christof Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Bo jakakolwiek mapa bez skali jest bezwartościowa. Bez skali może być szkic paru dróg jak ktoś w miarę ogarnia przestrzeń i odległości i ich zachowanie przy przenoszeniu na papier. Pozdrowienia No tak zgoda, jednak jak juz wczesniej napisano w tych aplikacjach klikasz palcem w jeden punkt potem w drugi i podaje ci odległość a nawet czas przejscia, przejechania rowerem lub autem. To nie to samo jednak jakas tam wartosc ma pozdrawiam Edit. tak dla MTB poza drogami sprawa sie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,4tys. Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 165 255 117 288 Popularne dni 1 Kwi 40 3 Lip 40 7 Paź 36 21 Cze 32 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 165 odpowiedzi wkg 255 odpowiedzi kordiankw 117 odpowiedzi star 288 odpowiedzi Popularne dni 1 Kwi 2020 40 odpowiedzi 3 Lip 2019 40 odpowiedzi 7 Paź 2019 36 odpowiedzi 21 Cze 2019 32 odpowiedzi Popularne posty moruniek 4 Września 2022 Dziś relacji miało nie być, bo było tylko moje treningowe kółko po lasach. A tu taka niespodzianka. Tu lepiej go widać. To młody samiec, wyraźnie się mną zainteresował. moruniek 2 Maja 2022 Dziś znowu pokręcone, zresztą podobnie jak wczoraj, przedwczoraj i w zasadzie tak od 07 marca, codziennie. Majówka upływa na sportowo. Fajnych tras mam bez liku. Jak ktoś lubi piachy Mitek 23 Maja 2022 Cześć Sudovia i po Sudovii. Przejechana ale bez dużej satysfakcji bo plan nam pogoda zweryfikowała - złe przygotowanie niestety lub/i zbyt wolna jazda. Trasa piękna choć pokręcona strasznie - zn Dodane grafiki Mitek Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 No tak zgoda, jednak jak juz wczesniej napisano w tych aplikacjach klikasz palcem w jeden punkt potem w drugi i podaje ci odległość a nawet czas przejscia, przejechania rowerem lub autem. To nie to samo jednak jakas tam wartosc ma pozdrawiam Edit. tak dla MTB poza drogami sprawa sie zmienia Cześć Bardzo doceniam wartość aplikacji i z nich korzystam ale jak jadę w dłuższą trasę w nieznanym terenie zawsze mam ze sobą papierową mapę. Urządzenie może upaść, zostać zalane, zepsuć się albo zwyczajnie zabraknie prądu. Samo posiadanie mapy zresztą to tylko 1/6 sukcesu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Załączaj więcej takich opisów wypadów rowerowych, są dużo ciekawsze od tego kto komu przeszkadza przy starcie spod świateł lub kto ma jakieś czujniki, mierniki i aplikacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 No tak zgoda, jednak jak juz wczesniej napisano w tych aplikacjach klikasz palcem w jeden punkt potem w drugi i podaje ci odległość a nawet czas przejscia, przejechania rowerem lub autem. To nie to samo jednak jakas tam wartosc ma pozdrawiam Edit. tak dla MTB poza drogami sprawa sie zmienia Cześć Bardzo doceniam wartość aplikacji i z nich korzystam ale jak jadę w dłuższą trasę w nieznanym terenie zawsze mam ze sobą papierową mapę. Urządzenie może upaść, zostać zalane, zepsuć się albo zwyczajnie zabraknie prądu. Samo posiadanie mapy zresztą to tylko 1/6 sukcesu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kky Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Załączaj więcej takich opisów wypadów rowerowych, są dużo ciekawsze od tego kto komu przeszkadza przy starcie spod świateł lub kto ma jakieś czujniki, mierniki i aplikacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kky Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Załączaj więcej takich opisów wypadów rowerowych, są dużo ciekawsze od tego kto komu przeszkadza przy starcie spod świateł lub kto ma jakieś czujniki, mierniki i aplikacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Tym razem Dolina Bystrzycy. Ładna figurka i trasa: Kamionna, w Zachowicach Winnica Adoria, Mike Whitney tam urzęduje od lat. 55 km dla Mitka skala. 35-ka okropna. Kadencji nie spotkałem. Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tradycyjnie, pętelka 50 km Halinów-Okuniew - Zabraniec - Majdan - Poswietne - Pustelnik - Okuniew - Sulejowek Miłosna -Halinów, ale wyruszam za jakaś godzinkę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć No to ja tak fajnie nie ma niestety. Robić, robić muszę. Miłej jazdy. Pozdro A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 A myślisz, że ja od rana to leżałem ? Dzieci zapowiedziały przyjazd na weekend, żona wróci zmęczona z pracy, ktoś obiad ugotować musi, a i ogród sam się nie podleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Już Cię widzę jak zap...... z eleganckim koromysłem od studni z żurawiem oddalonej od domu o kilometr. A gotowania obiadu współczuję je nienawidzę gotować - ale może Ty lubisz bo mam przyjaciela, który uwielbia. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Nie no podlewanie trawnika z węża ogrodowego, ale co jakiś czas trzeba go przestawić. Jedynie pomidory w donicach i inne warzywa w inspekcie konewką z cieplejszą wodą, bo ta ze studni za zimna. A gotować bardzo lubię, są dania przy których doszedłem do klasy mistrzowskiej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć To co zamieściłeś po powiększeniu jest mniej więcej w setce a pomniejszone pod postem 1:1000000. Jedną forma skali na materiale elektronicznym jest spięta podziałka liniowa. 35 to jakaś skala turystyczna wynikająca chyba z przeskalowania do formatu papieru. Większość tych dziwnych skal jak 1:60000 na przykład z tego wynika. Dla mnie to bez sensu. Jak masz standard setka, 50, 25, 10 to w moment jesteś w stanie ocenić zasięgi, powierzchnię odległości itd. a przy takich przeskalowaniach można się nieźle obciąć. Pozdrowienia serdeczne Dzisiaj mam całe popołudnie wolne, może ktoś z warszawiaków będzie gdzieś jeździł na rowerze? Tylko nie za daleko bo mecz dzisiaj chyba jakiś. 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Ja tam zawsze jeździłem od karczmy Rzym w Jarnołtowie : ) A Stawy Milickie ? Tam i fajne leśne szutry i ścieżka rowerowa po starej trasie kolejki ... PS: I Gałówek : ) Gdybym został we Wrocławiu to tam przez moment myślałem się pobudować gdzieś nad Strzegomką ...Ale to już było. Znaczy Rzym. Pierwszego dnia. #43 http://www.skiforum....werze/?p=619742 Stawy Milickie ok, kiedys. Brzegiem Odry do Brzegu planuje. No i Sobótka. Kultowa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 35 to numer drogi, która miałem przykrość podążać, niestety wśród spóźnionych do pracy. Nigdy więcej. Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej Strona 4 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Cześć A... rozumiem. Ja mam taką zasadę, że mogę nadłożyć naprawdę dużo byle nie jechać czerwoną nawet 500 metrów - zresztą samochodem też - chyba, że to dwupasmówka albo innej nie ma. Miałeś zresztą tam bardzo fajny objeździk po granicy Krzyżowic. Mapa naprawdę się przydaje. A co to za koszmarek na ostatnim zdjęciu? PozdrowieniaJarnołtów wspomniany przez Wkg. Tam gdzie karczma Rzym. Za wcześnie na picie, zamknięta. Krzyżowice dobre. Fakt. Objeździku nie wykminiłem, bo nie zauważyłem, że warunki się zmieniły, wyjechałem rano, potem koło Zachowic bezdroża, no i szok. Na szczęście krótko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Dziś wielkomiejsko i lajtowo. Wzdłuż Odry. Ze Spizowej na Grunwald 5km. Potem wałami koło zoo, na Wyspę Opatowicką, gdzie majstrują coś przy sluzie, więc odwrót, dalej wałami do mostów Chrobrego, z powrotem ścieżką do Parku Szczytnickiego, koło ogródka japońskiego z powrotem Kopernika do akademików pw, ul wittiga i na wały, skąd powrót. Będzie koło 20km. Bo w jedną 10. Kadencja nowa, może będzie lepsza? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ja dziś lajtowo bo imprezuję: Inni też jak widać : ) Drugą stroną trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Ale którą drugą ? Zalewu Rybnickiego czy przez Chwalęcice ? Zalew nie jest ciekawy po drugiej stronie - trzeba kawał objeżdżać to jest fajnie. Widać tam drogę po wodzie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 To grobla. Droga brukowana grubą kostkę kamienną - da sie przejechać. To szare na mapce to elektrownia, i tam właśnie nie da się przejechać brzegiem jeziora. Trzeba wokół. Na trasie z mapki w weekend więcej ludzi niż w centrum. .. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Eeee, pusto było. Po drugiej stronie jest fajnie przez Kamień. Za to przez Chwalęcice jest fajny podjazd czarnym szlakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Hmmm..... Jak chcesz trochę stromych ścieżek to polecam pd-zachod R-ka. Obrzezami miasta lub dalej, tak od Świerklan, przez Radlin Wodzislaw Pszów do Lubomii... i dalej jest juz płasko do Raciborza. Pomimo że okolica silnie zabudowana to da się pojechać też lasem-tak 50/50%... taka namiastka gór. Wykorzystasz wszystkie przełożenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Dziś znowu sprawdzałem, czy prom na Odrze pływa. Nie pływa : ( Wpadło 650m przewyższenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Droga do pracy trochę dookoła, wały. Zewnętrzną bardziej zacienioną ścieżką. To na mapie to 10km. Plus 7. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi