star Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Wczoraj góry. Miedzianka. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 jak nie placisz, to stosuj….zwykle nie szkodzi…….. Mam w pakiecie z terapią manualną co trzeci zabieg, raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Mam w pakiecie z terapią manualną co trzeci zabieg, raz w tygodniu.. Najważniejsze, ze samopoczucie dopisuje i krzywa rośnie. Tak trzymaj! Zdrówka! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Rudawy Janowickie raz jeszcze. Dubel. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Rudawy Janowickie raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Do Czarnowa niedaleko, nie byłem, może w następnym sezonie... PS śnieżka... Byłem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Maja 2020 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Rudawy Janowickie raz jeszcze. Dubel. Duszkiem proszę pana, duszkiem! Żartowałem, takie specjały pije się powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Duszkiem proszę pana, duszkiem! Żartowałem, takie specjały pije się powoli. Dziś padł. Ostatni Górnik. W ramach solidarności. Dłuższa jazda. Piochy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 W rodzinne strony. Żelazna. Strobów - sieroty wojenne z powstania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 W rodzinne strony. Żelazna. Strobów - sieroty wojenne z powstania. Super fota, jak tapeta z Windows XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Super fota, jak tapeta z Windows XP Dziś miałem podobne, ale lepsze. Z Kaszub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Dziś znowu rzepak, zboże. Pięknie jest tuż obok. Rodzinne nieznane strony, Zalesie, Kwasowiec. No i prezent testowałem... Wyszło koło 40km, ale nie o to chodzi. Z niezłą kadencją jak na mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Mapka... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Powoli forma wraca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Pokrecilem po okolicy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Powoli forma wraca: Bradzo dobra forma! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Bradzo dobra forma! U ciebie też ładny wynik. Jeszcze noga w okolicy kostki cały czas spuchnięta, Achilles twardy, bo zszyty na zakładkę, ale w jeździe na rowerze za bardzo nie przeszkadza. Gorzej z bieganiem, ale pierwsze próby truchtania już były, powoli wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Dzis : The best of Laurel Mtn.. Jeden z najlepszych dni na rowerze w tym roku Laurel jest czescia Appalachian . Wpisujac Best of Laurel mtbk znajdziemy opis szczegolowy np na MTBP lub Trailforks w sumie spadzilismy 4h w swietnym terenie, ok 3300 kalorii "wydanych"….. Pogoda idealna : ok 18 i slonce - zadnego blota!!!! Przeszkody sa a jakze.. To jedna z niezliczonych przeszkod - rock garden ciagnace sie przez 2 kilometry - to cos, co przyciaga do tego terenu!!! Jak sie koncza kamloty i zaczyna gladki singiel to znaczy, ze za chwile zowu beda kamloty!!Male, duze i duzo najwiekszych!! Wolf Rock overlook - tam , gdzie zima gromadza sie wilki a latem grzechotniki.. widok na Linn Run valley…. Chris busted his chainstay…... Mam nadzieje, ze mu wymienia…. Chris spedzil ok 10 lat doskonalac swoja technike w wiekszosci w Utah, Colorado i Arizona : jest niiesamowity technicznie. Jego Norco przetrwalo 7 lat Jego jazdy - co jest dobrym wynikiem ... Co za dzien!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 A ja tour de, znaczy wkoło. Strobów, Podtrzcianna, Trzcińska. Zaletą unikanie dróg z autami, choć niedziela rano. No i wiatr, najgorszy jest wiatr;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć W sobotę zaplanowaliśmy sobie z bratem Rybelka i jego kumplem wycieczkę do Broka gdzie Rafał (brat) ma działkę. Wyjechaliśmy z Warszawy o 8.00 wzdłuż Kanału Żerańskiego do Nieporętu a dalej asfaltem na północ do Wolicy gdzie w cukierni nabraliśmy trochę energii. Dalej już terenem mieszanym w kierunku Wyszkowa. Pogoda nie rozpieszczała - było po prostu zimno: do tego stopnia, że pomimo jazdy pod wiatr miałem na sobie dwie bluzy z długim rękawem a od połowy założyłem nogaweczki. Jako, że trasa prowadzi nad Bugiem zdarzają się brody: Pierwszy raz w życiu usiadłem na gravela. Ciężko coś powiedzieć gdy siodełko o 3-4 cm za wysoko, pedały SPD a ja w adidaskach itd. Rower pomimo braku amortyzacji nie jest wcale taki sztywny. Czyje się , że da się na nim szybko pojechać. W terenie w porównaniu z MTB na szerszej gumie - bez szans, ale jako alternatywa dla szosy pozwalająca zjechać w teren bez paniki, że coś się zniszczy - ekstra: W Broku byliśmy o 13,45. Wyszła nawet niezła średnia koło 21km/h co biorąc pod uwagę jazdę w terenie oraz niesprzyjający wiatr nieco nas zaskoczyło. Udało się idealnie bo gdy dojeżdżaliśmy do domku Rafała to ostatnie 500 m jechaliśmy już w deszczu, który konsekwentnie padał do rana. W niedzielę powrót rozpoczęliśmy późno bo dopiero po 13.00. Jazda była miejscami bardzo szybka. Były fragmenty gdzie przekraczaliśmy 40km/h a na asfaltach średnie z 10km wychodziły ponad 30km/h. To obrazuje jak wiatr pomagał ale też możliwości jazdy nawet w tak małej grupce (trzy osoby). Zmiany bardzo dużo dają. W domu byłem po 19.00. Sama jazda z powrotem zajęło mi około cztery i pół godziny - 117 km - ale tu już jechaliśmy w większość asfaltami omijając jeden odcinek piaszczysty i brody. W sumie wyszło mi trochę ponad 230km bardzo fajnej wycieczki w dobrym towarzystwie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cześć Ostatnio w serwisie zmienili mi wysokość siodła - dostosowywałem chyba dwa dni. W drodze nie grzebiemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Duszkiem proszę pana, duszkiem! Żartowałem, takie specjały pije się powoli. Dziś padł. Ostatni Górnik. W ramach solidarności. Dłuższa jazda. Piochy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Maja 2020 Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 W rodzinne strony. Żelazna. Strobów - sieroty wojenne z powstania. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 W rodzinne strony. Żelazna. Strobów - sieroty wojenne z powstania. Super fota, jak tapeta z Windows XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Super fota, jak tapeta z Windows XP Dziś miałem podobne, ale lepsze. Z Kaszub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Dziś znowu rzepak, zboże. Pięknie jest tuż obok. Rodzinne nieznane strony, Zalesie, Kwasowiec. No i prezent testowałem... Wyszło koło 40km, ale nie o to chodzi. Z niezłą kadencją jak na mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Mapka... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Powoli forma wraca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Pokrecilem po okolicy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Powoli forma wraca: Bradzo dobra forma! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Bradzo dobra forma! U ciebie też ładny wynik. Jeszcze noga w okolicy kostki cały czas spuchnięta, Achilles twardy, bo zszyty na zakładkę, ale w jeździe na rowerze za bardzo nie przeszkadza. Gorzej z bieganiem, ale pierwsze próby truchtania już były, powoli wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Dzis : The best of Laurel Mtn.. Jeden z najlepszych dni na rowerze w tym roku Laurel jest czescia Appalachian . Wpisujac Best of Laurel mtbk znajdziemy opis szczegolowy np na MTBP lub Trailforks w sumie spadzilismy 4h w swietnym terenie, ok 3300 kalorii "wydanych"….. Pogoda idealna : ok 18 i slonce - zadnego blota!!!! Przeszkody sa a jakze.. To jedna z niezliczonych przeszkod - rock garden ciagnace sie przez 2 kilometry - to cos, co przyciaga do tego terenu!!! Jak sie koncza kamloty i zaczyna gladki singiel to znaczy, ze za chwile zowu beda kamloty!!Male, duze i duzo najwiekszych!! Wolf Rock overlook - tam , gdzie zima gromadza sie wilki a latem grzechotniki.. widok na Linn Run valley…. Chris busted his chainstay…... Mam nadzieje, ze mu wymienia…. Chris spedzil ok 10 lat doskonalac swoja technike w wiekszosci w Utah, Colorado i Arizona : jest niiesamowity technicznie. Jego Norco przetrwalo 7 lat Jego jazdy - co jest dobrym wynikiem ... Co za dzien!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 A ja tour de, znaczy wkoło. Strobów, Podtrzcianna, Trzcińska. Zaletą unikanie dróg z autami, choć niedziela rano. No i wiatr, najgorszy jest wiatr;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć W sobotę zaplanowaliśmy sobie z bratem Rybelka i jego kumplem wycieczkę do Broka gdzie Rafał (brat) ma działkę. Wyjechaliśmy z Warszawy o 8.00 wzdłuż Kanału Żerańskiego do Nieporętu a dalej asfaltem na północ do Wolicy gdzie w cukierni nabraliśmy trochę energii. Dalej już terenem mieszanym w kierunku Wyszkowa. Pogoda nie rozpieszczała - było po prostu zimno: do tego stopnia, że pomimo jazdy pod wiatr miałem na sobie dwie bluzy z długim rękawem a od połowy założyłem nogaweczki. Jako, że trasa prowadzi nad Bugiem zdarzają się brody: Pierwszy raz w życiu usiadłem na gravela. Ciężko coś powiedzieć gdy siodełko o 3-4 cm za wysoko, pedały SPD a ja w adidaskach itd. Rower pomimo braku amortyzacji nie jest wcale taki sztywny. Czyje się , że da się na nim szybko pojechać. W terenie w porównaniu z MTB na szerszej gumie - bez szans, ale jako alternatywa dla szosy pozwalająca zjechać w teren bez paniki, że coś się zniszczy - ekstra: W Broku byliśmy o 13,45. Wyszła nawet niezła średnia koło 21km/h co biorąc pod uwagę jazdę w terenie oraz niesprzyjający wiatr nieco nas zaskoczyło. Udało się idealnie bo gdy dojeżdżaliśmy do domku Rafała to ostatnie 500 m jechaliśmy już w deszczu, który konsekwentnie padał do rana. W niedzielę powrót rozpoczęliśmy późno bo dopiero po 13.00. Jazda była miejscami bardzo szybka. Były fragmenty gdzie przekraczaliśmy 40km/h a na asfaltach średnie z 10km wychodziły ponad 30km/h. To obrazuje jak wiatr pomagał ale też możliwości jazdy nawet w tak małej grupce (trzy osoby). Zmiany bardzo dużo dają. W domu byłem po 19.00. Sama jazda z powrotem zajęło mi około cztery i pół godziny - 117 km - ale tu już jechaliśmy w większość asfaltami omijając jeden odcinek piaszczysty i brody. W sumie wyszło mi trochę ponad 230km bardzo fajnej wycieczki w dobrym towarzystwie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cześć Ostatnio w serwisie zmienili mi wysokość siodła - dostosowywałem chyba dwa dni. W drodze nie grzebiemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Super fota, jak tapeta z Windows XP Dziś miałem podobne, ale lepsze. Z Kaszub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Dziś znowu rzepak, zboże. Pięknie jest tuż obok. Rodzinne nieznane strony, Zalesie, Kwasowiec. No i prezent testowałem... Wyszło koło 40km, ale nie o to chodzi. Z niezłą kadencją jak na mnie. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Mapka... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Powoli forma wraca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Maja 2020 Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Pokrecilem po okolicy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Powoli forma wraca: Bradzo dobra forma! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Maja 2020 Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Bradzo dobra forma! U ciebie też ładny wynik. Jeszcze noga w okolicy kostki cały czas spuchnięta, Achilles twardy, bo zszyty na zakładkę, ale w jeździe na rowerze za bardzo nie przeszkadza. Gorzej z bieganiem, ale pierwsze próby truchtania już były, powoli wszystko wraca do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Maja 2020 Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 30 Maja 2020 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 Dzis : The best of Laurel Mtn.. Jeden z najlepszych dni na rowerze w tym roku Laurel jest czescia Appalachian . Wpisujac Best of Laurel mtbk znajdziemy opis szczegolowy np na MTBP lub Trailforks w sumie spadzilismy 4h w swietnym terenie, ok 3300 kalorii "wydanych"….. Pogoda idealna : ok 18 i slonce - zadnego blota!!!! Przeszkody sa a jakze.. To jedna z niezliczonych przeszkod - rock garden ciagnace sie przez 2 kilometry - to cos, co przyciaga do tego terenu!!! Jak sie koncza kamloty i zaczyna gladki singiel to znaczy, ze za chwile zowu beda kamloty!!Male, duze i duzo najwiekszych!! Wolf Rock overlook - tam , gdzie zima gromadza sie wilki a latem grzechotniki.. widok na Linn Run valley…. Chris busted his chainstay…... Mam nadzieje, ze mu wymienia…. Chris spedzil ok 10 lat doskonalac swoja technike w wiekszosci w Utah, Colorado i Arizona : jest niiesamowity technicznie. Jego Norco przetrwalo 7 lat Jego jazdy - co jest dobrym wynikiem ... Co za dzien!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 A ja tour de, znaczy wkoło. Strobów, Podtrzcianna, Trzcińska. Zaletą unikanie dróg z autami, choć niedziela rano. No i wiatr, najgorszy jest wiatr;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć W sobotę zaplanowaliśmy sobie z bratem Rybelka i jego kumplem wycieczkę do Broka gdzie Rafał (brat) ma działkę. Wyjechaliśmy z Warszawy o 8.00 wzdłuż Kanału Żerańskiego do Nieporętu a dalej asfaltem na północ do Wolicy gdzie w cukierni nabraliśmy trochę energii. Dalej już terenem mieszanym w kierunku Wyszkowa. Pogoda nie rozpieszczała - było po prostu zimno: do tego stopnia, że pomimo jazdy pod wiatr miałem na sobie dwie bluzy z długim rękawem a od połowy założyłem nogaweczki. Jako, że trasa prowadzi nad Bugiem zdarzają się brody: Pierwszy raz w życiu usiadłem na gravela. Ciężko coś powiedzieć gdy siodełko o 3-4 cm za wysoko, pedały SPD a ja w adidaskach itd. Rower pomimo braku amortyzacji nie jest wcale taki sztywny. Czyje się , że da się na nim szybko pojechać. W terenie w porównaniu z MTB na szerszej gumie - bez szans, ale jako alternatywa dla szosy pozwalająca zjechać w teren bez paniki, że coś się zniszczy - ekstra: W Broku byliśmy o 13,45. Wyszła nawet niezła średnia koło 21km/h co biorąc pod uwagę jazdę w terenie oraz niesprzyjający wiatr nieco nas zaskoczyło. Udało się idealnie bo gdy dojeżdżaliśmy do domku Rafała to ostatnie 500 m jechaliśmy już w deszczu, który konsekwentnie padał do rana. W niedzielę powrót rozpoczęliśmy późno bo dopiero po 13.00. Jazda była miejscami bardzo szybka. Były fragmenty gdzie przekraczaliśmy 40km/h a na asfaltach średnie z 10km wychodziły ponad 30km/h. To obrazuje jak wiatr pomagał ale też możliwości jazdy nawet w tak małej grupce (trzy osoby). Zmiany bardzo dużo dają. W domu byłem po 19.00. Sama jazda z powrotem zajęło mi około cztery i pół godziny - 117 km - ale tu już jechaliśmy w większość asfaltami omijając jeden odcinek piaszczysty i brody. W sumie wyszło mi trochę ponad 230km bardzo fajnej wycieczki w dobrym towarzystwie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cześć Ostatnio w serwisie zmienili mi wysokość siodła - dostosowywałem chyba dwa dni. W drodze nie grzebiemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 31 Maja 2020 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 A ja tour de, znaczy wkoło. Strobów, Podtrzcianna, Trzcińska. Zaletą unikanie dróg z autami, choć niedziela rano. No i wiatr, najgorszy jest wiatr;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Cześć W sobotę zaplanowaliśmy sobie z bratem Rybelka i jego kumplem wycieczkę do Broka gdzie Rafał (brat) ma działkę. Wyjechaliśmy z Warszawy o 8.00 wzdłuż Kanału Żerańskiego do Nieporętu a dalej asfaltem na północ do Wolicy gdzie w cukierni nabraliśmy trochę energii. Dalej już terenem mieszanym w kierunku Wyszkowa. Pogoda nie rozpieszczała - było po prostu zimno: do tego stopnia, że pomimo jazdy pod wiatr miałem na sobie dwie bluzy z długim rękawem a od połowy założyłem nogaweczki. Jako, że trasa prowadzi nad Bugiem zdarzają się brody: Pierwszy raz w życiu usiadłem na gravela. Ciężko coś powiedzieć gdy siodełko o 3-4 cm za wysoko, pedały SPD a ja w adidaskach itd. Rower pomimo braku amortyzacji nie jest wcale taki sztywny. Czyje się , że da się na nim szybko pojechać. W terenie w porównaniu z MTB na szerszej gumie - bez szans, ale jako alternatywa dla szosy pozwalająca zjechać w teren bez paniki, że coś się zniszczy - ekstra: W Broku byliśmy o 13,45. Wyszła nawet niezła średnia koło 21km/h co biorąc pod uwagę jazdę w terenie oraz niesprzyjający wiatr nieco nas zaskoczyło. Udało się idealnie bo gdy dojeżdżaliśmy do domku Rafała to ostatnie 500 m jechaliśmy już w deszczu, który konsekwentnie padał do rana. W niedzielę powrót rozpoczęliśmy późno bo dopiero po 13.00. Jazda była miejscami bardzo szybka. Były fragmenty gdzie przekraczaliśmy 40km/h a na asfaltach średnie z 10km wychodziły ponad 30km/h. To obrazuje jak wiatr pomagał ale też możliwości jazdy nawet w tak małej grupce (trzy osoby). Zmiany bardzo dużo dają. W domu byłem po 19.00. Sama jazda z powrotem zajęło mi około cztery i pół godziny - 117 km - ale tu już jechaliśmy w większość asfaltami omijając jeden odcinek piaszczysty i brody. W sumie wyszło mi trochę ponad 230km bardzo fajnej wycieczki w dobrym towarzystwie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cześć Ostatnio w serwisie zmienili mi wysokość siodła - dostosowywałem chyba dwa dni. W drodze nie grzebiemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 A siodla nie mozna bylo znizyc??? Cześć Ostatnio w serwisie zmienili mi wysokość siodła - dostosowywałem chyba dwa dni. W drodze nie grzebiemy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Mitek - to zajmuje doslownie 10 sekund!!!! Jechałem na tym rowerze jakiś kilometr, może nawet nie. Następnym razem pójdziemy wcześniej do serwisu i wszystko przetestujemy oznaczymy dobierzemy i będzie ekstra. ... na 500 metrów. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 Dalej Strona 38 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi