.zeta? Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pawelb91 Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Żartujesz? PS. sory ale ten post powinien mieć nazwę: chcę pojechać na narty szukam sponsora! Nie organizuję wyjazdów "non profit". Jak większość "busiarzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wiesio Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Jak większość "busiarzy". A jesteś zdziwiony tym faktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Nie organizuję wyjazdów "non profit". ale ten profit to musi być 200%? albo i lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Jasiek. Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesio Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! myślałem, że jak gość z forum! czyli kumpel (i tu błąd w rozumowaniu!) z forum to nie znaczy zawsze kumpel a niekiedy wyzyskiwacz! Argumentacja: wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! hello jak ktoś coś to szykujemy się na następną! lecimy po kosztach jak skiforumowicz ze skiforumowiczem... fifty [email protected] Proponuję: 1. Kupić busa - jakieś 50 000 PLN 2. Przystosować go do wyjazdów narciarskich - jakieś 15 000 PLN 3. Płacić rocznie - jakieś 20 000 PLN (ubezpieczenia, winiety, przeglądy, opony, naprawy) 4. zapraszać kumpli co dwa tygodnie na narty "za paliwo do podziału" Jakby co to jestem chętny - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca
FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 wypad na lodowiec Kitzsteinhorn (ze śląska) 2 dni jeżdżenia wyszedł ze skipasami 560 zyla a ty chcesz 750 za transport i nocleg~!!!!! żart! IMHO uczciwa oferta. Niech będzie, że nocleg 20 jurków. To masz za spanie około 300 zł. 100/150 zł za transport + zarobek. Jest ok. Ty jechałeś stricte z kumplami (prawie jak wyjazd rodzinny), tutaj facet musi zarobić bo zainwestował kasę. Wolny rynek panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Wiem...wiem jestem naiwny! Raczej złośliwy. Mylisz pracę z koleżeńskim wypadem. Jak tak chcesz liczyć porównaj cenę wyjazdów z biurem podróży : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Narty latem. Hintertux z W-wy, czterodniówka od 28 czerwca
FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Mnie zawsze bawią dywagacje w takich tematach. Ktoś daje propozycje wyjazdu i godzisz się albo nie. Jak nie - to kup sobie busa, kup nowe oponki, rozrządy, oleje, amortyzacja, siedź za kołkiem po 13godz w jedna stronę i zbieraj kolegów z całej Polski, załatwiaj noclegi na miejscu itd itd. Oczywiscie oc i ac.Jak się bus rozdupcy po drodze załatwiaj auto zastępcze. Wystarczy pomyśleć. Widzę ze każdy chciałby za darmo jezdzic. Ferra - weź swoje auto i złóżcie się po 150 na wache. Powodzenia koledzy z piwem i kanapkami i sprzętem „lekko” zamortyzują Ci Twój samochód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba mnie nie zrozumiałeś Napisałem, że oferta uczciwa i to oczywiste, że organizator nie robi takiego wypadu charytatywnie. 150 to taki przykład, busem w przeliczeniu na osobę więcej nie wyjdzie. Autem w 4 osoby byłoby na styk z Małopolski. Podkreślam, mamy wolny rynek i uczciwą konkurencję, kto chce jedzie, kto nie to nie. Easy as fu*k. Poza tym nawet gdyby narzut wiesia wynosił 200% to i tak IMHO jest ok, bo nic Cię nie interesuje. Wsiadasz w busa, pijesz piwo, wysiadasz, rozpakowujesz graty, jeździsz, pijesz piwo i wracasz. Jaśku, takimi wpisami zamazujesz swój mega pozytywny wizerunek Narciarza-krejzola, prawdziwego pasjonata. Żyj i daj żyć innym. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Bruner79 Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Dobrze napisane. Wsiadasz,jedziesz, nic Cię nie interesuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zapomniałeś o piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi