star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Na rowerze to raczej spoko, z autem raczej kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Jak to się ma do Policji czy Straży Miejskiej? Czy oni mogą wystawiać takie kary? Bo jakiegoś inspektora to raczej nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wprost. Policja i podporządkowana jej od dzisiaj Straż Miejska kieruje wniosek do Inspektora. Może też ukarać mandatem do 500 zł. Wątpliwe prawnie jest tylko zastosowanie obu tych kar w jednym przypadku w postępowaniu karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dziś Dąbrowice, Maków, Krezce. Z Dąbrowic fajna ścieżka. Fotki stare ale jare. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dziś kadencja zakłócona. Pirelli przyszły. Miedniewice. Pamiętna. Deszcz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 No nic, ja wymiękam. Nie będę się przepychał z Policją a już na pewno nie ze Strażą Miejską. Po weekendzie się zobaczy. Na szczęście mam szybki, tani transport na Wyspy Salomona - tam jeździ cały czas kilka - kilkanaście tysięcy rowerzystów. A powietrze ma magiczne właściwości - nie przenosi wirusa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Dziś między torem i lasem, bo jeszcze można. Aint got no right. Sunshine. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Jak zawsze, film nie pokazuje faktycznej skali trudnosci, ale w sumie niezly" Tam wlasnie spedzilem wczoraj prawie 4h (z czego 1h na naprawy roweru kolegi - zlamal hanger) , ale warto obejrzec : ten film obejmuje 18 min - czyli czesc tego , co wczoraj jezdzilimy: moje ulubione miejsce na mtbk, bo latwo mozna sie zabic ten na pomaranczowym rowerze na tym filmie musi sie duzo nauczyc - te momenty , w ktorych stawal lub walil sie z roweru nie sa najtrudniejsze (podejrzewam, ze te naprawde trudne po prostu schodzil albo wchodzil) warto zobaczyc, - zauwaz jak malo miejsca jest czasami miedzy drzewami I skalami…...Swietne miejsce!!! PS jedne z moich ulubionych fragmentow to te pokazane miedzy 1:05 - 2:37, oraz 8:05 do konca filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Wczoraj 0, słownie zero. Dziś Krężce, Dąbrowice, Dębowa Góra i Balcerów. Do lasu nie wjechałem. Wieczorową porą, nietypowo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Dziś mokrej szukałem, tej kadencji. China import rulez! Mszę słychać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Prosto. Ścieżka rowerowa jak marzenie. PS. Gładkowska płakała tu za Szopenem. Ostatnia fotka. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Samice. Nie samce. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Kadencja jest. Zakazy także. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cześć W tym tygodniu jak dojadę dzisiaj do domu to zrobiłem na rowerze jakieś 280-300km. To jeden z lepszych tygodni w moim rowerowym w życiu uwzględniając te w których nie jeździłem w weekendy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cześć Nie mam pojęcia bo zgubiłem nawigację na jesieni na kajakach ale dzięki pogodzie jeżdżę dużo, głównie do pracy lub/i lekko wydłużając powrót. Po prostu jakoś mi się fajnie jeździ, sprawia mi wielką przyjemność. W tym tygodniu wziąłem wszystkie dyżury w pracy, głównie po to, żeby móc sobie pojeździć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia U mnie dziś dzień bez. Dziwnie się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Idzie się załamać. Nie wiadomo o co chodzi, już mnie męczy ta praworządność Ograniczenia korzystania z lasów Zgodnie z decyzją rządu: zamknięte zostają parki, skwery i bulwary; wypożyczenie miejskich rowerów Veturilo. Prosimy także o ograniczenie obecności w lasach Warszawy. https://lasymiejskie.waw.pl/index.php Konia z rzędem temu, kto poda definicję bulwarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. A co to jest chomik?? Pozdrowienia Z wczorajszego roweru: czyste piękno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Dalej Strona 31 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Jak to się ma do Policji czy Straży Miejskiej? Czy oni mogą wystawiać takie kary? Bo jakiegoś inspektora to raczej nie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wprost. Policja i podporządkowana jej od dzisiaj Straż Miejska kieruje wniosek do Inspektora. Może też ukarać mandatem do 500 zł. Wątpliwe prawnie jest tylko zastosowanie obu tych kar w jednym przypadku w postępowaniu karnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dziś Dąbrowice, Maków, Krezce. Z Dąbrowic fajna ścieżka. Fotki stare ale jare. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Dziś kadencja zakłócona. Pirelli przyszły. Miedniewice. Pamiętna. Deszcz. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 No nic, ja wymiękam. Nie będę się przepychał z Policją a już na pewno nie ze Strażą Miejską. Po weekendzie się zobaczy. Na szczęście mam szybki, tani transport na Wyspy Salomona - tam jeździ cały czas kilka - kilkanaście tysięcy rowerzystów. A powietrze ma magiczne właściwości - nie przenosi wirusa. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Dziś między torem i lasem, bo jeszcze można. Aint got no right. Sunshine. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Jak zawsze, film nie pokazuje faktycznej skali trudnosci, ale w sumie niezly" Tam wlasnie spedzilem wczoraj prawie 4h (z czego 1h na naprawy roweru kolegi - zlamal hanger) , ale warto obejrzec : ten film obejmuje 18 min - czyli czesc tego , co wczoraj jezdzilimy: moje ulubione miejsce na mtbk, bo latwo mozna sie zabic ten na pomaranczowym rowerze na tym filmie musi sie duzo nauczyc - te momenty , w ktorych stawal lub walil sie z roweru nie sa najtrudniejsze (podejrzewam, ze te naprawde trudne po prostu schodzil albo wchodzil) warto zobaczyc, - zauwaz jak malo miejsca jest czasami miedzy drzewami I skalami…...Swietne miejsce!!! PS jedne z moich ulubionych fragmentow to te pokazane miedzy 1:05 - 2:37, oraz 8:05 do konca filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Wczoraj 0, słownie zero. Dziś Krężce, Dąbrowice, Dębowa Góra i Balcerów. Do lasu nie wjechałem. Wieczorową porą, nietypowo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Dziś mokrej szukałem, tej kadencji. China import rulez! Mszę słychać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Prosto. Ścieżka rowerowa jak marzenie. PS. Gładkowska płakała tu za Szopenem. Ostatnia fotka. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Samice. Nie samce. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Kadencja jest. Zakazy także. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cześć W tym tygodniu jak dojadę dzisiaj do domu to zrobiłem na rowerze jakieś 280-300km. To jeden z lepszych tygodni w moim rowerowym w życiu uwzględniając te w których nie jeździłem w weekendy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cześć Nie mam pojęcia bo zgubiłem nawigację na jesieni na kajakach ale dzięki pogodzie jeżdżę dużo, głównie do pracy lub/i lekko wydłużając powrót. Po prostu jakoś mi się fajnie jeździ, sprawia mi wielką przyjemność. W tym tygodniu wziąłem wszystkie dyżury w pracy, głównie po to, żeby móc sobie pojeździć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia U mnie dziś dzień bez. Dziwnie się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Idzie się załamać. Nie wiadomo o co chodzi, już mnie męczy ta praworządność Ograniczenia korzystania z lasów Zgodnie z decyzją rządu: zamknięte zostają parki, skwery i bulwary; wypożyczenie miejskich rowerów Veturilo. Prosimy także o ograniczenie obecności w lasach Warszawy. https://lasymiejskie.waw.pl/index.php Konia z rzędem temu, kto poda definicję bulwarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. A co to jest chomik?? Pozdrowienia Z wczorajszego roweru: czyste piękno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Dalej Strona 31 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Wczoraj 0, słownie zero. Dziś Krężce, Dąbrowice, Dębowa Góra i Balcerów. Do lasu nie wjechałem. Wieczorową porą, nietypowo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Dziś mokrej szukałem, tej kadencji. China import rulez! Mszę słychać. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Prosto. Ścieżka rowerowa jak marzenie. PS. Gładkowska płakała tu za Szopenem. Ostatnia fotka. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Samice. Nie samce. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Kadencja jest. Zakazy także. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Cześć W tym tygodniu jak dojadę dzisiaj do domu to zrobiłem na rowerze jakieś 280-300km. To jeden z lepszych tygodni w moim rowerowym w życiu uwzględniając te w których nie jeździłem w weekendy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Ile masz razem w tym roku ? Cześć Nie mam pojęcia bo zgubiłem nawigację na jesieni na kajakach ale dzięki pogodzie jeżdżę dużo, głównie do pracy lub/i lekko wydłużając powrót. Po prostu jakoś mi się fajnie jeździ, sprawia mi wielką przyjemność. W tym tygodniu wziąłem wszystkie dyżury w pracy, głównie po to, żeby móc sobie pojeździć. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia U mnie dziś dzień bez. Dziwnie się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Idzie się załamać. Nie wiadomo o co chodzi, już mnie męczy ta praworządność Ograniczenia korzystania z lasów Zgodnie z decyzją rządu: zamknięte zostają parki, skwery i bulwary; wypożyczenie miejskich rowerów Veturilo. Prosimy także o ograniczenie obecności w lasach Warszawy. https://lasymiejskie.waw.pl/index.php Konia z rzędem temu, kto poda definicję bulwarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. A co to jest chomik?? Pozdrowienia Z wczorajszego roweru: czyste piękno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Dalej Strona 31 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
Mitek Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć No to wożąc ciasta i inne dobrutki rodzicom dorzuciliśmy jeszcze dzisiaj z Rybelkiem 50km wieczorkiem. Pozdrowienia U mnie dziś dzień bez. Dziwnie się czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Idzie się załamać. Nie wiadomo o co chodzi, już mnie męczy ta praworządność Ograniczenia korzystania z lasów Zgodnie z decyzją rządu: zamknięte zostają parki, skwery i bulwary; wypożyczenie miejskich rowerów Veturilo. Prosimy także o ograniczenie obecności w lasach Warszawy. https://lasymiejskie.waw.pl/index.php Konia z rzędem temu, kto poda definicję bulwarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. A co to jest chomik?? Pozdrowienia Z wczorajszego roweru: czyste piękno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Dalej Strona 31 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Idzie się załamać. Nie wiadomo o co chodzi, już mnie męczy ta praworządność Ograniczenia korzystania z lasów Zgodnie z decyzją rządu: zamknięte zostają parki, skwery i bulwary; wypożyczenie miejskich rowerów Veturilo. Prosimy także o ograniczenie obecności w lasach Warszawy. https://lasymiejskie.waw.pl/index.php Konia z rzędem temu, kto poda definicję bulwarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 U mnie prawie 3 godziny na chomiku Ale delikatnie, na 72 % mocy. A co to jest chomik?? Pozdrowienia Z wczorajszego roweru: czyste piękno: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Dalej Strona 31 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Wahoo Kickr. Ale są też inne - Direto, Tacx Neo itd ... Jak się nie ma co się lubi ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Zrobiliśmy dzisiaj ok 39 km z sąsiadem, klasycznie mieszana jazda terenowo-szosowa. Niestety z pominięciem lasów, ale zadrzewione tereny a i owszem. Pustki niesamowite. Przejeżdżaliśmy Zakopiankę, pusto, wsie puste. Ale jakiś kretyn musiał podpalić ściółkę i łąkę. 10 strażaków zamiast siedzieć w domu gasiło palącą się trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dzisiaj w samo południe skwar piecze..31 stopni uff! .W maseczkach może połowa spacerujących, Azjaci wzorowo- każdy zamaskowany. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi