Mitek Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Na kolejne dni pięć pomysłów, pięć tras: https://skierniewice...411/zd/34163237 Stara Rawa i Rawka niezły pomysł. Cześć Rzeczywiście bardzo fajny pomysł na wycieczkę pociągowo-rowerową. Nawet nie myślałem, że to tak blisko jest. Pozfdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 1,4tys. Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 165 255 117 288 Popularne dni 1 Kwi 40 3 Lip 40 7 Paź 36 21 Cze 32 Top użytkownicy w tym temacie Mitek 165 odpowiedzi wkg 255 odpowiedzi kordiankw 117 odpowiedzi star 288 odpowiedzi Popularne dni 1 Kwi 2020 40 odpowiedzi 3 Lip 2019 40 odpowiedzi 7 Paź 2019 36 odpowiedzi 21 Cze 2019 32 odpowiedzi Popularne posty moruniek 4 Września 2022 Dziś relacji miało nie być, bo było tylko moje treningowe kółko po lasach. A tu taka niespodzianka. Tu lepiej go widać. To młody samiec, wyraźnie się mną zainteresował. moruniek 2 Maja 2022 Dziś znowu pokręcone, zresztą podobnie jak wczoraj, przedwczoraj i w zasadzie tak od 07 marca, codziennie. Majówka upływa na sportowo. Fajnych tras mam bez liku. Jak ktoś lubi piachy Mitek 23 Maja 2022 Cześć Sudovia i po Sudovii. Przejechana ale bez dużej satysfakcji bo plan nam pogoda zweryfikowała - złe przygotowanie niestety lub/i zbyt wolna jazda. Trasa piękna choć pokręcona strasznie - zn Dodane grafiki star Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Cześć Rzeczywiście bardzo fajny pomysł na wycieczkę pociągowo-rowerową. Nawet ni myślałem, że to tak blisko jest. Pozfdrowienia Fajne byly tez zeszloroczne z Wrocka w kierunku Szklarskiej, ale to juz bylo... Ciesze sie, ze powoli tez zwiekszam dystans. Jutro dzien trzeci, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 No to z rana młyn na wodę... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. PozdroPisałem, że las:-) Puszcza Bolimowska. Taka nazwa. Lokalna. Historyczna.https://pl.m.wikiped...rk_Krajobrazowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 To jeszcze kilka fotek z trasy. Skierniewice-Rawka-Budy Grabskie-Kamion-Wycześniak-Suliszew-Trzcianna-Strzyboga-Skierniewice. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Śmiechem żartem ale to wciąga Trochę jak gotowanie żaby. Niby nic i nagle puls 182 - ze dwa razy tak miałem. A odpuścić trudno bo jednak co ego to ego ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś Wola Wysoka, czyli Haut Village;-) Rodzinne strony..., mojego taty, sp. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Ludzie z utrzymania parku pocieli walniete drzewo - przydalo sie, a jakze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 26 Marca 2020 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Cześć Rzeczywiście bardzo fajny pomysł na wycieczkę pociągowo-rowerową. Nawet ni myślałem, że to tak blisko jest. Pozfdrowienia Fajne byly tez zeszloroczne z Wrocka w kierunku Szklarskiej, ale to juz bylo... Ciesze sie, ze powoli tez zwiekszam dystans. Jutro dzien trzeci, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 No to z rana młyn na wodę... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. PozdroPisałem, że las:-) Puszcza Bolimowska. Taka nazwa. Lokalna. Historyczna.https://pl.m.wikiped...rk_Krajobrazowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 To jeszcze kilka fotek z trasy. Skierniewice-Rawka-Budy Grabskie-Kamion-Wycześniak-Suliszew-Trzcianna-Strzyboga-Skierniewice. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Śmiechem żartem ale to wciąga Trochę jak gotowanie żaby. Niby nic i nagle puls 182 - ze dwa razy tak miałem. A odpuścić trudno bo jednak co ego to ego ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś Wola Wysoka, czyli Haut Village;-) Rodzinne strony..., mojego taty, sp. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Ludzie z utrzymania parku pocieli walniete drzewo - przydalo sie, a jakze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 No to z rana młyn na wodę... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Najładniejszy odcinek oczywiście puszczą. Nówka asfalt, las, trawy. Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. PozdroPisałem, że las:-) Puszcza Bolimowska. Taka nazwa. Lokalna. Historyczna.https://pl.m.wikiped...rk_Krajobrazowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 To jeszcze kilka fotek z trasy. Skierniewice-Rawka-Budy Grabskie-Kamion-Wycześniak-Suliszew-Trzcianna-Strzyboga-Skierniewice. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Śmiechem żartem ale to wciąga Trochę jak gotowanie żaby. Niby nic i nagle puls 182 - ze dwa razy tak miałem. A odpuścić trudno bo jednak co ego to ego ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś Wola Wysoka, czyli Haut Village;-) Rodzinne strony..., mojego taty, sp. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Ludzie z utrzymania parku pocieli walniete drzewo - przydalo sie, a jakze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cześć Jaką Puszczą Starr?? Las z nasadzeń, że aż boli. Oczywiście leszy taki niż żaden ale nie obrażajmy puszcz. PozdroPisałem, że las:-) Puszcza Bolimowska. Taka nazwa. Lokalna. Historyczna.https://pl.m.wikiped...rk_Krajobrazowy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 To jeszcze kilka fotek z trasy. Skierniewice-Rawka-Budy Grabskie-Kamion-Wycześniak-Suliszew-Trzcianna-Strzyboga-Skierniewice. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A u mnie nudy, tylko gadające głowy w tv, ale powoli się rozkręcam Śmiechem żartem ale to wciąga Trochę jak gotowanie żaby. Niby nic i nagle puls 182 - ze dwa razy tak miałem. A odpuścić trudno bo jednak co ego to ego ... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś Wola Wysoka, czyli Haut Village;-) Rodzinne strony..., mojego taty, sp. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Ludzie z utrzymania parku pocieli walniete drzewo - przydalo sie, a jakze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Dziś Wola Wysoka, czyli Haut Village;-) Rodzinne strony..., mojego taty, sp. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Najlepsza mapa online https://parkilodzkie...pk/o-parku/mapy No i dalsze reminiscencje. Wola Wysoka koło Żelaznej. Majątek. Poznałem pannę ze dwora. Rybak. Ewa. Stawy też rybne;-) Ludzie z utrzymania parku pocieli walniete drzewo - przydalo sie, a jakze!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Stara Rawa Jeruzal Kamion No Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Rosenberg do Fulshear- sialanka i majestatyczny longhorn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Za tydzień. Ciesz się, że możesz pokręcić na świeżym powietrzu. U mnie tylko rower stacjonarny, ale codziennie zwiększam obciążenie i kadencję przy zachowaniu 40 minutowego treningu. Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześc A zrobiłeś coś z tym gipsem czy czekasz? Pozdrowienia W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W środę jadę zdjąć resztę szwów i przy okazji zabiorę aircast, żeby mi zdjęli gips a założyli bucik. Jak byłem tydzień temu na zdjęciu szwów, to trafiłem na lekarza Ukraińca, który na prośbę o zdjęcie gipsu i zamianę na aircast odpowiedział, że orteza jest droga i nie refunduje jej NFZ. Na sugestię, że mogę sobie kupić orteze, nie otrzymałem odpowiedzi. Na prośbę o zestaw ćwiczeń, odpowiedź była następująca - a jak chce pan ćwiczyć z nogą w gipsie . Na szczęście przynajmniej na zewnątrz goi się bardzo ładnie, niektórzy się śmiali kto mi taki wzorek zrobił, a teraz wygląda to naprawdę dobrze. Dla porównania: Cześć Goi się normalnie. Teraz pamiętaj, żeby szramę uelastycznić, żeby Ci się nie rozlazła i ćwicz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
jan koval Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć No właśnie, kwiatuszki, trawka a u nas zimno tak, że spotkałem zaledwie dwie osoby na rowerach. Niby pogoda bardzo ładna, słoneczko, błękit ale zimny północny wiatr bardzo ładnie selekcjonuje rowerzystów z rana, Kiedy to się cholera skończy. Pozdrowienia to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Kadencja na rowerze
Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 to zalezy w ktorej czesci USA - na poludniu juz upaly po 30 stopni - u mnie, jak mogles zobaczyc na zdjeciach (mam cieniutkie spodnie) waha sie w jakichs od 7/8 do (czasami) 20 - i tak lubie Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W marcu jak w garncu, kwiecień plecień Jakoś się normalnie w tym roku z wiosną zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Cześć A ja pól godziny temu wróciłem z pracy i pierwsze i ostatnie parę km jechałem w gwałtownym opadzie śniegu. Taka zabawa. POzdrowienia Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Się zaraz skończy rowerkowanie: - Ostatni weekend pokazał, że zachowania (ludzi -red.) nie zawsze były właściwe. Postarajmy się zachować dużo większą dyscyplinę - zaapelował minister zdrowia - Ostatni weekend nie napawa nadzieją, że te restrykcje, które wprowadziliśmy, były wystarczające - dodał - Trzeba rozważyć wprowadzenie dodatkowych regulacji w walce z koronawirusem. Premier Mateusz Morawiecki ogłosi je we wtorek - zapowiedział z kolei szef Kancelarii Prezesa Rady Ministrów Michał Dworczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Jadąc w padającym śniegu trzeba mieć okulary na oczach, w przeciwnym razie czujesz jakby ktoś sypał ci piaskiem po oczach. Przesada. Jak ja jeździłem na nartach bez gogli chyba ze 30 czy 35 lat to wiesz... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Dalej Strona 28 z 58 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi