Harpia Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Myślę, że dałeś się nabrać na bezmiar otwartej przestrzeni i brak bliskich punktów odniesienia. Myślenice to jednak co innego. Twoje i moje Mastery są baaaardzo podobne ale Elan rzeczywiście odrobinę twardszy. Pewnie będzie jeszcze okazja porównać je obie w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Pewnie będzie jeszcze okazja porównać je obie w tym samym miejscu. No mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Jutro o 7 rano meldujemy się w Kuźnicach, kto dołącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Byłem, mieliśmy wszystko - pogodę, dobre warunki, tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 I chyba sporo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Było sporo ludzi ale dało się jeździć, gigant był odgrodzony. Tylko trochę za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Było sporo ludzi ale dało się jeździć, gigant był odgrodzony. Tylko trochę za gorąco. Gigant był ogólnodostępny? Wydawało mi się, że są MP Instruktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wczoraj był dla instruktorów, dzisiaj były dwa giganty, na jednym były ,,jakieś" zawody, drugi gigant ustawił Wojtek dla nas i ogółu. Nie był długi, na 19 sekund ale bardzo rytmiczny, idealny do szlifowania techniki - był dwa razy ustawiany ale nie było dziur. Jestem naprawdę zadowolony z dzisiejszej jazdy, od Krzyśka O. dostawałem 0.2-0.3 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Jutro rano meldujemy się na Kasprowym, ktoś jeszcze? Warto potrenować bo za tydzień ostatnie zawody - Puchar PKL. Do wygrania skipass sezonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Maćku. Na jaką pogodę liczycie? U mnie leje jak ...nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Dziś rano byłem na Strbskim Plesie, rano straszna mgła, na dole lał deszcz, na górze padał śnieg i śnieg z deszczem. Od godziny 17:00 jak ręką odjął, widziałem z okien piękną panoramę Tatr, teraz gwiaździste niebo - jutro będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Czas ruszać, pogoda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wróciłem, powiem tylko że warto było jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 30 Marca 2019 Udostępnij Napisano 30 Marca 2019 Jutro o 7 rano meldujemy się w Kuźnicach, kto dołącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Byłem, mieliśmy wszystko - pogodę, dobre warunki, tyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 I chyba sporo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Było sporo ludzi ale dało się jeździć, gigant był odgrodzony. Tylko trochę za gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Było sporo ludzi ale dało się jeździć, gigant był odgrodzony. Tylko trochę za gorąco. Gigant był ogólnodostępny? Wydawało mi się, że są MP Instruktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wczoraj był dla instruktorów, dzisiaj były dwa giganty, na jednym były ,,jakieś" zawody, drugi gigant ustawił Wojtek dla nas i ogółu. Nie był długi, na 19 sekund ale bardzo rytmiczny, idealny do szlifowania techniki - był dwa razy ustawiany ale nie było dziur. Jestem naprawdę zadowolony z dzisiejszej jazdy, od Krzyśka O. dostawałem 0.2-0.3 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Jutro rano meldujemy się na Kasprowym, ktoś jeszcze? Warto potrenować bo za tydzień ostatnie zawody - Puchar PKL. Do wygrania skipass sezonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Maćku. Na jaką pogodę liczycie? U mnie leje jak ...nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Dziś rano byłem na Strbskim Plesie, rano straszna mgła, na dole lał deszcz, na górze padał śnieg i śnieg z deszczem. Od godziny 17:00 jak ręką odjął, widziałem z okien piękną panoramę Tatr, teraz gwiaździste niebo - jutro będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Czas ruszać, pogoda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wróciłem, powiem tylko że warto było jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wczoraj był dla instruktorów, dzisiaj były dwa giganty, na jednym były ,,jakieś" zawody, drugi gigant ustawił Wojtek dla nas i ogółu. Nie był długi, na 19 sekund ale bardzo rytmiczny, idealny do szlifowania techniki - był dwa razy ustawiany ale nie było dziur. Jestem naprawdę zadowolony z dzisiejszej jazdy, od Krzyśka O. dostawałem 0.2-0.3 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Jutro rano meldujemy się na Kasprowym, ktoś jeszcze? Warto potrenować bo za tydzień ostatnie zawody - Puchar PKL. Do wygrania skipass sezonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 6 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Maćku. Na jaką pogodę liczycie? U mnie leje jak ...nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 Pogoda ma być A jak będzie, dowiemy się rano w Kużnicach. Dziś rano byłem na Strbskim Plesie, rano straszna mgła, na dole lał deszcz, na górze padał śnieg i śnieg z deszczem. Od godziny 17:00 jak ręką odjął, widziałem z okien piękną panoramę Tatr, teraz gwiaździste niebo - jutro będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Czas ruszać, pogoda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wróciłem, powiem tylko że warto było jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Czas ruszać, pogoda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Wróciłem, powiem tylko że warto było jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś jutro na Kasprowy, ewentualnie Strbskie Pleso? Mam ochotę i czas na jutrzejszy wyjazd. Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu?
moruniek Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Ja właśnie wróciłem ze Strbskiego. W czwartek, piątek i niedzielę było super. Za to w sobotę - lepiej nie mówić. Takie tam 3 na zachętę, zaraz wstawię dłuższą relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu?
Torres 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tak Panowie narciarze, wszyscy lubicie jazdę przed monitorem Za piętnaście siódma odbieram w Nowym Targu kolegę z Krakowa z forum SO, jedziemy do Strbskiego, żałujcie, bo jest czego. Panie to nie tak lekko - ja bym chętnie pojechał ba... gdybym mógł to bym stamtąd w ogóle nie wracał ale życie takie proste nie jest. Ktoś musi popracować żeby ktoś mógł jechać . Ubiegła sobota na Chopoku mimo załamania pogody(deszczu/śnieżycy) była jednym z lepszy dni na nartach bo przypomniałem sobie narty z dzieciństwa gdzie z kolegami z klasy goniliśmy po okolicznych górkach między choinkami i nikt sobie głowy "sztruksem" nie zawracał Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
labas Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie, warunki znakomite, pogoda dopisała(jak zawsze ) Do soboty przerwa, w sobotę ostatnie zawody- Puchar PKL, trzeba jechać bez względu na pogodę, ale ja w czepku urodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wybiera się ktoś w przyszłym tygodniu? Kasprowy prognoza.png Pewnie będę ze dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
pawelb91 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Ja wstępnie środa - czwartek, czekam jeszcze na bliższe prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi