mig Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Sfera w C5 to resor( sprezyna), siłownik to amortyzator...( tak mniej wiecej). Więc bardzo to podobne. Widocznie Francuzi 40 latach prob nauczyli się już hydrauliki..... :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 U mnie w Nivo oparte o pneumatyke, też kilkanaście lat bez najmniejszej usterki, czyli co? Francuzi potrafią a nawet wysoce awaryjne BMW potrafi a Japończyk nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Sfera w C5 to resor( sprezyna), siłownik to amortyzator...( tak mniej wiecej). Więc bardzo to podobne. Widocznie Francuzi 40 latach prob nauczyli się już hydrauliki..... :-). Obawiam się że jednak troszkę bardziej to skomplikowane. Masz jednak kompresory przy każdym kole, komputer sterujący. Amortyzator tez nie jest pierwszy lepszy :-) No i możesz tą hydropneumatyka sterować. Miałem okazję jechać Citroenem i wiem jakie to komfortowe rozwiązanie. Ale też generalnie podnadprzeciętnie trwałe. SLS`y sa znacznie prostsze w budowie. Niemniej jednak producentem jest KYB i cena jest słuszna. Sprawdziłem teraz w necie - 1200 pln za szt. Zestaw do konwersji 1100 za oba. Forester idzie na zimę do blacharza bo po 17 latach należny mu się jakaś pielęgnacja. Konserwacja podwozia itd.. Być może przy okazji tego wrócę do SLS`ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Widziałem gdzieś w necie test 4x4 na pochylni z rolkami. Wyjeżdżał tylko forester. ( gazikow i innych aro nie testowali :-)) ). Nie mogę teraz znaleźć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Obawiam się że jednak troszkę bardziej to skomplikowane. Masz jednak kompresory przy każdym kole, komputer sterujący. Amortyzator tez nie jest pierwszy lepszy :-) No i możesz tą hydropneumatyka sterować. Miałem okazję jechać Citroenem i wiem jakie to komfortowe rozwiązanie. Ale też generalnie podnadprzeciętnie trwałe. SLS`y sa znacznie prostsze w budowie. Niemniej jednak producentem jest KYB i cena jest słuszna. Sprawdziłem teraz w necie - 1200 pln za szt. Zestaw do konwersji 1100 za oba. Forester idzie na zimę do blacharza bo po 17 latach należny mu się jakaś pielęgnacja. Konserwacja podwozia itd.. Być może przy okazji tego wrócę do SLS`ów. Za tą kwotę zmieniłbym bez wahania, jedynie SLS w połączeniu z długim skokiem zawieszenia gwarantuje odpowiedni komfort i prowadzenie dla których kupuje się Forestera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Za tą kwotę zmieniłbym bez wahania, jedynie SLS w połączeniu z długim skokiem zawieszenia gwarantuje odpowiedni komfort i prowadzenie dla których kupuje się Forestera. Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jak to działa? Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Jeśli dasz stosunkowo twardą i krótszą sprężynę z podkładką to prowadzenie będzie ok, tyle tylko że na pusto będzie mniej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Widziałem gdzieś w necie test 4x4 na pochylni z rolkami. Wyjeżdżał tylko forester. ( gazikow i innych aro nie testowali :-)) ). Nie mogę teraz znaleźć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Obawiam się że jednak troszkę bardziej to skomplikowane. Masz jednak kompresory przy każdym kole, komputer sterujący. Amortyzator tez nie jest pierwszy lepszy :-) No i możesz tą hydropneumatyka sterować. Miałem okazję jechać Citroenem i wiem jakie to komfortowe rozwiązanie. Ale też generalnie podnadprzeciętnie trwałe. SLS`y sa znacznie prostsze w budowie. Niemniej jednak producentem jest KYB i cena jest słuszna. Sprawdziłem teraz w necie - 1200 pln za szt. Zestaw do konwersji 1100 za oba. Forester idzie na zimę do blacharza bo po 17 latach należny mu się jakaś pielęgnacja. Konserwacja podwozia itd.. Być może przy okazji tego wrócę do SLS`ów. Za tą kwotę zmieniłbym bez wahania, jedynie SLS w połączeniu z długim skokiem zawieszenia gwarantuje odpowiedni komfort i prowadzenie dla których kupuje się Forestera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Za tą kwotę zmieniłbym bez wahania, jedynie SLS w połączeniu z długim skokiem zawieszenia gwarantuje odpowiedni komfort i prowadzenie dla których kupuje się Forestera. Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jak to działa? Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Jeśli dasz stosunkowo twardą i krótszą sprężynę z podkładką to prowadzenie będzie ok, tyle tylko że na pusto będzie mniej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Za tą kwotę zmieniłbym bez wahania, jedynie SLS w połączeniu z długim skokiem zawieszenia gwarantuje odpowiedni komfort i prowadzenie dla których kupuje się Forestera. Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jak to działa? Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Jeśli dasz stosunkowo twardą i krótszą sprężynę z podkładką to prowadzenie będzie ok, tyle tylko że na pusto będzie mniej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jak to działa? Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Jeśli dasz stosunkowo twardą i krótszą sprężynę z podkładką to prowadzenie będzie ok, tyle tylko że na pusto będzie mniej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Pewnie tak zrobię, przez ostatnich kilka lat nie interesowałem się tematem bo amortyzatory wciąż w dobrym stanie Niemniej jednak Forester nie prowadził się źle po konwersji. Podwozie w końcu to 1:1 impreza ( w tamtych latach ) Owszem różnica w prześwicie powodowała dużą różnicę, ale i tak prowadzeniem odstawał od 95 % tego co na drogach. Forester jest obecnie na lekkich sterydach :-) i nadal potrafi niejednego zdziwić :-) Teraz nartowozem jest w rodzinie OBK 3.6 a Forester ma być samochodem dla syna i pewnie będzie robił jednak głównie krótkie trasy. Jeśli dasz stosunkowo twardą i krótszą sprężynę z podkładką to prowadzenie będzie ok, tyle tylko że na pusto będzie mniej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Inaczej niż w mercach;-) https://forum.subaru...ry-sls-umierają to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Przyznaje się bez bicia, okazjonalna szybka jazda po umiarkowanych wertepach lekko bokiem to było to , ale też nie jękoliłem jak się posypały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 to tylko potwierdza jak wiele zalezy od użytkownika... Czytałeś pod koniec wątku jak kolega opisywał swoje "upalania" i latanie bokiem ? Bo jak mu to Koper wypomniał to i wątek zgasł :-). Ja swoje miałem przez blisko 170 tys co uważam że jest naprawdę dobrym wynikiem. Gdybym miał wiedzę i fundusze to bym się wtedy poszedł w nówki. Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Nie no. Czytałem tylko, że Mercach inaczej to zaprojektowali, tyle. Subaru jechałem raz po wioskach, no i takich tam bezdrożach, outbackiem no i fajnie szedł. Więcej grzechów nie pamiętam. W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
wort Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 Jeśli chcesz trzymać auto to ja bym teraz kupował te slsy, bardzo możliwe, że za jakiś czas będzie to pożądany klasyk............ W wypadku części do starszych samochodów jest tak, że puki mają dużo danej części na stanie cena jest zachęcająca gdy zapasy obniżą się poniżej z góry określonego pułapu cena znów dramatycznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 W Mercedesie oznaczenie SLS to chyba coś innego.. i tak 800x droższego niż jakiś tam amortyzator :-D A poważnie - to nie mam pojęcia czy, gdzie i jak instalowane to było w mercedesach. Jeżeli w serii G to trwałość będzie legendarna sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
kordiankw Napisano 29 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2019 sls jasne, że coś innego;-) ale pisałem o zawieszeniu:-) ps. tymczasem stałem się posiadaczem passerati... przebieg jak to w czarny piątek... redukcja była;-)Właśnie do tego pilem obrazka. Dobre! PS u mnie prawie wszystko redukowane w asohttps://www.otomoto....html#83c29f1494 Znałem gościa który w duńskim aso zredukował z 800 na 300, honda Accord, Polak potrafi, tuż przed pomiarem rokrocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Potem się dziwią, że sls nawala https://www.youtube....h?v=gw1nNdEVPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piskoor Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 I to jeszcze uturbionym.. Bez "Turba" był przynajmniej reduktor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Dodajmy tylko, że kierowca ma bardzo wysokie umiejętności (Np 3:12-3:40). Laik już dawno by utknął i/lub popsuł auto. ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 30 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 ????? O co chodzi Piotrze? Pozdrowienia O umiejętność precyzyjnej jazdy, żeby nie zawadzić podwoziem o kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Dalej Strona 15 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Piskoor Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 ????? O co chodzi Piotrze? PozdrowieniaForester ma prześwit 20cm. Nawet z innymi oponami to jest spora różnica w stosunku do typowych terenówek. No i nie jest na ramie. Ten filmik to raczej pokaz naprawdę niezłego kierowcy + info ze subarowe 4x4 jest niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 A tymczasem dzielne passerati pokonało trasę Lodz-Wroclaw z prędkością 210 wróć 120 i spalaniem 5,5. Dieselgate, że też nikt mi nie przypomniał o egr i NO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 EGR to sam o sobie przypomni Na szczęście można zatkać to oddychanie pierdami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi