widzewiak_z_gor Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Hej. Polecam film pt. " Z najwyższego szczytu." Film można obejrzeć za darmo. Link - https://m.cda.pl/vid...244?wersja=360p Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Wątek filmowy - co polecacie? Nie mogę zasnąć . Zacznij od lekarza rodzinnego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 No to dwa pomysły na dzisiejszy wieczór lub noc mam. Finalnie zasnąłem koło 3 w nocy. Dzisiaj o 9 rano myślalem, że nie wstanę, a mam temat do załatwienia na 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Zacznij od lekarza rodzinnego........ zaraz tam lekarz... - zacznij od pisania listy Bardzo dobrze zacząłeś od listy filmów, Może być lista rzeczy do zrobienia, A nawet lista rzeczy, które należy pomijać i unikać za wszelką cenę - ta druga jest dużo ważniejsza, tutaj pasuje wpis: „ lekarz rodzinny”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 .... zaraz tam lekarz... - zacznij od pisania listy Bardzo dobrze zacząłeś od listy filmów, Może być lista rzeczy do zrobienia, A nawet lista rzeczy, które należy pomijać i unikać za wszelką cenę - ta druga jest dużo ważniejsza, tutaj pasuje wpis: „ lekarz rodzinny”.Ja tak z dobrego serca... można wypełniać czymś niespanie, ale lepiej wyspać się... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Ja tak z dobrego serca... można wypełniać czymś niespanie, ale lepiej wyspać się... ;-) Wiesz Mig nie wiem czy z dobrego serca... Niektórzy nie mogą zasnąć i tak jak ja piszą posty o 12 w nocy. Inni tak jak Ty budzą się o 5 rano w niedzielę i też piszą... Uwierz mi lekarz nie jest mi potrzebny. Mam taką pracę, że kilka razy w miesiącu (3-5) pracuję w nocy. Później wbić się w rytm snu nie jest tak łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 .... zaraz tam lekarz... - zacznij od pisania listy Bardzo dobrze zacząłeś od listy filmów, Może być lista rzeczy do zrobienia, A nawet lista rzeczy, które należy pomijać i unikać za wszelką cenę - ta druga jest dużo ważniejsza, tutaj pasuje wpis: „ lekarz rodzinny”. Ktoś mi ostatnio opowiadał anegdotkę o 3 białych śmierciach czy coś w tym stylu. Są to: sól, cukier i lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Wiesz Mig nie wiem czy z dobrego serca... Inni tak jak Ty budzą się o 5 rano w niedzielę....I każdy inny dzień też.... taki los. Poza tym wschód słońca jest zwykle ładniejszy niż zachód.... no ale nie każdy może. Jak chcesz zasnąć to film powinien być nudny.... tych jest w nadmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 No tak jedni nocne marki, a inni skowronki. Mnie dzisiaj budzik obudził o 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... widzewiak_z_gor Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Cieszę się bardzo, że film się podobał. Chopok jest świetnym wyborem, jest tam pięknie. Swojego czasu jeździłem tam na początku kwietnia, warunki zawsze były bardzo dobre, ceny dużo niższe, piękna słoneczna pogoda. Co do Zieleńca to tam też jest pięknie i warto tam pojechać. Pozdrawiam. Na dobre kolorowe sny: Klasyka "Hotdog the movie" Link - https://m.youtube.co...lient=mv-google Trzeba się tylko zalogować do YouTuba i można oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Baltazar Gabka Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ktoś mi ostatnio opowiadał anegdotkę o 3 białych śmierciach czy coś w tym stylu. Są to: sól, cukier i lekarz rodzinny. Inny zestaw lawina, koka, mąka pszenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Inherent Vice Wada ukryta Klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zela Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Z seriali polecam Czarnobyl - jest to mini seria wyprodukowana przez HBO, jeden z lepszych seriali jaki oglądałam. Trzeba po prostu zobaczyć jaki jest to klimat. Niby zna sie historię od początku do końca jednak tak nie do końca. Aktualnie jest na pierwszym miejscu na topie najlepszych seriali na filmweb Narcos - szczególnie, ze wychodzi nowa seria Meksyk Jak również Dom z papieru - nowa seria jest również całkiem niezła. Czekam osobiście jeszcze na kuchenne rewolucje które zostały potwierdzone w tym roku na jesieni. Swoją drogą tych rewolucji było do tej pory ponad 250.... https://restauracjep...apa-restauracji - na stronie jest ich mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... wkg Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Ja niezmiennie polecam Urbańczyka, ale książkę, tratwą przez Bałtyk, ew. Pacyfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
widzewiak_z_gor Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Cieszę się bardzo, że film się podobał. Chopok jest świetnym wyborem, jest tam pięknie. Swojego czasu jeździłem tam na początku kwietnia, warunki zawsze były bardzo dobre, ceny dużo niższe, piękna słoneczna pogoda. Co do Zieleńca to tam też jest pięknie i warto tam pojechać. Pozdrawiam. Na dobre kolorowe sny: Klasyka "Hotdog the movie" Link - https://m.youtube.co...lient=mv-google Trzeba się tylko zalogować do YouTuba i można oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baltazar Gabka Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ktoś mi ostatnio opowiadał anegdotkę o 3 białych śmierciach czy coś w tym stylu. Są to: sól, cukier i lekarz rodzinny. Inny zestaw lawina, koka, mąka pszenna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Inherent Vice Wada ukryta Klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... zela Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Z seriali polecam Czarnobyl - jest to mini seria wyprodukowana przez HBO, jeden z lepszych seriali jaki oglądałam. Trzeba po prostu zobaczyć jaki jest to klimat. Niby zna sie historię od początku do końca jednak tak nie do końca. Aktualnie jest na pierwszym miejscu na topie najlepszych seriali na filmweb Narcos - szczególnie, ze wychodzi nowa seria Meksyk Jak również Dom z papieru - nowa seria jest również całkiem niezła. Czekam osobiście jeszcze na kuchenne rewolucje które zostały potwierdzone w tym roku na jesieni. Swoją drogą tych rewolucji było do tej pory ponad 250.... https://restauracjep...apa-restauracji - na stronie jest ich mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... wkg Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Ja niezmiennie polecam Urbańczyka, ale książkę, tratwą przez Bałtyk, ew. Pacyfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Inherent Vice Wada ukryta Klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zela Napisano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Z seriali polecam Czarnobyl - jest to mini seria wyprodukowana przez HBO, jeden z lepszych seriali jaki oglądałam. Trzeba po prostu zobaczyć jaki jest to klimat. Niby zna sie historię od początku do końca jednak tak nie do końca. Aktualnie jest na pierwszym miejscu na topie najlepszych seriali na filmweb Narcos - szczególnie, ze wychodzi nowa seria Meksyk Jak również Dom z papieru - nowa seria jest również całkiem niezła. Czekam osobiście jeszcze na kuchenne rewolucje które zostały potwierdzone w tym roku na jesieni. Swoją drogą tych rewolucji było do tej pory ponad 250.... https://restauracjep...apa-restauracji - na stronie jest ich mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 Polecam film Maiden. To dokument. Historia nieco zagubionej dziewczyny która postanowiła popłynąć w regatach dookoła świata Whitbread. I zrobiła to. Jako pierwsza. To dokument, nie film akcji. Pokazuje jak młoda i niedoświadczona Kapitan walcząc z sobą i światem zmaga się z własnymi słabościami (których miała niemało). Raz przegrywa, raz wygrywa ale w końcu dopina swego. Film troche feministyczny ale niech tam : ) W końcu same Panie płynęły. Wśród narratorów legendarny Skip Novak którego maiłem przyjemność poznać i zwiedzić jego jacht ( ten jeszcze nieskomercjalizowany). I tak wydawał się nam piekielnie luksusowy jak na Drake'a : ) Patrząc na sceny z Oceanu Południowego gdzie nawet w ichnie lato po kwadransie ma się wrażenie, że się skostnieje mokrym zimnem myślałem o Moitessierze który jako pierwszy to zrobił samotnie i bez przystanków na jachcie z masztem ze słupa telegraficznego ... nawet półtora raza to zrobił Ja niezmiennie polecam Urbańczyka, ale książkę, tratwą przez Bałtyk, ew. Pacyfik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi