mig Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Sprzedaż sprytnej sezonówki przedłużona do końca maja 2020.Przedłuzą do listopada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1980 Napisano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 A ja przez ostatnie dni uciułalem na GPW tych 40 akcji i chyba z sezonówki rezygnuję. Myślę, że te 12 dni na Chopok, Tatrzańską i Mölltaler wystarczy. Będzie motywacja żeby pojeżdzić też gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Chyba im sprzedaż nie wypaliła... Przedłużyli termin zapłaty do końca maja. Przedpłata była mądrzejszym wariantem. Kasę by ściągnęli i na przetrwanie by mieli. Bo te 50 jurków, każdy (albo wielu) by zaryzykował ale 330 to już inna bajka. PS. Czekamy co dalej wykombinują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 A ja przez ostatnie dni uciułalem na GPW tych 40 akcji Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Byłem zdecydowany kupić, ale zacząłem się zastanawiać, ile trzeba będzie zapłacić za euro w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jeśli kurs euro wzrośnie to wycena w zł również. Oczywiście w oderwaniu od innych czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jeśli kurs euro wzrośnie to wycena w zł również. Oczywiście w oderwaniu od innych czynników. Karnet to nie wszystkie koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Też tak kalkuluję. Poczekamy na ewentualny ruch Słowaków. Mogą mieć nóż na gardle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Temat giełdy to mój chleb powszedni. 40 akcji to grosze. Niewiele spadną bo są teraz około 135-138. Część miałem po 118, a część dokupilem po 135. Teraz dopiero myślę będą za miesiąc dwa super okazje na GPW. Nie mogę sobie darować innej rzeczy. Jestem z Lublina. Miałem 88 tysięcy akcji Biomed Lublin ze średnią 1pln.Trzymałem je przez 3 lata i nie robiłem głupich ruchów nawet jak spadały na 58 groszy. Postanowiłem je sprzedać "na krótko" aby odkupić taniej. Wtedy zaczęły szybować. Doszły ostatecznie do 6,5PLn. Gdybym nie zrobił głupiego ruchu to z 88tys. miałbym w 3 dni prawie 600tyś. Zdążyłem ostatecznie wsiąść do pociągu przy 2,3Pln potem kilka głupich ruchów po drodze i sprzedaż około 4pln. W ten sposób kamper wersja zimowa lub apartament w Szczyrku i 10 par Volkli poszedł się pie....ć. Giełda to temat rzeka. Na akcjach Tmr raczej nie idzie stracić. Za 40 akcji(5,5tyś) masz 12 wejść. Możesz jednego dnia na wejściówce jeździć na nartach i Tatralandia. Uważam to za dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jak ogarniasz temat, to dobrze dla Ciebie. Różne osoby kupują akcje TMR, dlatego zwracam uwagę, że ryzyko wzrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Nordic78 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Możesz jeździć sobie kolejkami tam i z powrotem. Mają trasy rowerowe np. możesz poszaleć na rowerku albo zamiast pocić się i żmudnie wchodzić to wyjechać sobie. A tak poważniej... fajna opcja dla pieszych turystów. Jest tam kupe szlaków po 7-10 godzin. A więc wejść i zejść jest ciężko a tak wchodzisz a zjeżdżasz kolejką. Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Niestety nie znalazłem wątku Gopass? dziwne ale... To napiszę tu, miał ktoś z Was aqapass? Pewnie tak. To poszukajcie w spamie bo TMR błysnął... jak gwiazda betlejemska! Łał... bravo wy! Mało ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Co Cię dziwi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Chytra sezonka PL / CZ / SK 19/20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jeśli kurs euro wzrośnie to wycena w zł również. Oczywiście w oderwaniu od innych czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jeśli kurs euro wzrośnie to wycena w zł również. Oczywiście w oderwaniu od innych czynników. Karnet to nie wszystkie koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Też tak kalkuluję. Poczekamy na ewentualny ruch Słowaków. Mogą mieć nóż na gardle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Temat giełdy to mój chleb powszedni. 40 akcji to grosze. Niewiele spadną bo są teraz około 135-138. Część miałem po 118, a część dokupilem po 135. Teraz dopiero myślę będą za miesiąc dwa super okazje na GPW. Nie mogę sobie darować innej rzeczy. Jestem z Lublina. Miałem 88 tysięcy akcji Biomed Lublin ze średnią 1pln.Trzymałem je przez 3 lata i nie robiłem głupich ruchów nawet jak spadały na 58 groszy. Postanowiłem je sprzedać "na krótko" aby odkupić taniej. Wtedy zaczęły szybować. Doszły ostatecznie do 6,5PLn. Gdybym nie zrobił głupiego ruchu to z 88tys. miałbym w 3 dni prawie 600tyś. Zdążyłem ostatecznie wsiąść do pociągu przy 2,3Pln potem kilka głupich ruchów po drodze i sprzedaż około 4pln. W ten sposób kamper wersja zimowa lub apartament w Szczyrku i 10 par Volkli poszedł się pie....ć. Giełda to temat rzeka. Na akcjach Tmr raczej nie idzie stracić. Za 40 akcji(5,5tyś) masz 12 wejść. Możesz jednego dnia na wejściówce jeździć na nartach i Tatralandia. Uważam to za dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jak ogarniasz temat, to dobrze dla Ciebie. Różne osoby kupują akcje TMR, dlatego zwracam uwagę, że ryzyko wzrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Nordic78 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Możesz jeździć sobie kolejkami tam i z powrotem. Mają trasy rowerowe np. możesz poszaleć na rowerku albo zamiast pocić się i żmudnie wchodzić to wyjechać sobie. A tak poważniej... fajna opcja dla pieszych turystów. Jest tam kupe szlaków po 7-10 godzin. A więc wejść i zejść jest ciężko a tak wchodzisz a zjeżdżasz kolejką. Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Niestety nie znalazłem wątku Gopass? dziwne ale... To napiszę tu, miał ktoś z Was aqapass? Pewnie tak. To poszukajcie w spamie bo TMR błysnął... jak gwiazda betlejemska! Łał... bravo wy! Mało ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Co Cię dziwi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Chytra sezonka PL / CZ / SK 19/20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skipper Kiper Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Koszt paliwa na razie spadł. Noclegi raczej nie powinny wzrosnąć. (Będzie mniej chętnych, więc ceny w euro mogą być niższe) Z innych wydatków można zrezygnować. Problem jest raczej, jak będzie z naszą pracą/firmą. Też tak kalkuluję. Poczekamy na ewentualny ruch Słowaków. Mogą mieć nóż na gardle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bartek1980 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Temat giełdy to mój chleb powszedni. 40 akcji to grosze. Niewiele spadną bo są teraz około 135-138. Część miałem po 118, a część dokupilem po 135. Teraz dopiero myślę będą za miesiąc dwa super okazje na GPW. Nie mogę sobie darować innej rzeczy. Jestem z Lublina. Miałem 88 tysięcy akcji Biomed Lublin ze średnią 1pln.Trzymałem je przez 3 lata i nie robiłem głupich ruchów nawet jak spadały na 58 groszy. Postanowiłem je sprzedać "na krótko" aby odkupić taniej. Wtedy zaczęły szybować. Doszły ostatecznie do 6,5PLn. Gdybym nie zrobił głupiego ruchu to z 88tys. miałbym w 3 dni prawie 600tyś. Zdążyłem ostatecznie wsiąść do pociągu przy 2,3Pln potem kilka głupich ruchów po drodze i sprzedaż około 4pln. W ten sposób kamper wersja zimowa lub apartament w Szczyrku i 10 par Volkli poszedł się pie....ć. Giełda to temat rzeka. Na akcjach Tmr raczej nie idzie stracić. Za 40 akcji(5,5tyś) masz 12 wejść. Możesz jednego dnia na wejściówce jeździć na nartach i Tatralandia. Uważam to za dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jak ogarniasz temat, to dobrze dla Ciebie. Różne osoby kupują akcje TMR, dlatego zwracam uwagę, że ryzyko wzrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 tygodnie później... Nordic78 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Możesz jeździć sobie kolejkami tam i z powrotem. Mają trasy rowerowe np. możesz poszaleć na rowerku albo zamiast pocić się i żmudnie wchodzić to wyjechać sobie. A tak poważniej... fajna opcja dla pieszych turystów. Jest tam kupe szlaków po 7-10 godzin. A więc wejść i zejść jest ciężko a tak wchodzisz a zjeżdżasz kolejką. Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Niestety nie znalazłem wątku Gopass? dziwne ale... To napiszę tu, miał ktoś z Was aqapass? Pewnie tak. To poszukajcie w spamie bo TMR błysnął... jak gwiazda betlejemska! Łał... bravo wy! Mało ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Co Cię dziwi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Chytra sezonka PL / CZ / SK 19/20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bartek1980 Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Ja się pozbyłem wszystkich akcji TMR na początku spadków. Nie mówię, że na pewno wtopisz, ale choć cena jest teraz niższa, to ryzyko też o wiele wyższe niż przed kryzysem. Temat giełdy to mój chleb powszedni. 40 akcji to grosze. Niewiele spadną bo są teraz około 135-138. Część miałem po 118, a część dokupilem po 135. Teraz dopiero myślę będą za miesiąc dwa super okazje na GPW. Nie mogę sobie darować innej rzeczy. Jestem z Lublina. Miałem 88 tysięcy akcji Biomed Lublin ze średnią 1pln.Trzymałem je przez 3 lata i nie robiłem głupich ruchów nawet jak spadały na 58 groszy. Postanowiłem je sprzedać "na krótko" aby odkupić taniej. Wtedy zaczęły szybować. Doszły ostatecznie do 6,5PLn. Gdybym nie zrobił głupiego ruchu to z 88tys. miałbym w 3 dni prawie 600tyś. Zdążyłem ostatecznie wsiąść do pociągu przy 2,3Pln potem kilka głupich ruchów po drodze i sprzedaż około 4pln. W ten sposób kamper wersja zimowa lub apartament w Szczyrku i 10 par Volkli poszedł się pie....ć. Giełda to temat rzeka. Na akcjach Tmr raczej nie idzie stracić. Za 40 akcji(5,5tyś) masz 12 wejść. Możesz jednego dnia na wejściówce jeździć na nartach i Tatralandia. Uważam to za dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Jak ogarniasz temat, to dobrze dla Ciebie. Różne osoby kupują akcje TMR, dlatego zwracam uwagę, że ryzyko wzrosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nordic78 Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Dostaliście może kupon na 2 dni do wykorzystania w następnym sezonie? Co to jest letnia sezonówka ? Możesz jeździć sobie kolejkami tam i z powrotem. Mają trasy rowerowe np. możesz poszaleć na rowerku albo zamiast pocić się i żmudnie wchodzić to wyjechać sobie. A tak poważniej... fajna opcja dla pieszych turystów. Jest tam kupe szlaków po 7-10 godzin. A więc wejść i zejść jest ciężko a tak wchodzisz a zjeżdżasz kolejką. Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 15 Maja 2020 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Niestety nie znalazłem wątku Gopass? dziwne ale... To napiszę tu, miał ktoś z Was aqapass? Pewnie tak. To poszukajcie w spamie bo TMR błysnął... jak gwiazda betlejemska! Łał... bravo wy! Mało ale zawsze coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Co Cię dziwi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Chytra sezonka PL / CZ / SK 19/20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Dziś dostałem coś takiego. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Wyświetl w przeglądarce » Dla stałych klientów znów mamy coś specjalnego! Jako posiadacz Sezonówki możesz do 14.6.2020 korzystać z kolei linowych w Jasnej i Tatrach Wysokich zupełnie za darmo Uwaga: Ograniczenia techniczne i systemowe nie pozwalają nam tak po prostu na przedłużenie ważności Twojej Sezonówki. Ale ten kto chce, znajdzie sposób jak możemy wspólnie przechytrzyć nasze systemy w 3 prostych krokach. 1. KUPONY GOPASS 2. 3. To jeszcze nie wszystko. Na wycieczkę potrzebujesz też dobrego kompana. Za jedynie 9,90 € możesz zabrać ze sobą dowolnego członka rodziny Gopass. Co Cię dziwi? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Chytra sezonka PL / CZ / SK 19/20 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Robert32 Napisano 22 Maja 2020 Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Chyba nie idzie im sprzedaż sezonówki. Przed świętami nawet jak będą warunki otworzą 20-30% tras. Szkoda że nie poinformowali, że ze względu na Puchar Świata zamkną trasy (1A, 2) od Lukovej do Jasnej prawdopodobnie na miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Zobaczcie jak próbują straszyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Najtaniej wychodzi w koronach, 8190 to jakieś 1354 zł. Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Maja 2020 Udostępnij Napisano 23 Maja 2020 Ale jak to zapłacisz? będziesz miał przewalutowanie 2 razy, bo oni tylko kredytówką? Czy jak? https://www.revolut.com/pl-PL i do tego https://www.revolut....arty-wirtualnej alternatywnie https://kantor.alior...lowalutowa.html Mam oba produkty, głównie do zakupów w sieci, działają bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 6 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dziś dostałem taką ofertę, to co mnie uderzyło, to że cena promocyjna jest przy płatności do końca czerwca, ale mocno poszła w górę cena za sezonówkę dla dziecka. Druga informacja, to to że Molltaler jest otwarty ponownie od 06 czerwca 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 I jeszcze taka ciekawostka, chwalą się, że już 604 narciarzy wybrało wersję PREMIUM. Ja raczej bym się takim słabym wynikiem nie chwalił. Na stronie Gopass termin sprzedaży do 31 maja a w mailu mam info o 30 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 28 Maja 2020 Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Coś chyba słabo sprzedaż idzie, ale nartowanie od czerwca kusi. Jest czas aby pomyśleć - w maju bym nie zaryzykował, ale czerwiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 29 Maja 2020 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Zakup do końca czerwca! No i jak ruszą z Moltkiem to można pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi