yoss Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak. A wersje komórkowe miały dodatkową (trzecią) warstwę usztywniającą (na której mi zależy). To zdaje się, że wracamy do pytania która to komórka. Odsyłam do innej dyskusji http://www.skiforum....20192020/page-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Marxx74 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Speed Course TI i Speed Course WC R18 to dwie odmienne konstrukcje i geometrie, Course TI faktycznie w ofertach RD się nigdy nie pojawiał (bo i po co?). Z czystej ciekawości : sprzedawca rozwinął myśl co do "sklepowości" oferowanych egzemplarzy? <- powiedzmy, że odpowiedź znalazłem powyżej. W porównaniu z konfiguracjami RD Dynastara na sezon 2012/13 różnica , że zamiast PX jest Axial. Do modelu mam sentyment, stąd pytania. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 To zdaje się, że wracamy do pytania która to komórka. Odsyłam do innej dyskusji http://www.skiforum....20192020/page-4 Nie spotkałem się z różnymi wersjami komórek GS tego samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie spotkałem się z różnymi wersjami komórek GS tego samego modelu. Myślę, że jest podobnie jak z SL. Puchar Świata jeździ na innych niż AZS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cześć Ale przecież Ty już sobie chyba GS nie kupisz. Masz cierpliwość żeby tak czekać i czekać..... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak. A wersje komórkowe miały dodatkową (trzecią) warstwę usztywniającą (na której mi zależy). Po grzyba Ci trzecia warstwa blachy alu? Już dwie jest ciężko dogiąć. 175cm* to lipa ale 182 i 185 można śmiało brać. Sam bym kupił ale mam już 2 pary prawie nowych GS. *175cm R24m to parametry z dupy - ani nie trzyma, ani nie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Gdzie jest haczyk?
Marxx74 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Speed Course TI i Speed Course WC R18 to dwie odmienne konstrukcje i geometrie, Course TI faktycznie w ofertach RD się nigdy nie pojawiał (bo i po co?). Z czystej ciekawości : sprzedawca rozwinął myśl co do "sklepowości" oferowanych egzemplarzy? <- powiedzmy, że odpowiedź znalazłem powyżej. W porównaniu z konfiguracjami RD Dynastara na sezon 2012/13 różnica , że zamiast PX jest Axial. Do modelu mam sentyment, stąd pytania. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 To zdaje się, że wracamy do pytania która to komórka. Odsyłam do innej dyskusji http://www.skiforum....20192020/page-4 Nie spotkałem się z różnymi wersjami komórek GS tego samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie spotkałem się z różnymi wersjami komórek GS tego samego modelu. Myślę, że jest podobnie jak z SL. Puchar Świata jeździ na innych niż AZS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cześć Ale przecież Ty już sobie chyba GS nie kupisz. Masz cierpliwość żeby tak czekać i czekać..... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak. A wersje komórkowe miały dodatkową (trzecią) warstwę usztywniającą (na której mi zależy). Po grzyba Ci trzecia warstwa blachy alu? Już dwie jest ciężko dogiąć. 175cm* to lipa ale 182 i 185 można śmiało brać. Sam bym kupił ale mam już 2 pary prawie nowych GS. *175cm R24m to parametry z dupy - ani nie trzyma, ani nie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Prawdopodobnie tak ale nie ma ich w katalogach ani cennikach Race dla klubów. Nigdy nie spotkałem się z możliwością zakupu innych jak klubowa komórka. To znaczy nowych. Używane tak. Cześć Ale przecież Ty już sobie chyba GS nie kupisz. Masz cierpliwość żeby tak czekać i czekać..... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak. A wersje komórkowe miały dodatkową (trzecią) warstwę usztywniającą (na której mi zależy). Po grzyba Ci trzecia warstwa blachy alu? Już dwie jest ciężko dogiąć. 175cm* to lipa ale 182 i 185 można śmiało brać. Sam bym kupił ale mam już 2 pary prawie nowych GS. *175cm R24m to parametry z dupy - ani nie trzyma, ani nie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak. A wersje komórkowe miały dodatkową (trzecią) warstwę usztywniającą (na której mi zależy). Po grzyba Ci trzecia warstwa blachy alu? Już dwie jest ciężko dogiąć. 175cm* to lipa ale 182 i 185 można śmiało brać. Sam bym kupił ale mam już 2 pary prawie nowych GS. *175cm R24m to parametry z dupy - ani nie trzyma, ani nie skręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi