Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Dałem dzięksa. ZA CAŁOŚĆ posta. Jednak z właściwą dla siebie przekorą, cieszę się, że są myślący podobnie do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 145 Dodano 5 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 11 21 12 11 Popularne dni 18 Mar 39 19 Mar 28 21 Mar 20 20 Mar 15 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 11 odpowiedzi Mitek 21 odpowiedzi Harpia 12 odpowiedzi polm 11 odpowiedzi Popularne dni 18 Mar 2019 39 odpowiedzi 19 Mar 2019 28 odpowiedzi 21 Mar 2019 20 odpowiedzi 20 Mar 2019 15 odpowiedzi mig Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Przyczyną jest prosta.... inwestycja w sprzęt jest znacznie łatwiejsza, szybsza a często tansza niż w siebie.... I tyle. Pokusa jest wiec oczywista. Na szczęście etap fascynacji możliwościami nowych typów nart udał o mi się przejść w miarę bezboleśnie. Teraz takie postawy mnie tylko śmieszą lub budzą politowanie. Ale dopóki ktoś mi nie narzuca swoich 'wymogów to niech ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Kuba99 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Całe narciarstwo jest bez sensu , sztucznie wytworzona potrzeba /manipulacja/ przez marketing . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Cześć Brak przywiązywania wagi do edukacji narciarskiej jest w prostej linii skierowany przeciwko mnie, Tobie, wszystkim, nawet sobie. I dlatego post Jąśka uważam za słuszny. To nie polega na demokratycznym hasełku o inności tylko na dbałości o bezpieczeństwo. Jak ktoś nie umie jeździć i nic nie robi w tym kierunku żeby umieć to jest potencjalnie niebezpieczny dla siebie i innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Przyczyną jest prosta.... inwestycja w sprzęt jest znacznie łatwiejsza, szybsza a często tansza niż w siebie.... I tyle. Pokusa jest wiec oczywista. Na szczęście etap fascynacji możliwościami nowych typów nart udał o mi się przejść w miarę bezboleśnie. Teraz takie postawy mnie tylko śmieszą lub budzą politowanie. Ale dopóki ktoś mi nie narzuca swoich 'wymogów to niech ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Całe narciarstwo jest bez sensu , sztucznie wytworzona potrzeba /manipulacja/ przez marketing . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Cześć Brak przywiązywania wagi do edukacji narciarskiej jest w prostej linii skierowany przeciwko mnie, Tobie, wszystkim, nawet sobie. I dlatego post Jąśka uważam za słuszny. To nie polega na demokratycznym hasełku o inności tylko na dbałości o bezpieczeństwo. Jak ktoś nie umie jeździć i nic nie robi w tym kierunku żeby umieć to jest potencjalnie niebezpieczny dla siebie i innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Cześć Brak przywiązywania wagi do edukacji narciarskiej jest w prostej linii skierowany przeciwko mnie, Tobie, wszystkim, nawet sobie. I dlatego post Jąśka uważam za słuszny. To nie polega na demokratycznym hasełku o inności tylko na dbałości o bezpieczeństwo. Jak ktoś nie umie jeździć i nic nie robi w tym kierunku żeby umieć to jest potencjalnie niebezpieczny dla siebie i innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A gdzie Ty widzisz tam środek trasy??? Kacper hamuje bo właśnie zbliża się do rozwidlenia trasy. Hamuje przed znakiem jakieś 40-30 m. Widać zresztą, że ludzie poruszają się tam trawersem zmieniając wariant jazdy na lewy. Postępuje bardzo słusznie i zgodnie z wszelakimi regułami, następnie wszyscy po dojechaniu poruszamy się samym brzegiem trasy. Tak, że nie wiem o co Ci chodzi , o który moment? Pozdro @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Cześć Brak przywiązywania wagi do edukacji narciarskiej jest w prostej linii skierowany przeciwko mnie, Tobie, wszystkim, nawet sobie. I dlatego post Jąśka uważam za słuszny. To nie polega na demokratycznym hasełku o inności tylko na dbałości o bezpieczeństwo. Jak ktoś nie umie jeździć i nic nie robi w tym kierunku żeby umieć to jest potencjalnie niebezpieczny dla siebie i innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Temat ma juz 3 strony. A zaczelo sie tak niewinnie Szok! Dla mnie sprawa jest prosta. Niech sobie ludzie robia, co chca, bo wolnosc gwarantuje im konstytucja, wiec dopoki nie ingeruje to w moje bezpieczeństwo/zdrowie/zycie/prywatna strefe nie mam nic przeciwko. Narty za pincset tysięcy, plecaki po 100l na plecach, spajdery od stop do glow - co mnie to obchodzi? Gdybysmy wszyscy byli tacy samy, swiat bylby okrutnie nuuuuuuuuuuuuuuuudny. Poza tym, uwazac, ze mój sposób myslenia jest lepszy od czyjegos innego, to co najmniej naiwne i egoistyczne. Każdy mierzy swoja miara, pytanie brzmi: "Po co w ogole mierzyc?". Milego dnia dla Was Cześć Brak przywiązywania wagi do edukacji narciarskiej jest w prostej linii skierowany przeciwko mnie, Tobie, wszystkim, nawet sobie. I dlatego post Jąśka uważam za słuszny. To nie polega na demokratycznym hasełku o inności tylko na dbałości o bezpieczeństwo. Jak ktoś nie umie jeździć i nic nie robi w tym kierunku żeby umieć to jest potencjalnie niebezpieczny dla siebie i innych. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Mitek. Na pewno nie jesteś wielbłądem ??? A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ja tez gwaltownie hamuje na srodku trasy. Moze to wygladac i wyglada niebezpiecznie. Nie widac zas tego, ze katem oka najpierw obczailem czy moge. Mitek ma plecak a w nim kilka piwek jak przystoi narciarzowi, dodatkowo jest nasz to mu wiecej wolno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 A widzisz znak do którego dojechał Kacper? Widzę wszystko i dziwię się, że podejmujesz dyskusję na tym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 O gwałtowne hamowanie na środku trasy. Ten niżej ....................może wszystko!!! Musisz być na to przygotowany. Jesteś wyżej ...........kombinuj!!! Nie czepiaj się tych .......na dole!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertdr Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Tak dziala klika, Tez czasami sie do takiej podlaczales. Np. taki roberttr, wchodzi do tematu po raz pierwszy, rzuca wiekim glutem, tylko po to zeby zamanifestowac przynaleznosc Czy to o mnie kolego chodzi, bo najbardziej zbliżony nick do mojego? Jeśli tak to wyjaśnij więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
fredowski Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Widzisz Polmie co narobiles, Mitek impry nie zrobi. Teraz bedzie proszony o cofniecie decyzji. Bije zaklad, ze po 6 prosbach sie ugnie. Przebijasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Zróbcie sobie zawody w hamowaniu przed grupą. Kto więcej kolan uszkodzi, wygrywa. To było do mnie i do Jurka Harpii ? Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 "Latamito" O niego szło. @Mitek. Róbmy swoje. Nie ma sensu "karać" siebie. Osobniki pokroju "polm" na takie imprezy nie przyjeżdżają i nikomu ich nie brakuje. Oni tną cały czas na krawędzi ale tylko przez klawiaturę i nigdy oraz nigdzie się nie zatrzymują He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
arky Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Cześć Latamito z Wrocławia - Super facet. Po postach Polma imprezy nie robię. Pozdrowienia Gość, bardzo sympatyczny, był chyba jednak z Poznania. I wieczorem w Kolibie też znalazł swój styl, jak pamiętacie. Dobra impreza była A w ogóle to serdeczne pozdrowienia Chłopaki, fajnie byłoby znów coś zadziałać razem Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Dbałość o bezpieczeństwo przychodzi z wiekiem,wtedy plecak ABS zakłada się nawet na Górce Szczęśliwickiej a kask do gry w szachy... To chyba szybko się starzeję. W wieku 17 lat kupiłem kask i byłem na kursie lawinowym, Rok później kupiłem żółwia. (i jeżdżę w nim do dziś) Rozgrzewkę robię od nie pamiętam kiedy ale chyba równie długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie filozuj. Ziomuś napisał wstrętnego, hejterskiego, prowokacyjnego posta. Wprost z podręcznika "jak pisać kontrowersyjne posty żeby poróżnić ludzi ale zwiększyć ilość odsłon".Poziom onetu. Nie interesuje mnie jaki jest w realu, interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji. Spójrz co się stało dalej. Ktoś wrzucił filmik kilku gości na luzie zjeżdżających z plecakami pełnymi sprzętu - nawet nie wiedzieli, że są filmowani, nie uczestniczą w dyskusji, nie mogą się wypowiedzieć. Zostali natychmiast spluci za to, że ośmielili się jeździć na luzie nie wadząc nikomu. I to w gumach ! Garstka zgorzkniałych kolesi nie powinna narzucać stylu komunikacji. Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji. Rozumiem spory, emocje - w ferworze dyskusji każdego może ponieść instynkt polemiczny, każdy może się mylić. Ale nie schodźmy poniżej pewnego poziomu bo to jest po prostu obrzydliwe. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale delikatnie nie można - po prostu przekaz nie dociera. I tak - wracając do meritum - w Polsce też są lawinowe piątki. Miałem nie odpowiadać na tego posta ale to nie było by zgodne z moim charakterem! Jak byłbyś taki uprzejmy to odpowiedz: skąd w tobie tyle agresji i nienawiści do innych? dlaczego mnie obrażasz? skąd ta mowa nienawiści w tobie? znasz mnie? coś ci zrobiłem? "ZIOMKU!!!" albo "ZIOMUSIU!!!" Piszesz ziomku, że: " interesuje mnie poziom forum dotyczącego mojej pasji" Pierdoliny małostkowy człowieczku! ty widzisz tylko koniec swojego nosa!!! Co wniosłeś treściwego do tego tematu? NIC! bo nie masz nic do napisania! MOWA NIENAWIŚCI! to twój cel! zgnoić, obrazić itd!! Nie odpowiadam za to co inni wnieśli do tego wątku ale moja intencja była inna. Napisałem tego posta ponieważ po ostatnich wyjazdach byłem wqrviony pewnymi zachowaniami (i to w większości moich rodaków) na stoku. Nie mogę patrzeć na rodziców wywożących dzieci na szczyt Chopoka a mgle, wietrze. I przy zamkniętej trasie, każą tym maluchom zjeżdżać! W 90% Polacy! bo trzeba kliknąć fotkę na fejsa!!! itd. PS. a poza tym, to MOJE zdanie a ty możesz się z nim nie zgadzać ale nie życzę sobie abyś mnie obrażał! Pozdrawiam ZIOMKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 @Jasiek. Poza pejoratywnym określeniem "ziomuś" wkg napisał po prostu prawdę. Twoja wypowiedź o plecakach, nartach była żałosna. Podkreślam wypowiedź a nie Ty. Nie znam Cię, zakładam, że pod wpływem emocji chlapnąłeś coś głupiego - każdemu może się zdarzyć. I zacytuję jeszcze raz wkg "Naprawdę chcemy się pastwić za ubranie, za plecak, za zbyt drogie narty, za każde potknięcie na stoku ? Przecież to jest niskie. Tu niekoniecznie jest miejsce dla odreagowywania frustracji." 100% w punkt. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polm Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 He he. Jurek oczywiście, że robimy i co więcej zapraszamy serdecznie kolegę Polma. Pozdrowienia Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...?
Mitek Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Nie mam skóry z czarnej owcy, nie wybiorę się. Śniegu życzę albo zimnego piwa w barze. Cześć Spotkania są dla wszystkich i nie ma i nigdy nie było żadnych czarnych owiec, chyba, że ktoś sam sobie taką skórę założy. Zapewniam, że spotkanie bezpośrednie, rozmowa, kontakt to jest prawdziwa wartość, z która nie może się równać nawet 1000 lat na wszystkich forach świata. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Po co wymieniać narty? może lepiej nauczyć się jeździć...?
Deco79 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Wracając do tematu..... A po co się lepiej nauczyć jeździć skoro można kupić sobie nowe narty?? Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. PS. Chyba sobie kupię nowe narty, nieważne jakie moje umiejętności to 1 i więcej do szczęścia mi nie potrzeba Cześć Lepsza jazda = lepsza kontrola tego co się robi = większe bezpieczeństwo własne i INNYCH - a to już nie obchodzi bardzo! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
figozmakiem Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 Skoro są ludzie, którym sprawia przyjemność kupowania co roku nowych nart, a nie lepsza jazda na nich, to co komu do tego?? Problemem większości ludzi jest to, że uzurpują sobie prawo do decydowaniu o szczęściu innych. Ludzie odwalcie się od innych i zostawcie ich w spokoju, zajmijcie się sobą i własnymi przyjemnościami. Gwarantuję, że będziecie mniej sfrustrowani i bardziej uśmiechnięci. Sugestywna elokucja, która jednak nie może znaleźć zdroworozsądkowego uzasadnienia i w skrajnej postaci prowadzi do anarchii. Ta ostatnia jest przeciwnym biegunem totalitaryzmu, ale jest tak samo zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 3 z 6 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi