star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 A to jeszcze rozważyłbym Klebery - miałem w sumie 3 komplety (2 letnie + zimówki) na 2 samochodach. Letnie (chyba Dynaxer?) bardzo dyskretnie traciły milimetry a jechało się na nich bardzo fajnie. Zimówki też były świetne. Odhaczam marki premium. Choć na Micheliny w rym dziwnym rozmiarze mnie nie stać. Pirelli nie miałem. Te się brudza ponoć. No i jakież takie kauczukowe jak piłeczka ponoć. Tyle internety. Zobaczymy. PS kleberow nie znam, wiem że klasa średnia, solidność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 OMG... Nie można czegoś takiego wyreżyserować na trzeźwo...nie ma bata.To pikuś przy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Odhaczam marki premium. Choć na Micheliny w rym dziwnym rozmiarze mnie nie stać. Pirelli nie miałem. Te się brudza ponoć. No i jakież takie kauczukowe jak piłeczka ponoć. Tyle internety. Zobaczymy. PS kleberow nie znam, wiem że klasa średnia, solidność. Pirelli miałem raz jako pierwszy montaż na nowym samochodzie służbowym. Nie urzekły mnie trakcją tak żebym je jakoś szczególnie zapamiętał. Pamiętam natomiast że wytarły się bardzo szybko - bodaj po dwóch sezonach poszły na odpad i założyli mi właśnie rzeczone Klebery - te były według mnie znacznie lepsze pomimo że klasę niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Pirelli miałem raz jako pierwszy montaż na nowym samochodzie służbowym. Nie urzekły mnie trakcją tak żebym je jakoś szczególnie zapamiętał. Pamiętam natomiast że wytarły się bardzo szybko - bodaj po dwóch sezonach poszły na odpad i założyli mi właśnie rzeczone Klebery - te były według mnie znacznie lepsze pomimo że klasę niższe. Pamiętasz jakie? Bo nawet w etykiecie ten sam model w zależności od klasy w vs v i h różni się jak aa vs cb:-) o rozmiarze nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Pamiętasz jakie? Bo nawet w etykiecie ten sam model w zależności od klasy w vs v i h różni się jak aa vs cb:-) o rozmiarze nie wspomnę. Nie pamiętam. Będę we wtorek w firmie to może jakieś papiery jeszcze znajdę - ale nie obiecuję, to już parę latek minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie pamiętam. Będę we wtorek w firmie to może jakieś papiery jeszcze znajdę - ale nie obiecuję, to już parę latek minęło. Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe.Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Na Wersalskiej. Dawniej to był Inter-Stomil, a teraz przejął warsztat ich dawny kierownik i nazywają się Twoje Koła. Trzecie auto już mi obsługują, ósmy czy dziewiąty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Nie kop leżącego. Te opony są fajne, wiele lat jeździłem na agresywnych przeciwdeszczowych RainExpertach czy coś a te dostałem z autem. No i się polubiliśmy - sztywne, przyczepne, dobrze wykonane, średnio trwałe - jak się ten szlaczek gubi kupuje nowe. Ale na rower tylko Vittoria w mtbk Maxxis rules….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Pirelli miałem raz jako pierwszy montaż na nowym samochodzie służbowym. Nie urzekły mnie trakcją tak żebym je jakoś szczególnie zapamiętał. Pamiętam natomiast że wytarły się bardzo szybko - bodaj po dwóch sezonach poszły na odpad i założyli mi właśnie rzeczone Klebery - te były według mnie znacznie lepsze pomimo że klasę niższe. Pamiętasz jakie? Bo nawet w etykiecie ten sam model w zależności od klasy w vs v i h różni się jak aa vs cb:-) o rozmiarze nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Pamiętasz jakie? Bo nawet w etykiecie ten sam model w zależności od klasy w vs v i h różni się jak aa vs cb:-) o rozmiarze nie wspomnę. Nie pamiętam. Będę we wtorek w firmie to może jakieś papiery jeszcze znajdę - ale nie obiecuję, to już parę latek minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie pamiętam. Będę we wtorek w firmie to może jakieś papiery jeszcze znajdę - ale nie obiecuję, to już parę latek minęło. Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe.Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Na Wersalskiej. Dawniej to był Inter-Stomil, a teraz przejął warsztat ich dawny kierownik i nazywają się Twoje Koła. Trzecie auto już mi obsługują, ósmy czy dziewiąty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Nie kop leżącego. Te opony są fajne, wiele lat jeździłem na agresywnych przeciwdeszczowych RainExpertach czy coś a te dostałem z autem. No i się polubiliśmy - sztywne, przyczepne, dobrze wykonane, średnio trwałe - jak się ten szlaczek gubi kupuje nowe. Ale na rower tylko Vittoria w mtbk Maxxis rules….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie pamiętam. Będę we wtorek w firmie to może jakieś papiery jeszcze znajdę - ale nie obiecuję, to już parę latek minęło. Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Mam motor przed sobą i w teście Dynaxer hp4 zajmuje odległa pozycje że słabym wynikiem. Jedyna zaletą opony jest pierwsze miejsce w pomiarze hałasu. Sam widzisz. Yokohama też daleko. Dunlop Street respondentów 2 za Dębicą:-) Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe.Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Na Wersalskiej. Dawniej to był Inter-Stomil, a teraz przejął warsztat ich dawny kierownik i nazywają się Twoje Koła. Trzecie auto już mi obsługują, ósmy czy dziewiąty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Nie kop leżącego. Te opony są fajne, wiele lat jeździłem na agresywnych przeciwdeszczowych RainExpertach czy coś a te dostałem z autem. No i się polubiliśmy - sztywne, przyczepne, dobrze wykonane, średnio trwałe - jak się ten szlaczek gubi kupuje nowe. Ale na rower tylko Vittoria w mtbk Maxxis rules….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nie neguję - tyle że ja testów żadnych nie czytuję. Jako że ujeżdżam głównie auta flotowe to mogę ocenić tylko to co mam lub miałem wcześniej w użyciu. Albo, upraszczając, to co mi flota sfinansuje. W poprzednią zimę np. wstawili mi 2 zimówki Nexena (skasowałem jedną z poprzedniego kompletu i dostałem nową parę na oś) - myślę, kuźwa, co to za marka, chyba pierwsze o niej słyszę? Ale oponiarz mówi - całkiem niezłe, klienci biorą i chwalą. No i faktycznie były niezłe.Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Nexen był Michelina. Mam w Tucsonie. OK. Tylko szybką degradacja. To nie Michelin. PS koreańskie do Koreanczyka;-) znałem z literatury więc nie bałem się zakupu. PS gdzie zmieniasz w Lodzi? Na Wersalskiej. Dawniej to był Inter-Stomil, a teraz przejął warsztat ich dawny kierownik i nazywają się Twoje Koła. Trzecie auto już mi obsługują, ósmy czy dziewiąty rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Nie kop leżącego. Te opony są fajne, wiele lat jeździłem na agresywnych przeciwdeszczowych RainExpertach czy coś a te dostałem z autem. No i się polubiliśmy - sztywne, przyczepne, dobrze wykonane, średnio trwałe - jak się ten szlaczek gubi kupuje nowe. Ale na rower tylko Vittoria w mtbk Maxxis rules….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Nie kop leżącego. Te opony są fajne, wiele lat jeździłem na agresywnych przeciwdeszczowych RainExpertach czy coś a te dostałem z autem. No i się polubiliśmy - sztywne, przyczepne, dobrze wykonane, średnio trwałe - jak się ten szlaczek gubi kupuje nowe. Ale na rower tylko Vittoria w mtbk Maxxis rules….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Tzn piszesz o trail i DH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 W mtbk rules technique a nie maxxis a próbowałeś innych oponek? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk troche tego bylo Tzn piszesz o trail i DH ? dla mnie tak nawet w TallBoy mam opony DH , no ale moj niby single track rower nie jest uzywany do bicia predkosci - wszystko nastawione jest na przeszkody, zjazdy i podjazdy Gdyby szybkosc sie liczyla to na pewno byly by to Fastrollers - doskonala kombinacja przyczepnosco i dobrego toczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
se7 Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Zbieram się do wymiany opon, a w nocy śnieg;-)https://magazynauto....ych,nId,1097579 https://opony.czesciauto24.pl/pirelli-8019227241921-2419200.htmlhttps://www.autobild...st-5629291.htmlhttps://forum.vw-pas...e-do-passat-b8/ Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Co konkretnie chcesz wiedzieć. Jaki rozmiar opon, letnie czy wielosezonowe, jaki priorytet mokro czy sucho, prędkość do (to też jest istotne ze wzgl. na cenę) W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 A ja swoich całorocznych Michelinów crossclimatów nie byłem w stanie przetestować. Ciut śniegu było w Austrii, ale za mało by coś powiedzieć. A potem śnieg widziałem już tylko w TV lub na swoich zdjęciach. Ale i tak jestem zadowolony, bo nie muszę zmieniać opon. BTW moja Kijanka stoi grzecznie na ulicy i pewnie rdzewieje. Nie ruszana od kilku tygodni. Nie ma powodu. Diesel nie odpalany może zardzewieć od środka? Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Ja bym odpalił. Akumulator podladowac. Podjechać z rana do lasu np. Jaka kia? Sportage III. Podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
Segal Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 W sumie opony wybrane. Czas jedynie na zmianę. Priorytet to trwałość, przy dobrych parametrach. To na czym finalnie stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 To na czym finalnie stanęło? Pirelli P7 Cinturato Blue XL W 97 215/55R16 co by tu jeszcze dopisać? Aha AA mi się podoba;-), 71 mniej. Cena koło 400 więc drogo. Dunlop blueresponse wchodził w grę. A tak Micheliny były, Conti i GY, to czemu by nie Pirelli, może kalendarz dadzą i na f1 zaprosza jak ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Bluresponsy miały bicie ale reklamację oponeo uwzględniło. Narzekają na szybkie zużycie, jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. Kiedyś kupiłem Dunlopy SP Sport 2000 z nowym Nissankiem i były miodne to spróbowałem ale przejechały kilka tysięcy i oddałem - nie szło tego wyważyć. Zabrali kurierem, za 3 dni przyszły Hankooki i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Marca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Nie wiem, przecież reklamowałem. No tak ale nie napisałeś kiedy:-) myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. A Hankooki dobre, miałem letnie, na Fabce. Normalnie bym Micheliny kupil, bo trwałe, ale w tym rozmiarze to 500 za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Marca 2020 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 myślałem, że dali Ci nowe, dobre, kiedys. Dali : ) Hankooki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Dalej Strona 23 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi