star Napisano 7 Września 2020 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Co za czasy! Mojego pokolenia nikt nie musiał uczyć pompowania a teraz edukatorzy potrzebni i jeszcze filmy instruktarzowe. Boję się, że podobne pokolenie. Za moich czasów presty nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 7 Września 2020 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Boję się, że podobne pokolenie. Za moich czasów presty nie było. Była od zawsze. Bardzo popularna w szosówkach, gdzie potrzebny wąski wentyl (mała dziura w obręczy). Ale często spotykana w crossach i nawet MTB. Tylko Dunlop (klasyk, kiedyś z gumkami we wkładach, które lubiły się przecierać i wentylek "puszczał") wychodzi z użycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Września 2020 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Była od zawsze. Bardzo popularna w szosówkach, gdzie potrzebny wąski wentyl (mała dziura w obręczy). Ale często spotykana w crossach i nawet MTB. Tylko Dunlop (klasyk, kiedyś z gumkami we wkładach, które lubiły się przecierać i wentylek "puszczał") wychodzi z użycia. Ja jeździłem na zwykłym rowerze:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ja jeździłem na zwykłym rowerze:-)Ja też... na zwykłym składaku.... i to siostry!!! ...parę lat temu dostałam moją pierwszą szosówkę po synu.... a własną mam od 4 miesięcy. Dziewczyny namówiły mnie na „rapha challenge” -100 km w niedzielę i nie mogłam odmówić. Zauważyłam taka zależność, ze im dalej jadę tym dłużej śpię. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ja też... na zwykłym składaku.... i to siostry!!! ...parę lat temu dostałam moją pierwszą szosówkę po synu.... a własną mam od 4 miesięcy. Dziewczyny namówiły mnie na „rapha challenge” -100 km w niedzielę i nie mogłam odmówić. Zauważyłam taka zależność, ze im dalej jadę tym dłużej śpię.Jesteś na fotce? Czy robisz zdjęcie? U mnie kończy się off. Szosówkę więc wykluczam. Dziś pieskie życie? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Jesteś na fotce? Czy robisz zdjęcie? U mnie kończy się off. Szosówkę więc wykluczam. Dziś pieskie życie? Oczywiście, że jestem na fotce! Mój mąż robił zdjęcie .... strasznie mu się „dłużyło” z nami jechać!!! trzeba było go wykorzystać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Oczywiście, że jestem na fotce!Twój ulubiony numer? PS tymczasem Chałupy welcome to... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Z rowerem słabo... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Z rowerem słabo... Kup/pożycz FAT-a - banan murowany! W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Kup/pożycz FAT-a - banan murowany! W Jakbyś zgadł. Kobieta z gór, pożyczyła mi Kelly Family, przy skręcie w piach od razu poleciałem przez kierownicę, ot sztywniak ze mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Fajnie po bialogórskim lesie z Kelly Family. Dziś trochę wieje. Woda cieplejsza;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…...Ja nie poleciałem, choć kusiło. Off. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Września 2020 Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Kadencja. Bez roweru. Zakazane zostało. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Z rowerem. Na ziemi, tej ziemi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Dzisiaj taka kadencja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Run Forest, run. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Jednak serwis. Rowerownia. Moje miasto Skierniewice. Lubią takie oto http://www.facebook....bKDNuv1ToSXvUUV Kilian Bron, znacie? Przy okazji https://www.facebook.../MontBlancLive/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Brak kadencji w przyjacielskiej końcówce;-) A serio to brawo on! Czwarty z Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tak piszecie, piszecie, niektórzy etap w TdF wygrywają to i ja donoszę, że jakiś czas temu "karnąłem się" po okolicy na rowerze (jak zwierze ;-) ). Smoleń Zamek, szlak między Smoleniem i Pilicą, zalew w Pilicy, Brzuchacka Skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tymczasem Zittau i okolice. Via Ferraty, kilka ministoków, wszechobecne ścieżki do biegówek i trasy rowerowe. Góry Zytawskie/Luzyckie. W sam raz dla emeryta. Z doświadczeniem... lub bez;-) Sentymentalny powrót, a Szrenicę i Jizerę widać. Skocznia blisko Hain. Biegówki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dziś zimno z rana. Mogłem rękawiczki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Po okolicy. Rower serwis. Cantilever ok? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 7 Września 2020 Udostępnij Napisano 7 Września 2020 Była od zawsze. Bardzo popularna w szosówkach, gdzie potrzebny wąski wentyl (mała dziura w obręczy). Ale często spotykana w crossach i nawet MTB. Tylko Dunlop (klasyk, kiedyś z gumkami we wkładach, które lubiły się przecierać i wentylek "puszczał") wychodzi z użycia. Ja jeździłem na zwykłym rowerze:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ja jeździłem na zwykłym rowerze:-)Ja też... na zwykłym składaku.... i to siostry!!! ...parę lat temu dostałam moją pierwszą szosówkę po synu.... a własną mam od 4 miesięcy. Dziewczyny namówiły mnie na „rapha challenge” -100 km w niedzielę i nie mogłam odmówić. Zauważyłam taka zależność, ze im dalej jadę tym dłużej śpię. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ja też... na zwykłym składaku.... i to siostry!!! ...parę lat temu dostałam moją pierwszą szosówkę po synu.... a własną mam od 4 miesięcy. Dziewczyny namówiły mnie na „rapha challenge” -100 km w niedzielę i nie mogłam odmówić. Zauważyłam taka zależność, ze im dalej jadę tym dłużej śpię.Jesteś na fotce? Czy robisz zdjęcie? U mnie kończy się off. Szosówkę więc wykluczam. Dziś pieskie życie? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Jesteś na fotce? Czy robisz zdjęcie? U mnie kończy się off. Szosówkę więc wykluczam. Dziś pieskie życie? Oczywiście, że jestem na fotce! Mój mąż robił zdjęcie .... strasznie mu się „dłużyło” z nami jechać!!! trzeba było go wykorzystać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Oczywiście, że jestem na fotce!Twój ulubiony numer? PS tymczasem Chałupy welcome to... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Z rowerem słabo... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Z rowerem słabo... Kup/pożycz FAT-a - banan murowany! W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Kup/pożycz FAT-a - banan murowany! W Jakbyś zgadł. Kobieta z gór, pożyczyła mi Kelly Family, przy skręcie w piach od razu poleciałem przez kierownicę, ot sztywniak ze mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Fajnie po bialogórskim lesie z Kelly Family. Dziś trochę wieje. Woda cieplejsza;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…...Ja nie poleciałem, choć kusiło. Off. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Września 2020 Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Kadencja. Bez roweru. Zakazane zostało. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Z rowerem. Na ziemi, tej ziemi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Dzisiaj taka kadencja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Run Forest, run. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Jednak serwis. Rowerownia. Moje miasto Skierniewice. Lubią takie oto http://www.facebook....bKDNuv1ToSXvUUV Kilian Bron, znacie? Przy okazji https://www.facebook.../MontBlancLive/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Brak kadencji w przyjacielskiej końcówce;-) A serio to brawo on! Czwarty z Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tak piszecie, piszecie, niektórzy etap w TdF wygrywają to i ja donoszę, że jakiś czas temu "karnąłem się" po okolicy na rowerze (jak zwierze ;-) ). Smoleń Zamek, szlak między Smoleniem i Pilicą, zalew w Pilicy, Brzuchacka Skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tymczasem Zittau i okolice. Via Ferraty, kilka ministoków, wszechobecne ścieżki do biegówek i trasy rowerowe. Góry Zytawskie/Luzyckie. W sam raz dla emeryta. Z doświadczeniem... lub bez;-) Sentymentalny powrót, a Szrenicę i Jizerę widać. Skocznia blisko Hain. Biegówki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dziś zimno z rana. Mogłem rękawiczki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Po okolicy. Rower serwis. Cantilever ok? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 9 Września 2020 Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Kup/pożycz FAT-a - banan murowany! W Jakbyś zgadł. Kobieta z gór, pożyczyła mi Kelly Family, przy skręcie w piach od razu poleciałem przez kierownicę, ot sztywniak ze mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Fajnie po bialogórskim lesie z Kelly Family. Dziś trochę wieje. Woda cieplejsza;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Polecenie w piach to zabawa: w ciagu ostatnich 5 dni udalo mi sie przeleciec przez keirownice 4 razy - troche za duzo…...Ja nie poleciałem, choć kusiło. Off. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Września 2020 Udostępnij Napisano 12 Września 2020 Kadencja. Bez roweru. Zakazane zostało. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Z rowerem. Na ziemi, tej ziemi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Dzisiaj taka kadencja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Run Forest, run. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Września 2020 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Jednak serwis. Rowerownia. Moje miasto Skierniewice. Lubią takie oto http://www.facebook....bKDNuv1ToSXvUUV Kilian Bron, znacie? Przy okazji https://www.facebook.../MontBlancLive/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Dużo tu elektryków. Choć nie tylko. Luzyckie i Szwajcaria... Saksońska. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Września 2020 Udostępnij Napisano 17 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Cześć I nikt w tym temacie dzisiaj nie napisał o Michale Kwiatkowskim... POzdrowienia Brak kadencji w przyjacielskiej końcówce;-) A serio to brawo on! Czwarty z Polaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tak piszecie, piszecie, niektórzy etap w TdF wygrywają to i ja donoszę, że jakiś czas temu "karnąłem się" po okolicy na rowerze (jak zwierze ;-) ). Smoleń Zamek, szlak między Smoleniem i Pilicą, zalew w Pilicy, Brzuchacka Skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tymczasem Zittau i okolice. Via Ferraty, kilka ministoków, wszechobecne ścieżki do biegówek i trasy rowerowe. Góry Zytawskie/Luzyckie. W sam raz dla emeryta. Z doświadczeniem... lub bez;-) Sentymentalny powrót, a Szrenicę i Jizerę widać. Skocznia blisko Hain. Biegówki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dziś zimno z rana. Mogłem rękawiczki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Po okolicy. Rower serwis. Cantilever ok? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Dalej Strona 46 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
mariusz-net Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tak piszecie, piszecie, niektórzy etap w TdF wygrywają to i ja donoszę, że jakiś czas temu "karnąłem się" po okolicy na rowerze (jak zwierze ;-) ). Smoleń Zamek, szlak między Smoleniem i Pilicą, zalew w Pilicy, Brzuchacka Skała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Tymczasem Zittau i okolice. Via Ferraty, kilka ministoków, wszechobecne ścieżki do biegówek i trasy rowerowe. Góry Zytawskie/Luzyckie. W sam raz dla emeryta. Z doświadczeniem... lub bez;-) Sentymentalny powrót, a Szrenicę i Jizerę widać. Skocznia blisko Hain. Biegówki... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Września 2020 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Dziś zimno z rana. Mogłem rękawiczki. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Po okolicy. Rower serwis. Cantilever ok? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi