FerraEnzo Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Przypadkiem znalazłem debili, chwalących się swoim debilizmem na YT. Akcje z 0:45 i 2:07 to kwintesencja ich głupoty. Jest na nich jakiś sposób? Ostrzegawczy strzał w tył głowy, albo tonfą po goleniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 To jednoznaczny dowód na to do czego prowadzi rozgrzewka przed jazdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Przypadkiem znalazłem debili, chwalących się swoim debilizmem na YT. No fakt, że niezłą trzodę robią. Natomiast zaskoczony jestem tym, że strzeliła mu skorupa buta. Prędzej stawiałbym że wiązanie się rozleci a tu taka niespodzianka. EDIT: obejrzałem jeszcze raz i to jednak nie ten który wcześniej skakał rozpierdzielił buta. Więc coś tam innego musiało się odbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Przypadkiem znalazłem debili, chwalących się swoim debilizmem na YT. ... Głupich nie sieją, sami się rodzą! Spotykam często takich na Chopku (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Jasiek. Napisano 12 Maja 2019 Udostępnij Napisano 12 Maja 2019 Przypadkiem znalazłem debili, chwalących się swoim debilizmem na YT. ... Głupich nie sieją, sami się rodzą! Spotykam często takich na Chopku (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi