Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Założyłem nowy wątek , aby niektórzy koledzy mogli w oddzielnym wątku wymieniać się doświadczeniami narciarskimi i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 pantoflowanie meza jest tak samo patologiczne jak typowe samcze zachowanie naszkicowane przeze mnie w po przednim watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 pantoflowanie meza jest tak samo patologiczne jak typowe samcze zachowanie naszkicowane przeze mnie w po przednim watku Myślę,że doświadczeni koledzy doradzą jak sobie z tym radzić i nie dać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Założyłem nowy wątek , aby niektórzy koledzy mogli w oddzielnym wątku wymieniać się doświadczeniami narciarskimi i nie tylko. To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy sobie jaja robicie, a jan kowal i figozmakiem cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Założyłem nowy wątek , aby niektórzy koledzy mogli w oddzielnym wątku wymieniać się doświadczeniami narciarskimi i nie tylko. To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy sobie jaja robicie, a jan kowal i figozmakiem cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy sobie jaja robicie, a jan kowal i figozmakiem cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy sobie jaja robicie, a jan kowal i figozmakiem cierpią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nikt tu sobie jaj nie robi. Ja tam się cieszę, że np nie jestem samcem modliszki, bo i opony Yokohama mogłyby nie wystarczyć Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MajkaW Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Otóż właśnie to. Dlaczego prawdziwy mężczyzna nosi w portfelu zdjęcie żony? Aby mu przypominało, że gdyby nie ona to w tym miejscu miałby pieniądze. to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Nie wspominając o rozwodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 24 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor? W zasadzie to odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach.
mig Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Najważniejszym parametrem przy doborze butów narciarskich jest kolor?Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie do pominiecia. Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne..... A czerwone najszybsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Czarne są paskudne.... Ale ponoć wygodne.....A czerwone najszybsze.Dlatego wybrałem czarno-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirom Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 zaraz "flaki z olejem" czy jakoś podobnie wyskrobie tu elaborat - karmicie trola. Ignorowanie jego wpisów to jedyna metoda a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLECAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Pantoflarze na nartach.
Mitek Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 a niech sobie skrobie - zastosowałem opcję "Ignoruj" i jest dobrze. Tylko jak ktoś go zacytuje to widzę treść. POLCAM (mam już tam dwóch w ignorowanych) Cześć Nigdy nie stosuję opcji ignoruj - taka zasada - traktuje to jak ucieczkę czy coś takiego. Wiem - może dziecinne. Ale powiem Ci, że w tym wypadku to serdecznie zazdroszczę Morisie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 to ja delikatnie przypominam, że druga żona jest zawsze droższa Ale tylko w przypadku pantofla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 To ja poproszę o definicję "pantoflarza". Z grubsza coś mi świta, że musi to być facet żonaty. Nie ma na to prostej definicji. Ile różnych związków - tyle może ich być. Ale niestety, panowie mężowie, wielu z was pantoflarzami już jest tylko nie zdajecie sobie z tego sprawy. Albo, co gorsza, coś wam świta ale sprawy sobie dalej zdać nie chcecie. Całość odnieść można do jednej prostej reguły "pożycia małżeńskiego": albo chcesz mieć swoje zdanie - albo święty spokój. Jeśli też tak uważasz i co gorsza zasadę tę stosujesz - to już na 50% jesteś pantoflarzem. Pozostałe 50% jest wypadkową twojej spolegliwości oraz sprytu drugiej połowy układu. Piszę to poniekąd ku przestrodze jako wieloletni - na szczęście już nawrócony - pantoflarz (tak, tak, panowie mężowie, nie bójmy się mocnych słów i wrażeń, życie to nie jest bajka). W imię krzywo pojętej miłości do kobiety człowiek może nieźle popłynąć w temacie. Uczcie się na cudzych błędach. Żeby nie było - nadal mam żonę, nadal tę samą. Ale lepiej zapobiegać niż leczyć . Uwierzcie na słowo Jaśniejszą stroną zagadnienia jest to, że koleżanki twojej żony będą za to uważały cię za ideał mężczyzny - ale nie daj się zwieść pozorom, poza swoistym splendorem nic na tym dla siebie nie zyskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
wkg Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Wy w jakimś innym wszechświecie żyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Ta, akurat... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2019 Nie wspominając o rozwodzie.... Chata poszła sie....ale widać że gość szczęśliwy jest. Tak mi się nawet wydaje że akurat na narty się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi