wort Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Heheh ... tośmy się czasów doczekali : ) Przekraczam granicę do Wrocławia i wreszcie jakaś droga porządna, no i czyste toalety ! Normalnie powrót do cywilizacji Oj zmienia się nasz kraj , właśnie ostatnio stojąc przed bramkami na autostradzie przykuł mój wzrok taki oto obraz .................. Wrocław nawet w czasach PRL słynął z nowoczesnej nietuzinkowej architektury ale obecnie to chyba lekka przesada. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 978 Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 1 r Top użytkownicy w tym temacie 77 47 115 253 Popularne dni 9 Gru 48 23 Maj 37 17 Kwi 35 21 Paź 34 Top użytkownicy w tym temacie Spiochu 77 odpowiedzi Mitek 47 odpowiedzi wkg 115 odpowiedzi star 253 odpowiedzi Popularne dni 9 Gru 2019 48 odpowiedzi 23 Maj 2019 37 odpowiedzi 17 Kwi 2020 35 odpowiedzi 21 Paź 2020 34 odpowiedzi Dodane grafiki Gabrik Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Właściwie nie ma. 1.9 TDI nie ma już od kilkunastu lat - ale to już pewnie wiesz. Rozrzutny jesteś A...obecnie nawet do wersji S pakuje diesla ku rozpaczy ortodoksów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Fajnie macie. Ja w lekko zakorkowanym mieście mam 13 - 14 litrów/100 km, a to tylko 1.6 turbobenzyna 156 KM. Jak jadę rano to na odcinku 3,8 km między domem a pracą średnie spalanie liczone od uruchomienia nie spada poniżej 20 litrów. Dodam że jeżdżę z wyłączonym start-stop. Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). 245KM co to Porsche?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Właściwie nie ma. 1.9 TDI nie ma już od kilkunastu lat - ale to już pewnie wiesz. Rozrzutny jesteś A...obecnie nawet do wersji S pakuje diesla ku rozpaczy ortodoksów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Fajnie macie. Ja w lekko zakorkowanym mieście mam 13 - 14 litrów/100 km, a to tylko 1.6 turbobenzyna 156 KM. Jak jadę rano to na odcinku 3,8 km między domem a pracą średnie spalanie liczone od uruchomienia nie spada poniżej 20 litrów. Dodam że jeżdżę z wyłączonym start-stop. Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). 245KM co to Porsche?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2019 Fajnie macie. Ja w lekko zakorkowanym mieście mam 13 - 14 litrów/100 km, a to tylko 1.6 turbobenzyna 156 KM. Jak jadę rano to na odcinku 3,8 km między domem a pracą średnie spalanie liczone od uruchomienia nie spada poniżej 20 litrów. Dodam że jeżdżę z wyłączonym start-stop. Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). 245KM co to Porsche?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Jedyna rada to większy silnik Poszedłem do garażu. Samochód żony: kombi średniej klasy, 2.0 benzyna turbo 245KM, 4,4 kilometra do pracy, niewielkie korki, średnie zużycie paliwa - 10,2 l/100 km dane z ostatnich prawie 200 kilometrów. Mój samochód: miejski crossover 1.6 turbo diesel 120 KM do pracy ok. 17 km, różnie z korkami są odcinki z dozwoloną 70km/h, średnie zużycie paliwa - 7,1 l/100, dane z ostatnich 130 kilometrów od ostatniego tankowania. Średnie zużycie mojego rzęcha z ostatnich 40 tys. (pomiędzy 25 a 65 tys.) to 6,0 (2/3 to jazda po mieście). 245KM co to Porsche?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Stawiam na „Będziesz Miał Wydatki” Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wojtek pw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 245KM co to Porsche?.... Ależ skąd, jakie tam Porsche. Z 2 litrowym silnikiem ? To chiński samochód, marka należy do Zhejiang Geely Holding Group Company Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Ja jestem kompletny ignorant w tym temacie. Jak ktoś się mnie spyta, jaki to był samochód, to ja odpowiem "niebieski". Ale ta liczba rumaków mnie zastanowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
kordiankw Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Albo "Bolid Młodzieży Wiejskiej". Majka, takich mocnych benzynowców trochę jest i w to w sferze budżetowej+ także. Np. TDI 2.0 VW w Skodzie Superb (takim jeździ jeden znajomy). Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Benzyna 2.0 w Skodzie Superb czy VW Arteon jest oferowana z mocą 280 HP. Aż tyle chyba nie ma (kupił w 2016-2017). Coś mi chodzi po głowie 220-240 KM. No i oczywiście chodzi nie o silnik TDI (jak napisałem, bo to diesel), ale TSI. BTW przyjemnie to jeździ i nie bierze oleju, choć to nie jest oczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Przebieg
bodex4 Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 . Czy ktoś się orientuje, czy hybrydę da się przerobić na lpg ? Tak przerabiają, na forum Toyoty dużo jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
jan koval Napisano 11 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Juz nie chcialem pisac o przpelnieniu rest areas na autobahn'ach I widoku facetow lejacych w krzaki oraz ludzi jedzacych w samochodach (podkreslam, ze dla mnie "ludzie" to ludzie bez wzgledu na pochodzenie I kolor skory)….. oraz niesprzatanych toilet - tak, polskie byly bardziej czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2019 Z cyklu jazda na kropelce. Skierniewice - Sopot, ok. 400 km, 120-130 na autostradzie, spalanie 4.9l na 100km. PS jakoś do wody jeszcze nie wszedłem może jutro się ogarnę... Edit: ciepła woda, dziś z rana się udało, na tempo. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Mam jedno auto które pali mało (HEV), a drugie w którym nigdy nie policzyłem spalania. Równowaga w przyrodzie musi być Co do przebiegu, to chyba najwięcej miałem w moim pierwszym własnym samochodzie, Maździe MX-3. Jak sprzedawałem było chyba 260kkm, podejrzewam że faktycznie mogło być więcej... Laguną 3 dokulałem się do 230kkm (2.0dCi) i mimo obiegowych opinii, nic mi nie padło przez blisko 80kkm użytkowania tego auta. Był to mój pierwszy i ostatni diesel. Choć żadnych problemów z nim nie było, to jednak nie przekonałem się do silnika na to paliwo. Lubię obroty Veeeeery impressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 40 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
loockas Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Jak cały ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Cuda Panie cuda https://www.auto-swi...ra-test/q602rnr Momenty były... Jak u mnie w Passacie. PS przy okazji stałem się posiadaczem zimowych Conti TS... oraz Dunlopów, wiekowych, pierwszy kontakt z marką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Fajny ten Yaris. Cena trochę wysoka. Dobija do poziomu hothatcha z segmentu C (Meg RS, i30N, itp). Ale z drugiej strony, w segmencie B wyboru dużego tego typu aut nie ma. Clio RS już nie ma w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 Alfiści i nie tylko wniebowzięci http://www.sport.pl/...tp_pnHP_related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 https://moto.rp.pl/t...gaja-inzynierow PS Passat daje radę mimo mizernego prześwitu.. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 -ktore-pozostaja-z-wlascicielami-najdluzej-raport-https://autokult.pl/...raport-iseecars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 generalnie w Stanach ludzie "trzymaja" samochody nieco dluzej niz poprzednio... Spowodowane jest to polepszeniem jakosci aut w zasadzie kazdej marki (z czego najgorsze sa europejskie). Ludzie jezdza dluzej, bo niektore marki stale sa bardziej niezawodne (Toyota, Honda) albo jezdza tanszymi markamio, ktore zdecydowanie polepszyly jakosc (Hyundai, Kia).. Niektore marki (Lexus, Acura) maja sktocony "zywot w jednej rodzinie" poniewaz sa to marki luksusowe I ludzie kupujacy je maja wystarczajaco pieniedzy, zeby szybciej zmieniac…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 https://www.auto-swi...edziesz/42dkete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Shelby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Jechałem wolno, jechałem...http://m.facebook.co...4792077/?type=3http://avto-nomer.ru/pl/nomer14191320 Ferrari 812 Superfast Z dedykacją dla FerraEnzo. 812 wyposażony jest w wolnossący silnik V12 o pojemności 6.5L, wywodzący się jeszcze z modelu Ferrari Enzo. Jednostka generuje moc 800 KM przy 8500 obrotów na minutę, oraz 718 NM przy 7000 obrotów na minutę. Jest to najmocniejsza wolnossąca jednostka używana w samochodach osobowych. Stosunek masy do mocy wynosi 2kg/KM Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi