star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 https://spidersweb.p...uber-tatry.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Ćwiczę upadki na sezon narciarski jak znalazł. So far, So good. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 A propos cwiczenia upadkow Kolega w Apollo : jeden z mniejszych glazow…Ale wybral zly Exit…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dziś złapał mnie śnieg. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dziś złapał mnie śnieg. Wczoraj troche treningu w skakaniu na skinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Opodalhttps://www.onet.pl/...df5yer,30bc1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie ma buta Nie ma auta Jest rower No i miś Na miarę Czasów Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Bez roweru Siostra Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kordiankw Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 https://sport.onet.p...rkowski/mrpv8mm Wielki smutek pozostawiłeś. Śpij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wczoraj wieczorem oglądałem na TVP Sport reportaż o tym jak walczy, żeby wrócić do sprawności po wypadku. U nas pod blokiem każdy chciał być Szurkowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! https://youtu.be/r51DnIE0Xj0 o Marc Jacobs nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Za szybko jechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Za szybko jechałeś ? Właśnie nieszczególnie, ten ptak szybko leciał, pani władzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dziś złapał mnie śnieg. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 29 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Dziś złapał mnie śnieg. Wczoraj troche treningu w skakaniu na skinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... star Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Opodalhttps://www.onet.pl/...df5yer,30bc1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie ma buta Nie ma auta Jest rower No i miś Na miarę Czasów Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Bez roweru Siostra Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... kordiankw Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 https://sport.onet.p...rkowski/mrpv8mm Wielki smutek pozostawiłeś. Śpij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wczoraj wieczorem oglądałem na TVP Sport reportaż o tym jak walczy, żeby wrócić do sprawności po wypadku. U nas pod blokiem każdy chciał być Szurkowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! https://youtu.be/r51DnIE0Xj0 o Marc Jacobs nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Za szybko jechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Za szybko jechałeś ? Właśnie nieszczególnie, ten ptak szybko leciał, pani władzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Opodalhttps://www.onet.pl/...df5yer,30bc1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nie ma buta Nie ma auta Jest rower No i miś Na miarę Czasów Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Bez roweru Siostra Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 https://sport.onet.p...rkowski/mrpv8mm Wielki smutek pozostawiłeś. Śpij spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 1 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Wczoraj wieczorem oglądałem na TVP Sport reportaż o tym jak walczy, żeby wrócić do sprawności po wypadku. U nas pod blokiem każdy chciał być Szurkowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Kadencji nie spotkałem. Były kaczki, łabędzie, ale kadencji ani widu, ani słychu. Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! https://youtu.be/r51DnIE0Xj0 o Marc Jacobs nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Za szybko jechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Za szybko jechałeś ? Właśnie nieszczególnie, ten ptak szybko leciał, pani władzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Ale może chociaż spotkałeś dekadencję??? Choćby tych drzew co je sfotografowałeś! https://youtu.be/r51DnIE0Xj0 o Marc Jacobs nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Za szybko jechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Za szybko jechałeś ? Właśnie nieszczególnie, ten ptak szybko leciał, pani władzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 No to jedziemy. Ptak mnie próbował powstrzymać, myślałem, że kamieniem od kogoś dostałem z boku, w twarz? Za szybko jechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Za szybko jechałeś ? Właśnie nieszczególnie, ten ptak szybko leciał, pani władzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Najgorzej było na cmentarzu. Lód i błoto w butach nie przejdziesz, rowerem czujnie, niezły warun, już lepiej w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Dziś pierwszy raz pojechałem do pracy na rowerze.Wrażenia średnie. Wolno to idzie. 13-14km jadę ok. 50min, często muszę hamować, czy schodzić z roweru. Do tego wszystko jest odwrotnie niż radzą cykliści. Jechałem na marketowym HT. Brakuje mi fulla, miękkiego siodełka i szerokich opon a napęd jest kompletnie nieważny. Na rowerze trial/enduro jeździ się po chodnikach i uliczkach dużo szybciej i wygodniej, mimo że niby dużo mniej efektywny, Jezdzij ulica, szybciej;-) choc kumpel jechał i go dostawczak staranował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 Dalej Strona 53 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 A jak wcześnie na cmentarzu błoto, czy już po południowym ociepleniu? Przed. Lód. Błoto. Do wyboru. Z rana. Przedwczoraj. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Uliczkami też bez szału. Mam po drodze kilkanaście progów zwalniających. Ze zdziwieniem stwierdziłem, że na rowerze też trzeba zwalniać. Oczywiście spotkałem też "madki" z bąbelkami, które spacerują całą szerokością ścieżki rowerowej, ale to już raczej nikogo nie zdziwi. Ja do pracy główna arteria nawet do tunelu wjeżdżałem ale to sstare czasy. Teraz są już ścieżki więc wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Października 2021 Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Tym razem nizinne MTB w gminie Wieliszew. Objechane trasy o znajomo brzmiącej nazwie Kasprowy, Rita, Piaskownica, Poniatów. Trasy urozmaicone, dość prose, łączące się ze sobą i tworzące pętlę. Gdzieś w środku lasu odnajdujemy taką oto tablicę. Dalej mapa tras. Trasy raczej dobrze oznaczone, czasem musiałem poszukać drogi. Miejscami dużo piachu. A to cały czas trasa. Trochę jazdy po leśnych ścieżkach. Czasem robiło się fajnie. Były też podjazdy. Były też zjazdy. A to już w drodze powrotnej do domu. Gmina Jabłonna, przy ścieżkach rowerowych, pojawiły się takie oto stacje z podstawowymi narzędziami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Października 2021 Udostępnij Napisano 23 Października 2021 (edytowane) Cześć Rower cały czas jest oczywiście moim podstawowym środkiem transportu. Musiałem dwa dni jeździć samochodem po Warszawie i mierzyłem czasy. Poruszanie się samochodem jest w tym mieście absolutnie bez sensu. Czasy dojazdów czy przejazdów są praktycznie identyczne zakładając niewygórowaną średnią ruchu 23-25 km/h. Wczoraj zrobiłem sobie namiastkę jazdy w górach jako, że wiało 7-8 a w podmuchach 10m/s. Zrobiłem jakieś 65km po Warszawie i tak jak poda wiatr trzeba się było troszkę zmęczyć by trzymać jakieś tempo tak z wiatrem w pewnym momencie orientowałem się, że jadę 42-43 km/h. Fajna zabawa. Pogoda cały czas jest rowerowa, opadów niewiele, temperatury na tyle wysokie, że mnie udaje się jeszcze jeździć bez spodni (tylko nogaweczki za kolano). Pozdro i oby tak dalej. PS Muszę tam się udać w te Twoje rejony Krzysztofie bo Mazowieckim Parkiem to juz trochę rzygam. Edytowane 23 Października 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi