valdi3 Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Witam , zastanawiam sie nad zakupem kolejnych nart , mianowicie Stoeckli CX , czy macie moze jakies doswiadczenia z tymi nartami,? Jakies porownanie do AX-ow 2018/2019. Mam SL stoeckli , znam rowniez SX, a nie mam kompletnie wiedzy na temat CX . chodzi mi o "swierzy" model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 28 Marca 2019 Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 No............... ciężko coś napisać. Masz SL. Po co Ci CX? Nie dziwie się , że wszyscy zaniemówili. To trochę jak: Cześć . Mam Ferrari Italia. (Laser SL) Mam także Porsche Cayenne.( Laser SX) Chcę kupić Fiata Doblo .( Laser CX) Oczywiście najnowszy model. Co o tym myślicie? p.s. jak uwiera Cię gotówka, wal na PW . Podam Ci numer mojego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 28 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 p.s. jak uwiera Cię gotówka, wal na PW . Podam Ci numer mojego konta he he dobre. A tak powaznie , faktycznie chyba sobie odpuszcze, bo po co mi fiat, zostane przy ferrari i ......AX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi