star Napisano 26 Października 2020 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Dziś grobtrotting extreme. Zdążyłem odliścić dwa groby z rana, rowerem, a jakże. Znalazłem grób Leonii Mazaraki, która Rodziewiczównę schroniła w czasie wojny. Stipczyńskiej jeszcze nie zlokalizowałem, choć to przedwojenna miss i gwiazda. https://skierniewice...zapomniana-miss Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Jeżdżę póki mogę Podgorączkowy Stan minął Chyba Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 ciekawostka - elektryczny rower Harley-Davidson 3 sec. do setki ! https://nt.interia.p...owe,nId,4820759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 ciekawostka - elektryczny rower Harley-Davidson 3 sec. do setki ! https://nt.interia.p...owe,nId,4820759 w 3 s to motocykl, o rowerze nic nie wiadomo. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 w 3 s to motocykl, o rowerze nic nie wiadomo. W Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Mnie to w ogóle nie martwi, i nie dotyczy, bo jeżdżę na rowerze. Nie ten temat. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Idzie jesień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Albo frędzle od kurtki czy tez spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 w 3 s to motocykl, o rowerze nic nie wiadomo. W Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Mnie to w ogóle nie martwi, i nie dotyczy, bo jeżdżę na rowerze. Nie ten temat. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Idzie jesień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Albo frędzle od kurtki czy tez spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 29 Października 2020 Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Piszą o rowerze i jest jego zdjęcie. Bardziej niż te 3 sec. martwi mnie te 100km/h Mnie to w ogóle nie martwi, i nie dotyczy, bo jeżdżę na rowerze. Nie ten temat. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Idzie jesień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Albo frędzle od kurtki czy tez spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Idzie jesień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Czytanie ze zrozumieniem. Kłania się. Nisko. Pozdro Wiesiek tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Albo frędzle od kurtki czy tez spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Albo frędzle od kurtki czy tez spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Harleya-Davidson to firma, która nie boi się podążać z duchem czasu. Rok temu znany producent motocykli zaprezentował model LiveWire - pierwszy w historii amerykańskiej marki motocykl w pełni elektryczny. Pojazd został wyposażony w wydajny akumulator wysokonapięciowy w którego skład wchodzą ogniwa litowo-jonowe otoczone aluminiową obudową. Zapewnia także ponadprzeciętne osiągi oraz wysoki moment obrotowy skutkujący przyspieszeniem od 0 do 100 km/h w zaledwie 3 sekundy. Teraz firma postanowiła spróbować swoich sił w rynku elektrycznych rowerów, co skutkowało prezentacją modelu Harley-Davidson Serial 1. Zapewniam Cię, że pojazd ze zdjęcia (wygląda na rower elektryczny), nie przekroczy 50 km/h a nawet mniej. Choćby z powodu bycia sztywniakiem i niewielkiej pojemności akumulatora (to maks 500 Wh). Silnik też wygląda na bardzo mały czyli słaby... Raczej 1:1 Pewnie z osiągami będzie gorzej jak napisałem. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 tylko w połowie masz rację, bo te 3 sec. dotyczą elektrycznego motocykla. Nie zmienia to faktu, że zrobili też elektryczny rower, który jak myślę, też będzie miał ciekawe parametry. Oby tylko brzuch albo broda nie wkręciły się w łańcuch użytkownikom Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Cmentarze... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 30 Października 2020 Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Szabir, daj spokój, zaćmiło Cię, z parametrów motoru (3s, 100km/h) przeszedłeś płynnie na rower, dla którego nie masz żadnych danych, marketing artykułu Cię wkręcił, ale nie ma żadnych faktów na razie dla tego roweru, jest foto na którym rower wygląda podobnie jak inne ebikes ... Masz rację, a teraz melisa i wszystko wróci do normy zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 31 Października 2020 Udostępnij Napisano 31 Października 2020 Skierniewicki cmentarz otwarty, informacji brak, takie refleksje z porannej przejażdżki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Taki czas Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Legal Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Dziś dowiedziałem się z Endomondo, że trenuję. To sobie już niedługo potrenujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 To sobie już niedługo potrenujesz. Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Tyle, że ja nigdy niczego nie trenowalem. No może szachy, tenis stołowy i koszykówkę, w młodości. No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 3 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 No bo to głupota ale mile łechce próżnych. Niektórzy po prostu jeżdżą na rowerze ale niektórzy "trenują" - w wieku 45 lat do roku. Niektórzy lubią się zamieniać na narty i sobie na innych zjechać ale inni "testują" - nawet jak nie wiedzą jak się jeździ itd. W każdym razie potrenujesz krótko bo Endomondo wyłączają z końcem roku niestety. To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 To szkoda, bo zawsze jakiś ślad wycieczki pozostawał. Dzięki za info. Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Dalej Strona 51 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 4 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Pora zainstalować sobie potężne narzędzie w postaci Locusa Free lub zaszaleć i za jednorazowe 36 zł (tak aż 36 zł!) kupić wersję Pro. Locus to mistrzostwo świata. Apka nie jest z gatunku takich co je opanujesz w 5 s. Ale jak już złapiesz logikę to zobaczysz, że to jest rewelacyjnie zaprojektowany kombajn do wszelkiej outdoorowej (w tym i skiturowej) działalności. Przy Twoim obyciu, możesz jeszcze zainstalować sobie to narzędzie, przez wirtualizację, na PC i wtedy projektujesz i zarządzasz sobie trasami na panoramicznym monitorze i to samo masz w tel (synchronizacja ręczna przez chmurę - niestety). Pozdro Wiesiek Popracujemy, choć chmury budzą we mnie lęk, zaraz lunie. Może free na komórce ogarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Rzeczywiście jak Mitek zapowiedział: 31 grudnia 2020 roku aplikacja Endomondo zostanie wycofana i przestanie działać. Under Armour usunie Endomondo ze wszystkich sklepów z aplikacjami i nie będzie już zapewniać poprawek błędów ani obsługi klienta dla żadnej wersji aplikacji Endomondo, która pozostaje na Twoim urządzeniu. Jeśli śledziłeś(-aś) swoją aktywność i treningi w Endomondo, polecamy aplikację UA MapMyRun, która zapewnia porównywalne funkcje, a przeniesienie Twoich treningów z Endomondo do UA MapMyRun to bezproblemowy proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi