Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cześć Mnie możesz wrzucać co chcesz, byle szczerze. Spoko. Most północny... no raczej go nie czuję/czułem nigdy, podobnie jak np Spacerowa. Jestem tam w stanie podjechać powyżej 20km/h bez problemu. W jeździe normalnej po mieście - do pracy, rodziców, po urzędach jeżdżę z prędkością przelotową w okolicach 30km/h na dość twardym obrocie. Traktuję to jako trening siłowy - może to głupota, nie wiem - bo nienawidzę siłowni i nikt mnie nie zmusi do jakichś ćwiczeń a jazda sprawia mi przyjemność wielką. Ty chyba gdzieś tam mieszkasz sądząc z terenów o których piszesz. Choć ciężko mi wyobrazić sobie co Ty tak naprawdę robisz... wiesz: góry na kajaku, łabędzie na drodze. Ja mieszkam przy węźle Marsa więc raczej mnie ściąga na południe coby w miasto się nie pchać ale muszę to zmienić bo już moimi rejonami rzygam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Ursynów Północny ... Megasam, te klimaty : D Łabędzie .. jak to na rowerze - czasem łabędzie, czasem fajna panna, czasem się w coś wdepnie albo komuś coś przestawi Ale w górach na kajaku to ja nie byłem. Jak węzeł Marsa to masz całą linię Otwocką na południe do Gassów, tam prom, Góra Kalwaria a od Góry Kalwarii "Krew, pot i Łzy" do Dobiesza, Lasy Chojnowskie, Konstancin i albo wałami albo przez Kabaty na Siekierki ... Teraz idą upały i trzeba do lasu. Na południe od Góry Kalwarii tez się można zajechać szutrem i singlami ... z ostrym podjazdem na końcu ... 30 km/h to średnia że na początku resetujesz licznik, na końcu zsiadasz i wychodzi 30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Cześć Większość tych dróg znam. Nie ma żadnych śladów czy tras po prostu jadę. Do Góry Kalwarii i z powrotem mam 3 h jak jadę sam. Jak z żoną to 3 i pół do 4. A na miejscu tam rzeczywiście jest sporo fajnych dróg. Jak korzystam z pociągu to raczej jadę 100km od Warszawy i wracamy. Naz linii Otwockiej to znam już naprawdę każdą ścieżkę do Celestynowa przynajmniej. A jedziesz gdzieś jutro? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jutro z kolegą się ustawiłem na browerek. To znaczy zwykle on przywozi w plecaku 12 browarów i tak się kończy ta jazda gapieniem się na Wisłę W sumie dobrze, bo trochę po ostatnich ekscesach mi dziś noga siadła - zrobiłem 30 km i ledwo się dowlokłem do domu ; ) Teraz wtorek planuję jakąś większą traskę ... myślę wyskoczyć nad jezioro Nidzkie i je objechać razem z Mikołajskim plus jakieś pływanie ... tylko muszę sprawdzić czy prom we Wierzbie już działa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Jutro z kolegą się ustawiłem na browerek. To znaczy zwykle on przywozi w plecaku 12 browarów i tak się kończy ta jazda gapieniem się na Wisłę W sumie dobrze, bo trochę po ostatnich ekscesach mi dziś noga siadła - zrobiłem 30 km i ledwo się dowlokłem do domu ; ) Teraz wtorek planuję jakąś większą traskę ... myślę wyskoczyć nad jezioro Nidzkie i je objechać razem z Mikołajskim plus jakieś pływanie ... tylko muszę sprawdzić czy prom we Wierzbie już działa ... Cześć Żeby objechać Nidzkie razem z Mikołajskim to musisz objechać Śniardwy. Zapraszam na przełomie lipca i sierpnia. Ale po co Ci do tego Wierzba??? A jeżeli chodzi o browarek to zawsze i wszędzie! POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Żeby nie objeżdżać Śniardw. Mikołajskie do Dybowa to już właściwie objechane ; ) Na pewno będę tam kilka razy .... PS: Browerek anie browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Żeby nie objeżdżać Śniardw. Mikołajskie do Dybowa to już właściwie objechane ; ) Na pewno będę tam kilka razy .... PS: Browerek anie browarek Cześć Nie. Przestań ściemniać. Albo objeżdżamy i pijemy albo się rozstajemy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cześć Ja często bywam w Cierzpiętach nad Mokrym i już w zeszłym roku planowałem taka trasę na mapę z kierownicy ale byłem 3 miesiące po operacji i trochę się obawiałem. W tym roku mam słabo z czasem ale z pewnością wpadnę tam na trzy cztery dni i się przejadę. Z Nidzkim byłoby łatwiej - znam drogi a km dokłada się raptem 30 chyba i drogi dobre. Z przyjemnością razem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Hmm ... mi na oko to wygląda na jakieś 180km, często objeżdżam Nidzkie i Bełdany, Wierzba, Mikołajki i z powrotem Mikołajskie, Bełdany i Nidzkie drugą stroną. To 105 km. Objazd Śniardw to 85 ale kilka odejdzie z Wierzby do Mikołajek. Wierzby nie odpuszczę bo od Guzianki do Wierzby jest super traska tylko tarpanów już nie ma. Trzeba by start w Mikołajkach, brzegiem przez Iznotę, Nidę, Pranie, Krzyże do Karwicy, Wiartel, Zamordeje, wzdłuż jeziora do Rucianego, Guzianka, Wierzba i potem Wejsuny i dalej nie wiem.Tyle,że ta trasa wkoło Śniardw to taka płaska przez pola ale w sumie da się to ogarnąć jak zacząć rano. Jednak 100 a 180 to różnica. Piwko delikatnie bo potem trzeba jeszcze wrócić do domu .... Z tymi drogami dobrymi to nie wiem, często rozkopane przez ciężki sprzęt leśny, dużo podmokłych, piach ... ale za to ładnie ... W sumie myślę, że to super pomysł, zwykle robiłem max 150-160 km po lasach ... Ale jak to tak ... bez promiku ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cześć Odpada. Nie jeżdżę po czyichś śladach. Sam coś wymodzę a najpewniej pojedzie się na czuja - najfajniej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cześć Na północ od Śniardw to się tam niewiele wymyśli. A może orientujesz się czy jest jakaś droga czy ścieżka łącząca Zdory ze śluzą Karwik, żeby nie wyjeżdżać na czerwoną drogę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Żeby nie objeżdżać Śniardw. Mikołajskie do Dybowa to już właściwie objechane ; ) Na pewno będę tam kilka razy .... PS: Browerek anie browarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Żeby nie objeżdżać Śniardw. Mikołajskie do Dybowa to już właściwie objechane ; ) Na pewno będę tam kilka razy .... PS: Browerek anie browarek Cześć Nie. Przestań ściemniać. Albo objeżdżamy i pijemy albo się rozstajemy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cześć Ja często bywam w Cierzpiętach nad Mokrym i już w zeszłym roku planowałem taka trasę na mapę z kierownicy ale byłem 3 miesiące po operacji i trochę się obawiałem. W tym roku mam słabo z czasem ale z pewnością wpadnę tam na trzy cztery dni i się przejadę. Z Nidzkim byłoby łatwiej - znam drogi a km dokłada się raptem 30 chyba i drogi dobre. Z przyjemnością razem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Hmm ... mi na oko to wygląda na jakieś 180km, często objeżdżam Nidzkie i Bełdany, Wierzba, Mikołajki i z powrotem Mikołajskie, Bełdany i Nidzkie drugą stroną. To 105 km. Objazd Śniardw to 85 ale kilka odejdzie z Wierzby do Mikołajek. Wierzby nie odpuszczę bo od Guzianki do Wierzby jest super traska tylko tarpanów już nie ma. Trzeba by start w Mikołajkach, brzegiem przez Iznotę, Nidę, Pranie, Krzyże do Karwicy, Wiartel, Zamordeje, wzdłuż jeziora do Rucianego, Guzianka, Wierzba i potem Wejsuny i dalej nie wiem.Tyle,że ta trasa wkoło Śniardw to taka płaska przez pola ale w sumie da się to ogarnąć jak zacząć rano. Jednak 100 a 180 to różnica. Piwko delikatnie bo potem trzeba jeszcze wrócić do domu .... Z tymi drogami dobrymi to nie wiem, często rozkopane przez ciężki sprzęt leśny, dużo podmokłych, piach ... ale za to ładnie ... W sumie myślę, że to super pomysł, zwykle robiłem max 150-160 km po lasach ... Ale jak to tak ... bez promiku ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cześć Odpada. Nie jeżdżę po czyichś śladach. Sam coś wymodzę a najpewniej pojedzie się na czuja - najfajniej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cześć Na północ od Śniardw to się tam niewiele wymyśli. A może orientujesz się czy jest jakaś droga czy ścieżka łącząca Zdory ze śluzą Karwik, żeby nie wyjeżdżać na czerwoną drogę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 A my jesteśmy razem ? Ze Śniardwami chcesz to zrobić ? Cześć Ja często bywam w Cierzpiętach nad Mokrym i już w zeszłym roku planowałem taka trasę na mapę z kierownicy ale byłem 3 miesiące po operacji i trochę się obawiałem. W tym roku mam słabo z czasem ale z pewnością wpadnę tam na trzy cztery dni i się przejadę. Z Nidzkim byłoby łatwiej - znam drogi a km dokłada się raptem 30 chyba i drogi dobre. Z przyjemnością razem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Hmm ... mi na oko to wygląda na jakieś 180km, często objeżdżam Nidzkie i Bełdany, Wierzba, Mikołajki i z powrotem Mikołajskie, Bełdany i Nidzkie drugą stroną. To 105 km. Objazd Śniardw to 85 ale kilka odejdzie z Wierzby do Mikołajek. Wierzby nie odpuszczę bo od Guzianki do Wierzby jest super traska tylko tarpanów już nie ma. Trzeba by start w Mikołajkach, brzegiem przez Iznotę, Nidę, Pranie, Krzyże do Karwicy, Wiartel, Zamordeje, wzdłuż jeziora do Rucianego, Guzianka, Wierzba i potem Wejsuny i dalej nie wiem.Tyle,że ta trasa wkoło Śniardw to taka płaska przez pola ale w sumie da się to ogarnąć jak zacząć rano. Jednak 100 a 180 to różnica. Piwko delikatnie bo potem trzeba jeszcze wrócić do domu .... Z tymi drogami dobrymi to nie wiem, często rozkopane przez ciężki sprzęt leśny, dużo podmokłych, piach ... ale za to ładnie ... W sumie myślę, że to super pomysł, zwykle robiłem max 150-160 km po lasach ... Ale jak to tak ... bez promiku ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cześć Odpada. Nie jeżdżę po czyichś śladach. Sam coś wymodzę a najpewniej pojedzie się na czuja - najfajniej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cześć Na północ od Śniardw to się tam niewiele wymyśli. A może orientujesz się czy jest jakaś droga czy ścieżka łącząca Zdory ze śluzą Karwik, żeby nie wyjeżdżać na czerwoną drogę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
wkg Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Hmm ... mi na oko to wygląda na jakieś 180km, często objeżdżam Nidzkie i Bełdany, Wierzba, Mikołajki i z powrotem Mikołajskie, Bełdany i Nidzkie drugą stroną. To 105 km. Objazd Śniardw to 85 ale kilka odejdzie z Wierzby do Mikołajek. Wierzby nie odpuszczę bo od Guzianki do Wierzby jest super traska tylko tarpanów już nie ma. Trzeba by start w Mikołajkach, brzegiem przez Iznotę, Nidę, Pranie, Krzyże do Karwicy, Wiartel, Zamordeje, wzdłuż jeziora do Rucianego, Guzianka, Wierzba i potem Wejsuny i dalej nie wiem.Tyle,że ta trasa wkoło Śniardw to taka płaska przez pola ale w sumie da się to ogarnąć jak zacząć rano. Jednak 100 a 180 to różnica. Piwko delikatnie bo potem trzeba jeszcze wrócić do domu .... Z tymi drogami dobrymi to nie wiem, często rozkopane przez ciężki sprzęt leśny, dużo podmokłych, piach ... ale za to ładnie ... W sumie myślę, że to super pomysł, zwykle robiłem max 150-160 km po lasach ... Ale jak to tak ... bez promiku ? : ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 No i super, wszystko podane na tacy : mapa, opis, GPX http://mojemazury.pl...a-Sniardwy.html http://roweremprzez....eziora-sniardwy Trochę to chyba taka szosowa jazda ale co tam ... Cześć Odpada. Nie jeżdżę po czyichś śladach. Sam coś wymodzę a najpewniej pojedzie się na czuja - najfajniej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cześć Na północ od Śniardw to się tam niewiele wymyśli. A może orientujesz się czy jest jakaś droga czy ścieżka łącząca Zdory ze śluzą Karwik, żeby nie wyjeżdżać na czerwoną drogę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Spoko, można olać ten GPX Cześć Na północ od Śniardw to się tam niewiele wymyśli. A może orientujesz się czy jest jakaś droga czy ścieżka łącząca Zdory ze śluzą Karwik, żeby nie wyjeżdżać na czerwoną drogę? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 2 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Coś powinno byc ... na mojej mapie jest jakaś droga pożarowa do niebieskiego szlaku który idzie na zachód od drogi - bliżej jeziora. Jest też adnotacja "brak przejścia" przy śluzie. Tak czy tak nie trzeba drogą.Przez sluzę pewnie da się przeprawic po wrotach, jak sluzowy pozwoli. Ale obok jest jaz. Jest tam jakas przeprawa? Jak nie, to jest ścieżka wzdłuż kanału do mostu drogowego. Nieco hardkorowa z przyprawami przez kanałki melioracyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Myślę, że taka ustawka w kilka osób mogła by być fajna. Szczególnie, że przy takiej ósemce jest plan B i plan C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Wokół lotniska, Samotwór, Skałka. Dolina Bystrzycy. Wrocław. Drugi dzień bez auta. Zaczęło się ponuro. Pani walnęła rowerzystkę. DWR czyli Denver, jak mawiają rodowici. Potem gładko z rana. Szukałem przycisku kadencja... chyba nie ma go w moim rowerze. Jest u Ruiza, włączył go po knockdownie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Hehe ... pies mnie tam pogryzł A gdzie mieszkałeś we Wrocku? Długo? PS Kownacki o Ruizie: "No i mamy też zaokrąglone brzuszki, a mimo to nokautujemy gości z sześciopakami... (śmiech)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : ) http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Skoro pies go tam pogryzł to musiało być Psie Pole Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Mieszkałem prawie trzy lata na Grabiszyńskiej, prawie naprzeciwko Lidla - trochę w kierunku Centrum. Uwielbiam to miasto i Dolinę Bystrzycy. Kilka korb i jesteś na wakacjach : )http://www.skiforum....m-psy/?p=619517 No to ja Spizowa, tuż przy Stalowa Lowa;-) Wylot w góry łatwy stąd, szkoda, że się minelismy, podjadę do Wawy to się zgadamy. Ze Skierniewic krok... PS mnie dziabnal kundel w mieście Lodzi. Zastrzykiem się skończyło, ale nie w brzuch, a w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Daleko. Psie na wylocie na Wa-wę i Łódź. To był żart w związku z tym pogryzieniem . Cztery lata studiowałem i mieszkałem we Wrocławiu, to trochę się udało poznać to miasto, szczególnie z jego nocnych atrakcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi