merman Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Dylemat jutro lodowiec czy Zell am ziller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Ja bym wybrał Kluszkowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Jutro tania sobota w Lidlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 loża szyderców Sprawdź pogodę, jak piękna to lodowiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Ale ja nie żartowałem, jutro bedzie piękna pogoda i wybieram się na Kluszkowce, a nie jakiś lodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Ale ja nie żartowałem, jutro bedzie piękna pogoda i wybieram się na Kluszkowce, a nie jakiś lodowiec Też bym tak wybrał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 A ja właśnie w drodze do Zillertal dla spokojności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Dzisiaj Arena Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć. No jak to czego .... Kluszkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć.a gdzie ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No właśnie ! Jak żyć ??? Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać : ) To zazdrość każe mi wypisywać : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. stąd jeszcze można się wrócic. Dawaj zdjęcie z polowy stromizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj było bajkowo 30 cm świeżego śniegu banan nie schodził z twarzy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj 30 dzień na śniegu w tym 15 dni w Alpach Jak dla mnie sezon bardzo udany ! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Ładnie trafiliście z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Hintertux czy Zell am ziller jutro
Mikoski Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 A ja właśnie w drodze do Zillertal dla spokojności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Marca 2019 Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Dzisiaj Arena Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć. No jak to czego .... Kluszkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć.a gdzie ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wkg Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No właśnie ! Jak żyć ??? Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać : ) To zazdrość każe mi wypisywać : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. stąd jeszcze można się wrócic. Dawaj zdjęcie z polowy stromizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj było bajkowo 30 cm świeżego śniegu banan nie schodził z twarzy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj 30 dzień na śniegu w tym 15 dni w Alpach Jak dla mnie sezon bardzo udany ! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Ładnie trafiliście z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MajkaW Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dzisiaj Hintertux pogoda bajkowa czego więcej chcieć.a gdzie ludzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 24 Marca 2019 Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No właśnie ! Jak żyć ??? Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać : ) To zazdrość każe mi wypisywać : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkaW Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Skończyło się rumakowanie pogoda nie najlepsza ale orać trzeba. stąd jeszcze można się wrócic. Dawaj zdjęcie z polowy stromizny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj było bajkowo 30 cm świeżego śniegu banan nie schodził z twarzy Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 26 Marca 2019 Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Dzisiaj 30 dzień na śniegu w tym 15 dni w Alpach Jak dla mnie sezon bardzo udany ! Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 27 Marca 2019 Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 Wyjazd zakończony bez strat w ludziach i sprzęcie ale jeden dzień był ekstremalny. Nawet kierowca skutera stracił orientację. Ładnie trafiliście z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi