sirom Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Witam. Mam pytanie do tych co jechali ostatnio - jak teraz wygląda droga Katowice Brno-Wiedeń? Podobno mocno rozkopana. Będę jechał z Krakowa w sobotę rano i nie wiem ile stracę na utrudnieniach. Pozdrawiam, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 W marcu była OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Witam. Mam pytanie do tych co jechali ostatnio - jak teraz wygląda droga Katowice Brno-Wiedeń? Podobno mocno rozkopana. Będę jechał z Krakowa w sobotę rano i nie wiem ile stracę na utrudnieniach. Czechy odrobinę rozkopane, na A4 jak zwykle parę zwężeń, w Ostrawie dziury coraz głębsze - ale jeździ się szybko, ogólnie luz Nocami utrudnienień nie spotykam. Zbadaj na Google Maps co się dzieje za Salzburgiem, na granicy AT-DE (tuż przed) - bo potrafią tam pojawić się ogromne korki, wtedy objedź landówkami. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirom Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Dotarłem. Z Krakowa w 11 godzin, jeden kierowca. Przez Brno rzeczywiście bez problemów. Pod Monachium google sam zaproponował skrót landówką - wyszło dobrze i bez stania. Teraz pada śnieg, ale od poniedziałku ma być lampa... . Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Dotarłem. Z Krakowa w 11 godzin, jeden kierowca. Przez Brno rzeczywiście bez problemów. Pod Monachium google sam zaproponował skrót landówką - wyszło dobrze i bez stania. Teraz pada śnieg, ale od poniedziałku ma być lampa... . Podrawiam Ja też rozważam,czy jutro wyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sirom Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Ja też rozważam,czy jutro wyjechać... Trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
sirom Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Ja też rozważam,czy jutro wyjechać... Trzeba było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi