jahu Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 W weekend odpalają Hochkar. Skipassy za free!!!!! Z kimś się spotkam może w sobotę rano? : https://www.skisport...2iuJKR-7VTjD-BY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 17 Maja 2019 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Jakby komuś brakowało zapasowego kierowcy i osoby do podziału paliwka to się polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 17 Maja 2019 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Szkoda że dopiero teraz to zobaczyłem niestety mam już inne plany na weekend ale propozycja ośrodka jest rzeczywiście bardzo ciekawa PS że im się chciało po sezonie otworzyć na dwa dni i to zadarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 17 Maja 2019 Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 Szkoda że dopiero teraz to zobaczyłem niestety mam już inne plany na weekend ale propozycja ośrodka jest rzeczywiście bardzo ciekawa PS że im się chciało po sezonie otworzyć na dwa dni i to zadarmo Dla chętnych Turracher Hoche jest jeszcze do wyboru. Ciekawe czy z przejazdem przez jeziorko. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi