star Napisano 11 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 sznasa, ze bedziesz tym jezdzil - mala akurat ten woz jest najlepszy w sensie przekoziolkowania - bo ma pelna klatke wazne, ze chroni kierowce: w sumie - poszukiwanie sensacji przez jurnalistow Problem, że nie powinien tak łatwo koziolkowac. W czasie koziolkowania można też się uszkodzić. Mimo pasów. Ot koziolek matolek. PS kiedyś mercedes bodajże klasy A nie przeszedł testu łosia. Do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Maja 2020 Udostępnij Napisano 11 Maja 2020 Panowie, krótkie pytanie: Jak przejechać busem przez bramki na autostradzie? Bus sporo szerszy niż te zwykłe małe. (Citroen Jumper - podają szerokość z lusterkami 2,7m) Zmieści się w zwykła bramkę? Nie ma viatoll, więc tam gdzie TIRy chyba nie mogę przejechać? Cześć Dla pewności weź większy rozpęd. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Cześć Dla pewności weź większy rozpęd. Pozdrowienia Próbowałeś już? https://www.polsatne...ko-za-przejazd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wygląda na Volvo L150. Szerokość typowej łyżki to 3,2 m. Prawie się mieści w standardowej bramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Próbowałeś już? https://www.polsatne...ko-za-przejazd/ Cześć W manewrach - powiem nieskromnie - jestem naprawdę niezły. Nie próbowałem ale jeżeli pojazd przechodzi rozmiarowo i jest 2 cm luzu to przejadę spokojnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? smieciarka.jpg chevrolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Pierwszy guess byl mustang, ale cos mi linia nie pasowala. Z przodu rzadko jeżdżę, zwykle muszę gonić, więc tył znam. Z dziś. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Nie wiem, nie jezdzilem, nie znam sie. Ale ladne sa. Gran Turismo dostojne. Toczyc sie po autostradach, gorach. Dzwiek silnika tez niezly. No i tanie. Wzglednie oczywiscie. Marzenia. A pragmatyzm co innego. Passat. PS. ostatnia korweta ponoć skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Cześć Dla pewności weź większy rozpęd. Pozdrowienia Próbowałeś już? https://www.polsatne...ko-za-przejazd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tata_Asi Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wygląda na Volvo L150. Szerokość typowej łyżki to 3,2 m. Prawie się mieści w standardowej bramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Próbowałeś już? https://www.polsatne...ko-za-przejazd/ Cześć W manewrach - powiem nieskromnie - jestem naprawdę niezły. Nie próbowałem ale jeżeli pojazd przechodzi rozmiarowo i jest 2 cm luzu to przejadę spokojnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? smieciarka.jpg chevrolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Pierwszy guess byl mustang, ale cos mi linia nie pasowala. Z przodu rzadko jeżdżę, zwykle muszę gonić, więc tył znam. Z dziś. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Nie wiem, nie jezdzilem, nie znam sie. Ale ladne sa. Gran Turismo dostojne. Toczyc sie po autostradach, gorach. Dzwiek silnika tez niezly. No i tanie. Wzglednie oczywiscie. Marzenia. A pragmatyzm co innego. Passat. PS. ostatnia korweta ponoć skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Tata_Asi Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wygląda na Volvo L150. Szerokość typowej łyżki to 3,2 m. Prawie się mieści w standardowej bramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Próbowałeś już? https://www.polsatne...ko-za-przejazd/ Cześć W manewrach - powiem nieskromnie - jestem naprawdę niezły. Nie próbowałem ale jeżeli pojazd przechodzi rozmiarowo i jest 2 cm luzu to przejadę spokojnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? smieciarka.jpg chevrolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Pierwszy guess byl mustang, ale cos mi linia nie pasowala. Z przodu rzadko jeżdżę, zwykle muszę gonić, więc tył znam. Z dziś. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Nie wiem, nie jezdzilem, nie znam sie. Ale ladne sa. Gran Turismo dostojne. Toczyc sie po autostradach, gorach. Dzwiek silnika tez niezly. No i tanie. Wzglednie oczywiscie. Marzenia. A pragmatyzm co innego. Passat. PS. ostatnia korweta ponoć skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 sstar wrzucałeś już busik poczty polskiej, a jak Ci się podoba śmieciarka u mnie na podwórku? smieciarka.jpg chevrolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Pierwszy guess byl mustang, ale cos mi linia nie pasowala. Z przodu rzadko jeżdżę, zwykle muszę gonić, więc tył znam. Z dziś. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Nie wiem, nie jezdzilem, nie znam sie. Ale ladne sa. Gran Turismo dostojne. Toczyc sie po autostradach, gorach. Dzwiek silnika tez niezly. No i tanie. Wzglednie oczywiscie. Marzenia. A pragmatyzm co innego. Passat. PS. ostatnia korweta ponoć skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Ha, ha. Nie spodziewałem się, że Mustanga nie rozpoznasz Pierwszy guess byl mustang, ale cos mi linia nie pasowala. Z przodu rzadko jeżdżę, zwykle muszę gonić, więc tył znam. Z dziś. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 12 Maja 2020 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Dla mnie cała koncepcja tego typu samochodów to porażka, ale dość łatwo rzucają się w oczy. (i w sumie do tego służą) Nie wiem, nie jezdzilem, nie znam sie. Ale ladne sa. Gran Turismo dostojne. Toczyc sie po autostradach, gorach. Dzwiek silnika tez niezly. No i tanie. Wzglednie oczywiscie. Marzenia. A pragmatyzm co innego. Passat. PS. ostatnia korweta ponoć skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Kumpel pojechał Yamahą w Alpy... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 A tymczasem u nos. https://autokult.pl/...g-polski-cennik Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Nissan GTR w akcji. Dobrze, że się na chwilę zacukał. Znikający punkt. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2020 Pudzian zagazował Lambo Murcielago, w bagażniku gaz zamontował? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Piękny dźwięk i ładne odejście. Audi RS3. Jak w naszym... Jazzie... jedynie kolor;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2020 Laguna mnie objechala. Na szczęście nie na lawecie. Do tego z tej samej wioski, skierniewickie blachy. Aż sprawdziłem silniki: https://www.autocent.../iii/hatchback/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2020 Oleje i filtry zmienione. Łącznik stabilizatora... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 https://www.cbc.ca/n...calls-1.5382373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 Słyszałem z pewnego źródła, że zakup elektrycznych audi to mocno średni pomysł. Przynajmniej niektórych modeli. Projekt pewnych komponentów jest delikatnie mówiąc słaby. Niestety nie mogę podać szczegółów. Zupełnie mi to nie grozi. Kumpel ma s3 i sobie chwali. No ale to old skul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 E tron 55 quattro, 5,6 sek...https://www.auto-swi...or-test/2jrmkmc hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 Dalej Strona 29 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 23 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 hmmm, niewiedzialem, ze to jest tak szybko - moj na codzien podobno 6.2 Jak nie jeździsz to nie wiesz;-) A serio to są czasy dla aut sportowych. Więc gdy szafa się tak rozpędza to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2020 tak mowia testy nie fabryka do sprawdzenia : RDX o do ilus tam to byl ostatni element, ktory bralem pod uwage przy kupnie - ale ze jest zwawo - nie powiem - slucha gazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi