star Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 3 minuty temu, Lexi napisał: Pasje- można wycinać świerki…. Walczyć ze zgnilizną na pomidorach itd….. mnie do pasji doprowadza łazienka na parterze🤬 My skończyliśmy kuchnię, teraz cappuccino... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 31 minut temu, Lexi napisał: Pasje- można wycinać świerki…. Walczyć ze zgnilizną na pomidorach itd….. mnie do pasji doprowadza łazienka na parterze🤬 A miałem zamiar jechać do Was, ale bym się wje…ł na minę😉. Poczekam aż skończysz, bo w weekend to nie bardzo chce mi się pracować. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Z tego ogóra coby na zimę było coś na ząb 😉 @Lexi już bliżej jak dalej 😉 przynajmniej w chłodzie bo na zewnątrz słyszałem że pot cieknie po …🤣 pozdro Edytowane 17 Sierpnia przez Victor 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Na zlot jak znalazł… do tego Witkowe wędzonki… Edytowane 17 Sierpnia przez .Beata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: A miałem zamiar jechać do Was, ale bym się wje…ł na minę😉. Poczekam aż skończysz, bo w weekend to nie bardzo chce mi się pracować. pozdro Czyli że nie odwiedzisz cierpiącej, połamanej koleżanki.... no tego to bym sie po Tobie nie spodziewał ..(na prawdę tego gruzu dużo do wyniesienia nie ma ..najgorsze żeliwne grzejniki 😉 ).. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2 godziny temu, star napisał: My skończyliśmy kuchnię, teraz cappuccino... O tej porze? Profanacja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia (edytowane) Godzinę temu, brachol napisał: O tej porze? Profanacja! Nie no przysłowiowe (kolor miał być taki nomen omen) pijamy kawę raczej zwykłą, przelew lub ekspres. Ale a propos hobby zresztkowaly mi się kolumny i chciałem je czymś napędzić i takie cudo za dwie stówki znalazłem i działa https://audiofanatyk.pl/recenzja-wzmacniacza-stereo-mozos-m01g/ przyszło rownolegle prawie z książką Wujota https://jurewicz.eu ps jakby co to oczywiście od Linka mam płacone, słabo ale zawsze... jakiś piniondz. Edytowane 17 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 5 godzin temu, Lexi napisał: Czyli że nie odwiedzisz cierpiącej, połamanej koleżanki.... no tego to bym sie po Tobie nie spodziewał ..(na prawdę tego gruzu dużo do wyniesienia nie ma ..najgorsze żeliwne grzejniki 😉 ).. kurna, no przecież przyjechałem, ale Tobie to to się robić nie chce, się wykąpał i zasiadł jak cysorz😉. Dzięki za spotkanie piwko i kolację oraz podwózkę do Krakowa. Ewcię osobiście pozdrowiłem i uściskałem (jak się kompałeś). No faktycznie przygrzmociła, ale że się odważyła wjechać w Ciebie? Musiałeś jej nieźle wleźć za skórę😀. Dzięki jeszcze raz za wszystko. Inni zainteresowani darmową kolacją i piwkiem pisać do mnie na priv. Podam adres za drobną opłatą. Powrót do Krakowa gratis😀. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Zbrzyca (foto Paweł) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Brda Mylof - Rudzki Most (foto - Paweł) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia „A ja go bukłaczkiem, a on Wilcze Doły” 😀 Urodzinowo i rodzinnie postrzelane. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2 godziny temu, kordiankw napisał: „A ja go bukłaczkiem, a on Wilcze Doły” 😀 Urodzinowo i rodzinnie postrzelane. Ja się to mówi: solenizant odstrzelony na imprezę😉 pozdro ps. Jak to Twoje urodziny to łączę się z Tobą w bólu🎂🍾. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2 minuty temu, Marcos73 napisał: Ja się to mówi: solenizant odstrzelony na imprezę😉 pozdro ps. Jak to Twoje urodziny to łączę się z Tobą w bólu🎂🍾. Dziękuję, były wczoraj 😀, a w poniedziałek synowej, więc taka kumulacja 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2 godziny temu, kordiankw napisał: Dziękuję, były wczoraj 😀, No to najlepszego !! 🍾 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 31 Sierpnia Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2 godziny temu, Lexi napisał: No to najlepszego !! 🍾 Mam nadzieję, że wieczorkiem coś strzelił w miłym gronie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadlar Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września (edytowane) Jeśli chodzi o mnie to mam wiele ulubionych sportów. Ale są to głownie bieganie jazda na rowerze w zimie oczywiśćie sporty zimowe No i od jakiegoś czasu interesuję się również tenisem. Kupiłem sobie nawet ostatnio rakietę tenisową i zacząłem się trenowaniem https://www.sportclub.com.pl/pol_m_Rakiety-tenisowe-17292.html Edytowane 11 Września przez sadlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Dzisiaj wiatr dal popalic. Jez Talty i wiatr z poludnia.... plyniemy pod wiatr. Sloneczko i 5B, zarefowane zagle a i tak jazda na burcie... a lodka 11m. Jednak wole ten moj mniejszy o 4m zabytek... Fotki wczorajsze, dzisiaj nikt nie wyciagal telefonu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Cześć A Amelka na Borholmie aktualnie Michale... Idzie Twoją drogą. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Bug graniczny PL-UA 8 dni (31.08 - 07.09.2024), 3 osoby w 2 jednostkach, odcinek Gołębie - Włodawa. Poziom wody najniższy od bardzo wielu lat. Na granicy z Ukrainą, państwem w stanie wojny, wręcz sielsko. Straż Graniczna bardzo dyskretna, nie niepokoi kajakarzy. Na granicy z Białorusią, państwem bez wojny, wojskowe posterunki co 0.5 km, plus dodatkowe ograniczenia. Na całej trasie tylko 2 zatory, przez pierwszy przebiliśmy się po stronie ukraińskiej, drugi zator (pod Uhańką) nie do przebycia, przenoska 300m przez stromą wysoką skarpę, potem łagodne zejście. Ostatnie 10 km to granica Białoruska, wojsko przestrzega przed przekraczaniem środka rzeki, za to Straż Graniczna jest OK. Wypad bardzo udany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 12 Września Udostępnij Napisano 12 Września C.D. Bug graniczny PL-UA (foto Paweł) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 14 Września Udostępnij Napisano 14 Września U mnie carolina reaper zaczęła się wybarwiać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października (edytowane) Leniwie na górnym odcinku Wieprza. Hutki - Guciów oraz Obrocz - Zwierzyniec. Foto - Paweł. Edytowane 23 Października przez mlodzio errata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi