Gabrik Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tak sobie wymyśliłem, że będę miał deski z historią. Tak więc zakupione od forumowicza "Dany De Vino" (pozdrawiam), z niskim przebiegiem - 20 czy 21 dni na stoku (prawie płakał jak sprzedawał ). Atomic Redster XTI 176 czyli... Atomic Redster Edge GS długość 176 ( ot taki myk, jeden z wielu producentów nart). Serwisowane tylko i wyłącznie ręcznie, 88/0.5. Jak to określił chyba SStar, humanitarnie traktowane . Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tak sobie wymyśliłem, że będę miał deski z historią. Tak więc zakupione od forumowicza "Dany De Vino" (pozdrawiam), z niskim przebiegiem - 20 czy 21 dni na stoku (prawie płakał jak sprzedawał ). Atomic Redster XTI 176 czyli... Atomic Redster Edge GS długość 176 ( ot taki myk, jeden z wielu producentów nart). Serwisowane tylko i wyłącznie ręcznie, 88/0.5. Jak to określił chyba SStar, humanitarnie traktowane . Moze sensowniej byloby dorzucic ten post do watku, ktory juz istnieje, a ktory dotyczy dokladnie tego samego? -> http://www.skiforum....61-nasze-deski/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tak sobie wymyśliłem, że będę miał deski z historią. Tak więc zakupione od forumowicza "Dany De Vino" (pozdrawiam), z niskim przebiegiem - 20 czy 21 dni na stoku (prawie płakał jak sprzedawał ). Atomic Redster XTI 176 czyli... Atomic Redster Edge GS długość 176 ( ot taki myk, jeden z wielu producentów nart). Serwisowane tylko i wyłącznie ręcznie, 88/0.5.Jak to określił chyba SStar, humanitarnie traktowane .WitamGratulacje! Czy oprócz puszczania łez, spuścił nieco z ceny? Z góry widać ten humanizm. Ale ważniejszy jest dół.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Moze sensowniej byloby dorzucic ten post do watku, ktory juz istnieje, a ktory dotyczy dokladnie tego samego? -> http://www.skiforum....61-nasze-deski/ Martin nie do końca to samo. Tu nie chciałem się chwalić nartą, tylko udokumentować jej historię. Taka wiesz "Książka serwisowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Witam Gratulacje! Czy oprócz puszczania łez, spuścił nieco z ceny? Z góry widać ten humanizm. Ale ważniejszy jest dół. Pozdrawiam Veteranie, jakość spodów i krawędzi do ceny 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Piękne deseczki, bez dwóch zdań. Niech Ci dobrze i intensywnie służą. Kopsniesz się gdzieś jeszcze w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Piękne deseczki, bez dwóch zdań. Niech Ci dobrze i intensywnie służą. Kopsniesz się gdzieś jeszcze w tym sezonie? W ten week mam wolny, jeśli śnieg w Polsce będzie. Przyszły sezon mam ochotę na Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cervenohorske sedlo minimalnie czynne do 31.03. Jeśli śnieg będzie to dalej open. Śniegu dużo. To w Jesenikach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kaem Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 W ten week mam wolny, jeśli śnieg w Polsce będzie. Przyszły sezon mam ochotę na Alpy. Dawaj do Szklarskiej Poręby, pojeździmy!! Czas dojazdu podobny jak w Beskidy (ok. 4 h), a tras i góry nie znasz, to zawsze fajne odkrycie. Na razie warunki na Szrenicy OK, więc bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Może Szpindl? Pięknie trzyma Sv Petr cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Jak "skoda octavia" to się nadadzą, na "audi a8" przyjdzie jeszcze czas. Choć na poważnie, to te porównania do aut nie są takie oczywiste, co pokazują dyskusje na forum. Odpadają mi w każdym razie problemy: co mi doradzą i co mają w wypożyczalni (głównie długość), czy dobrze wyserwisowane. Dodatkowo jak tańsze to z reguły były mocno po przejściach jak topowe to za tygodniowy okres wypożyczenia mam swoje własne . I najważniejsze - odpadnie myślenie "to wina nart", bo chyba spełniają wszystkie wymogi stawiane przed solidnymi deskami. Teraz tylko śnieg, wolny czas, praca nad swoim rozwojem i FUN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu.Za szafą;-) w garażu, piwnicy, z sankami:-) PS podpytaj o kąty przy odbiorze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ...nieźle też się mają pod łóżkiem... (lubią bliski kontakt z człowiekiem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Dowolne SUCHE miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pod łóżkiem odpada (mam takie, że nie da się pod nie włożyć nart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Gabrik Napisano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Ja bym podciął, nawet 1 stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Adam ..DUCH Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cześć Spokojnie tak jak Michał pisze. Jeżeli długo stały to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że mogą na śniegu się rozkleić, wyjść krawędzie itd. ale to też do zrobienia. Tyrolia 250 była metalowa, w odróżnieniu od 150, czarna, trochę dłuższy przód. Tył zamykany na opuszczaną i podnoszona klapkę, tył na szynie wypinał tylko w płaszczyźnie pionowej. To było w ogóle chyba trochę starsze wiązanie od 150 ale ta sam generacja. Na takie spotkanie u Adama piszę się z przyjemnością, tym bardziej, że wiszę mu dwie pary nart i z przyjemnością wtedy je dostarczę. Pozdrowienia Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Moje deseczki... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Veteran Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Tak sobie wymyśliłem, że będę miał deski z historią. Tak więc zakupione od forumowicza "Dany De Vino" (pozdrawiam), z niskim przebiegiem - 20 czy 21 dni na stoku (prawie płakał jak sprzedawał ). Atomic Redster XTI 176 czyli... Atomic Redster Edge GS długość 176 ( ot taki myk, jeden z wielu producentów nart). Serwisowane tylko i wyłącznie ręcznie, 88/0.5.Jak to określił chyba SStar, humanitarnie traktowane .WitamGratulacje! Czy oprócz puszczania łez, spuścił nieco z ceny? Z góry widać ten humanizm. Ale ważniejszy jest dół.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Moze sensowniej byloby dorzucic ten post do watku, ktory juz istnieje, a ktory dotyczy dokladnie tego samego? -> http://www.skiforum....61-nasze-deski/ Martin nie do końca to samo. Tu nie chciałem się chwalić nartą, tylko udokumentować jej historię. Taka wiesz "Książka serwisowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Witam Gratulacje! Czy oprócz puszczania łez, spuścił nieco z ceny? Z góry widać ten humanizm. Ale ważniejszy jest dół. Pozdrawiam Veteranie, jakość spodów i krawędzi do ceny 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Piękne deseczki, bez dwóch zdań. Niech Ci dobrze i intensywnie służą. Kopsniesz się gdzieś jeszcze w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Piękne deseczki, bez dwóch zdań. Niech Ci dobrze i intensywnie służą. Kopsniesz się gdzieś jeszcze w tym sezonie? W ten week mam wolny, jeśli śnieg w Polsce będzie. Przyszły sezon mam ochotę na Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cervenohorske sedlo minimalnie czynne do 31.03. Jeśli śnieg będzie to dalej open. Śniegu dużo. To w Jesenikach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 W ten week mam wolny, jeśli śnieg w Polsce będzie. Przyszły sezon mam ochotę na Alpy. Dawaj do Szklarskiej Poręby, pojeździmy!! Czas dojazdu podobny jak w Beskidy (ok. 4 h), a tras i góry nie znasz, to zawsze fajne odkrycie. Na razie warunki na Szrenicy OK, więc bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Może Szpindl? Pięknie trzyma Sv Petr cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Jak "skoda octavia" to się nadadzą, na "audi a8" przyjdzie jeszcze czas. Choć na poważnie, to te porównania do aut nie są takie oczywiste, co pokazują dyskusje na forum. Odpadają mi w każdym razie problemy: co mi doradzą i co mają w wypożyczalni (głównie długość), czy dobrze wyserwisowane. Dodatkowo jak tańsze to z reguły były mocno po przejściach jak topowe to za tygodniowy okres wypożyczenia mam swoje własne . I najważniejsze - odpadnie myślenie "to wina nart", bo chyba spełniają wszystkie wymogi stawiane przed solidnymi deskami. Teraz tylko śnieg, wolny czas, praca nad swoim rozwojem i FUN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu.Za szafą;-) w garażu, piwnicy, z sankami:-) PS podpytaj o kąty przy odbiorze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ...nieźle też się mają pod łóżkiem... (lubią bliski kontakt z człowiekiem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Dowolne SUCHE miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pod łóżkiem odpada (mam takie, że nie da się pod nie włożyć nart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Gabrik Napisano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Ja bym podciął, nawet 1 stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Adam ..DUCH Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cześć Spokojnie tak jak Michał pisze. Jeżeli długo stały to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że mogą na śniegu się rozkleić, wyjść krawędzie itd. ale to też do zrobienia. Tyrolia 250 była metalowa, w odróżnieniu od 150, czarna, trochę dłuższy przód. Tył zamykany na opuszczaną i podnoszona klapkę, tył na szynie wypinał tylko w płaszczyźnie pionowej. To było w ogóle chyba trochę starsze wiązanie od 150 ale ta sam generacja. Na takie spotkanie u Adama piszę się z przyjemnością, tym bardziej, że wiszę mu dwie pary nart i z przyjemnością wtedy je dostarczę. Pozdrowienia Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Moje deseczki... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Kaem dzięki za zaproszenie. Obawiam się,że słowo pojeździmy to w moim przypadku może być nadużycie . Słotwiny zamknęli do piątku. Obserwuję Kotelnicę Białczańską i dziś zerknę na Szrenicę i tą miejscówkę czeską od Brunera. Może Szpindl? Pięknie trzyma Sv Petr cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 20 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Deski ładne, miałem, sprzedałem. Dość krótko u mnie zagościły. Żadna rewelacja, taka "skoda" wśród nart - wg mnie oczywiście. Oby Tobie podpasowały. Jak "skoda octavia" to się nadadzą, na "audi a8" przyjdzie jeszcze czas. Choć na poważnie, to te porównania do aut nie są takie oczywiste, co pokazują dyskusje na forum. Odpadają mi w każdym razie problemy: co mi doradzą i co mają w wypożyczalni (głównie długość), czy dobrze wyserwisowane. Dodatkowo jak tańsze to z reguły były mocno po przejściach jak topowe to za tygodniowy okres wypożyczenia mam swoje własne . I najważniejsze - odpadnie myślenie "to wina nart", bo chyba spełniają wszystkie wymogi stawiane przed solidnymi deskami. Teraz tylko śnieg, wolny czas, praca nad swoim rozwojem i FUN ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu.Za szafą;-) w garażu, piwnicy, z sankami:-) PS podpytaj o kąty przy odbiorze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ...nieźle też się mają pod łóżkiem... (lubią bliski kontakt z człowiekiem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Dowolne SUCHE miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pod łóżkiem odpada (mam takie, że nie da się pod nie włożyć nart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 7 miesięcy temu... Gabrik Napisano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Ja bym podciął, nawet 1 stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Adam ..DUCH Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cześć Spokojnie tak jak Michał pisze. Jeżeli długo stały to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że mogą na śniegu się rozkleić, wyjść krawędzie itd. ale to też do zrobienia. Tyrolia 250 była metalowa, w odróżnieniu od 150, czarna, trochę dłuższy przód. Tył zamykany na opuszczaną i podnoszona klapkę, tył na szynie wypinał tylko w płaszczyźnie pionowej. To było w ogóle chyba trochę starsze wiązanie od 150 ale ta sam generacja. Na takie spotkanie u Adama piszę się z przyjemnością, tym bardziej, że wiszę mu dwie pary nart i z przyjemnością wtedy je dostarczę. Pozdrowienia Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Moje deseczki... × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - w dniu wczorajszym deseczki zostały oddane do zakonserwowania na sezon "letni". Pan stwierdził po obejrzeniu,iż szkoda tylko smarować, bo potrzebne jest także naostrzenie krawędzi i praktyczniej wykonać to teraz. Z uwagi na swoje 0 doświadczenie w temacie zaufałem, że fachowiec i wie co mówi (serwis Ski Race Center Jacek Mieszczak w Pruszkowie). Serwis będzie wykonany ręcznie. Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu.Za szafą;-) w garażu, piwnicy, z sankami:-) PS podpytaj o kąty przy odbiorze. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 ...nieźle też się mają pod łóżkiem... (lubią bliski kontakt z człowiekiem) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Marca 2019 Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Wracając do tematu - Pozostało wyszukać miejsce gdzie nartki postawić gdy odbiorę z serwisu. Dowolne SUCHE miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2019 Pod łóżkiem odpada (mam takie, że nie da się pod nie włożyć nart). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 9 Listopada 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 9 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2019 Atomici już w domu (jeszcze nie zcyklinowane). Natomiast serwis zrobili na 88/0 i boję się czy to będzie dla mnie ok. Próbować tak rozpocząć jazdę czy jednak zlecić podwieszenie na 0.5? Ja bym podciął, nawet 1 stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... Adam ..DUCH Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cześć Spokojnie tak jak Michał pisze. Jeżeli długo stały to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że mogą na śniegu się rozkleić, wyjść krawędzie itd. ale to też do zrobienia. Tyrolia 250 była metalowa, w odróżnieniu od 150, czarna, trochę dłuższy przód. Tył zamykany na opuszczaną i podnoszona klapkę, tył na szynie wypinał tylko w płaszczyźnie pionowej. To było w ogóle chyba trochę starsze wiązanie od 150 ale ta sam generacja. Na takie spotkanie u Adama piszę się z przyjemnością, tym bardziej, że wiszę mu dwie pary nart i z przyjemnością wtedy je dostarczę. Pozdrowienia Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Moje deseczki...
Adam ..DUCH Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Cześć Spokojnie tak jak Michał pisze. Jeżeli długo stały to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że mogą na śniegu się rozkleić, wyjść krawędzie itd. ale to też do zrobienia. Tyrolia 250 była metalowa, w odróżnieniu od 150, czarna, trochę dłuższy przód. Tył zamykany na opuszczaną i podnoszona klapkę, tył na szynie wypinał tylko w płaszczyźnie pionowej. To było w ogóle chyba trochę starsze wiązanie od 150 ale ta sam generacja. Na takie spotkanie u Adama piszę się z przyjemnością, tym bardziej, że wiszę mu dwie pary nart i z przyjemnością wtedy je dostarczę. Pozdrowienia Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Moje deseczki...
Mitek Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Hacjenda dupy nie urywa ale dla trzech samców alfa miejsce się zawsze znajdzie...... Cześć Adamie miejsce to ja sobie gdzieś tam do przespania się znajdę (tym bardziej, że w takich sytuacjach rzadko podróżuje sam - rodzina jeździ na nartach ) ale bardzo dziękuje za możliwość. Chodzi o to żeby się spotkać na stoku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Elany i Sohlery wylądowały dziś w serwisie...Elany okiem fachowca "ładne narty, bardzo dobry stan.ładna struktura" Tylko ostrzenie z podniesieniem i smarowanie. Sohlery..."ooo, trochę krótkie" Sohlery będą planowane, klejone i cała potrzebna reszta. Ile podnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 1 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Gabrik Napisano 27 Listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 0.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi