Spiochu Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Passatem pewno nie jeździłeś;-) w8? Prowadziłem B7 2.0 TDI. Bardzo dobre auto. Świetnie wystrojone zawieszenie. Dobry układ kierowniczy i reakcja na gaz. Fotele też bardzo wygodne. Dla mnie tylko za długie. To porównanie nie było żartem. W Dacii tragedia. Zero wyczucia auta. Do tego plastikowa kierownica w słabszych wersjach. B8 sporo ale tylko jako pasażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 28 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Justy?:-) dziś pierwszy raz widzialem. Jest do kupienia koło mnie w Lodzi:-) Inny modelhttps://www.otomoto....d-ID6Ddb6v.html Levorg albo Forester. BRZ fajniutkie, ale nie jako jedyne auto. Trochę mocy mało jak na coupe, ale napęd na tył jest. @Senior - Nie jestem fanem koreańskiego designu. Nie podchodzi mi ani Kia ani Hyundai. Wiem, że tam włosi maczali palce ale mimo wszystko nie leżą mi ich modele. @Spiochu - B7 2.0 RLine miałem okazję przejechać "pół" Europy (Kraków - Amsterdam). Od tej przejażdżki zmieniłem (in-plus) zdanie o VW. Bardzo przyjemnie się jechało, wszystko na swoim miejscu, wygodnie, ergonomicznie. O prowadzeniu się nie wypowiadam, bo jak wjechałem na A4 w Krakowie, tak zjechałem z autostrady w Amsterdamie. A co sądzicie o naszym pierwszym elektryku: Podoba mi się i to bardzo! Oby projekt się udał i doszło do seryjnej produkcji, trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W Hyundaiu designer z BMW. Te nowe Subaru to jakieś takie awaryjne. XV diesel taki nieudany. Pisałem o V8, nie B8. Sam uzytkuje B7, wersję 170KM, diesel. Potwierdzam, że zgrabnie im wyszło. 40k. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W Hyundaiu designer z BMW. Te nowe Subaru to jakieś takie awaryjne. XV diesel taki nieudany. Pisałem o V8, nie B8. Sam uzytkuje B7, wersję 170KM, diesel. Potwierdzam, że zgrabnie im wyszło. 40k. Każdy wie, że nie kupuje się subaru z dieslem (boxer). Tylko benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Vox populi https://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Dziś dtm w spa https://powrotrobert...ut-dtm-spa.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Vox populihttps://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Citroen przed VW? Niepodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Citroen przed VW? Niepodobna. Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ankiety powinni wypełniać szefowie warsztatów na podstawie np. kasy fiskalnej... choć większość szrotu i tak jest robiona lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kupowanie auta na podstawie rankingu bezawaryjności, dziś to chyba trochę chybił trafił. Najbardziej awaryjne auto jakie miałem (mam) to Citroen C5. Kupiony w Polsce, nowy w salonie. Rok produkcji 2014. Obecny przebieg 125 000 KM. Najbardziej bezawaryjne auto jakie miałem Renault Laguna III. Kupiona w Polsce, nowa w salonie. Rok produkcji 2010. Przebieg gdy go sprzedawałem (oddawałem koledze) 130 000 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://autokult.pl/...jsze-niz-chiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://e.autokult.p...oru-trzy-modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rajdowe MP https://www.rmf24.pl...-po,nId,4649922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Może poćwicz zmianę biegów? http://www.zeperfs.c...1-6-bluehdi.htm Tu podają 8.5 s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W Hyundaiu designer z BMW. Te nowe Subaru to jakieś takie awaryjne. XV diesel taki nieudany. Pisałem o V8, nie B8. Sam uzytkuje B7, wersję 170KM, diesel. Potwierdzam, że zgrabnie im wyszło. 40k. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 W Hyundaiu designer z BMW. Te nowe Subaru to jakieś takie awaryjne. XV diesel taki nieudany. Pisałem o V8, nie B8. Sam uzytkuje B7, wersję 170KM, diesel. Potwierdzam, że zgrabnie im wyszło. 40k. Każdy wie, że nie kupuje się subaru z dieslem (boxer). Tylko benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Vox populi https://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Dziś dtm w spa https://powrotrobert...ut-dtm-spa.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Vox populihttps://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Citroen przed VW? Niepodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Citroen przed VW? Niepodobna. Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ankiety powinni wypełniać szefowie warsztatów na podstawie np. kasy fiskalnej... choć większość szrotu i tak jest robiona lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kupowanie auta na podstawie rankingu bezawaryjności, dziś to chyba trochę chybił trafił. Najbardziej awaryjne auto jakie miałem (mam) to Citroen C5. Kupiony w Polsce, nowy w salonie. Rok produkcji 2014. Obecny przebieg 125 000 KM. Najbardziej bezawaryjne auto jakie miałem Renault Laguna III. Kupiona w Polsce, nowa w salonie. Rok produkcji 2010. Przebieg gdy go sprzedawałem (oddawałem koledze) 130 000 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://autokult.pl/...jsze-niz-chiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://e.autokult.p...oru-trzy-modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rajdowe MP https://www.rmf24.pl...-po,nId,4649922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Może poćwicz zmianę biegów? http://www.zeperfs.c...1-6-bluehdi.htm Tu podają 8.5 s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 30 Lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Vox populi https://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Dziś dtm w spa https://powrotrobert...ut-dtm-spa.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Vox populihttps://www.wyborkie...wodnosci-marek/ Citroen przed VW? Niepodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Citroen przed VW? Niepodobna. Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ankiety powinni wypełniać szefowie warsztatów na podstawie np. kasy fiskalnej... choć większość szrotu i tak jest robiona lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kupowanie auta na podstawie rankingu bezawaryjności, dziś to chyba trochę chybił trafił. Najbardziej awaryjne auto jakie miałem (mam) to Citroen C5. Kupiony w Polsce, nowy w salonie. Rok produkcji 2014. Obecny przebieg 125 000 KM. Najbardziej bezawaryjne auto jakie miałem Renault Laguna III. Kupiona w Polsce, nowa w salonie. Rok produkcji 2010. Przebieg gdy go sprzedawałem (oddawałem koledze) 130 000 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://autokult.pl/...jsze-niz-chiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://e.autokult.p...oru-trzy-modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rajdowe MP https://www.rmf24.pl...-po,nId,4649922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Może poćwicz zmianę biegów? http://www.zeperfs.c...1-6-bluehdi.htm Tu podają 8.5 s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 1 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Citroen przed VW? Niepodobna. Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Trzeba by sprawdzić kto kupuje citroeny;-) VW dużo szrotu z de do nas trafia. Np honda Civic kiedyś młodzi gniewni, teraz starzy wkurw... Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ankiety powinni wypełniać szefowie warsztatów na podstawie np. kasy fiskalnej... choć większość szrotu i tak jest robiona lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kupowanie auta na podstawie rankingu bezawaryjności, dziś to chyba trochę chybił trafił. Najbardziej awaryjne auto jakie miałem (mam) to Citroen C5. Kupiony w Polsce, nowy w salonie. Rok produkcji 2014. Obecny przebieg 125 000 KM. Najbardziej bezawaryjne auto jakie miałem Renault Laguna III. Kupiona w Polsce, nowa w salonie. Rok produkcji 2010. Przebieg gdy go sprzedawałem (oddawałem koledze) 130 000 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://autokult.pl/...jsze-niz-chiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://e.autokult.p...oru-trzy-modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rajdowe MP https://www.rmf24.pl...-po,nId,4649922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Może poćwicz zmianę biegów? http://www.zeperfs.c...1-6-bluehdi.htm Tu podają 8.5 s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Ankiety powinni wypełniać szefowie warsztatów na podstawie np. kasy fiskalnej... choć większość szrotu i tak jest robiona lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Kupowanie auta na podstawie rankingu bezawaryjności, dziś to chyba trochę chybił trafił. Najbardziej awaryjne auto jakie miałem (mam) to Citroen C5. Kupiony w Polsce, nowy w salonie. Rok produkcji 2014. Obecny przebieg 125 000 KM. Najbardziej bezawaryjne auto jakie miałem Renault Laguna III. Kupiona w Polsce, nowa w salonie. Rok produkcji 2010. Przebieg gdy go sprzedawałem (oddawałem koledze) 130 000 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://autokult.pl/...jsze-niz-chiron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Tak, to pewnie to. Polacy lubią VW, a że większość kupowanych używanych ma przebiegi o wiele większe niż na liczniku... Miałem w życiu wiele samochodów. Najbardziej awaryjny był... Passat B3. Najmniej: Peugeot 307. Powód? Kupiłem Passata gdy miał 10 lat i 290000 km przebiegu. Z bardzo pewnego źródła, z pracy. Peugeot miał w chwili kupna, też z pewnego źródła, 44000 km i 4 lata. Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 https://e.autokult.p...oru-trzy-modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Rajdowe MP https://www.rmf24.pl...-po,nId,4649922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Tak trochę bez związku. Peugeot 2008. 1.6 hdi 100km. Elastyczność 80-120 16 sek i wyprzedz Pan tira;-) Może poćwicz zmianę biegów? http://www.zeperfs.c...1-6-bluehdi.htm Tu podają 8.5 s: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji. Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych. Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Wydaje mi się, że w przepisach tryskacze są wymagane od jakiejś liczby samochodów i w galeriach bywają. Ja w ogóle nie słyszałem o tej sprawie, ale też nie siedzę cały czas w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
mig Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Patrząc na to zdjęcie można dojść do wniosku, że hala garażowa powinna być wyposażona w instalacje tryskaczowe, zamgławianie. Popatrzę jak to wygląda w centrach handlowych.W linku powyzej była informacja ze inst tryskaczowa jest nieskuteczna na elektryki... bo w razie pożaru ich aku produkuje "własny tlen" i woda plomieniowi nie zaszkodzi... W sumie sytuacja podobna do trujących gazów z klimy, tylko znacznie grozniejsza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Tryskacze podniosą koszt inwestycji i to mocno. Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Foto: Czy mi się tylko zdaję, czy media głównego ścieku nie informowały o tym zdarzeniu? Ostatnio chodzi mi po głowie zakup jakiegoś young timera z minimum sześcioma garami i pojemnością >=3l. Pomnik porządnej motoryzacji.Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Jakieś 300 zł za tryskacz. W kosztach inwestycji niezauważalne. Z rurami i stacją pomp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
FerraEnzo Napisano 21 Października 2020 Udostępnij Napisano 21 Października 2020 Piękna myśl! Nie mogę znaleźć Sting Raya fotki, ale to nie young timer. Co co chodzi po głowie? PS amG ?35 na fotce, a? To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Dalej Strona 33 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2020 To już jest smartfon na kołach. Jako fan włoszczyzny myślałem o V6 busso. Niestety utrzymywanie takiego auta w dobrym/kolekcjonerskim stanie to już konkretny wydatek. Z drugiej strony myślę o zmianie obecnej fury. Zerkam na Giulię, Subaru a ostatnio na Hondę. Ps. A Giulietta stoi u lakiernika. Dostała strzała w tyłek w zeszłym tygodniu (ojciec wracał z wydziału komunikacji po rejestracji moto). Najważniejsze, że tata zdrów. Blachę się wyklepie. Busso fajna rzecz, kiedys się ścignąłem odkrywając pokłady energii Tucsona. Honda s2k? Accord coupe? PS Tucson miał włoszczyzne w trzewiach, silnik Vmotori czekam na dawce od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi