wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Hej ! Facet robi rzeczy których ja nie zrobię choć chciałbym. Gdyby ktoś miał ochotę pomóc to: https://zrzutka.pl/r...ej-korony-ziemi Ten wątek to moja własna inicjatywa - nie prosił mnie o to i nie wie o tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Powodzenia! Lubię takie lekko szalone pomysły, choć rower na śniegu nie jest najlepszym środkiem komunikacji.... Spodobał mi się też sposób na tanią wyprawę... : >>Na trasie przez Antarktydę nie ma sklepów i hoteli, nie będę miał okazji wydawać tam pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Witam Oj biedna ta Antarktyda! Zadepczą(nartami i na piechotę). Zajeżdżą rowerami, kładami i innymi pojazdami specjalistycznymi. Wszystkie największe wycieczkowce będą brały kurs w jej kierunku. Gigantyczne bazy na lodzie i pod lodem(jak jeszcze będzię w przyszłości) zamienią się w miasta "badawcze". Nasz narodowy przewoźnik(LOT) ma pewnie w dalekosiężnych planach bezpośrednie loty Warszawa-Biegun Południowy, na najnowszych modelach "drimlajnerów". Więc kto żyw niech jeszcze wyrusza na dalekie południe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Nie wiem, czy te złośliwości mają sens. Facet to chce zrobić sam i na rowerze kompletując Koronę Ziemi - raczej wielu takich jak on nie ma i nie zadepczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Nie wiem, czy te złośliwości mają sens. Facet to chce zrobić sam i na rowerze kompletując Koronę Ziemi - raczej wielu takich jak on nie ma i nie zadepczą. Jak pożyjesz jeszcze nieco(czego Ci życzę) to się dowiesz. Oceany pełne butelek plastykowych nic nie znaczą? To wszystko jest jest to samo. Za własne pieniądze robię to co chcę. Nieco wyobraźni przyjacielu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Zazdrość to brzydka cecha. Zarozumiałość i pouczający, przystający do wieku młodzieńczego ton również. Ja widziałem te butelki ... ich nie zostawia facet na rowerze tylko przepływają oceany i się gromadzą w najdziwniejszych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Rowerzysta nie kupi nic w butelce bo tam nie ma sklepów...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Tam też nie ma sklepów: https://podroze.onet...erescie/77cz6qh On zostawi porządek, będą następni, może zostawią...lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Niektórych to ironia musi..... by ją zauważyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Niektórych to ironia musi..... by ją zauważyli.... Tak wiem, przecież nie o sklepy tu chodzi. Po co te złośliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Tak wiem, przecież nie o sklepy tu chodzi. Po co te złośliwości. Pozdrawiam Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Dojechali na rowerach na Ziemię Ognistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerem na Antarktydę - zbiórka funduszy × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Zazdrość to brzydka cecha. Zarozumiałość i pouczający, przystający do wieku młodzieńczego ton również. Ja widziałem te butelki ... ich nie zostawia facet na rowerze tylko przepływają oceany i się gromadzą w najdziwniejszych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Rowerzysta nie kupi nic w butelce bo tam nie ma sklepów...... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Tam też nie ma sklepów: https://podroze.onet...erescie/77cz6qh On zostawi porządek, będą następni, może zostawią...lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Niektórych to ironia musi..... by ją zauważyli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Niektórych to ironia musi..... by ją zauważyli.... Tak wiem, przecież nie o sklepy tu chodzi. Po co te złośliwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Tak wiem, przecież nie o sklepy tu chodzi. Po co te złośliwości. Pozdrawiam Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Dojechali na rowerach na Ziemię Ognistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerem na Antarktydę - zbiórka funduszy
lski Napisano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Tak wiem, przecież nie o sklepy tu chodzi. Po co te złośliwości. Pozdrawiam Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Dojechali na rowerach na Ziemię Ognistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Rowerem na Antarktydę - zbiórka funduszy
mig Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Moi koledzy z wypraw byli niedawno w tej okolicy na rowerach...https://www.facebook...03236183062258/ No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Dojechali na rowerach na Ziemię Ognistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
lski Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 No, z tej okolicy to jeszcze kawałek ; ) Dojechali na rowerach na Ziemię Ognistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Wiem, czytałem, niesamowita wyprawa. Ale to wciąż AP a nie Antarktyda : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi