Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 A jak Pantoflarzy jest dwóch jak tutaj? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam może dziwny sposób obserwowania życia ale dostrzegam dziwną prawidłowość: - porad jak nie wpaść w uzależnienie alkoholowe udzielają ci którzy wpadli - porad jak uratować związek udzielają ci którym związek się rozpadł - porad odnośnie seksu małżeńskiego udzielają księża katoliccy - ... ... ... ... ... Czekam na porady jak nie zostać pantoflarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mam może dziwny sposób obserwowania życia ale dostrzegam dziwną prawidłowość: - porad jak nie wpaść w uzależnienie alkoholowe udzielają ci którzy wpadli - porad jak uratować związek udzielają ci którym związek się rozpadł - porad odnośnie seksu małżeńskiego udzielają księża katoliccy - ... ... ... ... ... Czekam na porady jak nie zostać pantoflarzem A porad jak poprawić technikę jazdy na nartach udzielają osoby, które parę miesięcy wcześniej same o nie prosili . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 A porad jak poprawić technikę jazdy na nartach udzielają osoby, które parę miesięcy wcześniej same o nie prosili . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć Tego nie chciałem pisać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 A porad jak poprawić technikę jazdy na nartach udzielają osoby, które parę miesięcy wcześniej same o nie prosili . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mają na świeżo. Do tego zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 W Polsce od wieków mężczyźni są zbyt słabi więc kobiety chcąc nie chcąc muszą być silne. Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają. Taka polska tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 W Polsce od wieków mężczyźni są zbyt słabi więc kobiety chcąc nie chcąc muszą być silne. Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają. Taka polska tradycja. Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają Nie zaprzeczam, lubię być pod kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Mam nadzieję że wiesz iż na ten "słaby" dowciap jest stosunkowo mocna kontra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Tak, tak ... Trochę na zasadzie, że lepiej być szczęśliwym niż mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Jeżeli żona równocześnie twierdzi ,że jesteś jej najlepszą przyjaciółką , to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 A porad jak poprawić technikę jazdy na nartach udzielają osoby, które parę miesięcy wcześniej same o nie prosili . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mają na świeżo. Do tego zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 W Polsce od wieków mężczyźni są zbyt słabi więc kobiety chcąc nie chcąc muszą być silne. Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają. Taka polska tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 W Polsce od wieków mężczyźni są zbyt słabi więc kobiety chcąc nie chcąc muszą być silne. Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają. Taka polska tradycja. Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają Nie zaprzeczam, lubię być pod kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Mam nadzieję że wiesz iż na ten "słaby" dowciap jest stosunkowo mocna kontra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Tak, tak ... Trochę na zasadzie, że lepiej być szczęśliwym niż mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Jeżeli żona równocześnie twierdzi ,że jesteś jej najlepszą przyjaciółką , to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach.
labas Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Ergo większość mężczyzn to pantoflarze a najwięksi to ci którzy temu zaprzeczają Nie zaprzeczam, lubię być pod kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Mam nadzieję że wiesz iż na ten "słaby" dowciap jest stosunkowo mocna kontra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wojtek pw Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Tak, tak ... Trochę na zasadzie, że lepiej być szczęśliwym niż mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Jeżeli żona równocześnie twierdzi ,że jesteś jej najlepszą przyjaciółką , to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach.
mig Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Albo i jeszcze dawniej niż od wieków Mam nadzieję że wiesz iż na ten "słaby" dowciap jest stosunkowo mocna kontra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco79 Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Ja mogę powiedzieć coś ze swojego doświadczenia. Ja się po 12 latach małżeństwa ocknąłem i stwierdziłem, że chyba jestem pantoflarzem. Szybka rozmowa z żoną polegająca na wypunktowaniu co mi się w naszym układzie nie podoba. Oczywiście reakcja żony była do przewidzenia - "chyba masz kryzys wieku średniego" i totalna olewka. No to dwa dni później, po kolejnej rozmowie, mnie już w domu nie było - wyprowadziłem się. Po dwóch tygodniach dostaje wiadomość "wróć do domu, zgadzam się na wszystkie warunki tylko nie rozwalajmy tego małżeństwa". Od roku jesteśmy równorzędnymi partnerami w związku i jest super. Są narty z kolegami, meczyki, wyjście na piwo i nie ma zakazu na "dzień dobry" sąsiadce rozwódce Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz, a że trzeba czasami pójść "all in" - życie. Tylko żal 12 lat życia, ale co zrobić jak się dało żonie wejść sobie na głowę i to nie wiadomo kiedy. Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek pw Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jestem pantoflarzem i jest mi dobrze. Mam jednak bufor bezpieczeństwa... Tak, tak ... Trochę na zasadzie, że lepiej być szczęśliwym niż mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Jeżeli żona równocześnie twierdzi ,że jesteś jej najlepszą przyjaciółką , to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 26 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 Jak żona jest moim najlepszym kumplem od ponad 25 lat to jestem pantofelkiem czy nie ? Jeżeli żona równocześnie twierdzi ,że jesteś jej najlepszą przyjaciółką , to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi