Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Ostatnio taki Lotus w pobliskim parku występował- ktoś wie jaki model? I takie niebieskie kolory lubię! Viper chyba jeszcze fajniejszy. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Lotus Elise https://www.autoblog...WodthSsn7R2Z9IF Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 @Joanno Ten Lotus to zdaje się Elise S2 111s z 2003r. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Wpadłem, ja mam kilka, ale twoja odpowiedź odnosiła się do braku ingerencji w osprzęt roweru w okresie pięciu lat a nie trzech. Musisz przyznać, że przebieg ponad 20000 km zrobiony na dwóch rowerach to nie to samo co na jednym . Na tym kończę. Ps. Widzę, że w międzyczasie edytowałeś posta. Cały się trzęsę ze strachu. Czyje to: "Dzień Dobry Są ludzie z klasą dziękujący za słuszne zwrócenie uwagi i ci co wiedzą lepiej. Pozdrowienia" Brak ingerencji w osprzęt w jakimkolwiek okresie w rowerach jakie posiadamy. Zadowolony? Wszystko jest klarownie opisane w poście. Reszta to czepianie się po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Lotus Elise Dzięki, czy dobrze mi się zdaje, że też lubisz niebieskie ...? @Joanno Ten Lotus to zdaje się Elise S2 111s z 2003r. Pozdrawiam.No to specjalnie dla Ciebie mam jeszcze zagadkę w kolorze „ DISCO” z fajnym cytatem za Bruce’em Lee. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Corvette C7 ZO6. Miałem kiedyś taką w swojej kolekcji, tylko nie pamiętam czy to była firma "Matchbox" czy "Majorette" Cytat Bruca świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 No to ciekawi mnie, na co zamieniłeś poprzedni model w kolekcji? ........ uhmm.... ja też w garażu mam całkiem pokaźną kolekcję.....kurzu... Jakie macie preferencje, jeśli chodzi o zawiasy w drzwiach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Zawsze strałem się powiększać modele w kolekcji niż wymieniać je na inne ale czasami pokusa była zbyt silna i pod wpływem chwili dokonywałem wymiany z innymi kolegami. Co do pytania? Akurat w tym modelu poniżej, drzwi się nie owierały więc problem zawiasów żaden, zaś frajda z jazdy i zabawy - ogromna. PS Masz swój prawdziwy garaż na modele, nie znałem do tej pory nikogo kto by taki miał. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Dzięki, czy dobrze mi się zdaje, że też lubisz niebieskie ...?Jazz był pierwszy i niebieski, ciągle w domu, kobieta się z nim nie rozstaje. Pozostałe dwa to cudze. Niestety. No ale tam gdzie xk to choć miejsce garażowe mamy. Ja lubię też grafit... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2019 410 i korba bokiem, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Z konieczności przesiadłem sie w ramach auta zastępczego z assistance, na Renault Captur z silnikiem o poj. niepełnego 0.9 i to jeździ o dziwo i spala też przyzwoicie. PS nart nie wlozysz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Z konieczności przesiadłem sie w ramach auta zastępczego z assistance, na Renault Captur z silnikiem o poj. niepełnego 0.9 i to jeździ o dziwo i spala też przyzwoicie.PS nart nie wlozysz Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. 185 cm tylko na dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 185 cm tylko na dach.... 180cm wchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 180cm wchodziły po skosie przy braku pasażera.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Joanna Sm Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Lotus Elise Dzięki, czy dobrze mi się zdaje, że też lubisz niebieskie ...? @Joanno Ten Lotus to zdaje się Elise S2 111s z 2003r. Pozdrawiam.No to specjalnie dla Ciebie mam jeszcze zagadkę w kolorze „ DISCO” z fajnym cytatem za Bruce’em Lee. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Corvette C7 ZO6. Miałem kiedyś taką w swojej kolekcji, tylko nie pamiętam czy to była firma "Matchbox" czy "Majorette" Cytat Bruca świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 No to ciekawi mnie, na co zamieniłeś poprzedni model w kolekcji? ........ uhmm.... ja też w garażu mam całkiem pokaźną kolekcję.....kurzu... Jakie macie preferencje, jeśli chodzi o zawiasy w drzwiach? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Zawsze strałem się powiększać modele w kolekcji niż wymieniać je na inne ale czasami pokusa była zbyt silna i pod wpływem chwili dokonywałem wymiany z innymi kolegami. Co do pytania? Akurat w tym modelu poniżej, drzwi się nie owierały więc problem zawiasów żaden, zaś frajda z jazdy i zabawy - ogromna. PS Masz swój prawdziwy garaż na modele, nie znałem do tej pory nikogo kto by taki miał. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2019 Dzięki, czy dobrze mi się zdaje, że też lubisz niebieskie ...?Jazz był pierwszy i niebieski, ciągle w domu, kobieta się z nim nie rozstaje. Pozostałe dwa to cudze. Niestety. No ale tam gdzie xk to choć miejsce garażowe mamy. Ja lubię też grafit... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2019 410 i korba bokiem, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Z konieczności przesiadłem sie w ramach auta zastępczego z assistance, na Renault Captur z silnikiem o poj. niepełnego 0.9 i to jeździ o dziwo i spala też przyzwoicie. PS nart nie wlozysz Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Z konieczności przesiadłem sie w ramach auta zastępczego z assistance, na Renault Captur z silnikiem o poj. niepełnego 0.9 i to jeździ o dziwo i spala też przyzwoicie.PS nart nie wlozysz Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. 185 cm tylko na dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 185 cm tylko na dach.... 180cm wchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 180cm wchodziły po skosie przy braku pasażera.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. 185 cm tylko na dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 185 cm tylko na dach.... 180cm wchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 180cm wchodziły po skosie przy braku pasażera.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 185 cm tylko na dach.... 180cm wchodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 180cm wchodziły po skosie przy braku pasażera.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 24 Września 2019 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 180cm wchodziły po skosie przy braku pasażera.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 24 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2019 Jak to nie włożysz nart? Dlaczego? Nawet do Malucha narty wchodziły. Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-)http://g.co/kgs/zTggDi Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Cześć Starrry fajne samochody to zaprezentowała w swoich postach Joanna. Nie zachwycajmy się jakimś gównem typu OPEL CORSA bo jest najlepszy w swojej klasie...gówien. Pozdrowienia Fajne są tu. AMG Brabus. 1000NM. Corvette Stingray. PS. Nikt się nie zachwyca. Dziwię się, że toto się odpycha. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Fajne są tu. AMG Brabus. Corvette Stingray. No właśnie na przykład. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 No właśnie na przykład. PozdrowieniaPS dodałem foto i PS w poprzednim poście. Wreszcie miałem warszawskie blachy, strach był;-) Widzew pogonił Śląsk tymczasem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ja wiedziałem, że tak będzie;-) Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Wiesz zepsuty jestem przez Tucsona. Rower cały wchodzi po złożeniu siedzeń na płasko. Narty sprytnie blokuję za przednimi siedzeniami. No a tu jakaś hucpa, bagażnik mikro. Skosow na przednie siedzenia nie uwzględniam. Auta już nie mam, bo to w ramach assistance. Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. Wujek mechanik zamontuje i zobaczymy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ale o co chodzi z tym autem? Czemu nart nie włożysz? Pytam zupełnie poważnie, bo to bardzo dziwne stwierdzenie. Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Pewnie wkłada w poprzek, a że ma mastery to mu nie wchodzą Sstar prawda to? Jaja sobie robię, bez urazy! Nic nie wkładam;-) Jak to określił ktoś, wolałbym aby ostatnia rzeczą która widzę w życiu nie byla moja ulubiona narta wystająca mi z brzucha. PS. Narty mam ok 180 oprócz masterow, free, tour. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Września 2019 Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Czekam na silnik z ang do Tucsona, jutro ma być. A co się dokładnie stało, po ilu km i wiesz może jaka był przyczyna ? Dlaczego Hyundai nie wymienia na gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Dalej Strona 9 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi