lski Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 W marcu wygrałem na zawodach bon na szycie gumy w fmie Berdax. Zamówiłem sobie projekt indywidualny i w pewnym roztargnieniu,związanym z wiekiem,nie zwróciłem uwagi na kontekst ideologiczny kolorystyki,a jest nią tęcza.W międzyczasie doszło do wiadomych wydarzeń z tęczą i zwróciła mi uwagę żona,gdy pokazałem jej ,jaki jest projekt.Zastanawiam się,czy jechać ją odebrać. Jak sądzicie,co mnie czeka w tęczowej gumie w przyszłym sezonie? 1.Wrogość lokalnej ludności,bo zawody są przeważnie w najbardziej konserwatywnym regionie Polski? 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? 4.Pies z kulawą nogą nie zwróci uwagi? Bardzo jestem ciekaw,jak Wy to widzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 4.Pies z kulawą nogą nie zwróci uwagi. Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione. Rozmyślają nad tym głównie mężczyźni którzy w głębi duszy potrzebuj innego mężczyzny - silnego, czułego - co tam potrzebują - niekoniecznie sobie to uświadamiając. Tak wynika z badań. Tyle, że tą potrzebę faceta oddalają od siebie, wypierają, wstydzą się jej - stąd często spotykana maskująca agresja wobec innych. Na ogół niegroźna, werbalna. Normalni, zdrowi ludzie nawet nie będą wiedzieć o co chodzi bo nie zaglądają nikomu pod kołdrę i nie zastanawiają się nad kolorystyką swoich gumek i nie zakładają takich tematów : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-1210 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 4.Pies z kulawą nogą nie zwróci uwagi. Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione. Rozmyślają nad tym głównie mężczyźni którzy w głębi duszy potrzebuj innego mężczyzny - silnego, czułego - co tam potrzebują - niekoniecznie sobie to uświadamiając. Tak wynika z badań. Tyle, że tą potrzebę faceta oddalają od siebie, wypierają, wstydzą się jej - stąd często spotykana maskująca agresja wobec innych. Na ogół niegroźna, werbalna. Normalni, zdrowi ludzie nawet nie będą wiedzieć o co chodzi bo nie zaglądają nikomu pod kołdrę i nie zastanawiają się nad kolorystyką swoich gumek i nie zakładają takich tematów : ) No to pięknie podsumowałeś Lski, którego to zastanawianie nad kolorystyką dopadło najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Nikogo nie podsumowywałem, nie podgrzewaj atmosfery. Ale gównoburze lepiej gasić w zarodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Zbychu. Ja Cię przytulę Nie z powodu tęczy czy innej pierdoły. Jesteś fajny gość i tyle. Dla mnie możesz jeździć w babskich barchanach i to nic nie zmieni w naszych sportowych, koleżeńskich i męskich relacjach. Odziewaj się w tęczę i dalej naparzaj na narciochach z sukcesami jak do tej pory. Pierdołami niech zajmują się ci którzy mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Ja cie .... ! To on płci po kształcie, poruszaniu się nie rozpoznał ? : ) Pociesz go - biseksualizm podwaja szanse na sobotnią randkę - byle w gumie - dla zdrowotności : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Ja cie .... ! To on płci po kształcie, poruszaniu się nie rozpoznał ? : ) Pociesz go - biseksualizm podwaja szanse na sobotnią randkę - byle w gumie - dla zdrowotności : ) Też myślałem, że to dziewczyna, nic w tym dziwnego a Twoim zdaniem to już wskazuje na pewne skłonności. "Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione." W Tajlandii już niejeden, zorientował się dopiero w sypialni. Chyba nie wszyscy byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Nie, no co Ty ... żartuję ; ) Wiem,że niektórzy mogą takie żarty potraktować poważnie - absolutnie nie chciałem też urazić lski. Odczytałem jego post jako żartobliwą prowokację i w tym tonie też odpowiedziałem ale licho nie śpi :/ PS: Ja tam samice poznaje po zapachu. Tego się nie oszuka. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 No chyba nikt się tutaj nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Też myślałem, że to dziewczyna, nic w tym dziwnego a Twoim zdaniem to już wskazuje na pewne skłonności. "Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione." W Tajlandii już niejeden, zorientował się dopiero w sypialni. Chyba nie wszyscy byli zadowoleni. Ale róż to nie akcent LGBT : D Zawsze myślałem, że to archetyp pewnego rodzaju infantylnej kobiecości rodem z "Dynastii" - coś jak mocno tlenione włosy. Archetyp zapomniany bo zastąpiony przez "glonojada" lub tzw. "dziubek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie to znaczy, ze zawodniczke mozna klepac??? zboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Tylko jeżeli się wypina w kierunku zainteresowanego. Inaczej nie wolno ! Może oddać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 @Iski. Najważniejsze żebyś Ty czuł się dobrze w nowej gumie i osiągał w niej jeszcze lepsze wyniki. Reszta Świata, będzie patrzyła i podziwiała Twój styl jazdy zaś konkurentów w zawodach interesuje tylko czas przejazdu przez Ciebie uzyskiwany. Pamiętaj, że w życiu to co myślą inni ludzie na Twój temat to nie jest Twoje zmartwienie i Twój problem. Osobiście uwielbiam tęcze już od dziecka, kojarzy mi się z burzą, deszczem, Słońcem, wiosną i latem. Wygrałeś na zawodach gumę swojego projektu, więc ją odbierz i wygrywaj w niej wszystkie zawody na których dane będzie Ci startować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Nikogo nie podsumowywałem, nie podgrzewaj atmosfery. Ale gównoburze lepiej gasić w zarodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Zbychu. Ja Cię przytulę Nie z powodu tęczy czy innej pierdoły. Jesteś fajny gość i tyle. Dla mnie możesz jeździć w babskich barchanach i to nic nie zmieni w naszych sportowych, koleżeńskich i męskich relacjach. Odziewaj się w tęczę i dalej naparzaj na narciochach z sukcesami jak do tej pory. Pierdołami niech zajmują się ci którzy mają z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Ja cie .... ! To on płci po kształcie, poruszaniu się nie rozpoznał ? : ) Pociesz go - biseksualizm podwaja szanse na sobotnią randkę - byle w gumie - dla zdrowotności : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Ja cie .... ! To on płci po kształcie, poruszaniu się nie rozpoznał ? : ) Pociesz go - biseksualizm podwaja szanse na sobotnią randkę - byle w gumie - dla zdrowotności : ) Też myślałem, że to dziewczyna, nic w tym dziwnego a Twoim zdaniem to już wskazuje na pewne skłonności. "Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione." W Tajlandii już niejeden, zorientował się dopiero w sypialni. Chyba nie wszyscy byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Nie, no co Ty ... żartuję ; ) Wiem,że niektórzy mogą takie żarty potraktować poważnie - absolutnie nie chciałem też urazić lski. Odczytałem jego post jako żartobliwą prowokację i w tym tonie też odpowiedziałem ale licho nie śpi :/ PS: Ja tam samice poznaje po zapachu. Tego się nie oszuka. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 No chyba nikt się tutaj nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Też myślałem, że to dziewczyna, nic w tym dziwnego a Twoim zdaniem to już wskazuje na pewne skłonności. "Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione." W Tajlandii już niejeden, zorientował się dopiero w sypialni. Chyba nie wszyscy byli zadowoleni. Ale róż to nie akcent LGBT : D Zawsze myślałem, że to archetyp pewnego rodzaju infantylnej kobiecości rodem z "Dynastii" - coś jak mocno tlenione włosy. Archetyp zapomniany bo zastąpiony przez "glonojada" lub tzw. "dziubek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie to znaczy, ze zawodniczke mozna klepac??? zboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Tylko jeżeli się wypina w kierunku zainteresowanego. Inaczej nie wolno ! Może oddać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 @Iski. Najważniejsze żebyś Ty czuł się dobrze w nowej gumie i osiągał w niej jeszcze lepsze wyniki. Reszta Świata, będzie patrzyła i podziwiała Twój styl jazdy zaś konkurentów w zawodach interesuje tylko czas przejazdu przez Ciebie uzyskiwany. Pamiętaj, że w życiu to co myślą inni ludzie na Twój temat to nie jest Twoje zmartwienie i Twój problem. Osobiście uwielbiam tęcze już od dziecka, kojarzy mi się z burzą, deszczem, Słońcem, wiosną i latem. Wygrałeś na zawodach gumę swojego projektu, więc ją odbierz i wygrywaj w niej wszystkie zawody na których dane będzie Ci startować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Nie, no co Ty ... żartuję ; ) Wiem,że niektórzy mogą takie żarty potraktować poważnie - absolutnie nie chciałem też urazić lski. Odczytałem jego post jako żartobliwą prowokację i w tym tonie też odpowiedziałem ale licho nie śpi :/ PS: Ja tam samice poznaje po zapachu. Tego się nie oszuka. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 No chyba nikt się tutaj nie obraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Też myślałem, że to dziewczyna, nic w tym dziwnego a Twoim zdaniem to już wskazuje na pewne skłonności. "Na akcenty LGBT zwracają uwagę głównie osoby niepewne swojej orientacji seksualnej. To udowodnione." W Tajlandii już niejeden, zorientował się dopiero w sypialni. Chyba nie wszyscy byli zadowoleni. Ale róż to nie akcent LGBT : D Zawsze myślałem, że to archetyp pewnego rodzaju infantylnej kobiecości rodem z "Dynastii" - coś jak mocno tlenione włosy. Archetyp zapomniany bo zastąpiony przez "glonojada" lub tzw. "dziubek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie to znaczy, ze zawodniczke mozna klepac??? zboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Tylko jeżeli się wypina w kierunku zainteresowanego. Inaczej nie wolno ! Może oddać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 @Iski. Najważniejsze żebyś Ty czuł się dobrze w nowej gumie i osiągał w niej jeszcze lepsze wyniki. Reszta Świata, będzie patrzyła i podziwiała Twój styl jazdy zaś konkurentów w zawodach interesuje tylko czas przejazdu przez Ciebie uzyskiwany. Pamiętaj, że w życiu to co myślą inni ludzie na Twój temat to nie jest Twoje zmartwienie i Twój problem. Osobiście uwielbiam tęcze już od dziecka, kojarzy mi się z burzą, deszczem, Słońcem, wiosną i latem. Wygrałeś na zawodach gumę swojego projektu, więc ją odbierz i wygrywaj w niej wszystkie zawody na których dane będzie Ci startować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Kiedyś na AMPach na Harendzie, czekamy z kolegą, w kolejce do wyciągu. Przed nami jakaś zawodniczka w różowej gumie, poprawia coś przy butach. Wypięła się bardziej niż na starcie. Kolega bajerant, już chciał ją klepnąć ale ostatecznie zrezygnował. Podchodzimy do bramek, mijamy zawodniczkę i okazuje się, że to facet. Podsumowując, lepiej nie jeździć w gumie to znaczy, ze zawodniczke mozna klepac??? zboki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Tylko jeżeli się wypina w kierunku zainteresowanego. Inaczej nie wolno ! Może oddać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 @Iski. Najważniejsze żebyś Ty czuł się dobrze w nowej gumie i osiągał w niej jeszcze lepsze wyniki. Reszta Świata, będzie patrzyła i podziwiała Twój styl jazdy zaś konkurentów w zawodach interesuje tylko czas przejazdu przez Ciebie uzyskiwany. Pamiętaj, że w życiu to co myślą inni ludzie na Twój temat to nie jest Twoje zmartwienie i Twój problem. Osobiście uwielbiam tęcze już od dziecka, kojarzy mi się z burzą, deszczem, Słońcem, wiosną i latem. Wygrałeś na zawodach gumę swojego projektu, więc ją odbierz i wygrywaj w niej wszystkie zawody na których dane będzie Ci startować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lski Napisano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wkg Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Tylko jeżeli się wypina w kierunku zainteresowanego. Inaczej nie wolno ! Może oddać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 @Iski. Najważniejsze żebyś Ty czuł się dobrze w nowej gumie i osiągał w niej jeszcze lepsze wyniki. Reszta Świata, będzie patrzyła i podziwiała Twój styl jazdy zaś konkurentów w zawodach interesuje tylko czas przejazdu przez Ciebie uzyskiwany. Pamiętaj, że w życiu to co myślą inni ludzie na Twój temat to nie jest Twoje zmartwienie i Twój problem. Osobiście uwielbiam tęcze już od dziecka, kojarzy mi się z burzą, deszczem, Słońcem, wiosną i latem. Wygrałeś na zawodach gumę swojego projektu, więc ją odbierz i wygrywaj w niej wszystkie zawody na których dane będzie Ci startować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 .. opowiadasz tam. Przebieraj się i dawaj fotki Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jacek-1210 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Eeeeee tam, to wygląda jakby komuś chlapnęła się paleta z Corela a nie żadne LGBT. Zakładaj i wygrywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT
Mitek Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Cześć Tematy nie mają bezpośredniego związku ani się w żaden sposób nie kłócą. Obyś w nowej gumie naczesał jak najwięcej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Przebrać się nie mogę,bo jak pisałem,jeszcze nie odebrałem,ale by nie być posądzanym o trollowanie,wzór poniżej.Wasze opinie i całą psychologię społeczną traktuję śmiertelnie poważnie,więc odbiorę,ale w czerwcu,bo jutro rano wylatuję na rower.Nawiasem mówiąc,do światowej stolicy LGBT.Ale to czysty przypadek,bo tam co roku zaprasza mnie 15 go maja pewna organizacja rowerowa /cyclistsforculturalexchange/,nie ma w tym kontekstu ideowego,choć pewnie w to nie uwierzycie.Częściowo Was rozumiem,bo rower nie będzie bezpedałowy.Na dowód,że nawet powiatowa czarna sotnia jest otwarta na świat,następne zdjęcie pod postem może być dopiero z dzielnicy Castro w SF... https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV Zajebista! A nawet gdyby była tęcza to lej na to. PS. Straszne to jest, że żyjemy w XXI wieku a największe zainteresowanie i jednocześnie bulwers budzą tematy związane z jednym z najbardziej pierwotnych tematów...z dupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Narty a LGBT
jahu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 https://drive.google...8UQbPeqcfdFzWAV fajna. Pozdrowienia dla małżonki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
widzewiak_z_gor Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 À propos Dupy. Aleksander Fredro "ODA DO DUPY". "Dupa ludzkości raju pozbawiła Dupa a nie jabłko Adama skusiła Dupa nieraz królów dawnych mianowała Dupa tez ich nieraz detronizowała Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami świata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miłuje i dupa zdradza Dupa żebraków i królów raduje Dupa w pałacu i w chacie króluje Dupa smakuje młodym i starym Dupa tchnie żądza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa śmierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszędzie Dupa jest hasłem i hasłem będzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczęta wyprowadza z nędzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniędzy Dupa wszystkich chłopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do ołtarza prowadzi MORAŁ: Człowiek się rodzi i z dupy wychodzi Człowiek się żeni na dupę wchodzi Człowiek umiera na dupie leży Wszystko na tym świecie od dupy zależy!" A. FREDRO - POEMAT LIRYCZNY "O PIERDZENIU" "Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wyp***ują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Dyskusja z dupy więc pora na offtopic, no i tytuł pod filmem pasuje do tego wątku Pamiętacie dyskusje o śmigłowcu w Alpach co miał zahaczyć wirnikiem o stok. Mamy polską wersję: https://video.wp.pl/...l?ticaid=11d6ca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 2.Wzmożony doping aktywistów-kibiców? 3.Interesujące propozycje w sferze erotycznej? ad2. Dodaj zieleni!!! ad3. Proponuję serdeczne wirtualne klępniecie w zadek przed startem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij Napisano 14 Maja 2019 Mnie się kolorystyka nie podoba. Guma jest pedalska Mocne słowa jak na piętnastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi