wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Pisokomuna już zaczyna trzeszczeć - sami się zagonili w kozi róg własną głupota i zapalczywością :/ Szkoda, że opozycja daje się wciągnąć w te wyborcze bzdurki https://wiadomosci.o...wskiego/rh39pkv Choć widać światło w tunelu: https://wiadomosci.o...-gowina/x0wjwdr Propozycja racjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 4) sprawowania lub uczestniczenia w sprawowaniu kultu religijnego, w tym czynności lub obrzędów religijnych. Jak pojedziesz pielgrzymkowym szlakiem św Jakuba to nie widzę przeszkód. Jest tych szlaków pod dostatkiem. Jedziesz w intencji wyzdrowienia narodu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Teraz tylko pozostaje wyszukać jakieś GPX-y z trackami pielgrzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Teraz tylko pozostaje wyszukać jakieś GPX-y z trackami pielgrzymek Jak znam życie to z gpx może być problem ale przecież policja nie zna dokładnego przebiegu trasy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Jak znam życie to z gpx może być problem ale przecież policja nie zna dokładnego przebiegu trasy Pozdro Wiesiek Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. WJa tam wiem w jakim kierunku są Skierniewice względem Wa-wy. Nie wiedziałem, że jestem taki religijny i choćby dziś do Miedniewic szlakiem Św. Jakuba popylałem. Potem trochę dziwnie...https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy Dobra mapa:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Żartujemy sobie Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Nie mogę Takie kity to w sądzie, tu nie ma miękkiej gry: We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Teraz tylko pozostaje wyszukać jakieś GPX-y z trackami pielgrzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Teraz tylko pozostaje wyszukać jakieś GPX-y z trackami pielgrzymek Jak znam życie to z gpx może być problem ale przecież policja nie zna dokładnego przebiegu trasy Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Jak znam życie to z gpx może być problem ale przecież policja nie zna dokładnego przebiegu trasy Pozdro Wiesiek Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. WJa tam wiem w jakim kierunku są Skierniewice względem Wa-wy. Nie wiedziałem, że jestem taki religijny i choćby dziś do Miedniewic szlakiem Św. Jakuba popylałem. Potem trochę dziwnie...https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy Dobra mapa:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Żartujemy sobie Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Nie mogę Takie kity to w sądzie, tu nie ma miękkiej gry: We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Jak znam życie to z gpx może być problem ale przecież policja nie zna dokładnego przebiegu trasy Pozdro Wiesiek Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Oj tam oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. WJa tam wiem w jakim kierunku są Skierniewice względem Wa-wy. Nie wiedziałem, że jestem taki religijny i choćby dziś do Miedniewic szlakiem Św. Jakuba popylałem. Potem trochę dziwnie...https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy Dobra mapa:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Żartujemy sobie Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Nie mogę Takie kity to w sądzie, tu nie ma miękkiej gry: We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Jak ta od tej nauki telewizyjnej. Wszystko jest OK. WJa tam wiem w jakim kierunku są Skierniewice względem Wa-wy. Nie wiedziałem, że jestem taki religijny i choćby dziś do Miedniewic szlakiem Św. Jakuba popylałem. Potem trochę dziwnie...https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy Dobra mapa:-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Panowie, daliście ciała. Żartujemy sobie Możesz też wytłumaczyć się działalnością gospodarczą w zakresie Trener dobrego samopoczucia- ( well- being coach) I realizujesz właśnie Real time przekaz na temat aktywności fizycznej w plenerze ... przez co przyczyniasz się do walki z psychologicznym skutkami kwarantanny u osób dotkniętych COVID- 19. Nie mogę Takie kity to w sądzie, tu nie ma miękkiej gry: We wtorek wieczorem prezydent Andrzej Duda podpisał pakiet ustaw i nowelizacji zbiorczo nazywanych "tarczą antykryzysową". W zmienianych przepisach znalazły się te regulujące funkcjonowanie stanu epidemii. Nowelizacja dała bardzo szerokie uprawnienia Powiatowym Inspektorom Sanitarnym. Od środy mogą oni nakładać następujące kary: Za łamanie ograniczeń w przemieszczaniu się - od 5 tys. do 30 tys. zł. Wśród tych ograniczeń jest zakaz wychodzenia na ulice osób niepełnoletnich i obowiązek zachowania odległości 2 metrów pomiędzy pieszymi Za ucieczkę z kwarantanny lub izolacji - do 30 tys. zł Za łamanie ograniczeń w prowadzeniu działalności gospodarczej i w zakładach pracy - od 10 tys. do 30 tys. zł Za organizowanie zgromadzeń, także w postaci spotkań lub imprez (nie dotyczy to osób najbliższych) - od 10 tys. do 30 tys. zł Za korzystanie z terenów zielonych, takich jak parki czy bulwary - od 10 tys. do 30 tys. zł Za nieudostępnienie lokalu w celu przeciwdziałaniu epidemii - od 5 tys. do 10 tys. zł Kary te wymierza powiatowy sanepid w drodze decyzji administracyjnych. Podlegają one natychmiastowemu wykonaniu z momentem doręczenia i powinny być zapłacone w ciągu siedmiu dni. Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Piotrków Trybunalski na zachód od Warszawy? Chyba ta sama osoba wytyczała ten szlak, która teraz uczy dzieci geometrii online. Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wyskocz z dyszki a potem się procesuj Ale oddają z odsetkami. Pozdro W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć Róże to są w parku albo w ogrodzie a teraz na wietrze mogą się przekręcać rzeczywiście. Pozdrowienia Piaski, czyli Nowa Karczma. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Wiara czyni cuda chłopie! Pozdro No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 nie zauważyliście że róża wiatrów na tej mapie jest przekręcona !!! :-) Wzorem Mitka nie zawsze używam emotikonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 No nie , dziś byłem na zdjęciu pozostałych szwów. Na dyżurze była pani doktor, nie chciała słyszeć żeby zamienić gips na aircast. Argumentowała to zbyt krótkim czasem od operacji, a but prowokował by mnie do stawania na kontuzjowanej nodze, co mogłoby się skończyć powtórnym zerwaniem jeszcze nie zagojonego Achillesa. Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, bo za dwa tygodnie mam planowe zdjęcie gipsu i koniec L4, więc tydzień wcześniej mnie nie zbawi, a po raz kolejny trzeba byłoby się pojawić w szpitalu, gdzie liczba pacjentów w poczekalni i ich kłótnie kto przed kim jest w kolejce nie należy do przyjemności. Nie przyznałem się, że od tygodnia codziennie kręcę przez 40 minut na rowerze stacjonarnym, bo chyba by mnie z hukiem wyrzuciła za drzwi . Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Zaproponowała kolejną wizytę za tydzień i wtedy mogłaby mi zdjąć gips. Grzecznie odmówiłem, A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć No cóż wśród ortopedów też są leszcze. Jednak ortopedzi sportowi zazwyczaj widzą co i jak i stawiają na nogi nie na kolana. Pozdrowienia Pozdrowienia Machnąłem ręka, bo i tak przychodnie rehabilitacyjne pozamykane. Z drugiej strony koledzy śmieją się, że wiedziałem kiedy pójść na L4 , odpowiadam, że wszystko zostało dokładnie przemyślane, taki Napoleoński plan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Ja też zdjalem, ale od razu tego pozalowalem. A mnie to uzdrowiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 Dalej Strona 30 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A nie możesz sam zdjąć gipsu ? Ja gips sam zdjąłem, szwy z łokcia po ostatnim dzwonie na rowerze zresztą też Wiem, wiem ... to nie Achilles .. Myślałem o tym, pani doktor nawet obejrzała mój bucik i prawie była skłonna mi go zmienić, ale miałem za mało klinów pod piętę i tak musiałbym je dokupić i pofatygować się za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 To jak z tym rowerem? Trzeba się chować w lesie, bo na asfalcie to mogą wykryć ? Niech szlag weźmie tą pisokomunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi