jan koval Napisano 5 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2020 To z Interpack nie doradzę. Z kolei jest to sprzęt na wiele lat. A zbieranie wieszaka z rowerami z autostrady było mocno pouczające, żeby brać solidny sprzęt. Był to drugi przypadek z Atera z pęknięciem w tym samym miejscu, oczywiście żaden ogólny wniosek. Zwróć też uwagę czy nie masz niskiego zawieszenia z tyłu. Tamten był z Mazda 6, która po pierwsze jest niska, a po drugie na haku bagażnik układał się nisko. Przez co zdarzało się sporadycznie dobić go do ziemi. Więc zamocuj na hak przed kupnem. niewiem jak w Pl, ale tutaj mozna dodac lacznik, ktory np podwyzsza (lub obniza) zamocowanie bagaznika na hak.. moje ulubione miejsce do kupowania czesci to etrailer.com doskonala strona - nie wiem, czy jej zasieg obejmuje Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,4tys. Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 165 255 117 288 Popularne dni 1 Kwi 40 3 Lip 40 7 Paź 36 21 Cze 32 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 165 odpowiedzi wkg 255 odpowiedzi kordiankw 117 odpowiedzi star 288 odpowiedzi Popularne dni 1 Kwi 2020 40 odpowiedzi 3 Lip 2019 40 odpowiedzi 7 Paź 2019 36 odpowiedzi 21 Cze 2019 32 odpowiedzi Popularne posty moruniek 4 Września 2022 Dziś relacji miało nie być, bo było tylko moje treningowe kółko po lasach. A tu taka niespodzianka. Tu lepiej go widać. To młody samiec, wyraźnie się mną zainteresował. moruniek 2 Maja 2022 Dziś znowu pokręcone, zresztą podobnie jak wczoraj, przedwczoraj i w zasadzie tak od 07 marca, codziennie. Majówka upływa na sportowo. Fajnych tras mam bez liku. Jak ktoś lubi piachy Mitek 23 Maja 2022 Cześć Sudovia i po Sudovii. Przejechana ale bez dużej satysfakcji bo plan nam pogoda zweryfikowała - złe przygotowanie niestety lub/i zbyt wolna jazda. Trasa piękna choć pokręcona strasznie - zn Dodane grafiki kordiankw Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 U mnie dziś w czwartą miesięcznice od zerwania Achillesa taka kadencja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Dzień jak co dzień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Z 20 lat temu z moją obecną żoną i przyjacielem przejechałem po plaży (z sakwami) drogę z Łeby do Rowów. Moja żona do teraz to wspomina Ładnie tam było chociaż pod koniec już widoki nie cieszyły, aż tak bardzo.W ostatnia niedziele jechalem z Rowow do Leby. Do Czerwonej Szopy lasem sciezkami, byle na wschod. Piwko+ i plaza do Leby. Miejscami zeby jechac po twardym fale siegaly po osie kol a ciuchy bialoszare po szyje od mokrego piasku. To podchodzilo pod horror. Zywego ducha, godz. 20 to byl drugi horror a trzeci to deszcz. Ps Andrzeju miedzy Gardnem a plaza w lesie jest twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Fajny rowerowy terenhttps://kobieta.onet...islanej/e3rng6m Piaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Fajny rowerowy terenhttps://kobieta.onet...islanej/e3rng6m Piaski. na szzczescie otwarli Snowshoe wiec 2 lipca w droge.: Wyjechalem ok 5:30 , zeby zdazyc na otwarcie sezonu.. mgla po drodze troche zwolnila tempo dosc duzo ludzi - nie dziwie sie startuje z budki do World Cup.. Kolejka jest w gorze na wyciagu pelen spokoj piekna przyroda... social distancing kolejka w sobote jest na jakiejs 5 minut - skandal!!!! Fragment terenu, ktory jest odpowiedzialny za adrenaline w drodze do domu spotykamy moja mlodsza zabiera nas do Blue Hole…..swietny klimat W 4th of July z tego mostu nad rzeka Cheat River, ludzie skacza.. to jest ok 25 metrow ponad poziomem wody na pewno nie zdobede sie na taki skok PIekne miejsce do kapieli -Blue Hole jest niesamowite po prostu pieknie a dzis, skoro pogoda nie dopisala, musialem sobei dac w kosc na tej drodz - 15% spadku... w gore.. i w dol - tak z szesc razy…. a pozniej Gym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Dziś w kierunku Autostrady Wolności. Szlakami przez las. Kolory szlaków rowerowych wyczerpaly wszystkie kolory tęczy. Bolimowska. Puszcza. PS fotki dla zmylki, turystyka popołudniowa, kadencja 24;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 3 godziny snu wiec ranek był nieznośny ... lekkie opóźnienie i wyruszamy ... ale docieramy szybko na lotnisko. W busiku miejsca przekreślone niebieską taśmą, żeby zostawić co drugie wolne bez poprawki na podróżujące razem rodziny. Lotnisko puste, kiosk ma opcje na nowy rodzaj bezdotykowej interakcji .... działa tak wolno, że wyciągamy łapska....z niecierpliwości. Obsługi więcej niż pasażerów. Więc Miła pani widząc, że czasu mamy na styk zabiera nasza wyładowane na maxa bagaże i sama je odprowadza. Po body skanerze - Jak zawsze dostaję „pat down”, i 2 podręczne idą do przejrzenia przez Security. Czekam, aż małżonek zasznuruje swoje buty. A tu pani w busiku pyta grzecznie gdzie mnie zawieźć? Naprawdę się nudzą.. myślę.... i mimo swojej niechęci do wygodnictwa ....nie odmawiam .... czekam na resztę rodziny i jedziemy do gate. Pusto również w samolocie. Co drugi rząd wolny, tym razem mamy 3 miejsca obok siebie. Kierunek San Francisco .... przez 3 godziny lotu śpię i okiem łapię, że wschodzi słońce.... okazuje się, ze Boeing Dreamliner ma specjalne okna zmieniające kolory.... zauważam przycisk, kiedy okno współpasażera nagle pokazuje biały jasny dzień. I tak kończą się radośnie sny z okna wschodzącego słońca .... Kierunek dalej Kalispell w Montanie. Piękne dziewicze lasy i polodowcowe jeziora. Chłodniejszy i rześki klimat. Pierwszy dzień ruszamy do Lodge w Whitefish bike retreat ... pożyczamy górale i robi się po prostu świetnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Kalispel zupelnie inaczej wyglada podczas ladowania niz zima…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Trasyhttps://natemat.pl/1...-raz-na-weekend Pierwsza moja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 W ostatnia niedziele jechalem z Rowow do Leby. Do Czerwonej Szopy lasem sciezkami, byle na wschod. Piwko+ i plaza do Leby. Miejscami zeby jechac po twardym fale siegaly po osie kol a ciuchy bialoszare po szyje od mokrego piasku. To podchodzilo pod horror. Zywego ducha, godz. 20 to byl drugi horror a trzeci to deszcz. Ps Andrzeju miedzy Gardnem a plaza w lesie jest twardo. To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Objeździłem te tereny w ramach rajdu konnego. Wiesz koń wjedzie tam gdzie rower nie da rady. Rajdy organizowała stajnia http://nowecin.com.pl/pl Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Dziś lekko. Stonka, niemiecka pewno, nie amerykańska. Mitsubishi japońskie;-) Kumpel zdejmowal plakaty, wszechpolskie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wczoraj z domu do domu jak na mapie. Dziś pod S8 się zapedzilem nieco. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Mi w Górach Stołowych udało się fajna traskę zaliczyć. Trafiliśmy na ciężki pieszy szlak i było sporo prowadzenia i przenoszenia roweru. Na szczyt Śnieżnika nie da się wjechać, ale do schroniska i w dół było fajnie. A na szczyt pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 7 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2020 U mnie dziś w czwartą miesięcznice od zerwania Achillesa taka kadencja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Dzień jak co dzień. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 10 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2020 Z 20 lat temu z moją obecną żoną i przyjacielem przejechałem po plaży (z sakwami) drogę z Łeby do Rowów. Moja żona do teraz to wspomina Ładnie tam było chociaż pod koniec już widoki nie cieszyły, aż tak bardzo.W ostatnia niedziele jechalem z Rowow do Leby. Do Czerwonej Szopy lasem sciezkami, byle na wschod. Piwko+ i plaza do Leby. Miejscami zeby jechac po twardym fale siegaly po osie kol a ciuchy bialoszare po szyje od mokrego piasku. To podchodzilo pod horror. Zywego ducha, godz. 20 to byl drugi horror a trzeci to deszcz. Ps Andrzeju miedzy Gardnem a plaza w lesie jest twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2020 Fajny rowerowy terenhttps://kobieta.onet...islanej/e3rng6m Piaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Fajny rowerowy terenhttps://kobieta.onet...islanej/e3rng6m Piaski. na szzczescie otwarli Snowshoe wiec 2 lipca w droge.: Wyjechalem ok 5:30 , zeby zdazyc na otwarcie sezonu.. mgla po drodze troche zwolnila tempo dosc duzo ludzi - nie dziwie sie startuje z budki do World Cup.. Kolejka jest w gorze na wyciagu pelen spokoj piekna przyroda... social distancing kolejka w sobote jest na jakiejs 5 minut - skandal!!!! Fragment terenu, ktory jest odpowiedzialny za adrenaline w drodze do domu spotykamy moja mlodsza zabiera nas do Blue Hole…..swietny klimat W 4th of July z tego mostu nad rzeka Cheat River, ludzie skacza.. to jest ok 25 metrow ponad poziomem wody na pewno nie zdobede sie na taki skok PIekne miejsce do kapieli -Blue Hole jest niesamowite po prostu pieknie a dzis, skoro pogoda nie dopisala, musialem sobei dac w kosc na tej drodz - 15% spadku... w gore.. i w dol - tak z szesc razy…. a pozniej Gym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Dziś w kierunku Autostrady Wolności. Szlakami przez las. Kolory szlaków rowerowych wyczerpaly wszystkie kolory tęczy. Bolimowska. Puszcza. PS fotki dla zmylki, turystyka popołudniowa, kadencja 24;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 3 godziny snu wiec ranek był nieznośny ... lekkie opóźnienie i wyruszamy ... ale docieramy szybko na lotnisko. W busiku miejsca przekreślone niebieską taśmą, żeby zostawić co drugie wolne bez poprawki na podróżujące razem rodziny. Lotnisko puste, kiosk ma opcje na nowy rodzaj bezdotykowej interakcji .... działa tak wolno, że wyciągamy łapska....z niecierpliwości. Obsługi więcej niż pasażerów. Więc Miła pani widząc, że czasu mamy na styk zabiera nasza wyładowane na maxa bagaże i sama je odprowadza. Po body skanerze - Jak zawsze dostaję „pat down”, i 2 podręczne idą do przejrzenia przez Security. Czekam, aż małżonek zasznuruje swoje buty. A tu pani w busiku pyta grzecznie gdzie mnie zawieźć? Naprawdę się nudzą.. myślę.... i mimo swojej niechęci do wygodnictwa ....nie odmawiam .... czekam na resztę rodziny i jedziemy do gate. Pusto również w samolocie. Co drugi rząd wolny, tym razem mamy 3 miejsca obok siebie. Kierunek San Francisco .... przez 3 godziny lotu śpię i okiem łapię, że wschodzi słońce.... okazuje się, ze Boeing Dreamliner ma specjalne okna zmieniające kolory.... zauważam przycisk, kiedy okno współpasażera nagle pokazuje biały jasny dzień. I tak kończą się radośnie sny z okna wschodzącego słońca .... Kierunek dalej Kalispell w Montanie. Piękne dziewicze lasy i polodowcowe jeziora. Chłodniejszy i rześki klimat. Pierwszy dzień ruszamy do Lodge w Whitefish bike retreat ... pożyczamy górale i robi się po prostu świetnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Kalispel zupelnie inaczej wyglada podczas ladowania niz zima…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Trasyhttps://natemat.pl/1...-raz-na-weekend Pierwsza moja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 W ostatnia niedziele jechalem z Rowow do Leby. Do Czerwonej Szopy lasem sciezkami, byle na wschod. Piwko+ i plaza do Leby. Miejscami zeby jechac po twardym fale siegaly po osie kol a ciuchy bialoszare po szyje od mokrego piasku. To podchodzilo pod horror. Zywego ducha, godz. 20 to byl drugi horror a trzeci to deszcz. Ps Andrzeju miedzy Gardnem a plaza w lesie jest twardo. To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Objeździłem te tereny w ramach rajdu konnego. Wiesz koń wjedzie tam gdzie rower nie da rady. Rajdy organizowała stajnia http://nowecin.com.pl/pl Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Dziś lekko. Stonka, niemiecka pewno, nie amerykańska. Mitsubishi japońskie;-) Kumpel zdejmowal plakaty, wszechpolskie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wczoraj z domu do domu jak na mapie. Dziś pod S8 się zapedzilem nieco. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Mi w Górach Stołowych udało się fajna traskę zaliczyć. Trafiliśmy na ciężki pieszy szlak i było sporo prowadzenia i przenoszenia roweru. Na szczyt Śnieżnika nie da się wjechać, ale do schroniska i w dół było fajnie. A na szczyt pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Dziś w kierunku Autostrady Wolności. Szlakami przez las. Kolory szlaków rowerowych wyczerpaly wszystkie kolory tęczy. Bolimowska. Puszcza. PS fotki dla zmylki, turystyka popołudniowa, kadencja 24;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 3 godziny snu wiec ranek był nieznośny ... lekkie opóźnienie i wyruszamy ... ale docieramy szybko na lotnisko. W busiku miejsca przekreślone niebieską taśmą, żeby zostawić co drugie wolne bez poprawki na podróżujące razem rodziny. Lotnisko puste, kiosk ma opcje na nowy rodzaj bezdotykowej interakcji .... działa tak wolno, że wyciągamy łapska....z niecierpliwości. Obsługi więcej niż pasażerów. Więc Miła pani widząc, że czasu mamy na styk zabiera nasza wyładowane na maxa bagaże i sama je odprowadza. Po body skanerze - Jak zawsze dostaję „pat down”, i 2 podręczne idą do przejrzenia przez Security. Czekam, aż małżonek zasznuruje swoje buty. A tu pani w busiku pyta grzecznie gdzie mnie zawieźć? Naprawdę się nudzą.. myślę.... i mimo swojej niechęci do wygodnictwa ....nie odmawiam .... czekam na resztę rodziny i jedziemy do gate. Pusto również w samolocie. Co drugi rząd wolny, tym razem mamy 3 miejsca obok siebie. Kierunek San Francisco .... przez 3 godziny lotu śpię i okiem łapię, że wschodzi słońce.... okazuje się, ze Boeing Dreamliner ma specjalne okna zmieniające kolory.... zauważam przycisk, kiedy okno współpasażera nagle pokazuje biały jasny dzień. I tak kończą się radośnie sny z okna wschodzącego słońca .... Kierunek dalej Kalispell w Montanie. Piękne dziewicze lasy i polodowcowe jeziora. Chłodniejszy i rześki klimat. Pierwszy dzień ruszamy do Lodge w Whitefish bike retreat ... pożyczamy górale i robi się po prostu świetnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Kalispel zupelnie inaczej wyglada podczas ladowania niz zima…….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2020 Trasyhttps://natemat.pl/1...-raz-na-weekend Pierwsza moja:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 W ostatnia niedziele jechalem z Rowow do Leby. Do Czerwonej Szopy lasem sciezkami, byle na wschod. Piwko+ i plaza do Leby. Miejscami zeby jechac po twardym fale siegaly po osie kol a ciuchy bialoszare po szyje od mokrego piasku. To podchodzilo pod horror. Zywego ducha, godz. 20 to byl drugi horror a trzeci to deszcz. Ps Andrzeju miedzy Gardnem a plaza w lesie jest twardo. To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Objeździłem te tereny w ramach rajdu konnego. Wiesz koń wjedzie tam gdzie rower nie da rady. Rajdy organizowała stajnia http://nowecin.com.pl/pl Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Dziś lekko. Stonka, niemiecka pewno, nie amerykańska. Mitsubishi japońskie;-) Kumpel zdejmowal plakaty, wszechpolskie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wczoraj z domu do domu jak na mapie. Dziś pod S8 się zapedzilem nieco. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Mi w Górach Stołowych udało się fajna traskę zaliczyć. Trafiliśmy na ciężki pieszy szlak i było sporo prowadzenia i przenoszenia roweru. Na szczyt Śnieżnika nie da się wjechać, ale do schroniska i w dół było fajnie. A na szczyt pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 To Cie poniosło w "moje" strony. Tak, między jeziorem Gardno i plażą jest twardo poza niewielkimi piaszczystymi odcinkami. Z Gardnej Wielkiej (taka miejscowość na płd. jeziora Gardno) można wręcz dojeżdżać codziennie na plaże rowerem. To samo z pobliskiego Smołdzina. Pojadę kiedyś plażą do Łeby, ale muszą być odpowiednie warunki. Szkoda mi roweru. A jeśli ich nie będzie, to pójdę plażą na piechotę prowadząc rower i wrócę terenem na południe jeziora Łebsko. Miejscami błotniście, ale da się przejechać/przejść. Objeździłem te tereny w ramach rajdu konnego. Wiesz koń wjedzie tam gdzie rower nie da rady. Rajdy organizowała stajnia http://nowecin.com.pl/pl Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Dziś lekko. Stonka, niemiecka pewno, nie amerykańska. Mitsubishi japońskie;-) Kumpel zdejmowal plakaty, wszechpolskie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wczoraj z domu do domu jak na mapie. Dziś pod S8 się zapedzilem nieco. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Mi w Górach Stołowych udało się fajna traskę zaliczyć. Trafiliśmy na ciężki pieszy szlak i było sporo prowadzenia i przenoszenia roweru. Na szczyt Śnieżnika nie da się wjechać, ale do schroniska i w dół było fajnie. A na szczyt pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 13 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2020 Dziś lekko. Stonka, niemiecka pewno, nie amerykańska. Mitsubishi japońskie;-) Kumpel zdejmowal plakaty, wszechpolskie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2020 Wczoraj z domu do domu jak na mapie. Dziś pod S8 się zapedzilem nieco. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Mi w Górach Stołowych udało się fajna traskę zaliczyć. Trafiliśmy na ciężki pieszy szlak i było sporo prowadzenia i przenoszenia roweru. Na szczyt Śnieżnika nie da się wjechać, ale do schroniska i w dół było fajnie. A na szczyt pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Polecają http://www.onet.pl/t...ly14zr,07640b54 Wczoraj klasyk. Mur de Kwas(owiec). Do narciarzy:-) Allez Skier Allez Velo Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 widzę że jesteś specjalistą od oceny moralności na odległość, uczyłeś się u biskupów ? no reply Cześć Ja nie oceniam, może tak zabrzmiało - sorry, użyłem złego słowa, górnolotnego zbytnio. Moralność biskupia jest mi obca podobnie jak kurewska, choć w ta ostatnia jestem bardziej ufny jakoś. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Mtbk w okolicach Whitefish był fantastyczny. ...rowery z wypożyczalni- HT- Kona Mahuna, 29- er... Ciekawość, co będzie za zakrętem i ciągła uwaga na kamienie i korzenie, frajda dla wszystkich. I rodzina dopingowala na bardziej stromych podjazdach. Ale najpiękniejszy okazał się śnieg w Glacier National Park.... zjeżdżałyśmy na kurtkach, ale przyszli deskarze ze sprzętem no i razem z nimi tęsknota, i myśli że jednak Byliśmy nie przygotowani na te piękne warunki-śniegowe Wybraliśmy się na trasę do Ukrytego Jeziora( Hidden Lake) z myślą, że będzie to dobre miejsce na ryby, i wędkowanie na muchę, ktoś napomknął, ze jest na trasie trochę śniegu!!! Ale było to duże niedopowiedzenie!! Jezioro miało jeszcze taflę lodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Tak jak piszę. Każdy ma własne spojrzenie i osąd. Niektórym nie wystarczają cztery samochody... Pozdrowienia z dwóch rowerów (eco-bike) przeszedłeś do czterech blachosmrodów ważących każdy ponad tonę, gratuluję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Cześć Zona ma dwa rowery - jeździ głównie na jednym wszędzie. Brat żony ma 4 rowery - jeździ na wszystkich w zależności od nawierzchni czy czegoś tam ale sam zawsze mówi, że chodzi o lans. Z śmiechem ale mówi. Ja mam jeden bo dla mnie już dwa to bezsens... I koniec. Co? Uważasz, że gdybym miał 2 czy 3 to mniej by mi było żal jeden niszczyć? Kuba śruby przykręcone firmowo a nie przez przypadkowego dziadka w garażu czy przeze mnie. Mam znajomy serwis pod domem. Regulacje, proste naprawy robią mi od ręki i za darmo ale jak jest większy serwis to idzie i 1000.00pln - życie. Na szczęście wrzucam w koszty. Pozdrowienia Mitek : mysle, ze moje rowery sa uzywane w znacznie bardziej ektremalnych warunkach: diski NIGDY nie zgubily srub - to sie nie ma prawa zdarzyc!! spytaj, czy stosuja locktite (nie wiem jak to po polsku) Cześć Dokładnie tak jak piszesz - nie ma domu z garażem a pokoju obok stoją trzy rowery, ale to nie jest problem. Ja generalnie szanuję sprzęt i używam go bardzo długo więc dopóki to nie są zawody na zabicie - uważam. Uważam, że generowanie nadmiernego zużycia jest przejawem nieuzasadnionej konsumpcji - ale, jak piszesz, każdy ma swoją moralność. Pozdrowienia serdeczne POsiadanie kilku rowerow ma sens….. osobiscie mam - hybryd czy to gravel czy nie - nie dbam - do jazdy na ubitych trasach, czasami po asfalcie, przedni widelec z jakims tam skokiem... - dwa XT czyli cos co Wujot chyba okresla jako sciezkowce takie o skoku 135 , 29 cali…:czemu dwa?: bo to jest typ,ktory najczesciem uzywam i jezei trzeba oddac "wola roboczego" (SC TallBoy LTC) do przegladu, to nie musze tracic jazdy w czasie, w ktorym mam wolne. Poza tym mam "wlasna" grupe Mtb, wiec jezeli komus rower odmowi posluszenstwa, to chetnie uzyczam moj drugi XT. Oraz, gdy ktos mnie odwiedza mam goscia na czym posadzic... - DH : dobry enduro w zasadzie obsluzyl by DH, ale enduro typowego nie mam, wiec "musialem" sie zaopatrzyc w DH Mitku: roznica w tych kategoriach, ktore ujezdzam, jest duza, bardzo duza. W zasadzie, jakby sie ktos uparl, to SC moglbym obsluzyc niemal wszystko, ale co to za jazda po asfalcie na takim stworze??? DH to jeszcze bylo by OK, ale nie chce mi sie bez sensu przelatywac przez kierownice - wystarczy tych lotow wtedy , kiedy sie zdarzaja……... POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 POza tym : dbanie o sprzet a uzywanie w drastycznych warunkach to elementy, ktore sie nie wkluczaja. Osobiscie, po jakimkolwiek blocie, myje naped roweru, pozniej susze recznikiem i sprezonym powietrzem i smaruje….. dbam o czystosc amortyzatorow (przy jakimkolwiek postoju przecieram reka powierzchnie pracujace amortyzatorow). Niezaleznie od warunkow, czyszcze naped co 4-5 jazde i smaruje w takiej samej czestotliwosci Oraz nie toleruje najmniejszych niedoskonalosci - od razu je koryguje czy naprawiam.. Twoi asystenci w pracy to muszą chyba drżeć przed Tobą ale generalnie fajny post jesteś doskonały, najbardziej ujęło mnie to uzasadnienie dla dwóch rowerów XT, w sensie pożyczania koledze, muszę to kiedyś swojej małżonce sprzedać apropo nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MarioJ Napisano 23 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2020 Masz 100% racji. Ja też uważam, że jedna para majtek jest wystarczająca a cztery świadczą o zbytku. Pozdro Wiesiek gdyby nie był to wątek rowerowy, to można by zapytać ile par nart można posiadać aby zachować szacunek dla planety, albo ile par skarpetek wypada posiadać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Dalej Strona 42 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi