Harpia Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 @yoss @ferraenzo @chertan @wszyscy inni Warun , znakomity. Pogoda dzwon. Jedziemy? Kto chętny? Im szybciej tym lepiej. Święta Góra kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 A ktoś z regionu Nowy Sącz i okolice przypadkiem się nie wybiera? Dołączyłbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Rozmawiajmy. Jestem bardzo elastyczny Dostosuję się. Jednak oczekuję podpięcie się pod transport. Oczywiście dostanę się do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Okno pogodowe jest dobre na czwartek, piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Okno pogodowe jest dobre na czwartek, piatek. Ja planuję środa albo czwartek. Pogoda zmienia się dynamicznie, trzeba trzymać rękę na pulsie. Mogę mieć kłopot z wolnymi miejscami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Ten tydzień raczej nie przypasuje, fajnego jeżdżenia. W środę jeszcze ewentualnie byłoby możliwe, ale raczej się nie napalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Ja będę z Krzyśkiem O. w czwartek. Pomęczę Wojtka Gajewskiego żeby ustawił jakiś gigant, po dobrej rozgrzewce będzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Chciałem zabrać SL i FR. Ale jak tak kusisz to trzeba mieć GS. Z których w tej sytuacji zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jest gdzie zostawić narty na górze? Ja nasmarowałem mastery, ale kundle bym dorzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jest przechowalnia Ale wożenie trzech par na jeden dzień to już patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Miłej jazdy i dzięki za info Jurek! Ja w sb pewnie gdzieś na Słowacji będę kończył sezon. W tygodniu brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 w czwartek i piątek są mistrzostwa Politechniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Jak to przeczyta dyrektor parku to masz gwarantowanego bana na Kasprowy. Nie wpuszczą Cię nawet "z buta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajsterMisiewicz Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Przepraszam. Możliwe że będę na Kasprowym na MPI w sobotę. Może tydzień później też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Dla mnie cała "atrakcja" to jazda w tygodniu. Zostaje polowanie w przyszłym tygodniu. Tym bardziej, że poniedziałek, wtorek zapowiada się słońce i warun na jedne narty Czyli ujemna temperatura na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy krajowe Lajkoniki i okolice. Kasprowy w najbilższym tygodniu?
Chertan Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Ten tydzień raczej nie przypasuje, fajnego jeżdżenia. W środę jeszcze ewentualnie byłoby możliwe, ale raczej się nie napalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 @kubad7 @majstermisiewicz Jak z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 23 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Ja będę z Krzyśkiem O. w czwartek. Pomęczę Wojtka Gajewskiego żeby ustawił jakiś gigant, po dobrej rozgrzewce będzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Chciałem zabrać SL i FR. Ale jak tak kusisz to trzeba mieć GS. Z których w tej sytuacji zrezygnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jest gdzie zostawić narty na górze? Ja nasmarowałem mastery, ale kundle bym dorzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Jest przechowalnia Ale wożenie trzech par na jeden dzień to już patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Miłej jazdy i dzięki za info Jurek! Ja w sb pewnie gdzieś na Słowacji będę kończył sezon. W tygodniu brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 w czwartek i piątek są mistrzostwa Politechniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No, ciężki wybór, warunki będą na wszystkie narty, szkoda że nie można wyjechać autem na górę Jak to przeczyta dyrektor parku to masz gwarantowanego bana na Kasprowy. Nie wpuszczą Cię nawet "z buta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajsterMisiewicz Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Michał. Nie pisz już dzisiaj Przepraszam. Możliwe że będę na Kasprowym na MPI w sobotę. Może tydzień później też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 26 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 W czwartek jednak prognozy są do d..y. Jutro ma być dobrze ale nie ma szans się wyrwać, pozostaje sobota z niepewną pogodą. Dla mnie cała "atrakcja" to jazda w tygodniu. Zostaje polowanie w przyszłym tygodniu. Tym bardziej, że poniedziałek, wtorek zapowiada się słońce i warun na jedne narty Czyli ujemna temperatura na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... labas Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 A dzisiaj Szanowni Państwo było tak: mroźno słonecznie i mega pusto Kto nie był, przegrał życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Jak popatrzyłem rano na kamery to mnie skręciło. p.s. jak Mastery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Mastery super. Mam wrażenie, jakby ciut łatwiej niż w Twoich następowała zarówno inicjacja jak i zacieśnienie skrętu. Jeździłem cały dzień, nogi mam całe. W mojej ocenie bardziej wymagająca od komórki SL, mniej wybaczająca błędy. W długim skręcie, przy dużej prędkości - bajka - 100% pewności. Śnieg też był trudny, mocno niejednorodny - zmrożony-zgrudzony, zmieszany z bardzo miękkim nocnym opadem. Ale jest zadowolenie z zakupu, mam tym większą motywację, żeby w przyszłym sezonie popracować nad techniką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Nawet mnie nie wkurzaj Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi