star Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Dziś z rana, z cmentarza, przez tory, do lasu i na poligon, strzelnicę zaliczyłem ze zjazdem, bo to wspomnienie jedynie epoki minionej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Siostra zjeździła w wakacje słowackie tatrzańskie doliny. Teraz kłopot z noclegiem, teoretycznie. https://24tp.pl/n/74383 Choć ludzie cisnąhttp://www.topr.pl/i...=article&id=619 Fotki z Rawy Mazowieckiej, gdzie ścieżka z Sójczego Wzgórza nad Zalew Tatar, mniam. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Można zgadywać gdzie... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 1 Vielickie Pleso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 1 Vielickie Pleso. Odpowiedzi cząstkowych nie uznajemy;-) Oczywiście dobrze. Nagrodą lutownica. Szukamy fundatora:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Odpowiedzi cząstkowych nie uznajemy;-) Oczywiście dobrze. Nagrodą lutownica. Szukamy fundatora:-) Trzeba komuś przylutować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Trzeba komuś przylutować??? No i mamy fundatora;-) Zaraz zrobię kolejną tatrzańską zagadkę. Nie wiem czy ktoś odważy się odpowiedzieć. Może tomalbyd;-) choć on raczej fundatorem:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dolina Cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 W tle grań? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? No chyba. Podpuszczalem cie do szatanskich wersetow http://www.wiecznatu...wizyta-szatana/ Ps dobry jesteś, dużo w Tatrach, turystycznie czy wspinaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bardzo męcząca ta poranna kadencja.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeszcze przed ogłoszeniem ostatnie podrygi. Nieco bardziej górzyste niż w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie ma to jak spotkać dzika na ścieżce rowerowej. Jak nie bóbr co zwali drzewo na ścieżkę rowerową, to opas taki ze 150 kg. Szczęśliwie udało się zwolnić by uniknąć konfrontacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dziś z rana... Kwasowiec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 ciekawostka - elektryczny rower Harley-Davidson 3 sec. do setki ! https://nt.interia.p...owe,nId,4820759 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? " Teraz uruchomiono ich przedsprzedaż. Tym samym w końcu poznajemy ceny. Te, w zależności od modelu, zaczynają się od 3399 dolarów (ok. 13 tys. zł) i kończą na 4999 dolarów (blisko 19 tys. zł)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Odpowiedzi cząstkowych nie uznajemy;-) Oczywiście dobrze. Nagrodą lutownica. Szukamy fundatora:-) Trzeba komuś przylutować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Trzeba komuś przylutować??? No i mamy fundatora;-) Zaraz zrobię kolejną tatrzańską zagadkę. Nie wiem czy ktoś odważy się odpowiedzieć. Może tomalbyd;-) choć on raczej fundatorem:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dolina Cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 W tle grań? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? No chyba. Podpuszczalem cie do szatanskich wersetow http://www.wiecznatu...wizyta-szatana/ Ps dobry jesteś, dużo w Tatrach, turystycznie czy wspinaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bardzo męcząca ta poranna kadencja.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeszcze przed ogłoszeniem ostatnie podrygi. Nieco bardziej górzyste niż w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie ma to jak spotkać dzika na ścieżce rowerowej. Jak nie bóbr co zwali drzewo na ścieżkę rowerową, to opas taki ze 150 kg. Szczęśliwie udało się zwolnić by uniknąć konfrontacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dziś z rana... Kwasowiec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 ciekawostka - elektryczny rower Harley-Davidson 3 sec. do setki ! https://nt.interia.p...owe,nId,4820759 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? " Teraz uruchomiono ich przedsprzedaż. Tym samym w końcu poznajemy ceny. Te, w zależności od modelu, zaczynają się od 3399 dolarów (ok. 13 tys. zł) i kończą na 4999 dolarów (blisko 19 tys. zł)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Trzeba komuś przylutować??? No i mamy fundatora;-) Zaraz zrobię kolejną tatrzańską zagadkę. Nie wiem czy ktoś odważy się odpowiedzieć. Może tomalbyd;-) choć on raczej fundatorem:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Dolina Cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 W tle grań? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Grań Baszt. Rysy zdobyte? No chyba. Podpuszczalem cie do szatanskich wersetow http://www.wiecznatu...wizyta-szatana/ Ps dobry jesteś, dużo w Tatrach, turystycznie czy wspinaczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Bardzo męcząca ta poranna kadencja.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Jeszcze przed ogłoszeniem ostatnie podrygi. Nieco bardziej górzyste niż w Hameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie ma to jak spotkać dzika na ścieżce rowerowej. Jak nie bóbr co zwali drzewo na ścieżkę rowerową, to opas taki ze 150 kg. Szczęśliwie udało się zwolnić by uniknąć konfrontacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dziś z rana... Kwasowiec. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 ciekawostka - elektryczny rower Harley-Davidson 3 sec. do setki ! https://nt.interia.p...owe,nId,4820759 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? " Teraz uruchomiono ich przedsprzedaż. Tym samym w końcu poznajemy ceny. Te, w zależności od modelu, zaczynają się od 3399 dolarów (ok. 13 tys. zł) i kończą na 4999 dolarów (blisko 19 tys. zł)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Tutaj specjalnie dla Ciebie: "W serii Serial 1 znajdziemy cztery modele e-rowerów - MOSH/CTY, RUSH/CTY Step-Thru, RUSH/CTY oraz RUSH/CTY Speed. Pierwszy dostępny jest z ramami w czterech rozmiarach i wymienną baterią 529 Wh. Silnik elektryczny pozwala na uzyskanie prędkości na poziomie 32 km/h. Zasięg (w zależności od trybu) mieści się w przedziale 56-169 km. droższych modelach rowerów Harley-Davidson można znaleźć różne usprawnienia. Wśród nich są na przykład 1,5-calowy ekran, który wyświetla informacje o naładowaniu baterii, szacowany zasięg czy licznik prędkości. W droższych konstrukcjach można też liczyć na większą prędkość jazdy – do 45 km/h. Pierwsze rowery mają zacząć trafiać do klientów od marca 2021 roku." Ceny mocno słone jak za takie proste rowery... W tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? " Teraz uruchomiono ich przedsprzedaż. Tym samym w końcu poznajemy ceny. Te, w zależności od modelu, zaczynają się od 3399 dolarów (ok. 13 tys. zł) i kończą na 4999 dolarów (blisko 19 tys. zł)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 18 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 tu płacisz za znaczek głównie a gdzie te ceny?? " Teraz uruchomiono ich przedsprzedaż. Tym samym w końcu poznajemy ceny. Te, w zależności od modelu, zaczynają się od 3399 dolarów (ok. 13 tys. zł) i kończą na 4999 dolarów (blisko 19 tys. zł)." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Z dzisiaj. Cmentarz wojskowy. Groby anonimowe. Potem lasek, Krezce. Ostatnia fotka one odd out, dla Kuby zagadka, od siostry. Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. A mnie się swego czasu wydawało, że nieźle znam Tatry... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Świetnie. A wiedziałeś, że tam Złoty Kocioł (nie) i Komin widać? Dziś z rana Rawiczów, Adamów.https://pl.m.wikiped...iki/Złoty_Kominhttp://www.wiecznatu...ezmarski-12.jpg Ładny tekst o solohttp://tatry.przejscia.pl/pl/node/2240 Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Cześć Szkoda chłopaków. O śmierci Dominika i jego kolegi czytałem już wcześniej bo oglądałem jego filmiki. Podziwiam ludzi, którzy w tak całościowy sposób realizują swoją pasje. Swego czasu trochę się wspinałem i miałem poważny wypadek na Gierlachu przy wycofie. Po tym zdarzeniu po prostu nie byłem w stanie normalnie i bezpiecznie poruszać się po górach. Strach był zbyt duży i nie potrafiłem sobie z nim poradzić. Teraz myślę, że to było takie ostatnie ostrzeżenie... Podobnie na nartach miałem kilka "przygód" ale skończyły się tak, że... piszę tutaj na przykład. A drugiej strony osoba, która ginie w ten sposób jest szczęśliwa do końca a nie zdycha w jakimś zapyziałym szpitaliku...Może właśnie dlatego warto? Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
brachol Napisano 19 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Zielony Staw Kieżmarski. Pozdrowienia dla siostry. Byłem tam z dziećmi kilka lat temu ale nie poznałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Dalej Strona 52 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi