robertdr Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Też jestem ciekaw. Mam nadzieję, że nie będę miał żadnych niespodzianek bo przedpłatę robiłem poprzez stronę gopass.pl, a dopłatę i zamówienie karty poprzez gopass.sk. Na daną chwilę historia zamówień nie jest widoczna całościowo na żadnej z tych stron tzn. na polskiej widzę przedpłatę na słowackiej dopłatę. Myślę jednak, że to nie ma znaczenia. Nie mam doświadczeń odnośnie obsługi stron Tmr i aplikacji gopsss bo do tej pory byłem podpięty pod konto kolegi i się tym nie interesowałem. To ciśnij ich, bo ja z poprzednią sezonówką miałem przeboje. Karta nie dotarła do mnie pomimo kilkukrotnych monitów telefonicznych i mailowych. W rezultacie pierwszy wyjazd w grudniu zaliczyłem bez karty i dostałem zastępczą na stoku. Główna karta przyszła w połowie grudnia i przy kolejnym wyjeździe okazało się, że muszę nosić dwie - ta zastępcza na wyciągi (do końca sezonu) i główną na punkty. W rezultacie na moim koncie nie ma ani jednego przejechanego kilometra, chociaż byłem 25 dni Żeby było jasne - kupiłem i zapłaciłem w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 To ciśnij ich, bo ja z poprzednią sezonówką miałem przeboje. Karta nie dotarła do mnie pomimo kilkukrotnych monitów telefonicznych i mailowych. W rezultacie pierwszy wyjazd w grudniu zaliczyłem bez karty i dostałem zastępczą na stoku. Główna karta przyszła w połowie grudnia i przy kolejnym wyjeździe okazało się, że muszę nosić dwie - ta zastępcza na wyciągi (do końca sezonu) i główną na punkty. W rezultacie na moim koncie nie ma ani jednego przejechanego kilometra, chociaż byłem 25 dni Żeby było jasne - kupiłem i zapłaciłem w kwietniu. Moja już dotarła. Mam plastik. Tylko ciekawe czy system rozpozna, że wszystko ok. Tzn. przedpłata poprzez stronę gopsss.pl, a dopłata przez gopass.sk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Jadę 8-11.11 sprawdzę na sobie to dam znać. Jak narazie to doszły mnie słuchy (z 1 ręki), że różnie to bywa... Jedni wchodzą i jeżdżą, inni spędzają czas w info... PS. ale nie zobaczę, to nie uwierzę PS2. przypuszczam, że bez plastiku w Austrii raczej bez szans (ja zawsze biorę wydruk faktury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... broot Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jadę 8-11.11 sprawdzę na sobie to dam znać. Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Byłem tydzień temu, mieszkałem w Flattach - Pension Maier, załatwiałem przez Booking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Ale o co chodzi z tym oczekiwaniem? Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Też byłem, też sprawdziłem - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo TMR w Austrii :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bartek1980 Napisano 27 Października 2019 Udostępnij Napisano 27 Października 2019 To ciśnij ich, bo ja z poprzednią sezonówką miałem przeboje. Karta nie dotarła do mnie pomimo kilkukrotnych monitów telefonicznych i mailowych. W rezultacie pierwszy wyjazd w grudniu zaliczyłem bez karty i dostałem zastępczą na stoku. Główna karta przyszła w połowie grudnia i przy kolejnym wyjeździe okazało się, że muszę nosić dwie - ta zastępcza na wyciągi (do końca sezonu) i główną na punkty. W rezultacie na moim koncie nie ma ani jednego przejechanego kilometra, chociaż byłem 25 dni Żeby było jasne - kupiłem i zapłaciłem w kwietniu. Moja już dotarła. Mam plastik. Tylko ciekawe czy system rozpozna, że wszystko ok. Tzn. przedpłata poprzez stronę gopsss.pl, a dopłata przez gopass.sk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Jadę 8-11.11 sprawdzę na sobie to dam znać. Jak narazie to doszły mnie słuchy (z 1 ręki), że różnie to bywa... Jedni wchodzą i jeżdżą, inni spędzają czas w info... PS. ale nie zobaczę, to nie uwierzę PS2. przypuszczam, że bez plastiku w Austrii raczej bez szans (ja zawsze biorę wydruk faktury) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broot Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Jadę 8-11.11 sprawdzę na sobie to dam znać. Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Byłem tydzień temu, mieszkałem w Flattach - Pension Maier, załatwiałem przez Booking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Ale o co chodzi z tym oczekiwaniem? Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Też byłem, też sprawdziłem - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo TMR w Austrii :)
labas Napisano 10 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2019 Byłem tydzień temu, mieszkałem w Flattach - Pension Maier, załatwiałem przez Booking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 12 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Ale o co chodzi z tym oczekiwaniem? Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Też byłem, też sprawdziłem - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo TMR w Austrii :)
robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Byłem sprawdziłem na własnej skórze. Na grupę 4 osobowa 2 karty przeszły bez problemowo. Pip i za bramką. Dwóch musiało iść do kas wyjaśniać. I co ważne pobierzcie sobie PDFa potwierdzenia płatności można po niemiecku oraz fakturę płatności. Pokazujesz w kasie, oni dzwonią do Słovaków i po chwili gotowe. Prawdopodobnie problemy mieli ci co maja pozakładane po dwie karty Gopass. Relacja z wyjazdu i warunków - wieczorem. Też byłem, też sprawdziłem - działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 12 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Jest 9 listopada, czekamy na relację ;-P Z innej beczki: w związku z przejęciem Molltka, zastanawiam się, aby w tym sezonie się tam przejechać razem z żoną. Rzecz w tym, że byłby to mój pierwszy samodzielny wyjazd w Alpy i w ogóle pierwszy tak daleki kurs samochodem gdziekolwiek. Trochę się boję ;-) W związku z tym gdyby ktoś się tam wybierał i nie miałby nic przeciwko częściowemu połączeniu wyjazdów i/lub mógłby posłużyć pomocą merytoryczną, to byłbym wdzięczny :-) Najchętniej dołączylibyśmy do wyjazdu grupowego (jakiś mały bus, nocleg w jednym miejscu, itp.), choć wyjazd osobny też byłby ok - przynajmniej byłaby świadomość, że jest ktoś znajomy na trasie/na miejscu. Z pytań mam w zasadzie dwa: 1. Gdzie (miejscowość) i jak (strony www) najlepiej szukać noclegów w tej okolicy? Booking się tam sprawdza? 2. Lepiej celować w styczeń-marzec, czy w tym okresie nie warto, gdyż niezłe warunki są także dużo bliżej, a na Molltka lepiej wybrać się w kwietniu lub na majówkę? Listopad i grudzień dla nas odpadają. Dzięki za wszelką pomoc. PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Jasiek. Napisano 13 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Relacja z wyjazdu tutaj: https://www.skiforum...a-tmr/?p=627535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi