faf500 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Nie kumam tego zjawiska. W sytuacji zagrożenia, nie jestem w stanie nacisnąć klaksonu. Jestem zajęty hamowaniem, skręcaniem. Klakson wciskam ewentualnie, po wykonaniu niezbędnych manewrów. Dlaczego wielu ma nawyk, by zacząć od trąbienia? "Bo moja jest racja, pierwszeństwo i najwyżej na koszt frajera odnowię sobie zderzak" Takie patologie też się zdarzają. Nie zajmuj skrajnie prawego. Zostaw miejsce dla cwaniaków. Lepiej jak się wepchną niż w Ciebie uderzą. Bardziej nieuwaga niż cwaniactwo, tam nie ma za bardzo zysku z pojechania złym pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Turbina bywa nieodgadniona dla niektorych... lepiej nie miec przeciwnika z lewej..... :-). Na turbinie uczyłem się na prawko. Zapamiętałem: teraz i szybko! Połowa pasami, inni bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Bardziej nieuwaga niż cwaniactwo, tam nie ma za bardzo zysku z pojechania złym pasem. skrz.jpg Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Na turbinie uczyłem się na prawko. Zdając prawko, turbina jest bez znaczenia, bo i tak się jej nie używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Nie, jeśli: - kilkadziesiąt metrów dalej jest ciągła i kolejne światła - światło z definicji czerwone i zanim dostaniesz zielone, to już z tyłu dojeżdża chmara na wszystkich pasach - 200m dalej zjazd z prawego skrajnego pasa Sorry, lepiej skontrolować przy pierwszym skręcie, czy ktoś się nie zabłąkał, niż później się przeciskać przez 2 pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Zdając prawko, turbina jest bez znaczenia, bo i tak się jej nie używa. Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic.Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Ćwiczyłem w Sieradzu, droga Wrocław-Łódź. Nawet jedna turbina była. Sstare czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kubica, Daytona, Oreca https://autokult.pl/...ia-sie-oreca-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen.http://youtu.be/BgsEg2CfRZU Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV 13,12 MB 63 Ilość pobrań własnoręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV własnoręczne... Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Gdzie to? Hanoi. W godzinach luzu... gdzieś poszukam może z Sajgonu, z godziny szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
faf500 Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Nie, jeśli: - kilkadziesiąt metrów dalej jest ciągła i kolejne światła - światło z definicji czerwone i zanim dostaniesz zielone, to już z tyłu dojeżdża chmara na wszystkich pasach - 200m dalej zjazd z prawego skrajnego pasa Sorry, lepiej skontrolować przy pierwszym skręcie, czy ktoś się nie zabłąkał, niż później się przeciskać przez 2 pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Zdając prawko, turbina jest bez znaczenia, bo i tak się jej nie używa. Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic.Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Ćwiczyłem w Sieradzu, droga Wrocław-Łódź. Nawet jedna turbina była. Sstare czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kubica, Daytona, Oreca https://autokult.pl/...ia-sie-oreca-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen.http://youtu.be/BgsEg2CfRZU Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV 13,12 MB 63 Ilość pobrań własnoręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV własnoręczne... Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Gdzie to? Hanoi. W godzinach luzu... gdzieś poszukam może z Sajgonu, z godziny szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Zajęcie skrajnie lewego pasa jest najbardziej logiczne i najbezpieczniejsze. Zdając prawko, turbina jest bez znaczenia, bo i tak się jej nie używa. Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Na Rondo Lotników Lwowskich zdarza się egzaminatorom w Lodzi zapedzic.Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Ćwiczyłem w Sieradzu, droga Wrocław-Łódź. Nawet jedna turbina była. Sstare czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Kubica, Daytona, Oreca https://autokult.pl/...ia-sie-oreca-07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Hmmmm.... moze wypadaloby cieszyć sìę, że gdy zdawałem to jedyne rondo w okolicy było Katowicach....... ;-))) Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen.http://youtu.be/BgsEg2CfRZU Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV 13,12 MB 63 Ilość pobrań własnoręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV własnoręczne... Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Gdzie to? Hanoi. W godzinach luzu... gdzieś poszukam może z Sajgonu, z godziny szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Cześć A mimo to nauczyłeś się porządnie jeździć i nie płaczesz przed żadnym rondem czy innym skrzyżowaniem. Pozdrowienia Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Lepiej się przed rondem wypłakać, aby na rondzie już nie robić niepotrzebnych scen.http://youtu.be/BgsEg2CfRZU Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV 13,12 MB 63 Ilość pobrań własnoręczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV własnoręczne... Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Gdzie to? Hanoi. W godzinach luzu... gdzieś poszukam może z Sajgonu, z godziny szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Pikuś... trim.5840D443-FA38-42F6-A006-8F38659AADB5.MOV własnoręczne... Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Gdzie to? Hanoi. W godzinach luzu... gdzieś poszukam może z Sajgonu, z godziny szczytu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Spiochu Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Jest tez drugie rozwiązanie, na tempo, pewno Spiochu był bliżej tego rozwiązania, ale był za wolny;-) Niebieski jechał wolniej, ale był na rondzie dużo wcześniej. Gdybym próbował na tempo, skończyłoby się fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Słabe te sprzęgła VW robi. Choć 276k robi wrażenie. Poszło mi. Dotoczyłem się do zjazdu na Skierniewice i dobra siostra podjechała. Będzie wymiana, z dwumasą. Kiedyś w Fabii też poszło się paść, szczęśliwie dotoczyłem się do zatoczki na A4 przed Wrockiem, tej bez pasa awaryjnego. Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Tylko nie oddawaj do naprawy do tego mechanika w rodzinie, bo będziesz czekał jak na Tucsona Wiem. Oddałem komuś z polecenia kumpla. Pewności nie ma. Tucson stoi. Ciągle. PS. awaryjnie mamy jeszcze Jazza:-) No ale to jedynie jako pasażer mogę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Nowe elektryki na złom? Nikt nie chce ich naprawiać!Czytaj więcej na https://motoryzacja....campaign=chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Jechałem kiedyś za takim, ale nic mu nie zrobilem https://www.sport.pl...ml#s=SMT_Link_5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 https://wrc.net.pl/p...z-tym-silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 FiveCar ze Sk-wic i Pan Adam dają radę, Fotka zastępcza, z Bielawy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 6 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Z3 Ano. Beemka w ładnym kolorze, nie spodziewałem się zobaczyć tam takie auto. Zwykle staruszek klepie passaty;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 34 35 36 37 38 39 40 Dalej Strona 39 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
loockas Napisano 7 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Mam sentyment do tego modelu. Bardzo mi się podoba odmiana coupe ale musiałem dojrzeć do tego, bo kiedyś uważałem coupe Z3 za coś okropnego To coś jak z piciem whisky bez zabarwiania, potrzeba czasu W tamtym roku za mną stanęła bardzo ładnie utrzymana Z3. Dawno nie widziałem takiego stanu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi